Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4000 dia most 22 ezer, akkor 55 ezer volt eredetileg ?

XeeN
4000 diánál. 200 diánál 200Ft, 500-nál pedig kb 500Ft a kedvezmény... Ami inkább 10% semmint 60%.

Már töltöm is a patchet! ^^
Dia vásárlásnál, hol van 60 % engedmény ?

Hát tévedtem most szedem a patchet és tényleg szép nagy ugyhogy töltöm is fel Ftp re Hungaricumosok Ts szerveren kinn lesz a link . Onnan talán kicsit gyorsabb

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Vamp a legutobbi patch volt majdnem 600 mb gondolom azt pakolták bele az új kliensbe, nemhiszem hogy a mai megjelenésre 1 gigás patchet dobnak ki , mert az szánalmasan elrontaná a megnyitot hogy patchnap lenne játék helyett :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

helosztok remélem látszik majd a kép valaki tudna segíteni miért írja ezt ki sehol nincs ahova vagy amit beírjak plz elõre is thx

Hangyás,Herceg

fecsee
sajnos elég ingadozva megy egy vkinek, nem tökéletes ma a diginetem :P
de így is több mint a 90k.
Doomista
Nagyon köszi! Este éjfél után és is elkezdem szedni.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Vamp17
tokeletes. szedem en is innen. es megy is vissza egybol. akkor ez lesz a torrent amit terjeszteni fogok es amit seedelunk gigabittel. koszonjuk!

fecsee
felraktam ide:
http://www.mininova.org/tor/2954088

nézzétek meg h jó-e, mininovát még nem használtam eddig
fecsee
áh, milyen is mörfi.
nemtom mi oda a jelszavam, emlékeztetõ mail persze h nem érkezik meg most :(
Vamp17
pl piratebay

fecsee
rendben, de hova lenne jó?
rakd
megköszönnénk

fecsee
sziasztok

nekem most ért le a kliens.
ha gondoljátok kirakhatom torrentre (10mbit upom van)
Vamp17
kb 90k val szedi. szoval valoszinu h reggelre er le csak.

neked milyen sebeséggel tölti ? (nekem most is csak 0,9 kb/s)
kb. mikorra jön le ? még éjszaka vagy csak reggel ?
Köszi!

Vamp17
termeszetesen.

köszi, az jó lenne
ha lejön jelezd itt légyszíves

Ja értem, mondjuk sejtettem, mert láttam, hogy valami új cucc jön. Én is aztán jó idõpontot választottam hogy kipróbáljam a játékot :)

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

Vamp17
Amint leer nekem, en toltom fel rom-hu ra.(bar jelenleg az sincs tul jo allapotban). illetve letre fogunk hozni egy nyilvanos trackeren egy torrentet, ami kap egy gigabites seedet. remelem eleg lesz legalabb a magyaroknak.

és honnan szedjük le a klienset ?
a hivatalos oldalról kemény 0,7 kb/s-al jön
pár hónap és lenn lesz :)

Doomista
Köszi.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Vamp17
A szerverek allnak, majd csak holnap 12:00 kor indulnak el.

Az uj klienset most szedjetek le, ne varjatok hogy a mostani poltatcheljen!!

Ha most elkezditek, reggelre leer. De holnap ugy behalnak a patch szerverek, hogy egy ev lesz mire leszedi.

Arrol nem is beszelve, hogy az uj kliens tobb mint 1 gigával(!!!) nagyobb mint a regi.

Gozom nincs rola hogy mit pakoltak bele hogy ekkora lett az uj kliens. elv az uj teruletek, modellek, mar benne voltak eleg regen, csak nem voltak feloldva. esetleg hangok, zenek? passz.

Szevasztok. Tudnátok segíteni, ma raktam fel a játékot és a bejemtkezés után amikor szervert keres, akkor nem csinál semmit. Csak áll. Egyik alkalommal vártam kb 5 percet de semmi. Valami ötlet?

\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu

Doomista
Izé...biztos vagyok benne, hogy nem kell semmit letölteni, de a hivatalos oldalon van jobb oldalt olyan, hogy az új client letöltése...downloader programmal...szal akkor végülis ami most client van fent nálam is, updatelni fog holnap ? Vagy le kell az új clientet tölteni ?

A magyar oldal jelenleg le van terhelve :-/
nálam is hol bejön de nagyon lassan hol meg nem kb 7dik frisitésre 5 perc alatt behozza

Hangyás,Herceg

Doomista
Nemesis listben nincs bent aki megölt ?

a magyar oldal nálatok sem mûködik ?

TopGun
Hat ezaz amit En sem ertek, meg az a karakter sem ert, akit velem egyutt tamadott meg az a szemet tetu! :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Doomista
biztos...

akkor valaki segitene mert ugy csináltam ahogy angolul van irva megnéztem a magyar oldalt és semelyik nem akar jo lenni azt irja ez már használva van ez a profil... nem értem valaki segitsen

Hangyás,Herceg

Gubberx
ez vmi nagyon fura dolog mert ha be van kapcsolva a pk a fejed felett van egy bazi nagy ikon is szal nemlehet nem észrevenni, ha meg nem volt bekapcsolva hogy öltek meg? :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

TopGun
Semmifele vicsorgo fej ikon nincs a fejem felett, ugyanis alapbol gyulolom a PK-t a WOW-ot is azert hagytam abba. Egyebkent eddig meg soha nem tortent ilyen dolog, azert is lepodtem eg ennyire, hogy most megis megtortent!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

penge25
az finom aki elsõnek eléri a két új kaszt valamelyikével a 55 1000 diát kap :)

penge25
kedves doom ha nem tudnád az új kieg miatt megint van free diamond, sõt van egy pár új nyereményjáték is tessék nézegetni a leveleidet, de kint van már a magyar funoldalon is :)

Doomista
Már rég lejárt ez a dolog, azért...

helosztok nekem valamié a diamondos nem jo amit kaptam emailbe azt irja ez a fiok már használva van de nem kaptam egyetlen diamondot se

Hangyás,Herceg

Gubberx
Nincs a fejed felett egy vicsorgó fej ikon? :D mert ha nincs akkor elvileg nincs bekapcsolva.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

TopGun
Es hogy kell kikapcsolni a PK-modot? alapbol be van kapcsolva? :(

Gubberx
FFUUU de le pk-ználak most :D

Doomista
na ugye ? te meg jössz ezzel az item shoppal :D

Gubberx
low lvl-en meg qvára mindegy van-e neki dia vagy nincs mert cuccokat ugyis 50-55-re csinál majd magának

Doomista
De én a low lvl-re értettem.

Gubberx
mi?? 20k 1 dia kb és 40 felett már mehet MA-ba, ahonnan azért jönnek eladható statok,50-re meg baromi gyorsan fel lehet fejlõdni

Doomista
Hát mivel a gyerek nem 52/52 lvl...és elég sok idõ kell ahhoz hogy annyi goldot összegyûjts amennyibõl tudsz venni ezt azt az AH-ba, ami item shoppos, és jó valamire...gondolkozz már egy picit :D

Gubberx
FFFFFFUUUUUUUUUUUUU<#banplz>

Doomista
nem beszélek, hanem írok.