Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
majd jön aki igazolja, nem sûrûn esik azért

Doomista
Most már tudom, igen. Serveren még nem mutattak ilyen statot, úgy hogy nem is nagyon hiszem el. Sõt, nem hiszem el.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
azt tudod-e, hogy HOTO instában a trashakbõl olyan cuccok pottyanak ami +52 stamot, intet wisdomot trtalmaz 😊 sima zöld cuccok eheheh

Doomista
Szal +45 statokat akarsz...rendben, parancs nyugtázva.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
álmodozni szabad, csak nehogy valóra váljon holnap az álmom psszt...

Doomista
Hogy lenne ? Hol élsz te ember ? Álom világban ? 😄

penge25
na vajon lesz e új terület holnap? Reméljük meglepétsként bekerül item mallba végre a szárny is 😊

Doomista
malatina az nem daily quest...az egy mini game...ha 50x végigtolod vagy mi, akkor kapsz egy titlet, amit a neved fole tehetsz, meg ad stat bonusz...200 hp pl, vagymi...ha meg 100x tolod ki, akkor újabb titlet ad, újabb bonussal.

azt tudom de azon kivül más nincs csak malatina de az meg nagyobon éri meg?

Hangyás,Herceg

Doomista
daily questeket napi 10x csinálhatod meg, ad goldot, tokent, és expet.

ugy tom ez add még a daily vagy hogy írják questeken kívül coint vagy van még más is?

Hangyás,Herceg

Doomista
Hát figy, ezt a dungeont akkor éri meg csinálni, ha végig is tolod...ha 50+ lvl vagy, és valamennyire táp, akkor végig fogod tolni, de ha nem statoltad magad, meg minden, quest itemekkel vagy teli, hp rendes, akkor nem érdemes végigtolni, mert nem lesz elég idõd rá.

Doomista
PowerLvL persze hogy megy 😄DD

valaki tudna malatinának a játékához adni egy leírást mit kell csinálni?

Hangyás,Herceg

köszi

Hangyás,Herceg

Doomista
Auction House npc-nél Supplies - Potions menüben tudsz venni igen olcsón...vagy craftolod.

Doomista
Áucs!

FAIL ! Nem MNS, hanem MSN ! EPIC FAIL !

még egy kérdés halottam olyan potirol ami növeli egy ideig a gathering skilledet +5el ennek mi a neve a válaszé amit meg kaptam köszi és honnan lehet beszerezni azt a potit és milyen árban van?

Hangyás,Herceg

nagy1miklos
Sziasztok!

Valaki segítsen. Felvettem egy karaktert a házibarát listára de azóta törölve lett a kari most meg egy <ismeretlen karakter> van a helyén amit nem tudok törölni. Lehet ez ellen tenni valamit?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Doomista
Húzni kell a gathering skilleket. (mining,wood,herba)

hali van a guild kastélyban fa meg ore meg zöldséges kitermelö azt hogy tom felgyorsitani hogy gyorsaban gyüjtsön mert láttam olyat aki kb 2 xer gyorsaban gyüjtöt mint én

Hangyás,Herceg

Doomista
<#wow2>

penge25
hajrá

Gubberx
jó reggelt a cubeoknak 😊 tegnap ráhúztam másfél szintet a karimra 😄 ma meg sem állok 53-ig 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
<#integet2><#pias>

Doomista
van benne valami 😄
de én is sokkot kaptam, mikor azt az Elemental Catalysisot, azaz a mage legtápabb buffját átalakították...

Gubberx
az más 😄 de így nem kaptál sokkot mert tudtad hogy van egy mage/priested 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Vazze...én is megtapasztaltam a bõrömön, mikor kipróbálhattam a scoutodat 😄 Végigjártam a skilleket, mobokat több területen, ehhez mit szólsz ? 😄

Gubberx
de én elõtte megtapasztaltam a bõrömön milyen az ha táptalanná válsz egyik patch-rõl a másikra 😄

Doomista
És nem beszél a rogue/knight...<#buck><#beka3><#beka2>

Gubberx
könnyen beszél a mage/priest........

