11819

• Doomista
    Nyugiiiiii, vagy jade dinastyzni fogok én is.
  • Gubberx
    Na ez pont rád vonatkozik :D
  • Gubberx
    FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu ágrágárágárgárágárgárágr
  • Doomista
    Scoutodat tovább nerfelik :D Belépsz, és all skill range 5.
  • Gubberx
    Na majd ha azt látod hogy belépsz éa 1k a magic attackod összesen :D:D
  • Doomista
    Igaz, nem tudom...érzem. Megérzem. Nerf lehet lesz, de csak magere nerf...nem lenne értelme...gondolkozz. Pletykának meg ne higgy...vagy higgy. És öld magad azzal a negativ irányzattal, hogy a maget szarrá nerfelek, ettől csak jobb lesz a kedvem nem igaz? :)))
  • Doomista
    De az biztos hogy a letöltése el fog tartani egy darabig...remélem nem csak launcherrel fogjuk tudni szedni, mert ha megint olyan hiba adódik mint az előbbi patchelés alkalmával, hogy a launcher beszart, és holnap nem fogok tudni romozni, akkor leiszom magam...
  • penge25
    Ezt jelenleg csak Vamp tudhatja, de ő nem adhatja ki az infokat :(
  • penge25
    mert te honnan tudod?
  • Doomista
    Nem lesz erős mage nerf, ne aggódj.
  • penge25
    már megint vannak erős pletykák arról, hogy mage nerf lesz na majd kiderül holnap :)
  • penge25
    hogy a fenébe ne várnám, főleg a miatt amit vamp elhintet itt nekem, hogy maga a patch notes 10* nagyobb mint amikor az elefek jöttek :)
  • Doomista
    Holnap jön patch. Várod vagy várod?
  • Doomista
    Ja :(( Sajnos abbahagyta :(( Ma csak az ő egészségere fogok inni!
  • Gubberx
    a rugó példaképem :(:(
  • penge25
    Maelie elhagyja a romot Nos Maelie sajnálom, hogy elhagyod a játékot, elárulom felnéztem rád, hogy végre volt egy olyan magyar aki ilyen szintet ért el egy MMO-ba mint te, hogy szinte egy egész szerveren ismerték a neved, sőt általam szerintem sokan a mi szerverünkön is. Sok sikert kívánok neked a továbbiakban. Igaz én nem ismertelek, hisz más szerón vagyunk, de jókat csevegetünk, néha vitatkoztunk itt fórumon. Azt hiszem te elfoglaltad mindörökre a halhatatlan rugók csarnokának legszebb páholyát a ROM-ban :)
  • penge25
    amúgy ha van elegendő dps erőtök akkor a 2. boss nagyon egyszerű
  • penge25
    zozo ha akarod privátba leírom neked hos 2. bossának taktikáját, vagy azt hogyan lehet irgalmatlanul gyorsan ölni hosban a trashakat, nem a pull taktikával
  • penge25
    Kiverede, szép neve van valamelyikőtöknek elárulom ilyen névvel értelmes magyar guildbe nem fog az illető bekerülni, tudod a karakter neve már sok mindent elárul az illetőről, úgyhogy sürgősen kezdjen egy új karit értelmesebb névvel. Magyarázatokról meg annyit, hogy szinte mindent megtaláltok a játékkal kapcsolatban a Rom hungary magyar nagyon igényes fanoldalon, tudod ott van fent a bannerban, csak klikk rá :)
  • penge25
    nem ez egy külföldi guild ott hagytam a magyarvándorokat fájó szívvel, de én mindig este 9 és hajnal 2 között játszok péntek szombat vasárnap (ennyit tudok játszani család mellett), és ott sose volt élet ez egy olyan guild ahol a világ minden tájáról vannak így tök mindegy mikor vagyok online orrvérzésig megy az instázás 20-25 fő mindig online, nincs pap vagy tank gond mindenből van elég, szóval nekem ez a guild nagyon bejövős.
