11819

• Doomista
    ok
  • Gubberx
    mert
  • Doomista
    Miért NE üzenne pont velem ilyesmit? :D
  • Gubberx
    Miért üzenne pont veled ilyesmit? :D
  • Doomista
    Penge üzeni, hogy most e hétvégén nagyon megkockulja ezt a játékot.
  • penge25
    me to :)
  • Doomista

Sárkányokat szeretem...fav. "virtuális mobok" nekem ^^

Szerintem solozni fogom.
  • penge25
    ahogykvettem ez ilyen mini insta lesz, összekell szedni az essencéket és indulhat is a hent
  • Doomista
    :-o
  • penge25
    Reggelt! Gyáááááááá, sokkot kaptam végre sárkány boss, mindig is a sárkányok voltak a gyengéim jupiiiiiiiii
  • BuriP
    HE!
  • Gubberx
    szép napot cube uriság :)
  • Doomista
    másnapos vagyok.

már nem.
  • Gubberx
    nono. a vista nekem több mint egy évig volt fent és 1x nem fagyott le vagy kapott valami kritikus errort :D most win7-em van ami szintén villámgyors és megbízható.
  • zenoka
    hja max 3.5 es egy program max masfelet tud hasznalni (32 biten ugye) de meglehett hackelni hogy egy program 3 gigat tudjon..egyebkent meg valts 64 bites xpre es nem win 7 vagy vista nevu szarra:)
  • penge25
    xpigaz max 3.5g ramotlát hiába is lenne 4gb a gépemben? Mert előbb utóbb kell 4 gigabite, majd azt kérekkarácsonyra anyócától :)
  • penge25
    thx a helpet na hajnalba holnap meglesem mit változtat ha emelem a virtuális memcsit
  • penge25
    aha akkor lehet j-nek vanigazalehet orvosolja a problámát ha a virtuális memóriát 4gb-ra rakom minimumraés 8 gb lesz a max,mert nekem automatice a win kezeli jelenleg, na majd rálesek a winfos körmére, nincs kedvem most 4000-ért venni 1 giga ramot
  • zenoka
    egyebkent de igy jelzi ha mar nincs eleg memoria akkor virtualis memoriahoz nyul ami max letfentartashoz jo..
  • zenoka
    ha tulcsordul a virtualis memoria vagy a memo buffer akkor nem tudsz valtani nez egy feladatkezelot hogy mennyibol mi van mennyi procit zabal/memo ha ott nincs problema akkor passz de valszeg ez a bibi..
  • penge25
    Na tagoltam, ráfeküdtem izomból a spacéra most!
    Nem tudjátok miért van az, ha kiskarizok (t8kövek készítés emiatt)és mondjuk egyszerre 4 klienst futtatok, akkor egyzserűen az utlsó kliens ablakáról már nem tudok átváltani a többi kliensre? Minden minimum ra van véve ilyenkor, ablakmód, 800*600 felbontás. gépemelég jó 2gb ram van, azzal szerintem 4-5 klienst minimum garfon bírnia kellne, meg ha nem lenne elég a ram akkor nem hiszem, hogy így jelezné az xp, nem? Valami hibaüzit küldene, vagy max játszhatatlanul szaggatna a játék. De nekem mint mondtam azt csinálja, hogy nem enged váltani a kliensek között, van olyan amikor 3 kliensnél is csinál ilyet :( Valaki valami megoldást?
  • penge25
    sry de rossz a space
  • penge25
    nemtudjátokmiért van az ha kiskarizok (t8kövek készítés emiatt)ésmondjuk egyszerre4 klienst futtatok, akkor egyzserüen az utlsókiens ablakárólmárnem tudokátváltani atöbbi kliensre? Minden minimum ra van véve ilyenkor, ablakmód, 800*600 felbontás. gépemelég jó 2gb ram van, azzal szerintem 4-5 klienstminimum garfon bírnia kellne,meghátha nemlenneelég aram akkor nem hiszem, hogy így jelezné az xp, nem? Valami hibaüzitküldene, vagy max játszhatatlanul szaggatna a játék. De nekem mint mondtam azt csinálja, hogy nem enged váltani a kliensekközött, van olyan amikor 3 kliensnéliscsinálilyet :( Valaki valami megoldást?
  • Gubberx
    jó napot :D
  • penge25
    sry hulye vok, reegel kajnalban kelltem elkezdtem gyűjteni a chargokat kiskarikkal a lvl 55lila staffomhoz
  • penge25
    pedig nem rossz kombomár a 40int/30 stam
  • Sunrider924
    nem 30 hanem 40 rubint hianyzik meg akkor(78+30=108, nem? :P )
  • Sunrider924
    na az uj info szerint pentek 14.45-tol jelennek meg az item shopba, es mar most az a baj veluk,hogy nem lehet majd elrejteni oket(visual), mert a fekete szarnyak talalkozasanal ott az a vilagito gombocske, na egyeseknek ez a nagy problemaja...
    Tegnap este akartunk menni megint egy farm menetet HotO-ba, elso boss kek ovet dobta(40int30sta), amit az 1 magus lezserul passzolt es nalam landolt(szerintem annyira nem hulladek azert), ellenben Jiasha rohadtul bebugolt, oszevisza teleportalodtunk, lehetett bent eledni, de aki kint volt az meghalt stb( tudnam miert kell a beka elcsesszen mindig valamit, ami jol/turhetoen mukodik a patchelessel...)
  • penge25
    78 rubinrtom van, akkor még 30 rubint az semmi :)
  • penge25
    ohh nem jó a space, rá kell hogy feküdjek,hogy legyenszóköz
  • penge25
    thxsun az infótnalassan aguild tagjaim islátogatják ezt a fórumot :)
  • Sunrider924
    118 rubintert lesz, francia es USA forumokrol van az info(Naluk mar elerheto). Ami nem tuti, hogy permanensen lesznek a szarnyak Item Shopba vagy csak ez is egy event-szeruen korlatozott ideig. Szarnyak fix duraval jonnek, nem kalapacsolhatok de statolhatok, ez igy mar sokaknak nem tetszik startbol. Black szarnyak exkluzivak maradnak, nem lesznek elerhetok Item Shopbol.
  • Gubberx
    Jó reggelt a cube uraknak :)
  • Vamp17
    hat, nem tom meg nincs patch notes, de sztm ez a hotfix a zenevel csinalt valamit, mert kb 2 orat jatszottam folyamatosan es vegig szolt a zene, egy masodpercre nem hallgatott el.
  • penge25
    dobj már egy msn címet pmbe
  • penge25
    melóból?
  • fecsee
    ühüm
  • penge25
    eheh J te vagy az?
  • penge25
    nem tudnád kiszedni Kerenskyből mennyi lesz, ja és ti látjátok a patch notest, mert elvileg írták hogy lesz de én nem találom
  • penge25
    mindegy de bent lesz a héten igaz jól írtelmeztem a hírt?