11819

• Gubberx
    Páromnak szinte ugyanez a config-ja annyi különbséggel hogy a vga Ati x1650 pro és neki is ugyanugy akad, szaggat bármit csináltunk :/ ő is priest/knight :)
  • Saccard
    Kezdtem egy priestet, poén, csak az a gondom, hogy nagyon akad, hát mondjuk 4 éves gép (3ghz intel, 2 gb ram ddr2, p5 alaplap, nx 8600gt videókártya). És ha lejjebb vettem a grafót nem segített . Hát még próbálkozom, köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • Saccard
    Értem, köszi. Megnéztem a Wardent de asszem nem az én stílusom. Sztem maradok a priest-knight párosításnál, healből mmokban sosem lehet elég:)
  • Doomista
    Most offolták a szerókat megint.
  • Gubberx
    elf kasztok, egy varázsló/gyógyító hybrid meg egy lényeket idézős picit varázsolós kaszt :P
  • Saccard
    Mi a wardan ill druid castok?:P
  • Saccard
    Lehet nem mondok újat de már van patch.
  • zozoalma
    Taktika van a 4. bossig mivel guildtárs másokkal jár le rendszeresen!
    Nekünk egyenlöre 1 boss elég mert sok sok Staminas cuccot dob és könnyen farmolható
    Hova siessünk nekem még a Hotos szettem sincs kész fullra nemhogy Hos , nemsok olyan eset van hogy 12 ember 4-5 órán keresztül ráérjen :(
    Egyenlöre én szvsz megelékszem VII es stattokal csak esne sürübben
    Origin meg simán farmolható csak egy Priest rugó kell.
  • Saccard
    Doom ne kamuzz:D Szívd vissza:D
  • Doomista
    böff
  • penge25
    nya mint van patch böfögjetek
  • penge25
    Érdemes lesz hosba járni olvastátok ugye na kiváncsi vagyok milyen új durva statok leszenek
  • penge25
    na zozo kell akkor hosba egy kis segítség? irjam le hogyan tudtok gyorsan haladni, meg a 2 bosshoz a taktikát?
  • penge25
    este 8 ra azé legyen szerver arra a 20 percre amit olyankor játszani szoktam :)
  • zozoalma
    Érdemes várni amig a rom.hu sok leszedik és felrakják valami magyar szerverre a patchet és kézileg feltelepiteni
  • Gubberx
    :D:D:D
  • Doomista
    Így igaz. A patch mérete elvileg hatalmas lesz, 1-6 óra lesz a letöltése, internet sebesség és szerver terheltségtől függően, nah meg nem csak launcherrel lehet majd leszedni, ha valaki letöltötte, akkor felrakja torrentre, stb.
    Kb estefele várható, időpontot senki sem tud...figyelem a launchert én is...:\ De elvileg este már lehet vele játszani, ha nem lesz valami probléma, ami mindig van :DD
  • Saccard
    JA:D okés danke:D akkor ezekszerint most meg kell várni amig kihozzák a patcheket azt letölteni és utána lehet játszani? amugy nagyjából mekkora lesz a patch? és mikorra várható? köszönöm a válaszokat:)
  • Doomista
    Most nem mennek a szerverek.
    RoM hivatalos oldal
  • Saccard
    :D:D:D Skacok azt írja, hogy connection lost, check the firewall... Ki van kapcsolva a tűzfal vkinek van vmi ötlete?
  • Doomista
    haha
  • zozoalma
    Hát max ahoz ért hogy a Print Screent nyomogassa :D
  • Doomista
    Thank you :D
  • Saccard
    ehhe na akkor ezzel sem játszom éjfélig:D Amúgy jó kis galériád van doom:D
  • Doomista
    2.1.3.1984.en + a mai kurva nagy méretű patch délután xD
  • Saccard
    ÁÁÁ már vagy fél napja patchelem de még csak 2.1.1nél tart sok van még?:D
  • Doomista
    jaja, de patch még sehol.
  • penge25
    lol ez már tegnap délelőtt 11 órátol fent van, hogy nem vettem észre
  • penge25
    valószínű ez vamp lesz :)
  • penge25
    aki hamarabb tudja linkelje be a 20 oldalas patch notest :)
  • penge25
    patchdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • zozoalma
    Megadom a hangulatot
    [IMG][/IMG]
  • Saccard
    és mia az ég az a "ték" idő?:D Én jelenleg a vizsgaidőszak fogalmával élek csak... addig valószínüleg nem is fogok sokat játszani:D
  • Doomista
    Csak hogy tudd, csak is ték időben jelenik meg a ték cica :(
  • Saccard
    Jesszus miez a macsek?:D Hálás köszönetem keresni fogom:)
  • Gubberx
    visszammennyéé ték cica :D
  • Doomista
  • Doomista
    Tisztelet.
  • Doomista
    Itt is szia...ismerős arc.
    Minden féleképp Siochain serverre menj, ott meg majd penge barátunk eligazit hogy melyik magyar guildben kezdj, ha persze eléred a 10-20+ lvl-t, és aktiv játékos leszel, kb napi 2 óra romozással.
    Legjobb heal: priest/knight ennél gyengébb de másban jó a priest/mage.
    Legjobb DPS: rogue/knight,warrior asszem...
  • Saccard
    Tiszteletem mindenkinek. Elhatároztam, hogy kipróbálom komolyabban a játékot(régebben kb 2 napig próbáltam de nemtetszett ez a mindenkinek minden rendszer(értem ez alatt, hogy ha jól emlékszem pl. minden professionalt fel lehetett venni)). Viszont abban segítségeteket kérném, hogy milyen szerveren játszak illetve kire/milyen klánra keressek, ha egy jóhangulatú felnőttebb hangvételű magyar guildet keresek? Előre is köszi:) U.i.: mi a legjobb heal, tank és a legjobb DPS párosítás? Thx!