Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv srácok és hölgyek! :-) Egy újabb jelentkezõ volnék! A regezés megtörtént. Várom a válasz e-mailt, hogy bekerültem-e a CB-be. Régóta keresek egy normális free MMORPG-t. Eddig a videók és képek alapján úgy tûnik, hogy végre megtaláltam a "drááágassszágom" :-D
Prince23
Hivatalos oldalon lehet látni a hírt! 😊

Hallo!

jah

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

A Closed Beta elméletileg fent van a neten és ezekben a percekben kezdik szétküldeni a CB key-eket! 😊

Hallo!

Vamp17
ajanlatos figyelemmel kiserni a www.rom-hungary.extra.hu-t, probalunk teljesen napra-(sot perce) keszek lenni 😊

bélanéni
Én mondjuk azért nem vagyok feszült a várakozástól, de amikor néha visszajövök ide, meg még 1-2 RoM-al feoglalkozó oldalra, eléggé kihaltnak találok mindent. De igazad van, kezdõdjön el, mert egyelõre annak sincs semmi jele.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
<#zavart1><#wave><#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Elõször egyáltalán kezdõdjön el! Épp ez a csend oka... mindenki feszülten vár 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

bélanéni
Annyira csendesek a RoM fórumok, mintha nem az eddigi legjobbnak tûnõ ingyenes MMO készülne startolni a napokban. Kíváncsi vagyok, lesz-e forgalom a CB beindulása után <#shakehead><#szomoru1>

Vallaki tud már vallamit a beta-ról ? :\
Mondjuk hogy holnap tényleg elindul vagy semm...
Vagy mondjuk egy pontos idöpontot a CB inditásáról vagy ugy kábé bármit!

Hallo!

bélanéni
Hogy õszinte legyek, szerintem nem ezen áll vagy bukik a játék sikere/élvezhetõsége, ez egy olyan apróság, ami a mérleget egy kicsit erre vagy arra billentené. Ha egyébként szuper a játék hangulata, akkor ezen nem fogok fennakadni. De tény, hogy ha ennél "mangásabb" lenne, nem biztos hogy vonzó lenne.

Vamp17
van a www.rom-hungary.extra.hu-n egy video ahol mondjak hagy vannak a jatekban olyan arcok, amik a kinai verzioban nincsenek benne. ahogy neztem a videot, nekem azt jott le hogy lehet mangas is a feje, de lehet "nyugatiasabb" is ha neked az jon be. sajnos nem ertem mit mond, nem tok nemetul, de a video alapjan en igy erzem.

Vamp17
itt a link a 2008 as GC-n keszult videohoz.
http://www.youtube.com/watch?v=iiw_dRBNj40

Na énis jelentkeztem a bétára (ha minden igaz <#idiota>)

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

<#eljen>

bélanéni
Látom van már egy youtube-os játék közbeni video. Hát a minõsége az katasztrófa, de mintha tényleg nagyon WoW-os lenne a grafika. Legalábbis a tarkabarka erdõ, épületek vonalvezetése, és az ugrás az nagyon <#vigyor3>. Annyi mangás stílust amennyi ezen a mozgóanyagon látszik (pl. a copfok a nõi hõsön), talán még le lehet nyelni gond nélkül.

ScarY MAN
persze 😊

...

Tényleg ígéretes... Dejó lenne már abbahagyni a keresést egy faxa mmo után 😄
Ezzel a konfiggal érdemes próbálkozni?
2.4 Ghz 1 magos proci
768 MB ram
geforce 7300 GT (256MB VRAM)

bélanéni
A GC-s szereplésrõl valami hír esetleg?
Örülnék neki. Szurkolok ennek a játéknak, talán az elsõ élvezetes free MMO lesz <#finom>

jah... mindent értek! 😊

Hallo!

Vamp17
IP block csak elirtam minden helyen 😄 azt jelenti hogy bizonyos teruletek IP cimetit blokkoljak a jatekban, igy az azon teruletrol jatszani probalo emberek nem tudnak a szerohoz csatlakozni. ha ez a jatek only EU lesz, akkor lehet kap ilyet. (vagyis csak az EU bol lehet jaccani)

elmondjátok nekem mi ez az IP-lock ? :\

Hallo!

