11819

• penge25
    patch notest aki tud majd linkeljen
  • penge25
    reggelt végre 55 lettem ma, új terület küldijét asszem mind a papommal csinálom meg
  • Doomista
    reggelt
  • Doomista
    :(
  • Gubberx
    helyes, ne hallgass a fő kockára :D mindíg a család az első ;)
  • penge25
    felmenni fel megyek amugy mindig a romra de 10-15 percre míg dailizek :)
  • penge25
    tessék csak nekem akkor írni péntek 4-ig egy beszámolót, tudod jól a család nekem az első :)
  • Doomista
    hahhah, én nem fogok tudni beszámolni szerintem :D ha nem 4ig lennél a munkahelyeden, hanem estig, akkor tudnék/tudnánk csak...de a holnapi napom jó lesz, mert 2re hazaérek, és addigra tudom hogy nem fog menni a rom, de 3-4 órára már biztos, és pont akkor mész, mi meg akkor kezdjük el a játékot, és mindenki inkább ráckockul, érted :D
    tessék felmenni holnap a romra, amint hazaérsz...nem mindig a család az első D:
  • Doomista
    hahóóó, nem ma jön az új pálya, hanem holnap !!! ébresztőőő
  • penge25
    tudom, ezért kértem előre a beszámolót
  • Vamp17
    Nem ma jön az uj palya! Majd holnap.
  • penge25
    Na aki tudja majd tolni az új pályát várunk tőle mint mindig egy kis rövid tartalmi összefoglalót. Milyen az új pálya, milyen statok a rewardok, mik esnek estleg 4-es runák vagy jó statos cuccok, milyen dailik vannak stb... Thx előre is
  • penge25
    miről leszel lemaradva ember, én még csak holnap leszek lvl 55 de nem érzem hogy ettől lemeradtam volna valamiről. Új pálya örülök ha két hét múlva ki lesz vesézve.
  • Doomista
    Jah, már magyar oldalon rég ki van írva ^^
    Épp tegnap gondolkodtam el, és reméltem, hogy ezen a hét pénteken vagy hétvégén, illetve kövi hétköznap adják ki az új pályát...mert akkor lenne időm sokat tolni :D De wááá, holnap adják ki :s :s :s 2 napig nem nagyon tudom tolni :( :( Le leszek maradva :s :S
  • Doomista

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    On Wednesday, 07 October 2009, between 8am BST (GMT+1) / 09:00h CEST and 1pm BST / 14:00h CEST we are going to take the Runes of Magic servers offline for maintenance and patching.

We will add the the "Aotulia Vulcano" and the "Cave of the Water Dragon" to Runes of Magic.

Please note that we are still working on the Elven Elite Skills and several more instances and quest-lines leading up there. We are going to release this content as soon as we are think that they will meet the high expectations of our community.

• penge25
    ja és ami nekem szimpi, hogy sok az idősebb tag, pl van 50+ éves nő, férfi és rengetegen vagyonk 20+ évesek
  • penge25
    Már rég nem vagyok huntersos mert anno a hunters legaktívabb tagjai kiváltak, és egyesültek a magyarvándor guildel, persze volt kis balhé is már az elején, mindegy ez nem ide tartozik. A lényeg a magyarvándor guild szerintem a legnagyobb magyar guild a Siochain-on. A guild kasztélyunkról meg majd regél nektek fecsee, hisz ő nálunk a guildmester :)
    Szégyen nem szégyen én még nem is jártam a guildkastélyunkba, örülök ha belogolok és meg tudom csinálni a 10 napi küldit, hétvégén meg mikor ráérek instázok inkább ezerrel, vagy sajna most jelenleg kiskarizok. Nem rossz a mi kis guildunk, jó a hangulat, mennek az oltogatások ahogy kell, farmolgatják HOO-t stb...
  • fecsee
    Már nem a Hunters a legnagyobb magyar klán Siochain-en :P
  • mikusmate
    Köszi a tanácsokat. Bármennyire is jó a rugó, nem szeretnék azt indítani, mert a régi karim is az, úgyhogy ha ahhoz támad kedvem, majd folytatom azt. Marad a warrior, valószínűleg. Még egyszer köszi.
  • zozoalma
    Hát a Macantach szerveren rengeteg magyar Guild van , sajnos ez tipikus magyar betegség ugye hogy mindenki magának akar guildet ^^
    (Ezért is lettem Guild leader Muhahaha :)
    Jelenleg Siochan-on ugye a Hunters Macantach-on meg a Borlovagok a legnagyobb Guild.

