11819

• Doomista
    #10893-#10894

Na most becsináltam miattatok.
  • Doomista
    Van ám. Tisztán.
  • ScarY MAN
    szia!
  • Gubberx
    szia!
  • penge25
    te doom van már inquisiton vagy Wit VII clean statod?
  • penge25
    ne válaszoljatok átolvastam gyorsan a majd 11k hozászólást és megtaláltam a választ:

"Tök jó, hogy tegnap kezdtem a gammát és nem kapok agyérgörcsöt a nerftől (?), másképp biztosan én is háborognék.
    Egyébként valóban jónak tűnik az alapján amit láttam és amit elmondtatok róla. Marha jó a hangulata, üde színfolt a free mmo-k világában a sok quest.
    Ami viszont szerintem gyenge, a hangok, zenék minősége. A grafigáról érdemben nem tudok nyilatkozni, mert elég régi vasam van, főleg a videokari (ATI 9600 PRO), így azt le kellett húznom, hogy játszani tudjak. De összességében tetszik, és biztos, hogy nem 1-2 hétig fogom csak nyüstölni." Vendeta
  • penge25
    az tudom hogy belefér a minimum rendszerkövetelménynek, de vajon játszahtó e így a játék :)
  • penge25
    eheheheh
  • penge25
    szerintetek egy 9600 pron futna a játék, minimum garfikán 1.5 gb rammal egy pentium 4 2.8 Ghz?
  • Gubberx
    az kéne még csak :D minden nap részegen zaklatna hogy romozzunk :D
  • Doomista
    honnan tudod? :D
  • penge25
    ti egy helyen laktok
  • Doomista
    ma átugrom hozzád estére.:D
  • Gubberx
    ezt kinek írtad? :D
  • Doomista
    ma átugrom hozzád estére.
  • Gubberx
    doom megint magából indult ki asdasdasd :D
  • Doomista
    jaaaaaa
  • penge25
    heti 16 órát játszok teeeeeeeeeeee
  • Doomista
    napi 16 órát? az kevés...22 óra naponta az sok. 2 óra az evésre ivásra.
  • Gubberx
    max hétvégén, de akkor meg sajnálom erre pazarolni az időt
  • penge25
    azt hittem hogy legalább van egy két nap a hétből neked amikor 4-5 órát tolhatod egyhuzamban
  • Gubberx
    Másik fele hogy nekiálltam az 50-es elit skillt megszerezni szal egy büdös vasam nem maradt, purim sincs :D így elég esélytelen
  • penge25
    ja az úgy már sovánka
  • Gubberx
    lvl 112 :P
  • penge25
    már azért a 45-ös zöld statokból is lehet egy elég jó karit összedobni
  • Gubberx
    napi 1-2 óra néha annyi sem. Most Jade Dynsty-t tolom vagyis tolja a bot amíg dolgozom :)
  • penge25
    kár kb heti szinten mennyi időt tusz játszani? Mert én 16 órát max és így is elég szép gearem van
  • Doomista
    :(
  • Gubberx
    :(
  • Doomista
    2k phy attackal jó ha forsaken abbeyt solozod :DDD
  • Gubberx
    leragadtam 7k hp meg 2k phy attack körül... nem nagyon elég már sehová :D Időm meg nincs egy normál geart összerakni
  • penge25
    te gub te már abszolút leálltál a rom-mal?
  • Gubberx
    jha :)
  • penge25
    nya de rég pörgött így ez a totyik emlékeztek amikor régen sg forum legpörgősebb totyikáva tettük ezt a fórumot :)
  • Doomista
    Nyugiii, az én nevem is szar...direkt azért csináltam ilyen szart mert azt hittem csak pár napig jót fogok nevetni ezen a játékon, de aztán látod mit lett. Vagy ott van Babaszappan neve...az sem százas egy név, és kb senkinek semmi baja vele. Csak ne legyen csúnya magyar név a neved...
  • maffi
    fogalmam sincs, ez jutott eszembe. nem akartam vmi sablonosat, és ez nem az. még ha kicsit talán "furcsa" is. de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a névnek semmi jelentősége, ahogy a karaktered kinézetét is azért tudod változtatni, hogy nagyjából meg tudják különböztetni őket egymástól. ha mondjuk te egy konzervatív ember vagy, és találkozol a játékban egy punk frizurás, zöld hajú emberrel, akkor vele nem állsz szóba? na mindegy, én befejeztem az offolást, meg a filozofálást. ha vki el akar kerülni a játékban, mert ez a nevem, az továbbra is megteheti, aki meg nem (és esetleg segíteni szeretne, vagy elmondani olyan dolgokat, amik nincsenek a RoM hungaryn, amit többször is elolvastam), az továbbra is megtalál. szép napot mindenkinek!
  • Gubberx
    :D plvl-ezlek 60-ig :P
  • Doomista
    Ezt neked irtam.
  • Gubberx
    Ha normálisan viselkedsz és játszol akkor végképp nemértem hogy lehet ilyen elcseszett obszcén nevet adni a karakterednek, de te tudod :) Én személy szerint titkolom hogy magyar vagyok mmo-kban és a hasonló nevű embereket messze kerülöm :D
  • maffi
    sztem a névnek semmi köze a játékos milyenségéhez. van egy olyan mondás, hogy az okosak hülyéskednek, a hülyék okoskodnak. ha normálisan játszom, és úgy is viselkedem, akkor valószínűleg teljesen mindegy, mi a nevem. eddig mind a két feltétel teljesül, és minden mmo-ban teljesült, amivel eddig játszottam. név alapján megítélni vkit, olyan, mint borító alapján egy könyvet. de azért megköszönöm a tanácsot. remélem, találkozunk a játékban és meglátod, hogy a név nem sokat számít. :)