Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Éssss ennyi volt ! Hivatalos oldal nem jön be...serverek elszálltak :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ScarY MAN
jaja.... vampnak is meg nekem is

...

Doomista
Az új kisebb patch közben MD5 file errort ir ki...patch errort...omg.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
Lol megint patchel :D
11 perc és 25 mp nálam...mértem, rekord.

ScarY MAN
ami mellékesen 1,5 giga :D

...

ScarY MAN
nekem 15-20perc alatt szedte le a kliens a patchet :)

...

mivel a sok orult a hivatalost szedi le en maradok a patchelesnel hatha gyorsabb lesz:D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ScarY MAN
van 8 percünk hogy elérjük a 10ezer hozzászólást xD

...

Vamp17
igen, teljesen minden benn van.

Doomista
Szerintem szedd le a hiv. oldalról a klienset, vagy torrentrõl, amit pár hsz-szel arrébb tegnapi barátunk megadott...én torrentrõl szedem amúgy, úgy gyorsabb.

TopGun
Ertem. Van a rendszeremen most is egy ROM kliens, de mint mondtam hibas, mert nem tudok atmenni siro partra es azt mondtak szedjem le ujra a klienst es patcheljem fel. Azert kerdeztem Toled, hogy ha leszedem a hivatalos oldalon valamikor elerheto klienst, abban minden benne van? ugyertem, hogy az alap jatek es az uj kieg is, es meg a regi patchek is esetleg?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csillagkocka

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
na akkor reawardokról, mobokról, városokról egy rövid szöszenetett várunk majd :)

Gubberx
FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU nem akaroook dolgozni menniii :(:(:(

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Én döntöttem...nem mék ma be arra a két órára...inkább RoMozok...sajnálom gyerekek, de túl nagy a kísértés,a csábítás :(((( ménem halok má meg nem bijjom én ezt már :((

Doomista
:D:D:D:D:D:D az Paint volt ;)

penge25
ok thx<#pias>

csak ne PS :)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
:(( Sajnállak, és persze...majd jönni fognak a képek keményen...nem tudom hogy bírod :(

penge25
majd doom kérhetek megint egy rövid beszámolót a gaméról, küldik rewaedja stb..., mert én most péntekig csak napi 20 percet vagyok, hogy a dailit leadjam és csuma :(

Doomista
Igen...mindent tartalmaz. Ha most már van a rendszereden egy RoM kliens, akkor csak patchelni kell a launcherrel, vagy a rom hungaryn leszeded a patcht és felrakod, ha fent van. Én launcherrel patcheltem, mint ahogy a többiek is. De --> #9921

TopGun
Szia! az a kerdesem, hogy ez az uj kliens ami a ROM.com-on van tartalmazza az eredeti jatekot, meg a regi patcheket es az uj kieget is? es ha ezt leszedem, akkor meg patchelni is kell? vagy hogy mukodik? mert nem vagom most igazan. Foleg, hogy nekem ahogy irtam itt is, az a bajom, hogy valami miatt nem tudok atmenni siro rivo partra es azt mondtak, hogy a ROM.hu-rol szedjem le az ott levo klienst, telepitsem ujra es patcheljem fel es akkor fog mukodni siro part is. Ezekutan meg a hivatalos oldalon levo klienst is szedjem le? vagy eleg, ha csak a hivatalos oldalon levo klienst leszedem, abban minden benne lesz?
Egyebkent kb egy fel oraja neztem a hivatalos oldalt es nem tudtam kattintani a "free download"-ra es az oldal is olyan felig keszen jon
be :( vagy csak megint nalam a hiba? A magyar oldal meg el sem indul.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Doomista
Akkor ilyen van RoM-ban...már nem emléxem hogy...de nekem van vagy 3 ember...pl az egyik instában valami skillt nyomott a bossra a haverom, és bekaptam én is...

TopGun
Szia! De igen, benne van a nemesis listben, hogy ki volt az a tetu aki megolt.

penge25
szerintem tartalmazni fogja, hiszen a patch 2.0 alatt sorolják fel mik lesznek benne, tehár ez benne lesz már a vulkános pálya is, mert azért egy-egy kasztra összesen 6 szintet ráhúzni egy pályán sose lehetett

Doomista
Az addonokat ne felejtsétek el törölni...mert szép hibák fognak a szemetekbe szúrni.

Vamp17
A vulcanos palya meg nem jon. A masodik Chapter palyaja, de ugye a masodik chapter 6 honapig fog tartani szoval abban az idointervallumban barmikor johet.:) termeszetesen nem kell olyan sokat varni ra, (max egy honap sztm.) de nem hinnem h mar most berakjak. De ez nem hivatalos informacio, csak talalgatok!!

