Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Értem, köszi.
Szar az idõ...olyan szar, hogy alig bírtam felkelni...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
egyenlõre bugos pl van olyan cucc (51+) ami többet ad +6-on de van olyan ami ugyan annyit és van ami kevesebbet, szóval még nulla logika van benne, zömében ugyananyit adnak mint aaz 50 lvl alattiak

Doomista
50+ lvl high durás cucc akkor most több bónuszt vagy mit ad ? Valami ilyesmirõl hallottam...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
Guild Leader Hatalom

Gubberx
muhahahah :D:D:D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Neeeeeeeeee lécci.

Csilllag megint lekell hogy fokozzalak :D
ugylátom mostmár véglegesen :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
XD

Gubberx
XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Ja, és akkor asszonyod jönne egy akkorát lenyesne nekem, miért leitattalak, hogy csókolnám a betont...

Doomista
Jaja. Max tagadni fogja, de azt is ittas állapotban fogja végrehajtani :D Whisperbe lehet zaklatni ^^ 24/24 online.

Gubberx
küldj nekem egy kis abszintot cube :D hideg van itt a melóhelyen

Gubberx
szóval csak szólni kell babának és kimaxolja a gyûjtõ skilleket? :P

Doomista
Nahát :(( Erre inni kell.
Szóljál Babának whisperbe, és megbeszélitek az idõpontot, de ha megemlíted neki az egy rekesz sört, akkor biztos, hogy 110%-t fog beleadni a szedésbe :D!

BuriP
Csillag nem csak te jártál így, nekem az új terület megérkezésekor múlt héten tünt el jópár lvl az mining skillemrõl, nekem 57-bõl lett 40!!! Csinálhattam meg újra a questet is hogy feljebb tudjam húzni!
De sebaj! Pár ezer kibányászott ore és újra meglesz<#rinya>.

Talán nekem is szólnom kéne Babának?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Doomista
Na nem baj, majd Baba ingyenes órabérben felhúzza nekem.

Doomista
Meg van ez a probléma nálam...szóval ugyebár már írtam, hogy egyszer egyik nap ránéztem a gathering skillekre ...ugyebár volt rég egy hónap, hogy 51 lvl szintig felhúztam mind a 3 gatheringet, csak úgy...nem is craftolok, minek, az igaz...de jó ha bármilyen nyersanyagot tudok szedni...szóval egyik hónapban felnéztem rá, és mit látok ? herbalism 40 lvl 0.00%...csak néztem...hogy hogy mehetett le 11 szintet...olyasmit írtak, hogy valamit craftoltam, és lehúzta, csak hogy kb semmit...ugyebár 40 lvl-n fel lehet venni varanasban a questet hozzá...megnéztem, de nem adott herba questet...ekkor írtam a supportnak...azt mondták, hogy nyilván az volt a probléma, hogy mikor server shutdownot hirdettek, én bent hagytam a karit, és kidobott, valahogy meg bebuggosodott nekem...õk sem tudják...szóval írtam nekik, kijavították valahogy nálam, és 40 lvlrõl kezdhetem...varanasban megkaptam a questet...kurva jó...örülök neki...húzhatom fel újra + 2 questre vehetem az itemet vagy ilyesmi...rohadtul csak én járok így...mindig én...<#violent><#boxer>
csak kb semmi kedvem felhúzni...és nincs az a mennyiségû alkohol számomra, amivel felhúznám 51 lvlre megint...ádiósz.

Doomista
Eléggé ráér, mert partys...és nem esik rengeteg stat...hát nekem majdnem meglett a 55 lv lila staff...csak mivel low durás volt, így felejtõs...90 dura legyen min. Közben meg vettem a sok fáradtságot, és csináltam az új 3 mapról csomó képet...eléggé lusta voltam hamarabb csinálni, így most összegyûlt és szenvedtem a sok mountozással :D Mivel a Runes of Magic album betelt 500 db RoM képpel, igy már a Runes of Magic 2 albumba megy a további. REKLÁM XD

penge25
ehehe én még be se léptem az új mapra ejj ráérek arra még, staffom elvette minden idõmet, de megérte brutális sebzése van

Doomista
Penge, én eddig jutottam el az új mapon.

Doomista
Ismét lehajolt a sereg a tápok tápja elõtt <#worship><#pias>

Doomista
Hát mert én a skeletonosat csinálom...ugye nem hitted azt, hogy a piratest csinálom 440 k expért ? Úgy sose leszek max lvl szintû !

Gubberx
o_O

penge25
te okoska miért nem a fear nevü raid dailit csinálod, 35-40 perc alatt kész van a 10 daily és 1m+ xp-t ad?

