Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
😊 de azért, hogy felnézzek vele rád :\

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
annyi még, hogy mageknek állítólag elég a 10k hp unbuffed eheh boldog vagyok emiatt, szóval tényleg nem kell több staminát magara tennem, mehet orr vérzésig az int meg a magic attack, hmmm ha végre tudnék szerezni egy ant queen staffot az kicsit biztosabbá tenné a magemet az új instákban

penge25
teeee meg eloroztad elõlem Jethronhun kariját <#violent><#boxer>

Doomista
Ez szerencsére engem nem érint ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JethroHUN
Már ne kérjétek, gazdát cserélt 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Kell vkinek a Siochain szerón lv 41/35 m/p már fél éve nem játszok vele, csak me néztem meg, és meg van még az acc sé a kari is. Én már biztos nem játszok rom al szal aki szeretné, az pm be írjon.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gubberx
jó napot a cubeoknak

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Másnapos vatyok :|

Doomista
Hijj hujj csi csá <#idiota><#idiota>

Doomista
Te is fiam, brutus ? <#szomoru1>

Gubberx
hát most én is pihentetem 😄 residen evil 5, batman, van mit végigtolni most 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
<#rinya><#rinya>

rauntam erre gyerekek:S egyenlore nagyon
ddo jobban bejon normalisabbak a questek nem csak hent tenyleg van puzzle normalis gondolkodos resz is.. es nem annyira gaz freekent jatszani😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
gz cube 😄😄😄😄

Doomista
Eltoltam a Wardent 14 lvl-ig...oké funból vettem egy 14 lv fegyót + 25 db +olós weapon jewelt...na hát tovább nem is mondom, a kép önmagáért beszél <#idiota><#idiota><#hehe><#nevetes1><#nevetes2>

slime001
Újra elkezdtem játszani a PvE Macantacht szerveren, de akkora pangás van. Egy magyarral se találkoztam, régen hemzsegtek a városok a magyaroktól. Van itt egyébként valami guild ahova bevesznek kezdõket is? (magyar guild)

AVIRA - \"More than security.\"

megnezed veletlenul az osszes elit skillet is betoltak ala...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
Kettõs látásban szenvednék ? 😄

Vamp17
csak nekem tunik ugy h itt kicsit tobb skill van mint a jatekban?😊

http://romdata.getbuffed.com/skill/list/3

meg mintha a tobbi kasztnal is...

Doomista
Paprika Napok vannak itten e. Elmegyek és bebszok.

Gubberx
Moziünnep ftw :_D

Doomista
😄 Nem vagyok questkocka...elvégre csak a 2. ember voltam a guildben, aki meglépte az 53 lvl-t...54 lvlre meg már 4. rember voltam...

Hát számomra ez a sok quest azért is rossz mert most mindenki elvan magába no insta csak questel mindenki 1-2 questhez visz magával még1 embert azt cs
Én nagyon hamar megis untam ugyhogy az 55 jóóóó messze van
Sajna én nemvagyok akkor questkocka mint Csillag(rankja Alkesz Kifejezett kérésre 😄 )

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
Az új pályát természetesen várom, de remélem nem lesz nehezebb, mint a Savage...Azaz legyen solozható sok sok normál quest, de legyenek party questek is...

Doomista
Akkor el sem kezdem tápolni magam... 😄

BuriP
Hát így a videó alapján én arra a területre még egy darabig legfeljebb meghalni megyek csak.<#szomoru1>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

penge25
thx mester a beszámolót<#worship>

Gubberx
Rogue/Knight Mage/Priest Priest/Knight

slime001
Tudom ez a legbutább kérdés egy MMORPG-nél, de mégis egy kezdõnek milyen kasztot ajánlanátok? Nem ismerem az erõviszonyokat, melyik kaszt hogy áll, van-e balance ezért ha tudnátok ajánlani valami jó class combót amivel élvezetesen lehet játszani azt megköszönném. A lényeg, hogy ne legyen túl gáz vele fejlõdni és high end tartalmakba is legyen valami haszna.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
Ma délután tájon sikerült kivégeznem az új mappot...Halál pontosan 54 lvl-ig húzott...szal 14 mill xp a 55 lvl szint, az dailyvel lesz meg...aztán a second class szintén...Közben kezdtem egy warden/druidot...lv 10/1...de csak az elf pályáig tolom, mert ott minden új, aztán nem fogom megint varanastól tolni...elég volt 2 karit felhúzni high lvl-re ugyan azokkal a questekkel, én számomra már unalmas lenne 😄 Az új pálya szép és jó, rengeteg quest, van pár fejtörõ, idegesítõ...debtet lehet gyûjteni mint az állat...egyik nap olyan 1 mill+ debtem volna, persze tekercs rulez...másik nap olyan 600-700 k jött össze, tekercs rulez, így sosem kellet questtel levennem debtet...olyan 3-4 tekercset nyomtam el...de persze azért, mert táptalan a magem...+35 statok vannak, amik érnek valamit a questekbõl, aztán az utolsó questek adják a +45 statokat...közben sok +40 stat esik...Buggos quest szerencsére nincs. Irdatlan sok TP kellene, de a questekbõl nem jött olyan kurva sok...Szal ami TP összejött, azt inkább buffokra,passive skillekre nyomtam, úgy éri meg legjobban. Persze ha nem sajnálod a lóvét a daily resetekre, akkor már 55 is lehet az illetõ...by runekeepers 4-5 embere...second classnál szintén. A pályával meg vagyok elégedve, bár RoM-ban egyik pálya sem baszott fel agyilag úgy, mint ez, de azért élveztem. Muszáj is volt sok sört vedelnem, hogy bírjam...😄 Daily dologgal maradtam a skeletonoknál...drop rate-t nagyon meglehet érezni, a mob cardok is esnek rendesen. Ennyi az én beszámolóm.