  • maffi
    sziasztok! az egyik barátommal most kezdtük el a játékot. sok ingyenes mmo-t próbáltunk már, de eddig ez tűnik a legjobbnak (mondjuk ezt már sok játéknál gondoltam), főleg az összetettsége és a tartalmassága tetszik. a Macantacht szerveren vagyunk (remélem, jól írtam :D), Stenci és Kiverede néven, elfek lennénk. Ha vkinek van kedve kicsit egyengetni a kezdő lépéseinket, vagy csak elmagyarázni a fontosabb dolgokat, azt örömmel fogadnánk. Köszi szépen! sziasztok
  • zozoalma
    Grat , mi inkább 1 bosst farmoljuk 2 bossra gyengék vagyunk meg nemis éri meg azt a szenvedést !
    Ahogy látom a Mercenary guild nem csak magyarokból áll nick alapján :D
  • Vlado
    1 kicsit régen írta már de én is hozzászólnék amit mondott!Ha Ebbe lassú a fejlődés akkor te még nem játszottál MMO val.1-2 hét alatt kockulás nélkül lazán lv 50 fölött lehet lenni.Csak aztán hogy legyen olyan geared hogy instába tudjál menni az 1 év.
  • Doomista
  • Gubberx
    Ezt kinek írtad?
  • Doomista
    Bocs, csak elkapott a hév...:D
  • Doomista
    :FDSD:SADDD:ADSD:DDDD:ASDSA:D
  • penge25
    ja és t10 staff most szép lassan elkezedem félre tenni a t8 köveket
  • penge25
    nem max 11k lesz minden más magic attakra megy el és manára a cél most 11k hp, 10k mana, 10500 magic attak
  • Doomista
    Haha, zsiir :D

12k hp legyen meg, az elég lesz. Megigéred, hogy meg lesz ?
  • penge25
    na ezt szép magyarsággal írtam le :) Szóval nekem mindenhová elég a hp-m és a manám is, de ugye mostmár a VII-es statokat fogom felrakni azok meg majd adnak rengeteget, bár a hp-m akkor se tervezem többre 11k-nál bőven sok az is
  • penge25
    A boss kill, ne tévesszen meg az , hogy mindenki halott, tudtuk lootolni, enrange után öltük le és így az idézet addjai nem tűntek el, az addokat meg nem lehet megölni csak akkor ha a boss él :)
  • penge25
    amugy igazad van ezért lesz minden cuccomon yellow VII-es tat amugy mind a hp-m, mind a manám minden hova elég, de kellne növelni
  • Doomista
    Igen, szép szép, de a hp-d meg a manád kevéske nagyon :s Most úgy kéne csinálnod, hogy tartod magad a mostani sebzési szinthez, és gyúrsz most már hp-ra meg manára is valamit.
  • penge25
    tehát 3 stat(ritkán esik és kurva nehéz megszerezni):
    41 stamina 41 int, 41 int 82 ma, 41 stam 82 ma
  • penge25
    amúgy elértem a 8.5k+ magic attakot unbuff, sajnos itt megtorpantam még felvihetném kb 9.3k ra a runákkal, de nem fogom, mostmár újra építgetem a cuccokat ismét a VII-es sárga statokkal csak ennek van pár gyenge pontja ahhoz, hogy az ember 10-11k ma-érjen el 3 ritka VII-es stat kell. Ezek közül az egyik 50/1 arányba esik kb vagyis 50 runból egy mondjuk a másik két stat is ritka mint e fehér holló. Szóval szerintem most egy darabig tápolás leáll nálam, de elég erőske így is a magem, dehát az ember mindig többre vágyik. Főleg úgy hogy dolphi már 11300+ magic attaknál jár unbuff :)
  • Doomista
    Ja beverik az első kettőt. :) De majd Baba leirja pontosan mi a helyzet, mert én nem tudom :)
  • penge25
    mert már beveritek a 2. bosst Hosba? az szép, harmadik bossmegy nektek?
  • Doomista
    Képt!!!!44 most!!! [ Hungaricum guildnek ez már nem újdonság, amúgy, de én szivesen megnézem a képeket:] ]
  • penge25
    Jelentem tegnap éjfélkor legyőztük a guildünkkel Hos 2. bossát, Glamo ezennel bevégezte :) Ha minden igaz lesz majd scrrenshot ide betéve, vagy majd hozom én holnap, csak már nem volt erőm rádobni a pendrivére :)