Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áhhh sose választanak már ki! 😄 Amugy ha lesz open beta ott majd ugye nem törlik a karikat ha kijön a full??

Amugy én imádtam a wowot, csak már meguntam fizetni meg ugye jön az új kieg és nem látomértelmét folytatni...
Doomista
elsö biza !
te merre vagy ?
omg kicsit hasonlot a wowohoz a game...olyan meseszerü...persze szebb és jobb 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sajnos nem müködik a key.Akkor várnom kell decemberig.
ScarY MAN
elsõ benyomás? 😛

...

Doomista
nem a pvpsre 😄DDd
valszeg annyi quest van hogy huh....egy lv alatt vagy 100 quest 😄
eddig 30-t csináltam meg lvl15-n 😄 és fél % van meg 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
ladasz ment privi 😊 nemtom hogy jo e még a key 😊
Doomista: melyik szerora mentel? fogadjunk pvp xD

...

ScarY MAN megtaláltad a kulcsot?
Doomista
te még nem játszol,én igen,ennyi a lényeg 😄

ez az ingyé ugy hangzik mintha bármit is kéne adni érte... 😄 viszont megkönnyebbülhetsz mert leállhatsz a nyalással 😄
Doomista
nah én meg kaptam ingyé accountot lv15 warriorral,azt tolom,ugyhgy ennyit a keydröl 😄

ScarY MAN
magyar rajongoi oldal -> forum 😊 ... van egy pár vélemény amik elég frissek 😊

...

Nekem igazából annyi is elég lenne ha valakiével kiprobálhatnám 1-2 órát csak hogy jó-e és érdemes-e várnom rá vagy játszak mással... Amugy aki eddig kiprobálta milyen benyomása volt??? 😊
Nekem már 1 hete fenn van a kliens meg regeltem is.Csak 1 kulcs kellene de nagyon.A régi idök emlékére😊
Doomista
mindig az elsö ember aki kéri,az kapja nem ? 😄

ScarY MAN
nos... 1 kulcsom van...vagyis van valahol...
konkretan nemtom merre mert mailbe kaptam ugye mmorpg.com rol... de nagyon nem okés valami...
igy nemtok mast mondani. reggeljetek be hivatalos oldalon es varjatok. ha meglesz akkor majd kisorsolom hogy ki kapja😊
nehez helyzetbe hoztatok 😄

...

mousee
kérek énis meghívót pls 😊

inverzmouse kukac gmail pont com

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Doomista
ték 😉

Sziasztok, ha lehetséges valaki dobjon meg engem is egy kulccsal 😊

e-mailem: [email protected]
Ja neked meg ingyen mi.Eléggé vicces.Nem ér annyit egyik játék se.
Doomista
kulcs/5000 HUF

Hello Scary.Gondolom ismersz egyklánba voltunk a Requiembe.Ugytudom Kamui néven.Kérlek nekem add a kulcsot😊
Doomista
ide azzal a kulcsal !!!! <#nevetes1><#nevetes1><#gonosz1>

Doomista
elvoltam foglalva stb,azért nem figyeltem a topikot és lemaradtam a leszedéséröl meg minden :s
huh ezer hála,én most akkor nekiállok leszedni a gamet,mert még azt sem tettem meg :o

ScarY MAN
ez azert mar megy par honapja😊 meg fejlesztokkel is folyamatos levelezesek vannak mindenrol 😊 ... es a jatekelmeny se utolso 😊
hat figy... aszem van valahol egy eldugott key em 😄 megkeresem 😄

...

Doomista
ah ye magyar oldal 😄
igyvolt requiemnél is aztán csoka 😄 ennél ne legyen igy 😄
én nem jutottam be bétára =(
várom hogy kijöjjön 😄 vagy esetleg betudok jutni rolad ? ASASDASDAS

ScarY MAN
mert? 😄 mondjuk en se birtam sokaig...nem fogott meg annyira 😊

mousee: volt egy csomo akcio mmorpg.com on ahol 10ezer kkulcsot osztottak szet😄 es csak kerni kellett nem volt sorsolas 😄 es meg sok mas oldalon is lehetett szerezni 😊 ...

akit erdekel a jatek:
www.runesofmagic.hu

...

mousee
hallod... má mióta várok egy tetves bétakulcsra XD

Kezdjék má az openbétát wazzeg 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Doomista
abbahagytam 😄

bodesz
omg énis azt tolom 1enlõre 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ScarY MAN
mennyé vissza requiemezni hilééj<#idiota>

...

Doomista
<#wilting>

ScarY MAN
most? vagy ráér holnap is?<#sniffles>

...

