Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
én ezt aion nál hallottam 1. hogy nemfogják törölni az open beta accocat.elötte nemhallottam róla.lehet h csak nekem új a dolog...
én nemlátok benne sok okosságot.open beta azért kell h a bugokat javítsák nem?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gamershellel az a baj, hogy nagyon nagy mázli kell, hogy elkapj egy olyan sávszélességû szervert.
kihagytam vmit?:o
na erre szépen ranyomhatjak devek, v kik, hogy "Runes of Magic is in Open Beta - so there are still a few issues that are addressed at the moment."
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Még annyi hogy a regisztrációnál key hez mit kell írni?
A játék mikrotranzakciós, tehát ingyen játszhatsz vele, de pénzért vehetsz gyémántokat, amikbõl mindenféle extrákat vásárolhatsz. Ezekrõl ITT van is egy lista. Mivel még sose játszottam a játékkal, ezért nem tudom, hogy ez teljes lista-e, de majd a bétázók (mert jelenleg elvileg open béta a játék, bár nem tudom mi értelme van bétának hívni, ha úgyis ingyenes lesz. Talán azért nevezik bétának, mert amikor késznek érzik lenullázzák az összes karaktert és onnantól indul élesben a dolog) tájékoztatnak. Illetve azt se tudom, hogy mennyire szükségesek ezek a játékhoz.
Regisztrálni ITT lehet. Mivel nem kér bankkártya adatokat ezért feltételezem, hogy tényleg ingyenes és nem játsszák el azt az ócska trükköt, hogy bekérik az adataidat és levonnak 1-2 eurót csak hogy ellenõrizzék, hogy netes vásárlásra alkalmas-e a bankkártyád (mert ezt elég sok helyen csinálják, például Usenext "ingyenes" kipróbálás).
Kliens letöltésre ITT találsz linkeket, igaz mind valami trágya lassú letöltõoldalra mutat. Illetve emlékeim szerint a 4players.de elviselhetõ sebességû és nem zavarja, ha egyszerre több szálon töltesz, tehát javaslom EZT a mirrort és nyugodtan nekieshetsz minden fájlnak egyszerre (de fájlonként csak 1 szálon a biztonság kedvéért), de azért mérget ne vegyél rá.
Hogy aztán a telepítés hogy zajlik azt passzolnám, de szerintem nincs benne semmi különleges. Felteszed, aztán béta lévén gondolom patchel egy ideig aztán indulhatsz is.
Remélem jól okoskodtam, de ha nem holnap ki fognak javítani a bétázók. De mindenképp tanulmányozd a játék honlapját, mert nagyon informatív, ami manapság ritka kincs. Én is onnan szedtem minden infót.
14/9 lvl 😄 még 1et se nyomtam el.. 😊
+ ha vki tolja ezt a variációt esetleg mondhat pár trükköt, ötletet 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Bloody Gallery-ben mi a jó? azon kívül hogy van 1 hosszú folyosó millió denevérrel amik alig dobnak valamit ill esik belõlük üres üvegcse valamint félútin egy teremben van egy nagy boss denevér ami nem támad Csak ott lebeg 😄
amugymeg bekaphatjak a faszom, mekkora egy szar mar a focusregen, nem tudok kiteolni mert nem tölt focus, nem tudok ácsorogni, mert nem vagyok tank, nem tudom megolni a szart mielott odaerne, mert nerfeltek a faszba, tudom tudom betabeta...de azert loál..
Van egy 10-s szintû knightom de még nincs másodlagos kaszt választva és pont ez a gondom. Nem tudom mit válasszak. Ki mit tud ajánlani? Hivatalos fórum szerint nem érdemes másik mannahasználó kasztot. De van aki ezt vitatja. A két kaszt mannamennyisége összeadódik?
Amúgy ugyanez a gondom a 10-es szintû scoutomal is. Esetleg rouge jó lenne 2. kasztnak?
Írjon légyszi valaki aki tapasztaltabb (magasabb szinten is). 😊
amugy scouttal én sosem közelharcolok, kitepwr lol. vampire+wind arrow+frost arrow. más nem is nagyon kell nekem még. passiveok meg +stat skillek...néha blood arrow, de annyira nem éri meg szvsz..+állitolag priestet érdemes felhuzni és jo sok home sweet home kavicsot szerezni. buffolni magad priesttel aztan vissza scoutra - fél ora faszaság.
nem tapasztaltam mivel rogue vok.
csak kicsit optimalizalhatnak =/
amugy valaki mondja már meg pls h knight ellen miért nem okos kiteolni, nem pvpztem még cask olvastam hivataloson
2; van
3; asszem a másodlagos kasztod masteryjét megkapod
4; rugo a +statok miatt, fasza dps, vagy priest a blood arrow miatt
én az elöbbivel nyomom
én scout mellé priest-et vettem fel és elég jó lett így
többire majd valaki válaszol 😊
1. Mennyi a max level a karaktereknek?
2. Van lehetõség késõbb újraosztani a képzés pontokat?
3. Ki lehet tanulni más fegyvereket is? Nem találtam weaponmaster-félét sehol...
4. Scoutnak milyen második kasztot ajánlanátok?
2; knightnak megy a vita, sokan warriort/rugot/priestet, sztem priest a nyero.
3; amilyet akarsz.
3(megint); a production runak crafthoz kellenek.
4; Igen, ill allitolag lvl35 gift bagbol esik már rendes ill item mallban vehetsz.
5; igen, ugyanis free ha joltom, a sok cucc bele meg felesleges sztem
scouttal kiteolj vaze
Elkezdtem ma a játékot. Pár kérdés fel is vetõdött bennem.
1. Mért van az hogy elvileg a második kasztot lvl 10-en vehetem fel mégis 1 es szintû karikon látom hogy két kasztjuk van? Két 1-es szintû.
2. Knigtnak melyiket javasoljátok második kasztnak?
3. Milyen szakmát érdemes tanulni? (Knightnak)
3. Sok rúnám van, sok féle de nem tudok mit kezdeni velük. (A leírás kicsit homályos.)
4. Lovat csak bérelni lehet? (ha lejátr a 24 órás mount)
5. érdemes-e házat venni? Vagy azt is bérelni kell?
Amúgy nem rossz game csak szerintem a kasztok harcmodora nem különbözik eléggé egymástól. Pl a scout 80% ban közelharcol, nem úgy mint a wowban, hogy mire közelharcra kerül a sor már félholt az ellen.
Mechantac-on vagyok egyébként.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.