Doomista
Nos ez már egy komédia, hogy mindenki azzal jött, hogy a warden táp lesz, a warden tápabb lesz mint a druid...és most mi lett ? warden táptalanabb mint a scout, jaj a druid de tápos...egy kaszt alapból táptalan lehet, ez igaz, de...DE...lehet belõle tápos kasztot csinálni, ha az ember ért hozzá, és elég kocka, és elég pénzes, és satöbbi. Szóval a lényeg, hogy NEM táptalan a warden, se a scout. Scout by nicole, magyar ember, nem egy gyenge scoutja van...példa volt, köszöntem.

Doomista
Hát ha ennyire vágod a koreai nyelvet 😄

Gubberx
ma szedtem le 😄 elõzetes alapján igéretes 😄

Doomista
Erre csak három szót tudok leírni:

What
the
fuck
?

Gubberx
xD

majd nerfelik😛

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx

penge25
hát ha lenne idõm elkezdenék egy dudu/maget, elég pozítivak ezzel a kombóval kapcsolatos visszajelzések

Gubberx
FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu ágrágárágárgárágárg

Gubberx
még jó hogy a wardent húzom már egy ideje 😄

penge25
nya olvasgatok itt a két új osztályról beszámolókat, ugye már múlthét szombaton is voltak páran akik elérték az lvl 55-öt velük. Nos a warden sajnos eddig úgy néz ki a leggyengébb kaszt, a scouttól is gyengébb. Viszont a dudu igazi kemény solozásra alkalmas kari, dudu mellé tapasztalatok alapján a legjobb választás a mage. Na kíváncsi vok melyik lesz végül tápabb a d/m vagy az m/p.

Vamp17
nem rocker, mar mutagottam neki magyar metal zenekarokat de nem nagyon fogtak meg 😊 igerte h mutat olyanokat amiket o szeret 😊

Ize, jah a a humora eleg erdekes, meg imad metaforakban meg szlengben beszelni, ami "kisse" megneheziti a megerteset 😊 amugy angol szakon vegzett Angliaban, a holland hatartol nem mssze szuletett... na nem megyek bele az egesz eletutjaba 😄😄😄

penge25
ááá gyerekek brutális ez az Aion, sokkot kaptam kész vége! Sulinkban a diákok sorban hagyják ott a wowot 😊, pedig hardcore gamerek is vannak szép számmal közöttünk

Doomista
Rocker a srác 😉

penge25
szerintem csak hülyéskedett, durva lenne tényleg ha komolyan írta volna azt, hogy nem érti minek kell az embereknek a szárny. Szerintem ennyire nem lehet láma, vajon minek mert 6 plusz statot jelent ami nem gyenge elõnyt jelent. Fórumbol nekem már lejött a sok hozzászólásából, hogy elég morbid humora van. Pl valaki kérdezte tõle, hogy kb mikor lesz akkor elérhetõ ingame a szárny, erre valaki beírta, hogy kb akkor amikor megjelenik a Duke Nukem legújabb része (azaz tudjuk soha), erre Kerensky beír zárja a kérdezõ topikját, mert már fentebb megválaszolták a kérdést eheheheh

Doomista
Hé hé baba. Azért azt ne felejtsük el, hogy Kerenskynek van egy full lvl karaktere a játékban minden szerveren...Full tier8 cuccokba, tiszta VIII statokkal minden cuccán, és lv55 narancs fegyóval.

Hát erre csak annyit hogy elég szomorú hogy a Community managernek fogalma sincs hogy a szárnyat Statolni is lehet !

Kb enyire érdekli a játék Kerenskyt , csak azt tudja amit a szájába rágtak 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
Jaaaaaa....másnapos vagyok :\

penge25
teee nem arról beszéltem, ittál? Hanem arról hogy ingame kerül be a szárny, diáért vagy rubintért lehet majd megvenni mindenkinek<#violent>