Doomista
Rákattantam 😄

Runes of Magic 113 hours 1,430 hours

wtf kabu 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
magekre nem szól ez a dolog 😄 azok nem tankok 😉

penge25
4-5 millás bossok a 12 fos instába vannak nem?

Vamp17
Elnapolni tenyleg nem lehetett. a Frogster megcsinalta a mediafelhajtast, legyartotta a dobozos verziokat, elkuldte oket 15-ere a kiskereskedesekbe... Mar nem tudtak "szajbol-segget" csinalni, hogy vulgaris legyek. 😊 A Runewaker viszont nem keszult el idoben es ezert lett az ami lett.

penge25
mindent intre akarok, és maatckra tenni jobban, mert sokat ér a mage ha 20k hpja van de lo a bossba 3-4k sebzõ flamét

penge25
ne bazz 20k hp, énmax 11, 12k ra terveztem a magem 😞

Teljes siker azért messze van mert rengeteg olyan dolog maradt ki amit beakartak hozni de vhogy nem lett kész idõben !
Elhalasztani meg ugye nem lehet inkább kiadtak egy félkész játékot 😞
Ahogy elnéztem az 55-ös eliteket 20k hp minimum egy instába ha tulakarod élni !
Bossok 4-5 millio HP 20-30k dmg , érdekes lesz

Oceans Heartról nem irok taktikát mert az elrontja a játék élményt !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Youtube on van video 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Chapter II: Teljes siker!

A Frogster közölt pár információt, II. Fejezettel kapcsolatban, amit megosztunk veletek is.

A felhasználók száma jelenleg nem kevesebb mint 1.9 milló játékos, ami valljuk be nem kevés. Észak amerikából és Európából összesen 17 szerveren élvezheti a játékot a nagyközönség.

Több mint 1.7 millió euró értékû gyémántot osztott ki a Frogster a játékosoknak és még számtalan event vár rátok!

Forrás: RoM hungary
TopGun
Van itt valaki aki hasznalja az nbuff addont, magus es segitene nekem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

jah😊

TopGun
ez a ddo amirol beszelsz, az ez lenne?
"Dungeons & Dragons Online : Turbine Sues Atari Over DDO"

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gubberx
postán is eltudod magadnak küldeni

Doomista
Én most se kaptam semmi diamonddal kapcsolatos e-mailt...

akkor más megoldás nincs mit hogy fogom valakit akibe megbizok és átadom neki aztán a másikra meg átdobálja

Hangyás,Herceg

Vamp17
Elvileg meg igy lesz. Egyszer... az a gond hogy az adatbazis osszeakad ettol a funkciotol. Dolgoznak rajta (mint sok mason. Pet rendszer, PvP, stb...)

ScarY MAN
ez beta ota nem lett atfogalmazva 😊 elvileg igy lett VOLNA ... de nem igy lett 😊

...

segitségetek kellene a http://www.runesofmagic.hu/hazrendszer ezt irja:
"a Egy account , nyolc karakter, egy ház

Nem számít az, hogy neked hány karakter van, õk mind ugyanazt a házat birtokolják.
Ezért könnyû azt megtenni, hogy az egyik karaktereddel italokat készítesz, berakod a ládádba és a másik karaktereddel pedig fölveszed õket.
Nincs több olyan hogy: ‾egy pillanat karaktert váltokâ€?
Egy második jelszó adja az otthonodnak a további védelmet.
Ezt a jelszót tovább tudod adni a barátoknak és családnak, hogy hozzáférést adj az otthonodhoz."
nekem ahány karakterem van mind üres házatt kap hogy lehetne et megvalositani amit ir hogy az egyik karakteren berakom pl a recepteket amit szereztem a ládába és a másikon kiveszem?

Hangyás,Herceg