11819

• penge25
    gubb te vettél?
  • penge25
    lol
  • Gubberx
    ráadásul most sms-ért is vehetsz diát :P
  • penge25
    doompityu ugye te akartál gyémántot venni huf-ért, hát gyorsan vegyél jó sokat mert dupla annyit adnak, 3000 dia helyet 6000 dia (De csak már ma délután 3-ig). ha nem sajnálnám ilyenekre a zsét akkor ennyi diából 2 nap alatt brutális táp karim lenne :)
  • penge25
    5-6 milla
  • Doomista
    Nálatok mennyi egy VI tiszta illumine puri kövön ?
  • penge25
    idézném a csóka kommentjét:
    "Régebben nagy MMO Fan voltam (néha még vagyok is :P )Szerény véleményem, nem kell belekötni, kommentezni, vitát nyitni úgysem reagálok rá :P
    Jelenleg toplistámon a 2. de vannak pontok ami miatt esélyes az első helyre is.
    Isteni játékélmény amit már csak a fizikai motor cseréje dobna fel (mert az katasztrófa). Wow jobb mert a fizikai és néhol a grafikai (csak néhol) téren is többet nyújt, míg a Rom annak ellenére hogy free temérdek jobbnál jobb ötlettel, frissítéssel, kiegészítéssel rukkol elő...
    Bár gondolom én Blizz és Frogster barátaink nem azonos méretű pénztárcából gazdálkodnak

Összességében grat a 2millához, és szerintem mérföldkő mindenképpen az mmo-k közt!!
    Off:Aiont meglestem, hát rom veri jobbról balról"
  • penge25
    én meg irigyellek ezért kicsit. Amugy a gamestárban volt szó az új eventről és asszem ott olvastam egy sráctól kommentban, hogy ő is tolja az Aiont de lassan leáll vele, mert a rom még mindig fényévekkel jobb nála. na ez kemény kijelentés volt a részéről :)
  • TopGun
    Sziasztok! En most AION-t tolom kicsit...
  • Gubberx
    XD
  • zenoka
    okes majd tolok prinscreent..egyebkent levan veve a felbontasnalam
    ami kiszuras az uj chain mailemen a vallas lila..jolmegy a fekete maszkomhoz:D
  • Gubberx
    mutass képeket a karidról meg ilyesmi :D hátha megtetszik :D
  • zenoka
    huppi huppi:S
  • Gubberx
    Kipróbáltam de valahogy nem fogott meg :S
  • zenoka
    gyere ddo
  • Gubberx
    Várom Allods-ot hogy mi sül ki majd belőle :)
  • Gubberx
    Néha egy kis Sacred 2-t vagy most épp Operation Flashpoint 2-t multiban Scary-vel :D amúgy igazán semmit :D
  • zenoka
    es akkor most mit tolsz?
  • Gubberx
    Ami engem fusztrál hogy nem elég hogy nagy nehezen megszerezz valami cuccot vagy szettet az instából még hetekig kell farmolnod meg szaroznod vele mire használható lesz, más játékokban ha megszereztél vmi jó cucot az ugy volt táp ahogy volt. Most tele rakom mindenem staminával hogy bemehessek az instába lehet hogy lesz elég hp-m viszont az egész staminás dolog a dps meg a def, stb kárára megy szal engem ez bosszant nagyon.
  • zenoka
    azabaj valszeg nem csak mi gondoljuk igy kivancsi lennek statisztikara hogy hany nem hc gamer (lsd doompityu) maradt el a game-tol
  • Gubberx
    hát azért te igen igen táp vagy :D
  • zozoalma
    Ezzel nemcsak te vagy igy !
    Én erre mondhatnám nincs az a heal ami elég lenne instába ^^
  • Gubberx
    Nem, csak beleuntam hogy nincs az a stamina a földön ami elég lenne hogy mehessek instázni :D
  • zenoka
    letiltott asszony?:D
  • Gubberx
    én sem játszom :D:DD::D
  • zenoka
    milyen volt? valami info rola? azert olvasok am ha mar nem jatszom:D
  • Gubberx
    he? :D
  • Doomista
    Ma lesz patch...értitek?
  • penge25
    ? hátha rázoomolsz teljesen eltűnik mindene a karinak és fps nézet lesz :)
  • Gubberx
    Na ki megy majd a ma esti nagás debt gyűjtésre? :D:D:D:DD:
  • DarkBlade
    Sio -n csináltam karit, és az már feltűnt hogy "víz" feje van a karinak.. tökre átlehet látni rajta! Ez bug, vagy feature? :D
  • penge25
    Sio és Mecsa a két szerver ahol a legtöbben vagyunk, és igen irgalmatlanul sok változás, tartalom van cb vagy ob óta én pl cb óta tolom a gamét, bővebb infot: a bannerban van hivatalos magyar fun oldal :)
  • DarkBlade
    Üdv mindenkinek.
    Olyan kérdésem lenne, hogy merre található a magyar többség?
    Melyik szervere ildomos felmenni?

CB -k, és OB -hoz képest sok a változás?
  • BuriP
    Ez jól hangzik, cak el ne rontsák!
  • Doomista
    looooooooooooooooooool
  • Gubberx
    és olyan hideg is hogy a szar is belémfagyott befelé a melóba :D
  • Doomista
    On Wednesday 14 October 2009 we will apply a patch to the Runes of Magic server.

The downtime will start at 8am BST (GMT+1) / 09:00h CEST and should be over at around 11am BST / 12:00h CEST.

You will find the patch notes on the forums once the patch has been applied.
  • Doomista
    Ja látom, van Regines is, meg minden :D Nem unatkozom most :D
  • Doomista
    Gray Ants solo Maelie
    :-o Ezt a videót még nem is láttam.
  • Doomista
    Worr Binpike Solo R/S