11819

• penge25
    lassú fejlődés? Azt hiszem nem sok ilyen mmo van amiben ilyen hamar lehet a max szintet elérni, lol annyi küldi van hogy csak csuda és nem kell semmi wowheadot bogarásznod, mivel a játékban van beépített npc, tárgy, mob stb kereső, sőt megmutatja hogy hol, kinél kell küldit leadni vagy felvenni :)
  • Doomista
    Ha most pofán nyomnám....

..megsértődne?
  • szszteee
    szijasztok esetleg valaki aki már nem játszik annak szívesen viszem a kariját....
    csak elgem van a lassu fejlődésből :S
  • Doomista
    Nekem franciát irt fórumom a válasz üzenetben.
  • zozoalma
    Szerintem angol :D
  • Doomista
    Én alapból rühellem a franciákat, és az sem tetszik hogy mennyire trioba duoba tolja ez a dolp, aztán persze a legendás guildjának a 90%-át le se szarhatja, szal nem jönnék ki vele, jobb is hogy nem egy serveren vagyok vele.
  • zozoalma
    VAmp küld át leforditom :))
  • zozoalma
    Ezért mondtam hogy überkocka!

Penge mivel a réges régi galaxisba amikor még a 28 stami egy jó statnak számitott ,akkor tápoltam fel énis a karimat kisebb nagyobb mennyiségű diából , és mivel nekem nem a játékbeli pénz számitott sőt a mai napig ha valaki kér ingyen is odaadom , mert fontosabb hogy egységesen legyünk erősek mint hogy egy ember Solozza az összes instát a többi meg boldoguljon ahogy tud !
    Én a valós életbe is ilyen vagyok és még büszke is vagyok rá :)
  • Vamp17
    amugy penge, tom h teged ez szokott erdekelni: a patch notes 100kb (!!)-os fajl, osszehasonlitaskent, ez az elozo content update patch notesenek a 10x-ese! Reszleteket meg nem tok, a fele kinai :D
  • Vamp17
    Jaja, ha elersz a jatekban egy szintet, (mindegy hogy fizetessel vagy kockulassal) ahol mar "onellatova" valik a jatek, siman real penz befizetese nelkul is boldogulsz, olyan mennyisegu arany-jovedelmed van. (persze ha ugyes vagy :) )
  • penge25
    egy példa Legendrays és más rugók soloba farmolják Regimet 4-5 clean illumine jön össze nekik napi szinten khm ez pénzbe átszámítva még nálunk is sok ahol az illumine Vi ára már nem olyan magas, plusz e mellet még HOO-znak, kiskariznak stb... szóval laza 20-30 misike összejön naponta nekik még lehet keveset is mondtam
  • penge25
    doli akinek t10 stafja van és minden cuccán moa vagy hetes stat van, történetesen a mi szerverünk legjobb klánjának tagja solo,duoba, trioba (boss függő)farmolják réges rég hoo-t, über kockák iszonyú mennyiségű időt töltenek online, elején talán költöttek valamennyit diamondra de tuti hogy mostmár semmit se, el se tudom képzelni mennyi goldot kereshetnek napi szinten
  • penge25
    ne bazz ennyire sok pénz öltél karidba lol, én egy fillért se költöttem rá és időm sincs annyi mint nektek játszani, de mégis sikerült egy elég jó karit összehoznom
  • zozoalma
    Többet mint kellet volna
    inkább vettem volna belöle egy PS3 at
  • Doomista
    köszönöm cube headshoter :)
  • Gubberx
    szép a téli avatarod cube úr :)
  • Doomista
    Mond meg őszintén, te mennyit költöttél körülbelül a játékra?
  • zozoalma
    Hagyjuk már ezt a nem költ költ dumát !
    Akinek T10 es jiasha staffja meg 6-8 moája meg T9 es kal turok staffja van az szvsz vagy nagyon kocka vagy überkocka !
    3. eshetőség hogy nyomja a játékba a diát mint állat :)
    Érdemes megnézni a fórumon azokat a topikokat ahol bemutatja egy csomó játékos a kariját ! Nekem is akkor ment el a kedvem amikor látta hogy mosmár az alap a priestnek a 4k stamina 4k wisdom :D
    Én meg örültem amikor meglett a 2k :D
  • Doomista
    Teeeeeeeeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeee teeee vettél neki csomó diamondot ezért is ilyen táp !!!
  • penge25
    tudomásom szerint anno vett valamennyi gyémántott, de nem tudom mennyit, de az tuti, hogy már nagyon nagyon rég egy fillért se költ a játékra