Megjegyzem:

Elkészült végre a t8-as staffom, a Nagákat jól oda ba..om!
Sír körülöttem minden mob, mert rájuk hatalmas pusztítást hozok.
Vértõl piroslik a lemenõ nap sugara,
Porba hullott Daemon lord agyara!

Doomista
Ami jó daily, és 20 perc alatt megvan, az a pirates ravenfellben...de 440k exp mégis csak kevés a napi 1 mill exphez képest...és én is 55/55 akarok lenni...daily reseter item meg elmehet a pics*ba...

Gubberx
XD

Doomista
Jaja, épp mentem csinálni a skeleton dailyt...de elõtte ittam egy kis abszintot, hogy bírjam...1 óra 24 perc volt a 100 db skeleton, és 30 másodpercenkénti anyázás hangzott el a számból.

Gubberx
azé a rom ott fut a háttérben :P

Doomista
Valamennyire igeen, de sajnos már most hûvõs van itt és hideg :s Jönnek az esõs szeles napok, véget ért a nyár :((

XeeN
Szóval készülsz a téli hõveszteség pótlására. <#eplus2><#kacsint>

Doomista

XeeN
no offence: elég szánalmas életed lehet.

Doomista
E hétvégén...e következõ héten...õ lesz a legjobb barátom.
Jóban
és
rosszban.

Doomista
Végülis lehet...de akkor tényleg rengeteg pénzbe kerülhetett...az ilyen ember nem érdemli meg, hogy éljen :D Csak azért is lehet, mert Vaily turkált a játékban, és tier11ig sikerült felvinnie az egyik lila fegyót, de csak úgy, hogy linkelve...tier12 meg annál magasabbat nem tudta elõhozni, így feltételezhetõ, hogy tier11 a max a játékban...

XeeN
Mennyi idõbe telt egyáltalán összeraknia? Néhány százezer klikk :)

Doomista
Ezt nem hiszem el. Nincs ilyen.

penge25
bazz már nekem se jön be

Gubberx
nem jön be a kép :) az meg rohaggyon meg akinek clean T11-es a fegyója :P

Nem , probáltuk 1szer de inkább nem mert nem éri meg elmeni odáig :D

Az a kép az teljesen reális mert Skeld a mi szerverünkrõl ott ált melette :D

penge25
meduzát is beveritek már?

penge25
na guruk fejtsük már meg úgye fake ez a kép, mert ez lehetetlen bazz!!! Kiszámoltam ehhez a fegyverhez 19683 phusion stonra van szükség és 29732 chargra ez ha mindkét cucc akciós akkor is 3 millió forint összeg egy szaros fegyverért bazz, ennyire faszláma nem lehet valaki<#gun><#gonosz2><#csodalk><#phone><#violent><#duma><#nezze><#banplz><#lama><#falbav>

persze , tegnap esett nekik 2 lila staff a rájákból egymás után :D
High durás nagyon ritka eddig 1 esett:(
Nekem most a healinges set kell high durásan.

penge25
zozo ti farmoljátok még hoo-t javába, nektek esett már ott high durás lila 55 staff, mert 2 hete nekem sikerült egyet nyernem de "csak" 99 durás, és ma este kész a 3 darab t8 kövem hozzá, csakhát ha elég gyakran esik ott high durás staff akkor inkább várnék és azt tierezném fel

penge25
reggelt hallom az új patch szinte senkinek sem jön be, állítólag még jó gerelt 3-4 fõs partyban is eléggé gáz

Doomista
Azért nem jó ez, hogy az Októberfest eventben "gyümölcslé", vagy mi az "ital"...ez nem férfi ital. <#pias><#ejnye1>

Doomista
reggelt

hat nekem rohadtul nem jön be az uj map , a patchel többet rontottak mint javitottak volna!
Aki azt venne észre hogy üvölt a hang az a runesofmagic.conf.ini be 0.01 századra állitsa a hangokat es mentse el.
Az uj mapnak meg számomra 1/4 érhetõ el mert a hidat lezárja 100 nága elit és még a hid is sebez 900/s et.Mai laggolásom meg probálkozásom 2 millio debtet eredményezett ott :((
PvP meg a setes itemek a legjobb dolog :O)

penge25
Add daily quest of Battlefield

* A NPC will give out special tasks to players wishing to fight on the battlefields of Taborea. Find "Dan Moran" and ask him what you can do for him!

lol errõl nem tud valaki valamit? Mennyi idõ, mennyi xp-t ad ismételhetõ -e?

penge25
ja meg ami nagyon gonosz dolog wc-ben a drop ratet irdatlanul levették, így ott lehetetlen dailizni mostmár, elõtte 30-40 perc alatt megvolt nekem ott a 100 daili item most ugyan ennyi idõ alatt kb 50 tárgy jött össze