11819

• Doomista
    45 stam
    40 stam
    45 int
    40 int
    35 int
    30 int
    4 rune slot all cucc...abban stamon,intes,attribos,és mag attackos runák lesznek...3 cuccom kész, ezeket igy statoltam:
    45 stam
    40 stam
    45 int
    40 int
    35 int
    40 wisdom

aztán még a szárny amin lesz:

45 stam
    45 int
    45 wisdom 35 int (ez egyben van,tier4 igy)
    illu VI
    warlock VI
  • Gubberx
    kellemes délutánt az uraknak :)
  • penge25
    hogy akarod statolni a cucaid kivi vok rá? Én így 45 stam 40 stam 45 int 40 int illu 5 illu 6
  • Doomista
    egészséges vagyok mint a mage!
    egészséges vagyok mint a makk!
  • Doomista
    leszek* wááá mindent elírok :s nem is vagyok jól, betegeskedem a suliban :\
  • Doomista
    55/53 vagyok, holnap leszel 55/54.
  • Doomista
    Természetesen megoldjuk ezt. /W me.
  • penge25
    low durás megvan egy kedves guildtársamnak köszönhetően, de valószínű high durás lesz
  • penge25
    passz talán 1700
  • penge25
    most látom hogy 55/55 vagy grat, nekem most csak 53-ig volt erőm papom tolni. ja Doom koma igénybe vehetem majd a szolgáltatásaidat, 10 napig nem leszek majd dailiket megcsinálnád, lesz daili item csak majd le kell adnod őket pmbe majd megbeszékük a részleteket, ok?
  • Doomista
    low vagy high durásan ?
  • Doomista
    Ezt csúnyán elirtam :D:D De értesz engem, intedet meg nem árultad el, akkor megnézem, mert már elfelejtettem :)
  • penge25
    ezt szépen megfogalmaztad :)
  • penge25
    vhatos nagyon kell mert durván megdobja a damagét én is dolgozok rajta, de az marad lehet utoljára :)
  • Doomista
    Hsz törölve.
  • Doomista
    Kiszámoltam, hogy hogy épitem fel az én karakteremet...full zöldel fogok élni, kivétel a szárny, amin lesz VI stat, így ha befejezem a magem össze cuccát, akkor lesz 6,2-6,4 k mag attack, 3 k int...ezzel már lehet menni hocba, főleg, hogy vahtos szettre megyek én is,de szerintem én low durásan fogom tolni...
  • Doomista
    Jaja voltam fent a karidnál, és sajna még nem elég gyenge hochoz :( Mennyi inted van ?
  • penge25
    nálunk megvolt az első Aq kill raid, amin sikerült részt vennem. Nari staff eset 101 durával és 2 db runa slottal, persze passzoltam, hisz nekem már az gyenguska. Nos ennyi volt a hétvége jelentősebb eseménye, sajna instázáshoz állítólag gyenge vagyok hoo-ba egyik kedves guildtársam véleménye szerint (megjegyzem valószínű igaza is van, de azért egy próbát néztem volna), ezért most ezerrel igyekszem tápolni a magemet.
  • Doomista
    Az semmi. Thx az infót.
    Tök jól néz ki a Black Pegasus...és még képes repülni is...talajtól pontosan 21,584 cm-re száll. És még akciósan is lehetett venni. Nah meg még puri akció is volt rendesen...elöször 27 diáért, aztán 20...vettem csomót...6,7 k hp unbuffed :D Freesen is fejlődök :D Csak igy lassabb :(( Meg már csak a moa narancs item kell, és a moa staffom is megvan! Szal ez volt velem hétvégén, kedves penge ÚR.
  • penge25
