Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
Magyar patch notes - 2.1.3.1961

Új dolgok:

- 25-ös, 30-as szintû tünde elit skillek.
- új insta: "A démonsárkány barlangja"
- új event: õszi lakoma
- új mesterség felület
- felülvizsgált receptek: mostantól szintkorlatozás nélkül lehet a recepteket használni
- felülvizsgált nyersanyagok
- a magasabb szakmai jártasság mostmár befolyásolja hogy milyen ritka itemet tudunk készíteni.
- mostmát legalább 30% gyártási tapasztalatodnak kell lennie, hogy a kövtkezõ szintre lépj
- céh drill(??) terület mostmár bõvíthetõ 2+3 szintûre. Ezzel két új mini-játékhoz tudsz hozzáférni.

Változások:

- Frissult a klánvár felhasználói felülete
- A sárga statok esési gyakorisága minden bossnál növekedett.
- új fegyvereket dob:
Forsaken Abbey
Necropolis of Mirror
Mystic Altar
Ice Dwarf Kingdom (Lv. 35, lv. 50)

- A de-/buffleírások megváltoztak
- Új NPC,Kutz Maymof található meg Aotulia vulkán egyik falujában. Õ foglalkozik a Demon Dragon Armour receptekkel.
- Új cím, ha teljesited a vizi sárkány barnakgja questet.
- Varanas Nightmare: beállíthatod hogy milyen nehéz legyen az esemény.
- A túlélõk csarnoka bossok mostmár erõsebbek és mindig dobnak lila tárgyakat.
- "Unending Legends" (Dragonfang Ridge) küldetés követelményei kissé megváltoztak
- "Green Potion": A Student's Silver Handguards többé nem tartalmaz véletlenszerû statot, helyette a "Power IV" rúna tulajdonságait fogja tartalmazni.
- A következõ tárgyak encsantolása most már rendesen mûködik:
Blacksea Gloves
Spiritdeath Belt
Snake Repellent Courage Cloak
Supernova Gloves
Stillcloud Hood
- A Malatinas Dungeon-ban a sebesség boost-ot mostantól pirossal mutatják.

- Mostantól az Epic Weapon Mount-on ülve látsz egy cast-bar-t (Quick bar?)

Az alábbi kiváló ékszer-kereskedõk mostantól felállított üzletet kaptak:
Lina Heyt in Boulderwind Village
Feyr Renpo in Green Tower
Elizabeth Randt in Dimarka Village
- A hátizsákban lévõ tárgyak ritkasági-szintjét mostantól egy színes keret mutatja az ikon körül.

Kijavított hibák:
- "Infiltrating Zurhidon" - Mostantól a Zurhidon Disciple-ek mindig eltûnnek, és ezután akkor is be lehet fejezni a küldetést, ha nem vagy egy parti tagja.
- Mostantól a helyes szöveget látod a Forsaken Abbey-ban lévõ titkos ajtó leírásában, a Vasketrec-en Silverspring közelében, és a Zurhidon táborban lévõ Vasketrecen Silverfell közelében.
- A Zurhidon Protector mostantól mindig visszatér a posztjára a Cyclops Lair-ban.
- A Zurhidon Negotiator mostantól nem akad be harc közben, ha a játékos meghal.
- "Punishment in the name of Fire" - Az átváltozás után a láva ártalmatlan marad.
- "Rest now, brave warriors!" - A quest NPC jelentése mostantól tovább tart (vagy késõbben érkezik?)
-Rogue/Warden Elite Skill "Hidden Master" - Az ikon nem tûnik el, ha a karakter kilép a lopakodásból.
-Amikor a játékos átváltozik egy szállító szekérré a "Delivery Cart, a good disguise?" küldetésben, a kocsinak a kereke mostantól normálisan mozog.
- Az a néhány játékos által észlelt hiba, amikor az Armor Crafting-ot és a Carperty-t használva bútorokat akartak létrehozni, mostantól kijavítva.
- A Magic Flute Staff készítéséhez a játékosnak 2360 arany kell a recepthez, és 236 arany az elkészítéshez.
- Az a hiba, hogy Uguda's Room mindig nyitva volt, mostantól javítva. Mostantól a játékosoknak harcolniuk kell a jogért, hogy magával Ugudával megküzdhessenek. Mostantól nem csak a hat Elite-et kell legyõzni a szobában, hanem az összes többi Boss-t is.
- Amikor csatornát váltottunk, eltûntek a csatornák nevei, ez mostantól javítva.

Item Shop

- Mostantól elõ lehet nézni azokat a mountokat is, amelyeket "zsákban" lehet venni.
- A zsákban árult Black Pegasus Mount (7/30 napos) mostantól úgy mûködik, ahogy kell.
- A Little Devil's Wings leírása módosítva lett. Ezentúl ez áll rajta: "Jobb-klikk a tárgyon bekapcsol egy különleges speciális effektet."

Vamp17
Penge, most kaptam meg a patch notest a Frogstertol, de sajnos nem tehetem kozze addig, amig ki nem kerul a hiv. oldalra.

Gyorsan változnak az elképzeléseid :)
Jóvan,Mage lettem inkább<#idiota>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

De az is jó ha ajánlotok valamit amivel gyorsan lehet fejlõdni és jó lesz pvp-ben is:-)

Lehet fordítva lenne jobb úgy,hogy rogue/scout??

Még ami kérdésem van:
Warden+druid-nak vannak már elite ill.új skillek?
Scout/warden vagy Scout/Rogue lenne jobb választás vagyis az a tervem,hogy íjjász lennék és mellé 1 erõs közelharcos párosítás kellene.
ty

Up!
Melyik szerverre érdemes mennem?Pvp kell majd end game-ben...

