11819

• penge25
    na gubb milyen lett a dragon age te már ahogy látom kipróbáltad, guildtársam tegnap már linkelte hogy fent van pár helyen.
  • Gubberx
  • Doomista
    Nah! Úgy látom, maa is lesz mit levezetned a borderlandson !
  • Gubberx
    FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU árágrágárágárágárágárgrágár
  • Doomista
    Persze, mindenki ezt a valaszt irna, ezzel buktal le AD:SD:DDD:ASD:DS:ASD:DAS
  • Gubberx
    sosem használnék illegális bot-ot, pfujj...
  • Doomista
    Romhoz is van ám bot :D
  • Gubberx
    :D:D
  • Doomista
    Azt a bot tolja...ne hazudj.
  • Gubberx
    Jade Dynasty-t
  • Doomista
    Asszony is tol valamit ? :D
  • Gubberx
    jajjmár cube úr :D nem eszik olyan forrón a kását, az ilyen jó gamékhez idő kell :D ki kell élvezni őket :P
  • Doomista
    Mármint ma toltad ki meló előtt ?:D
  • Gubberx
    ma kezdem :D
  • Doomista
    Dragon Aget már ki is toltad mi ? :D
  • Gubberx
    grat cube :D
  • Doomista
    Miért lenne az én bajom ? :D Elég nekem a a rom meg a quake wars :D Te vagy a kocka, aki minden játékot letölt és végigtol, most is vagy 10 féle játék van a gépeden, mig nekem 2 :D
    Végre meg lett az 55/55 lvl, véget ért a skeletonnal való napi 1 óra 20-40 perc szenvedés...immár ismét a napi 20 perc daily maradt, több időm van igy ^^
  • Gubberx
    az már a te bajod :D legjobbak pedig :)
  • Doomista
    Hát én az ilyen játékokért nem vagyok oda...
  • Gubberx
  • TopGun
    Igen! Mar En is nagyon vartam es magyarul is tolhatom es nem kell csomo penzt bele olni, hogy fejlodjon a karakterem :)
  • Gubberx
    Végre megjelent!!
  • Doomista
    Küszi, ruby kővel hálálom.
  • Gubberx
    parancsoljon cube úr
  • Doomista
    Torrent linket please
  • Gubberx
    most EZT kockulom :)
  • Doomista
    jó reggelt borderlandgrandmastertitan
  • Gubberx
    jó reggelt a cubeoknak :)
  • Doomista
    Nincs mit. Szeretem fosztani a karikat, rogue vagyok
  • penge25
    reggelt, na doom koma ezer thx, hogy segítettél nekem. Még a postaládámat is kiürítetted, lett így egy kis pénzmagom eheheheh :) Mondjuk el is költöttem már tegnap szinte mind :)
  • Doomista
  • Vamp17
    Ezt senki nem monda. egyszeruen ez nem egy ingyenes jatek! Ezt nem ertik sokan. Ingyenes jatekot senki nem csinal, mert annak semmi ertelme. Azt sem varhatjuk el, hogy "majd a gazdag kulfoldiek eltartjak a ceget, mi meg ingyen ugyanugy tudunk fejlodni, haladni". Mindenkinek aki erdemben jatszani akar, annak kolteni kell a jatekra. a kulonbseg az, hogy nincs az h havidijat akkor is fizetnem kell, ha eppen abban a honapban csak 2 napot jatszottam vele. a Mikro tranzakcios jateknal te dontod el, h mikor mennyit fizetsz. Sokan azt is mondjak h tobbet kell fizetni egy micro paymentes jatekban mint egy havidijasban. Ez egyenfuggo. Sztm nem kell tobbet fizetni, egyszeruen a mikro paymentesben hamarabb elerheted azt a szinet fizetessel amit havidijjasnal csak sok sok honap mulva. Magyarul en pl a RoM ban sok penz befizetesevel egy honap alatt olyan szintu lehetek mint wow ban egy ev alatt. de egy honap alatt kb annyit fizetek ki a romra, mint egy ev alatt a wow-ra. Tehat inkabb az ido es penz aranya az ami mas egy ilyen jateknal. Nagyon sok ido a RoM ban hogy azon a szinten legy ingyen vagy nagyon keves befizetessel mint egy olyan, aki sokat kolt a jatekra. A fizetos jatekosok jelenlete pedig nagyon motivalja az embereket h ok is fizessenek. Viszont itt a forumon is vannak olyan jatekosok, akik meg nem koltottek semmit a jatekra es lassan de biztosan azert haladnak, fejlodnek. A magassabb szintu instak is altalaban addig elerhetetlenek amig nem jon egy megnagyobb. Meg eleg sokat szamit a jo csapat is.

JaSoN HuNTeR: Az allods is mikro paymentes lesz, csodat attol sem szabad varni, az a ceg is benzbol el. En is jatszottam az orosz nyilt betaval, vannak benne remek otletek es tenyleg igenyes de azert meg van mit fejleszteni rajta, sok teren a rom azert elorebb jar. (termeszetesen az miatt hogy a rom mar egy eves.)
  • JaSoN HuNTeR #10624
    Allods Online. Szerintem ez jobb lesz.
  • Narxis
    Akkor nem érdemes ROM-mal játszani? :O
  • Doomista
    Innen lelehet tölteni...nálam működik.
  • DarkBlade
    Nálam is FAIL!
    A patchelés. xD
  • Doomista
    Szerintem is fail!

• Doomista
    Fuck yea! 20 perc alatt csak lejött ! Vagy 10x kellet újraindítanom, mert vagy 10x kiirt valami fail hibát...epic fail hibát.
  • Doomista
    Nem várok ki én semmit! Szedem és kész!
  • Apocalipto
    Várd ki még a szerverek kevésbé lesznek leterhelve. Nekem leszedte 3 perc alatt mondjuk.