Runes of Magic
← ElőzőOldal 237 / 237
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá! Hogy tom letölteni a játékot?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
nah itt van meg ket gameplay vidi, az utolso harmat feltoltam sajat tarhelyre. innen is leszedhetitek igaz nekem csak 300k val jott :/
s a link
s a link
...
hivatalos forumrol par video. elég jó minõségûek 😊 érdemes megnézni:
Jobb klikk mentés a célszerû 😛
az elsõ videóba bemutatják a housing-ot...belülrõl hogy lehet berendezni saját házunkat : KATT /16mb/
a masodikba két játékos pvp-zik hosszasan 😄 : KATT /23mb/
a harmadik videóban meg partyznak 😊 : KATT /62mb/
Jobb klikk mentés a célszerû 😛
az elsõ videóba bemutatják a housing-ot...belülrõl hogy lehet berendezni saját házunkat : KATT /16mb/
a masodikba két játékos pvp-zik hosszasan 😄 : KATT /23mb/
a harmadik videóban meg partyznak 😊 : KATT /62mb/
...
még nem hinnám 😊 ha lesznek hírek kiírom 😊 de addigis berakok pár videot hátha valakinek felkelti érdeklõdését 😊
...
Halott tápig! <#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles>
DELETE! <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
DELETE! <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
<#szomoru2>#szomoru2>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A Runes of Magic fejlesztõi komoly ígéretekkel jelentették be készülõ ingyenes MMORPG-jüket, mégpedig, hogy forradalmasítja majd a havidíj nélküli MMO játékok piacát. A terveik szerint a német változat karácsonykor indul majd, az angol pedig nem sokkal utána 2009 elején. A fantasy világot egy remek történettel igyekeznek vonzóvá tenni és több mint hatszáz küldetéssel lekötni a karaktereket. Összesen hatféle fõkaszt létezik majd, de a másodlagos szakma választásával már harminchatra nõ a lehetõségek száma. Minden kaszt egyedi képzettségekkel és combokkal rendelkezik, valamint saját hátasokat használhat majd. A PvE részben labirintusokba járhatunk és hatalmas területeket deríthetünk fel, de összetett craft rendszert és részletesen kidolgozott PvP megoldásokat is tartalmaz majd.
A szoftverhez három- vagy négyhavonta érkeznek majd Turbine-os kiegészítõk, e mellé pedig teljesen ingyen szerezhetjük majd be, és játszhatunk vele.
Képek, Videók a
hivatalos oldalon.
/Ha lenne ilyen topic akkor close... rakerestem, nemtalaltam, ha megis lenne akkor nem kell lehurrogni...köszi./
A szoftverhez három- vagy négyhavonta érkeznek majd Turbine-os kiegészítõk, e mellé pedig teljesen ingyen szerezhetjük majd be, és játszhatunk vele.
Képek, Videók a
hivatalos oldalon.
/Ha lenne ilyen topic akkor close... rakerestem, nemtalaltam, ha megis lenne akkor nem kell lehurrogni...köszi./
...
← ElőzőOldal 237 / 237