11819

• ScarY MAN
    ha eléred mind a 2 kasztoddal a 15 szintet akkor az első elit skilled megtudod szerezni egy questért :)
  • DAK3
    ezeket az elit skilleket majd hogykell megszerezni és hanyas szinten lesznek?
  • DAK3
    sziasztok:) ujleszek a rom ba hnap utánra esetleg hnap ra jönn le:) lenne egy kérdésem. a Warden/rugoe jó lesz?:):) erös?:)
  • Doomista
    Tápok Tápja vagyok.
  • Doomista
    az is, ezért is lettem most ilyen mage amilyen...ha nem lennék maximalista, akkor még 1 hónap mire elértem volna ezt a szintet...
  • penge25
    én is gratula a tiédhez, na csak huztalak mint mindig :)
  • penge25
    azt hittem, hogy maximalista vagy :)
  • penge25
    na nem azért írtam, hogy nem hiszem csak párszor behúztál már itt embereket a csőbe, tudod paintes dolgokkal anno, meg hogy ennyi meg ennyi a hp-d, magic attakod stb (amikor szegény Gubbot betetted)
  • Doomista
    persze hogy megvan :) én már kész vok a karimmal, csak a staff hiányzik, aztán majd meglátjuk mi damaget lövök én hotoba...és grat, hogy ilyen szép eredményt elértél :) 8k mag attackhoz meg hajrá :) én megelégszem azzal ami most vagyok, ennél már csak én is jobb leszek.
  • Doomista
    1%-kal mögötted leszek, nagy gáz nem ? :))
  • penge25
    vhatosod kész van már, mert nagyon nagyon durva, hétvégén lett meg nekem és hát 3k-val többet lövök flamével, nem gonodoltam volna, hogy az a szaros vhatos ennyit ér. Staffról meg annyit, hogy már a lila 55-től van sokkal jobb is receptből lehet csinálni, igaz megnézném ki csinálja meg azt a staffot :)
  • penge25
    Elégnek elég, ha mögöttem akarsz kullogni a dps listán :)
  • Doomista
    nyugodtan nézz rá.

mag attackról csak annyit, hogy most valakinek 1 k-val több, mint másnak, az kb egyenlő a 0-val, szóval ha van 6-7 k mag attackod, az bőven jó bárhova, nem kell feszegetni a 8-9 k álomhatárt, akkor inkább legyen 10k, azt legalább meg is érzi az ember... a lényeg csak az, hogy egy t8 vagy t9 narancs vagy lila 55 lvl fegyód legyen, mert valszeg a damage jóval fontosabb. high durás staff esik, mondjuk elvinném, azt t9re fogom tolni, és már is cseszheted a +1k mag attack előnyödet, mert t8 a staffod :)
  • penge25
    na azért ránézek a karidra, hogy ebből mennyi igaz :) Nálam Jelenleg 10k hp, 7.3k magic attak unbuff, t8 lila 55 staff, full vahtos set. Két hét és átlépem a 8k unbuffed magic attakos álomhatárt :)
  • Doomista
    Sicc innen! :(
  • Gubberx
    Jó reggelt a cube uraknak :P
  • Doomista
    jóreggelt:)

7k magatt. 13k+ hp 8k+ mp., t8 kész van, 55 lvl staffra várok. szóval a damagem még nem a legjobb.
  • penge25
    Hogy áll már a maged?
  • penge25
    Reggelt, gyerekek jól behalt ez a topik. Doom te még tolod a romot, teljesen eltűntél innen :(
  • penge25
    thx mester
  • Vamp17
    Magyar patch notes - 2.1.3.1961

Új dolgok:

- 25-ös, 30-as szintű tünde elit skillek.
    - új insta: "A démonsárkány barlangja"
    - új event: őszi lakoma
    - új mesterség felület
    - felülvizsgált receptek: mostantól szintkorlatozás nélkül lehet a recepteket használni
    - felülvizsgált nyersanyagok
    - a magasabb szakmai jártasság mostmár befolyásolja hogy milyen ritka itemet tudunk készíteni.
    - mostmát legalább 30% gyártási tapasztalatodnak kell lennie, hogy a kövtkező szintre lépj
    - céh drill(??) terület mostmár bővíthető 2+3 szintűre. Ezzel két új mini-játékhoz tudsz hozzáférni.

Változások:

- Frissult a klánvár felhasználói felülete
    - A sárga statok esési gyakorisága minden bossnál növekedett.
    - új fegyvereket dob:
    Forsaken Abbey
    Necropolis of Mirror
    Mystic Altar
    Ice Dwarf Kingdom (Lv. 35, lv. 50)

- A de-/buffleírások megváltoztak
    - Új NPC,Kutz Maymof található meg Aotulia vulkán egyik falujában. Ő foglalkozik a Demon Dragon Armour receptekkel.
    - Új cím, ha teljesited a vizi sárkány barnakgja questet.
    - Varanas Nightmare: beállíthatod hogy milyen nehéz legyen az esemény.
    - A túlélők csarnoka bossok mostmár erősebbek és mindig dobnak lila tárgyakat.
    - "Unending Legends" (Dragonfang Ridge) küldetés követelményei kissé megváltoztak
    - "Green Potion": A Student's Silver Handguards többé nem tartalmaz véletlenszerű statot, helyette a "Power IV" rúna tulajdonságait fogja tartalmazni.
    - A következő tárgyak encsantolása most már rendesen működik:
    Blacksea Gloves
    Spiritdeath Belt
    Snake Repellent Courage Cloak
    Supernova Gloves
    Stillcloud Hood
    - A Malatinas Dungeon-ban a sebesség boost-ot mostantól pirossal mutatják.

