11819

• Doomista
    Nem nagyon akarja leszedni ezt a patchet...valami download link ?
  • Doomista
    Köszi
  • Gubberx
    Parancsoljon cube úr :)
  • Doomista
    LINKET PLS PLS PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Gubberx
    torrenteken fentvan
  • Doomista
    Linket pls htx.
  • Gubberx
    na már lehet tölteni a Borderlands-t :D szedjed te is cube :P
  • Doomista
    Jó reggelt kívánok cube headshoter:)
  • Gubberx
    jóreggelt cube úr :)
  • Doomista
    Keveset vagy online.
  • bazdevil
    Amit eddig a ROM-ra koltottem (marcius ota jatszom) abbol megveszek egy teljes jatekot (pl: Aion) es +ban meg kifizethetek 2 evnyi havidijat is, es en nem is koltottem annyit a ROM-ra, vannak akik ennel sokkal tobb penzt tolnak bele. Pont a napokban volt egy srac aki vett 18k diamondot, lehet szamolgatni.
    Es ez az egesz a "Tök mind1, úgysem ér semmit a karid lehet max szintű akinek jobb cucca van mint neked akkor vesztettél." mondatbol indult ki, mert itt nem az szamit ki mennyire tud jatszani a karakterevel, hanem hogy mennyi penzt koltott ra.
    Hiaba tudom en 50/50-eskent mondjuk hogy hasznaljak egy rugot ha nem vagyok szetstatolva eselyem sincs senki olyan ellen aki telepakolta magat a legjobb statokkal.
    Nos ellenben egy havidijas jateknal ez nem jelentkezik ilyen elesen.
  • Doomista
    én már nem agyok agyilag, se lelkileg, csak testileg, de ok.
  • penge25
    pm ment, ma még vagyok doom
  • WorldTorrent
    hat.. jo ideig jacchacc ingyen aztan ha eros akarsz lenni meg fizecc ra de meg akkor is olcsobb mint a havidijjas, es a havidijjasnal meg a jatekot is meg kell venni..
  • bazdevil
    Ez attol fugg, hogy valaki akar-e aldozni a jatekra vagy sem. Ha akar lehet jobban jar egy havidijassal, mert ott nincs item shop amivel hatalmas szakadekok lehetnek egyes jatekosok kozott, ha viszont nem akar akkor jobb a F2P bar itt meg az lesz majd a gond hogy ha nem aldoz ra idot akkor meg nem fog tudni ervenyesulni azokkal a jatekosokkal szemben akik belefektetnek a jatekba.
    Nekem szemely szerint nem tetszik a Frogster uzletpolitikaja, es hiaba Free a jatek bizony aldozni kell ra ha elvezni is akarod es nem akarsz a napi 8 ora jatekbol 6 orat farmolassal tolteni.
  • WorldTorrent
    De meg mindig jobb mintha minden honapba kene fizetni:P + megvenni a jatekot meg kiegeszitoket
  • bazdevil
    Ez egy ilyen jatek.
    Ha nem veszel valodi penzert diat akkor bizony ahhoz, hogy uberimbafullkiralysagos karaktered legyen rengeteget kell farmolni lovet, (kiskaraktereket gyartani napizni tokenbol chargeot venni T6-os T7-es kavicsokat gyartani veluk es eladni jo penzert) es abbol AH-ban tudsz venni magadnak diamondot amibol tudsz venni puri kovet amivel majd fel tudod statolni magad.
    Persze az sem garantalt, hogy ha 10 ezreket kiadsz a jatekra, akkor abbol a legimbabb karaktert tudod epiteni ami majd ugy is marad, mert jonnek mindig a kiegeszitok, uj statok, uj teruletek ahova a regi cuccaiddal mar szinte alig alig tudsz bemenni, es kezdodik a folyamat elorol, farmolas penz befizetese statolas targyak plusszolasa.
    De mint ahogy mar mondtam ez egy ilyen jatek.
  • JethroHUN
    Tök mind1, úgysem ér semmit a karid lehet max szintű akinek jobb cucca van mint neked akkor vesztettél. Arénában egy 5 szintel kisebb, kari nem vicc. mage 2 skillből szétszedett. megnéztem minden cucca +6 fulls stat az egész. megérte 50/50 ig szenvedni ezzel a karimmal semmit nem ér m/p létére.
    Ha nem veszed a halomra a diat, az item shop dolokat, + a goldot akkor semmit nem fog a karid érni.
  • Gubberx
    keress partyt és irány cyclops+kalin meg farmold az eliteket, nem éri meg AH-ból venni, szerezd meg magadnak
  • JethroHUN
    Csa, az örök kérdés hogy szerezzek pénz? AH-t normális cuccok lv50 hez 1 mill től kezdődek de azok is az alap vackok. Honan van egyeseknek 5 millje vagy még több?
  • WorldTorrent
    akkor passz:D
  • ScarY MAN
    nemtudok rola mivel en csinalom tobbedmagammal :D
  • Doomista
    :ASA:A:DD:DDDA:SD:ADS
  • WorldTorrent
    Erdely, de eddig ment az oldal most raktak valamit bele?:D
  • ScarY MAN
    ágrágrágrágrágrágrágr
  • Gubberx
    FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • Doomista
    hallgatni jöhetek :D
  • ScarY MAN
    akkor bizony gyere ts xD
  • ScarY MAN
    Amúgy ez nem hülyeség:D

WorldTorrent: hol laksz?
  • Gubberx
    akkor téged veszélyes elemként érzékel az oldal és letilt :P
  • Doomista
    Cookie, előzmények törlése gondolom megvolt...vagy próbálj ki egy karbantartó programot...pl tuneup utilities.
  • WorldTorrent
    Mar antivirust is raktam de csak nem akar menni neekem az oldal, meg IE-vel is probaltam , azzal se megy
  • Doomista
    Ez olyan kurva jó kérdés, hogy még én sem tudom rá a választ :D
  • Gubberx
    vagy olyan mint south parkból timmy és ő csak azt tudja mondani hogy FFFUUUUUUUUUUUu és ágrágrgárágárgrág XD
  • ScarY MAN
    Lehet egy kérdésem? De legyél őszinte légyszi' :)

Miért nem hallatod a hangod sehol?:D Mindenhol csak írsz meg ilyenek. Most akkor mi a tényállás? Némasági fogadalom?:D
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    chat ablak elég lesz nekem :D
  • ScarY MAN
    gyere de TS kötelező
  • Doomista
    xD Szerencsétek hogy én nem vagyok ott veletek ! Hires teamkiller lenni én!
  • ScarY MAN
    egy csapatba vagyunk ess eddig még csak egy társunkat basztam el egy dzsippel xD