Tényleg Penge a ti guildetek hanyas szinten van már , milyen guild épitményeitek vannak kastélyba ?
  • TopGun
    Van vagy 500 dia :)
  • penge25
    Azta most látom csak mennyibe fáj egy ilyen rágcsáló?
  • penge25
    Fecse jer Msn-re
  • penge25
    vettem
  • Doomista
    Már szétvan komva a razor egerem + billentyűzetem, hamarosan veszek új razor kombót, és ez az egér tuti szerepelni fog a kombómban ^^
  • Maelie
    "de ha igazán durva dps-t akarsz és még azt is akarod hogy a karid tankolni is tudjon a legjobb kombo jelenleg a rugó/knight, jelenleg ez a kombo az egyetlen ami képes solozni pl worldbosst is akár"

nem. r/w, r/s tuti jobb dps, mint r/k; w/k jobb tank, w/r is valószínűleg jobb dps... tény, hogy r/k jó. az is tény, hogy be tud tankolni instákat megfelelő cuccokkal. mindezek mellett az is tény, hogy a knight lényegesen jobb tank, és több sokkal jobb dps is van. r/k ilyen mindenre jó, de minden szerepkörben vannak jobbak. az meg tény, hogy r/k-ként soloztam először a mino bosst, de utána megcsinálta r/s, w/k, p/k, meg még valószínű többen is. sőt, még k/r-el is megcsináltam, ami azt jelenti, hogy bármelyik knight kombó képes erre.

(sry, csak utálom már, hogy mindenki isteníti a r/k-t. egy jó kombó, ennyi. imba cucc nélkül semmire nem jó, pont, mint a többi class)
  • Gubberx
    ehh én meg nemtudtam hogy a rune extractorból lesz 10 nap utána rune infuser :D
  • Gubberx
    jah és rúna slotot se üthetsz bele
  • penge25
    eheheh reggel néztem a sok gate meg transport runa vásárlása során pont összejött a maradék rubint és így van 118 rubintom ami pont egy szárnyra elég yesss. Ugye a item mallos szárnyak akkor statolhatóak, akár az eventes szárnyak voltak, csak annyi hogy ezt nem lehet kalapálni és fix 100 a durájuk, igaz?
  • penge25
    szia nos Macantacht és Siochain) ezen a két szerveren rengeteg magyar van, ha warrit akarsz akkor mellé én knightot vagy rugót javaslok, de ha igazán durva dps-t akarsz és még azt is akarod hogy a karid tankolni is tudjon a legjobb kombo jelenleg a rugó/knight, jelenleg ez a kombo az egyetlen ami képes solozni pl worldbosst is akár
  • mikusmate
    Hello!
    Régen, úgy fél éve, kipróbáltam a játékot, csak aztán abbamaradt egy lvl 24-es kari után. Megint el akarok kezdeni játszani vele.
    Tekintve, hogy fél év alatt sokat változhatott a játék képe, ezért szeretnék néhány tanácsot kérni. Teljesen új karit akarok kezdeni, mert a régi bár megvan, de már teljesen elfelejtettem a mechanikáját. Az érdekelne leginkább, hogy melyik szerverre érdemes menni? Esetleg szeretnék guildet is majd. Még mindig a Macantacht szerveren van a legtöbb magyar? Új kariként warriorra gondoltam (mellé meg majd vagy monk, vagy knight), úgyhogy esetleg jó tanácsokkal is elláthatna valaki :) Ha lesz válasz, előre is köszönöm.
  • TopGun
    Sziasztok! Kockak figyelmebe ajanlom,ha valaki meg
    nem ismerne:Getimba
  • Gubberx
    :D:D:DD:
  • penge25
    110 darab lvl 10-es kiskari megcsinálása nem nagy idő végülis 10-12 óra, de maga az hogy elmenni varanasba, felvenni minddel a chargot, majd küldözgetni jobbra balra a random fusion köveket+övet, utána a t3 mana köveket, áááá ha sokáig nem jelentkeznék a gyógyóba vok :)
  • Gubberx
    már komolyan aggódni kezdtem hogy a hétvégén 110 kiskarit csináltál :D:DD:
  • penge25
    mármint 110 lvl 10-es kiskari :)
  • penge25
    reggelt, áááááááá belehalok ebbe a t8 kövezésbe! Hétvégén kész lett 110 kiskari még 64 kiskarival fel kell vegyem a 10 free chargot, és utána indulhat a móka a fusion kövezéssel, ha minden jól megy akkor most hétvégén már t8-as lila lvl 55 staffom lesz és viselni is tudom mert szerdán lvl 55 leszek jupiii
  • Doomista
    nekem pár napot -.-
  • Gubberx
    reggelt :)
  • Doomista
    reggelt