Vamp17
engem megmondom oszinten inkabb az azsiai,torok, regio erdekel 😊 azt igazan blokkolhatnak 😊

ScarY MAN
hát nemhiszem hogy lesz. Végülis europai jatek, így ha netan lenne akkor az amerikaik nem tudnanak jatszani, es szerintem informaltak volna mar reg.

...

Vamp17
es mit tudsz az IP-lock rol?

ScarY MAN
mármint 2009 januárjában a teljes játék 😄

...

ScarY MAN
itt egy hír rom hungary-rol 😊
Ezek alapjan biztosan állítom hogy lesz angol. Nézd meg a verziószámot bal oldalt a képen.
És 2009 januárban az angol verzió indul. késõbb mint a német, ami decemberben...elv karácsony tájékán. A késés okát nemtudom.
Szóval eddig úgy néz ki hogy lesz angol verzió 😊

amugy RoM-Hungary-t is én csinálom harmad magammal(DarkDruid, Vistaboy) 😊

...

Vamp17
Ez biztos? a magyar oldalon azt irjak hogy 2009 januarjaban lesz csak angol....

bélanéni
Az nagyon pozitív! Németül egy kukkot sem tudok és utálom is a hangzását <#ejnye1>

ScarY MAN
angol is meg német 😛

...

Vamp17
Az erdekelne hogy a closed beta milyen nyelvu lesz? angol vagy nemet?

ScarY MAN
szoval valamiert visszafele irt xD ...
a lenyeg:
Ugye a RoM ottlesz a Game Convetion-n es onnan azert jonni fognak hirek, informaciok. a masik hogy manga... elv az europai piacnak alakitjak at 😄 szal remelem azt is megoldjak hogy ne legyen mangas 😄

...

ScarY MAN
Dx ?GMO sari ttotidrof a ze im

...

ScarY MAN
P: kajtivajik si tze kujlemer ,kankaiaporue za kajtikalata nesejlet gelivle ...agnam se ... ^^ innöj gof ríh kos küjlémer djam rokkA .CG a tti arákosmen trézA

...

bélanéni
... és ne kelljen napi 5-6 órát eltölteni vele, hogy haladj is valamennyit.

bélanéni
Egyébként nagyon ígéretes a játék, arra vagyok kíváncsi, tényleg forradalmasítja-e a free MMO-kat!? A képeket, videokat elnézve minden esélye megvan rá, csak ne legyen mangás az európai változat könyörgöm! <#ejnye1><#boxer>

bélanéni
Egy kis up!
Leült ez a topik, igaz nem nagyon van mirõl írni, majd a béta indulása után! <#buck>

ScarY MAN
zárt béta indulás: 2008 augusztus 28.
még lehet jelentkezni.
+infok a játékról , betarol : RoM-Hungary

...

ScarY MAN
frissítettem a honlapot 😛 új infók 😊

...

ScarY MAN
ScarY MAN
milyen forgalmas a mai nap xD

...

Timbo
itt is egy jelentkezõ 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ScarY MAN
akkor jo 😄 ... a lenyeg hogy legyunk minel többen 😄

...

Torzonborz
én is jelentkeztem már . 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ScarY MAN
hali😊
te vagy a masodik magyar akirol tudom hogy jelentkezett a bétára 😊
akkor varjunk 😄

...

Hallo jenetkeztam a beta-ra várom az indulást! 😊

Hallo!

ScarY MAN
A Dynamedion hozzájárul zenéjével a Runes of Magic nagyobb "sikeréhez(?)"
A Dynamedion nevéhez fûzõdnek olyan filmek zenéi mint a 10.000 B.C. és a The Bourne Ultimatum.
Játokzenéi: Spellforce, John Woo’s Stranglehold, Anno 1701, Drakensang és Die Siedler V&VI.

itt elolvasható az egész cikk angolul. 😊

...

ScarY MAN
Nos a Closed Beta szeptemberbe kezdodik 😊 ... 2 honap utan egybol inditjak az Open Betat ...ev vegere pedig jon a teljes ha minden igaz 😊 ... addigra rmelem tobben erdeklodnek a jatek irant 😊

...