Hali.Kérek szépen valakitöl beta kulcsot.
bodesz
aki új mmorpgt keres az most nézze meg ezt a játékot nekem bejön.fõleg h f2p és most lesz vége beta nak.jön full

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

mousee
Én is regisztráltam, nagyon megtetszett a játék...már unom a tört szerveren wow-ozást, és ez nagyon tetszetõs 😊

Egy újabb emberke, aki imádkozik egy meghívóért

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ScarY MAN
nincs hangja a lepesnek 😊 ... rom-hungary-n olvashattok tobbet a jatekrol... akar az oldal tartalmat bongeszve akar a forumot nezegetve. (igaz en nem nagyon csinaltam meg elmenybeszamolot...elvileg nem is lehetne beszelni a jatekrol, de Vistaboy a beta topicban egyfolytaban irja 😊...en majd irok egy nagy osszefoglalot 😄 )

es OB novemberben indul...ha minden igaz 😊
rom-hungary

...

aki játszott vele nyugtasson meg hogy nem ijen hangja van a lépésnek XD->http://www.youtube.com/watch?v=fY9b4Abcia4&feature=related
azér kiprobálom,de angol verziobol remélem kifogják venni XD
Az egy percig sem biztos hogy lemaradunk a CB-ról...
Yó lehet hogy tényleg nem kerülünk be de még mindig fent áll az esélye annak hogy feljutunk rá!
Szóval a lényeg hogy reménykedni kell aztán hát ha...
ha meg nem akkor is még ott a OB amit karácsonyra ígérnek...

Hallo!

Háát szomoruan hallom hogy lemaradtam rolla😞
valaki játszik vele, mi a véleménye?😄
Jaa és mikor is jön OB?😄
meg hogy az angol nyelvü lessz vagy német?:s😊
Remélem angol 😄
Munszu, a levélben amit kaptál szerepelt utalás arra, hogy örömmel értesítenek, hogy kiválasztottak a CB-re? Ha nem kaptál ilyen levelet, akkor sajnos mind lemaradtunk a "zárt" mókáról :-( De nem búsulunk, mert hamarosan jön az OB!
trident
Zárt béta -meghívás/sorsolás alapján- folyik jelenleg.

Lásd hírekben a hivatalos oldalon, vagy itt visszaolvasol egy-két hsz.-t.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sziasztok bocsi a hülye kérdésér, nos ott volt reggeljek a closed betara,megtettem, utána küldtek aktivácios linket, végig csináltam, aztán bejelentkezik a honlapra, küldtek még 1 emailt de ottse láttam célzást arra hogy innen szedheted le a játékot...
És honlaponse találom...
Vki tudna segiteni?^^
vagy ez csak ijen 'regisztráltál a CB-re'...?
Még nem kaptam meghívót sajnos, 😞 az 500 pedig nagyon kevés... Csupán annyi rosszat mondanék a játékról, hogy a harci animációk nagyon lassúak. Ha jól láttam a videókben. Kb. +50% gyorsítás megoldaná a problémát.
trident
A hét végéig újabb 500 meghívó lesz kisorsolva?

Általában nem tudom lekötni magam mmo-val, de ezt korrekt játéknak néz ki. Ha a közösség érett lesz, jó védelmet találnak még érdemes is lesz kipróbálni...😊

Magyar játékosról még nem tudunk de angol és német játékosok már tesztelik a játékot!

Hallo!

Igen, értem. Nos, jelenleg tûkön ülök és várom, hogy valami hírt kapja arról, hogy van-e még szabad béta kulcs :-P Valaki kapott már hivatalos levelet, hogy szerencsés ember és a béta tesztelõi között lehet? :-)
Hivatalos oldalon illetve annak a forumán találsz ezekrõl információt!
A filefrontos megoldás pedig még a megjelenés utáni percekben volt érdekes mert akkor iszonyatosan le volt terhelve a server és 1.4kb volt az átlag letöltés nálam... mondjuk persze volt olyan akinek nem volt ien problémája!

Hallo!

A klienst letöltöttem és telepítettem, jóval egyszerûbb módon, mint ahogy a magyar oldalon szerepelt a filefrontos megoldás. Max sebességgel jött és nem kellett semmit mahinálni. Akit érdekel a link, annak megadhatom itt. Másik kérdés, hogy mikor kapjuk meg a levelet, vagy bármilyen jelzést arról, hogy ki lettünk-e választva a CB-re?? Tud valaki valamit errõl?
Megnéztem a magyar rajongói oldalt. :-) Nagyon tetszik. Mindent meg lehet találni és igényes! Csak így tovább emberek!!