Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy én imádtam a wowot, csak már meguntam fizetni meg ugye jön az új kieg és nem látomértelmét folytatni...
te merre vagy ?
omg kicsit hasonlot a wowohoz a game...olyan meseszerü...persze szebb és jobb 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
valszeg annyi quest van hogy huh....egy lv alatt vagy 100 quest 😄
eddig 30-t csináltam meg lvl15-n 😄 és fél % van meg 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Doomista: melyik szerora mentel? fogadjunk pvp xD
...
...
konkretan nemtom merre mert mailbe kaptam ugye mmorpg.com rol... de nagyon nem okés valami...
igy nemtok mast mondani. reggeljetek be hivatalos oldalon es varjatok. ha meglesz akkor majd kisorsolom hogy ki kapja😊
nehez helyzetbe hoztatok 😄
...
inverzmouse kukac gmail pont com
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
huh ezer hála,én most akkor nekiállok leszedni a gamet,mert még azt sem tettem meg :o
hat figy... aszem van valahol egy eldugott key em 😄 megkeresem 😄
...
igyvolt requiemnél is aztán csoka 😄 ennél ne legyen igy 😄
én nem jutottam be bétára =(
várom hogy kijöjjön 😄 vagy esetleg betudok jutni rolad ? ASASDASDAS
mousee: volt egy csomo akcio mmorpg.com on ahol 10ezer kkulcsot osztottak szet😄 es csak kerni kellett nem volt sorsolas 😄 es meg sok mas oldalon is lehetett szerezni 😊 ...
akit erdekel a jatek:
www.runesofmagic.hu
...
Kezdjék má az openbétát wazzeg 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Egy újabb emberke, aki imádkozik egy meghívóért
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
es OB novemberben indul...ha minden igaz 😊
rom-hungary
...
azér kiprobálom,de angol verziobol remélem kifogják venni XD
Yó lehet hogy tényleg nem kerülünk be de még mindig fent áll az esélye annak hogy feljutunk rá!
Szóval a lényeg hogy reménykedni kell aztán hát ha...
ha meg nem akkor is még ott a OB amit karácsonyra ígérnek...
Hallo!
valaki játszik vele, mi a véleménye?😄
Jaa és mikor is jön OB?😄
meg hogy az angol nyelvü lessz vagy német?:s😊
Remélem angol 😄
Lásd hírekben a hivatalos oldalon, vagy itt visszaolvasol egy-két hsz.-t.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
És honlaponse találom...
Vki tudna segiteni?^^
vagy ez csak ijen 'regisztráltál a CB-re'...?
Általában nem tudom lekötni magam mmo-val, de ezt korrekt játéknak néz ki. Ha a közösség érett lesz, jó védelmet találnak még érdemes is lesz kipróbálni...😊
Hallo!
A filefrontos megoldás pedig még a megjelenés utáni percekben volt érdekes mert akkor iszonyatosan le volt terhelve a server és 1.4kb volt az átlag letöltés nálam... mondjuk persze volt olyan akinek nem volt ien problémája!
Hallo!