Doomista
Asszem használatba veszem gubber bankkártyáját :D

akkor az elfet felstattolod +35 okkel:D

Doomista
nah meg fullon van a bankom, minden helyem a 28-35 és egyéb reward statokkal...akkor most mi lesz ? :\ szerintem a 28 statokat dobhatom npc-hez, mert annyi 35 lesz, nah meg végén még ne ha túl nagy meglepi legyen....lehet hogy a volcano pályán már 45 statok lesznek...ki tudja.

penge25
annyi szent ez a kieg isten császárság lesz

penge25
ennek én se örülök vége a közös guild instázásoknak, mert logikus mindenki küldikkel lesz elfoglalva

Doomista
Az oldalon az van...hogy 2 pálya...
Savage Lands
(Level 52-55)

Aotulia Volcano
(Level 53-55)

Akkor ha tényleg 2 pálya jön...az durván vagy 600+ quest lesz...meg még az elf faj...atya úr isten! Szabadságot kell kivennem 2 hétre !

Doomista
jah ezeket tudtam...de ennek nem örülök annyira...mert valszeg én full lvl-t is akarok a magemmel, meg az új fajjal is...és ez sok idõ lesz :\ és nem nyár van :\ és nem akarok rákockulni a játékra :\

penge25
aki elsõnek huzz fel egy ilyen kombót a szerverén 55/55 dud/warden vagy fordítva 2000 diát kap, már látom a haláleseteket a rommal kapcsolatba, fejem rá lesz olyan hülye aki 2-3 nap alatt ezt meg tudja csinálni :)

penge25
amit elárultak a kiegbõl lesz egy tök új kezdõterület az elfeknek, ahol választható a két új osztály, malatia insta új keményebb verziója jön, lesz egy durva 12 fõs igazi raid insta, és jön egy új terület ahol a játékosok elérhetik a lvl 55-öt. Nos ennyit árultak el, de szerintem iszonyú mennyiségû tartalom jön még, mert gyenge 1 Gb a patch most, plusz elõzõ patch is 600+ Mb volt és az már tartalmazta a kiegészítõnek sok tartalmát! Lehet végre bekerülnek normális zenék, hanghatások stb

Doomista
Akkor hallod...nem is indítok új fajt...elõször a fõkasztot felhúzom 55 lvl-re...

ejj nem olvasol mailt
lvl 55 es uj faj meg uj terulet 53-55 ig

penge25
csak azért mert én formáztam a rom fennléte óta 2* a vinyót, és simán indult minden gond nélkül

Doomista
Mind1...meglátjuk mi lesz...Francokat...mától nem alszom :\

Doomista
Hát nem tudom...egy .reg fájlt még felpakol a rendszerre a RoM...És vannak játékok, ami hibásan futhat, ha hiányzik valami .reg fájl...szal én maradok a installnál, de elhiszem neked a dolgot...elvégre azért is vettem külsõ winyót meg kutyafáját...

penge25
55 lvl a max ez tuti, kérdésed további részét nem értem!

penge25
azt tudod e ha újra rakod a géped egy az egybe áthúzható a mappa, tehát ha formázod a rendszer vinyódat a game jó lesz ettõl függetlenül, persze a dokumentumok mappól nem árt kivenni a game könyvtárát mert oda menti le a alapbeállításokat, spellek helyeit addonok beállításait stb :)

Doomista
De akkor most hogy is van ? lv55 lesz a max szint ? Mert irtak arról a volcanico vagy milyen pályáról...53-55 lvl...vagy 52/52 a lvl szint, és új faj ?

penge25
indítasz új karaktert, egy dudut vagy esetleg egy wardent

Doomista
Hmmm...tényleg egész jól jön a patch....még jó hogy megcsinálták az internetem végre...de akkor is megéri leszedni az új clientet...mivel ez tartalmazza az összes eddigi patcht...és ha újra kell rakni a rendszert, akkor legalább hamarabb fent lesz a rom...ezért is érdemes leszedni az új clientet...fõleg, hogy gamershellre és egyéb helyekre nem nagyon fog felkerülni az új client egyenlõre...de az sem biztos hogy felrakják...

Doomista
Most én is betoltam a patchet...Mert amúgy is déltõl nem leszek itthon pár óráig, addig megvan több mint 3 órám...

penge25
én nem veszõdtem a full letöltéssel

penge25
reggel 6 kor nekem lazán felpatchalta magát a game 20 perc alatt :)

Doomista
Torrentrõl szedem...már 60%....olyan 2 óra múlva lejön :)