Doomista
hát majd el is hiszem, ha látom.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
6-7 misi VI illumine

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
mennyi akkor nálatok egy clean illumine VI? Nálunk kövön 5 misi

penge25
nézd free õ napi 15-20 millát keres instaframból

penge25
itt többen vagyunk azért, jóval több a létszám mint a mecsán ergo alcsonyabbak az árak

Doomista
Hát hallod, az a Siochain server jó döntés volt, hogy oda mentél...csak mert olcsóbb szinte minden ott, mint a Macantach szerveren...felnéztem a kariddal, szétnéztem AH-ba, stb...pl a card desk, ami kell a moa questhez, nálunk 4 milltõl kezdõdött, mikor nálatok 1,5 mill volt...

Doomista
Dehogy free :D

penge25
az is igaz 5*, 10* annyi ideje van a játékra mint nekem :)

penge25
Mármint mit nem mondasz õ se fizetett a játékért egy kanyi eurót se, free player látod és ilyen cuccokba jár :)

Doomista
Én erre inkább nem mondok semmit...<#levele><#zavart2><#wow3><#szomoru1>

Doomista
azt az akciót nem értem el...mert természetesen a sors ismét kibaszott velem, mint mindig, és az akció lejárta után 1 nappal jött meg a kártya. hurrá. have fun...

penge25
szia

Gubberx
jónapot cube urak :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
pfffffff 5 moa stat van rajta

penge25
akkor ki tudtad használni az akciót mennyi diát vettél most volt asszm hogy 50%-kal többet adtak. Én továbbra se fogok egy kanyi forintot adni gyémántér fõleg ugy hogy heti 500-1000 diát tudok összeharácsolni :)

Doomista
Tegnap kezdtem...9k hp unbuffed, 5k mag attack...7,1 k mp...ékszereimbõl semmi nincs kész, szárnyam félig van kész, 4 cuccom félig van kész, és az a 3 maradék cucc van teljesen kész...félig sem vagyok meg, meg én is a vahtosra gyúrok. pár hónapig el fog tartani. mert minden hónapban nem fogok én se kiadni pénzt purikra, meg ilyesmi :) egenlõre a 55 lvl staffot várom, majd megpróbálok hocba beférkõzni valahogy, arra azonnal tier8. az a 400 dmg plusz nagyon fontos egy magenek...

penge25
Köszi a dicséretet, hát még a rohadt vahtos setet kellen neki bezserezni high durával illumine V és Illumine Vi statokkal szerleve, mert úgy 15%-kal nõne a sebzés. 5/1 van meg jelenleg belõle. De Hooba így is elég jó dps-t tolok, de azért van mit dolgozni még a karimon. Tied mikor tápolod fel, majd szólj és rálesek én is

Doomista
Tisztába vagyok vele, hogy van jó pár 9k+ mag attackos.
de 10-11k nem hiszem :D 10k még talán, ha majd LÁTOM, de 11k meg tuti nincs :D Dolphinbol kinezem a 10 k-t.

Megnéztem a magedet, és gratulálok, táp nagyon :) Látom rendesen beintezted.

penge25
mielõtt bejöttek a VII-es statok már nálunk volt akinek unbuff 9k+ volt a magic attakja szóval majd beszélek dolpfhival akin már 4 vagy 5 moa stat van hogy mennyi az unbuff magic attakja és mióta kijött HOO azt farmolja. Ja, és õk már trióba beverik medusát biztos gyenge lehet akkor a magic attakja :)

Medusa trio kill, köztük van az akirõl beszéltem, igaz itt papol ha jól látom

Doomista
Hülyeségeket beszélsz.

penge25
durva lassan a pro magek 10-11k unbuffed magic attaknál járnak

penge25
nem

Doomista
8k is meglesz.
Mától elkezdem én is fejleszteni a magemet, csak legyen már este
<#vigyor><#vigyor>

Halloween eventet próbáltad?

penge25
most a cél 2 héten belül elérni a 7k unbuffedet

penge25
oksa de le ne töröld a karim :)

Doomista
Rá is fogok nézni!
<#vigyor>

penge25
látom hajnal öt óta most sincs szerver lol

penge25
magemre ránézhetsz, elég csúnyácska már és még mindig nincs 5 cucca kész így is 6.3k unbuff a magic atakja :)

Doomista
D:D:Das.DSASA:D:D

Gubberx
FFFUUUUUUUUUU árgárágárgárágárág

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Az elõbb félig hazudtam.

Gubberx
wow :D:D tápos cube letél :)

Doomista
Ezaaaz meglett a kártyám !! Mármint 4 órával ezelõtt már meglett, volt is rajta pénz, de már nincs. 12 k hp unbuffed, 8 k mag attack, 8 k mp JEAAA táp lett a magem <#pias><#integet2><#worship>

ScarY MAN
<#banplz><#worship>

...

Doomista
Tudnád törölni...de szerencsére nem vagy gonosz :D Szal simán le tudnálak itatni.

ScarY MAN
azért ne írjunk át másik játék topicjába :P aki akarja úgyis követi azt a topicot :P :)

...

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Doomista
Heineken wáááá, helyén találtad a szöget de nagyon <#pias><#integet2> Már most érzem, hogy mit társak vagyunk <#hehe><#vigyor1>

nagy1miklos
Egye fene ha csak ez kell vendégem vagy egy heinekenre, csirió!<#pias>

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Doomista
Nincs mit.

Te vagy akkor a 105. ember aki tartozik egy korsó sörrel. Azt hiszem itt az ideje annak, hogy spóroljak én is, elvégre más fogja állni az órai mennyiségemet.
<#worship><#worship><#pias>

nagy1miklos
Köszönöm szépen, hálám örökké üldözni fog.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!