    öö ha megfigyelted volna ez nem az én kommentem teeeeeeeeee, csak idéztem mástól Tudom, hogy pénz nélkül is lehet táp karid, enyém se piskóta és free, de tudok olyanokat is akik enyémtől 20* tápabbak és ők se fizettek egy kanyi vasta se érte. Nekem egy gonodm van amiért lassan tápolódok krónikus időhiányban szenvedek
  • penge25
    nos pontosan 2.5 milla goldba kerül egy t8 fegyó, ha 110 kiskarit gyártol hozzá, mint én, és ugye ez az öveknek és a random fusion stonéknak az ára
  • JethroHUN
    Az Age of Conan-t egyik sem veri be. (Aion, Rom, vagy wow) fényévekre vannak. ;) Csak egy gond van vele h fizetős és sztem nem éri meg :(
  • Doomista
    penge, körülberül mennyi goldot emészt fel egy tier8 fegyó ? ugyebár a sok tier3 item+stone megvétele.
  • JaSoN HuNTeR #10473
    az a baj ROM-al hogy nem olyan mély mint a többi MMO. De a Free-k közül a leges legjobb. Aion meg tényleg olyan anime beütésű és azt én sem szeretem,habár nem rég kiprobáltam a játékot[Aion] és nem tünt annyira rossznak. De én néha sajnálom ilyen játékokra az időmet :)
  • JethroHUN
    Már bocs de a wow-nak mióta van jobb grafja? Painttel szebbet rajzolok mit az. És a RoM-nak sincs "isteni játékélménye" Ami igaz, az h free és tényleg rengeteg minden van benne, és dia ész nélküli vásárlása nélkül is lehet erős karid. Az Aion nekem túl MONDÓ XD (vmi ratyi anime újság, állandóan reklámozzák)
  • Doomista
  • Doomista
  • ScarY MAN
  • Doomista
    Na végre ! Én is megéltem, hogy egy jó partyval leölhettük az Ant Queent :) Képek
    Narancs staff esett, nem én vittem :D Party összeszervezés volt vagy 40 perc, de megérte, mert e nélkül csak haltunk volna :P
  • Gubberx
    elaludtam :/ :D
  • ScarY MAN
    Má alszóóó'?:D:D::D:D Gyere játszani he! xD
  • Doomista
    :D de rajság van, gyerekek :Pű
  • Gubberx
    ja mostmár szerintem sem vagy raj :(
  • zenoka
    bocsika nem vagy raj
  • Doomista
    lol vazze, tudod mikor fogok készpénzbe fizetni több mint 20 ezer forintot a mobilszolgáltatónak...kártyámon van a lové, nem a kezemben...mit gondolsz miért arról akarok fizetni? nics a kezemben 100 ezer forint, amit dobálok a fürdökádba, majd abban úszok, aztán lefotozom magam vele, és felrakom myvipre, és raj leszek...omg roflamoe u.
  • Gubberx
    Talán sokan észrevették, hogy a Frogster egy új gyémántvásárlási lehetőséget vezetett be régiónkban, a telefonos vásárlást! Ez remek hír azoknak, akik nem rendelkeznek bankszámlával, vagy dombornyomott kártyával. Mostantól elég csupán sms-t küldeni a telefonoddal, vagy fölhívni a megadott számot és az accountodon jóvá íródik a megrendelt gyémántmennyiség!

Az új vásárlási lehetőséget a a "Top-Up Diamonds"-ra kattintva érhetitek el. A "Fizetési mód" menüben a "Pay by SMS or Call"-t válasszátok ki. Jó vásárlást!
  • Gubberx
    most mondom hogy sms-ért vagy tel hívásért is vehetsz diát, nem kell a kártya lol
  • Doomista
    köszönöm :)
    8 millért raktam AH-ba, 5 millt lehet rá bidelni...majd ha hazaérek picit "finomabb" árért teszem be:P

még 1 hét és még jön a kártyám...kár hogy pont most van ez az akció :(((( ismét kibaszott velem a sors...
  • Gubberx
    nem :P
  • penge25
    mert akkor küldhetsz nekm pár ajándékot :)