- Mostantól az Epic Weapon Mount-on ülve látsz egy cast-bar-t (Quick bar?)

Az alábbi kiváló ékszer-kereskedők mostantól felállított üzletet kaptak:
    Lina Heyt in Boulderwind Village
    Feyr Renpo in Green Tower
    Elizabeth Randt in Dimarka Village
    - A hátizsákban lévő tárgyak ritkasági-szintjét mostantól egy színes keret mutatja az ikon körül.

Kijavított hibák:
    - "Infiltrating Zurhidon" - Mostantól a Zurhidon Disciple-ek mindig eltűnnek, és ezután akkor is be lehet fejezni a küldetést, ha nem vagy egy parti tagja.
    - Mostantól a helyes szöveget látod a Forsaken Abbey-ban lévő titkos ajtó leírásában, a Vasketrec-en Silverspring közelében, és a Zurhidon táborban lévő Vasketrecen Silverfell közelében.
    - A Zurhidon Protector mostantól mindig visszatér a posztjára a Cyclops Lair-ban.
    - A Zurhidon Negotiator mostantól nem akad be harc közben, ha a játékos meghal.
    - "Punishment in the name of Fire" - Az átváltozás után a láva ártalmatlan marad.
    - "Rest now, brave warriors!" - A quest NPC jelentése mostantól tovább tart (vagy későbben érkezik?)
    -Rogue/Warden Elite Skill "Hidden Master" - Az ikon nem tűnik el, ha a karakter kilép a lopakodásból.
    -Amikor a játékos átváltozik egy szállító szekérré a "Delivery Cart, a good disguise?" küldetésben, a kocsinak a kereke mostantól normálisan mozog.
    - Az a néhány játékos által észlelt hiba, amikor az Armor Crafting-ot és a Carperty-t használva bútorokat akartak létrehozni, mostantól kijavítva.
    - A Magic Flute Staff készítéséhez a játékosnak 2360 arany kell a recepthez, és 236 arany az elkészítéshez.
    - Az a hiba, hogy Uguda's Room mindig nyitva volt, mostantól javítva. Mostantól a játékosoknak harcolniuk kell a jogért, hogy magával Ugudával megküzdhessenek. Mostantól nem csak a hat Elite-et kell legyőzni a szobában, hanem az összes többi Boss-t is.
    - Amikor csatornát váltottunk, eltűntek a csatornák nevei, ez mostantól javítva.

Item Shop

- Mostantól elő lehet nézni azokat a mountokat is, amelyeket "zsákban" lehet venni.
    - A zsákban árult Black Pegasus Mount (7/30 napos) mostantól úgy működik, ahogy kell.
    - A Little Devil's Wings leírása módosítva lett. Ezentúl ez áll rajta: "Jobb-klikk a tárgyon bekapcsol egy különleges speciális effektet."
  • Vamp17
    Penge, most kaptam meg a patch notest a Frogstertol, de sajnos nem tehetem kozze addig, amig ki nem kerul a hiv. oldalra.
  • Jacky
    Gyorsan változnak az elképzeléseid :)
  • Tomy Lee
    Jóvan,Mage lettem inkább
  • Tomy Lee
    De az is jó ha ajánlotok valamit amivel gyorsan lehet fejlődni és jó lesz pvp-ben is:-)

Lehet fordítva lenne jobb úgy,hogy rogue/scout??
  • Tomy Lee
    Még ami kérdésem van:
    Warden+druid-nak vannak már elite ill.új skillek?
    Scout/warden vagy Scout/Rogue lenne jobb választás vagyis az a tervem,hogy íjjász lennék és mellé 1 erős közelharcos párosítás kellene.
    ty
  • Tomy Lee
    Up!
    Melyik szerverre érdemes mennem?Pvp kell majd end game-ben...
  • Doomista
    hát majd el is hiszem, ha látom.
  • Doomista
    6-7 misi VI illumine
  • penge25
    mennyi akkor nálatok egy clean illumine VI? Nálunk kövön 5 misi
  • penge25
    nézd free ő napi 15-20 millát keres instaframból
  • penge25
    itt többen vagyunk azért, jóval több a létszám mint a mecsán ergo alcsonyabbak az árak
  • Doomista
    Hát hallod, az a Siochain server jó döntés volt, hogy oda mentél...csak mert olcsóbb szinte minden ott, mint a Macantach szerveren...felnéztem a kariddal, szétnéztem AH-ba, stb...pl a card desk, ami kell a moa questhez, nálunk 4 milltől kezdődött, mikor nálatok 1,5 mill volt...
  • Doomista
    Dehogy free :D
  • penge25
    az is igaz 5*, 10* annyi ideje van a játékra mint nekem :)
  • penge25
    Mármint mit nem mondasz ő se fizetett a játékért egy kanyi eurót se, free player látod és ilyen cuccokba jár :)
  • Doomista
    Én erre inkább nem mondok semmit...
  • Doomista
    azt az akciót nem értem el...mert természetesen a sors ismét kibaszott velem, mint mindig, és az akció lejárta után 1 nappal jött meg a kártya. hurrá. have fun...
  • penge25
    szia
  • Gubberx
    jónapot cube urak :D