• Doomista
    Amúgy még most is annál az elvednél állsz, hogy Dolpiff semmit nem fizetett a játékért ?
  • Doomista
    Azt a kurva....2 hete néztem akkor még 9000 volt...
  • penge25
    10600 magic attak unbuff félelmetes, pff sose érem be ezeket nekem is még csak 8.1k van unbuff max 9k-t tudok kihozni jelenlegi cuccomból :(
  • DAK3
    elég sokan szidják ezt az mmot csak nemtom mért....elég jo mmo lett:D

egyépként mien addonokat érdemes használni,hogykell öket felteni vagy bemásolni vagy vmi?:):):)
  • DAK3
    Totyak ingyenesen letölthetö dehogyha vkinek ugyjo megveheti cdn...az egéstz játék ingyenes nincs havidij nyugotan letöltheted....
  • totyak
    Valaki felvilágosítana, hogy hogyan is működik ez a játék. Van, ahol azt látom, hogy ingyenes, viszont máshol meg ilyet látok, hogy meg lehet venni lemezen. Most akkor mivan? Akkor ez most nem olyan, mint a WOW, hogy mindenért fizetni kell, tök ingyen van, vagy csak az alapjáték ingyenes, és abban vásárolhatok különféle cuccokat, hogy erősebb legyen a karakterem? Akkor viszont minek lehet megvenni lemezen?

Légysz válaszoljatok.
  • Gubberx
    miért hazucc? :)
  • DAK3
    oks kösz ez megnyuktatot:D:D:D:D
  • Doomista
    Igen.
  • DAK3
    elkeztem játszani akkor is kapok majd TP-t hogyha max szintü leszek?
  • Doomista
    Ez akkor tök jó, hogy diát kilehet adni olyan dologért, ami végül is nem ér semmit :D Legalább a craft huzó könyvek érnek valamit :)
  • zozoalma
    Egyiknek sincs értelme szvsz , mert nekem 105 a staff és 92 a def és nem érzem hogy erősebb lennék mint voltam :D
  • Doomista
    jaja, simán maxolható így...staffomat nem tudom maxolni elég rég óta, mivel staffal nem ütök, és csak ütéssel menne fel a csik...asszem elkezdem húzni a cookiet vagy az alchemyt...más szóval elkezdek craftolni...:D
  • Doomista
    és pl a defense? annak csak van értelme :)
  • DAK3
    a közelharci kariknak meg ha sokat üt megyfel nem?
  • penge25
    semmi értelme nincs szerintem, mageknél legalábbis hiszen minden spelled betalál, elvileg a fizika betalálás esélyét növeli, de te staffoddal nem vered a mobokat :)
  • Doomista
    Nem számoltam...:D
    Te, egy kérdés....V gomb, és előjön a weapon skills ablak...unarmed,staff,sword,stb...és lehet húzni...tudod te, hogy mi célt szolgál ez a dolog? Csak mert item shopban lehet külön venni olyan könyveket (30 naposat), amikkel lehet húzni ezeket a weapon skilleket...szal akkor ha már diát is lehet kiadni ezért, csak ér valamit...
  • penge25
    reggelt, mennyi pénzt költöttél amúgy diára? :)
  • DAK3
    vagy warden/warrior?meik a legjobb wardenhez létszi mongyátokmár meg nemakarok egy fos karit csinálni:):) elöre is köszi:)
  • DAK3
    és a Warden/rugoe jo lesz ugy hogy általába majd max szinten a warden el leszek???