Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
egy példa Legendrays és más rugók soloba farmolják Regimet 4-5 clean illumine jön össze nekik napi szinten khm ez pénzbe átszámítva még nálunk is sok ahol az illumine Vi ára már nem olyan magas, plusz e mellet még HOO-znak, kiskariznak stb... szóval laza 20-30 misike összejön naponta nekik még lehet keveset is mondtam

penge25
doli akinek t10 stafja van és minden cuccán moa vagy hetes stat van, történetesen a mi szerverünk legjobb klánjának tagja solo,duoba, trioba (boss függõ)farmolják réges rég hoo-t, über kockák iszonyú mennyiségû idõt töltenek online, elején talán költöttek valamennyit diamondra de tuti hogy mostmár semmit se, el se tudom képzelni mennyi goldot kereshetnek napi szinten

penge25
ne bazz ennyire sok pénz öltél karidba lol, én egy fillért se költöttem rá és idõm sincs annyi mint nektek játszani, de mégis sikerült egy elég jó karit összehoznom

Többet mint kellet volna
inkább vettem volna belöle egy PS3 at

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
köszönöm cube headshoter :)

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Gubberx
szép a téli avatarod cube úr :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Mond meg õszintén, te mennyit költöttél körülbelül a játékra?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Hagyjuk már ezt a nem költ költ dumát !
Akinek T10 es jiasha staffja meg 6-8 moája meg T9 es kal turok staffja van az szvsz vagy nagyon kocka vagy überkocka !
3. eshetõség hogy nyomja a játékba a diát mint állat :)
Érdemes megnézni a fórumon azokat a topikokat ahol bemutatja egy csomó játékos a kariját ! Nekem is akkor ment el a kedvem amikor látta hogy mosmár az alap a priestnek a 4k stamina 4k wisdom :D
Én meg örültem amikor meglett a 2k :D

Doomista
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeee teeee vettél neki csomó diamondot ezért is ilyen táp !!!

penge25
tudomásom szerint anno vett valamennyi gyémántott, de nem tudom mennyit, de az tuti, hogy már nagyon nagyon rég egy fillért se költ a játékra

Doomista
Amúgy még most is annál az elvednél állsz, hogy Dolpiff semmit nem fizetett a játékért ?

Doomista
Azt a kurva....2 hete néztem akkor még 9000 volt...

penge25
10600 magic attak unbuff félelmetes, pff sose érem be ezeket nekem is még csak 8.1k van unbuff max 9k-t tudok kihozni jelenlegi cuccomból :(

elég sokan szidják ezt az mmot csak nemtom mért....elég jo mmo lett:D

egyépként mien addonokat érdemes használni,hogykell öket felteni vagy bemásolni vagy vmi?:):):)
Totyak ingyenesen letölthetö dehogyha vkinek ugyjo megveheti cdn...az egéstz játék ingyenes nincs havidij nyugotan letöltheted....
totyak
Valaki felvilágosítana, hogy hogyan is mûködik ez a játék. Van, ahol azt látom, hogy ingyenes, viszont máshol meg ilyet látok, hogy meg lehet venni lemezen. Most akkor mivan? Akkor ez most nem olyan, mint a WOW, hogy mindenért fizetni kell, tök ingyen van, vagy csak az alapjáték ingyenes, és abban vásárolhatok különféle cuccokat, hogy erõsebb legyen a karakterem? Akkor viszont minek lehet megvenni lemezen?

Légysz válaszoljatok.

Gubberx
miért hazucc? :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

oks kösz ez megnyuktatot:D:D:D:D
Doomista
Igen.

elkeztem játszani akkor is kapok majd TP-t hogyha max szintü leszek?
Doomista
Ez akkor tök jó, hogy diát kilehet adni olyan dologért, ami végül is nem ér semmit :D Legalább a craft huzó könyvek érnek valamit :)

Egyiknek sincs értelme szvsz , mert nekem 105 a staff és 92 a def és nem érzem hogy erõsebb lennék mint voltam :D

Doomista
jaja, simán maxolható így...staffomat nem tudom maxolni elég rég óta, mivel staffal nem ütök, és csak ütéssel menne fel a csik...asszem elkezdem húzni a cookiet vagy az alchemyt...más szóval elkezdek craftolni...:D

Doomista
és pl a defense? annak csak van értelme :)

a közelharci kariknak meg ha sokat üt megyfel nem?
penge25
semmi értelme nincs szerintem, mageknél legalábbis hiszen minden spelled betalál, elvileg a fizika betalálás esélyét növeli, de te staffoddal nem vered a mobokat :)

Doomista
Nem számoltam...:D
Te, egy kérdés....V gomb, és elõjön a weapon skills ablak...unarmed,staff,sword,stb...és lehet húzni...tudod te, hogy mi célt szolgál ez a dolog? Csak mert item shopban lehet külön venni olyan könyveket (30 naposat), amikkel lehet húzni ezeket a weapon skilleket...szal akkor ha már diát is lehet kiadni ezért, csak ér valamit...

penge25
reggelt, mennyi pénzt költöttél amúgy diára? :)

vagy warden/warrior?meik a legjobb wardenhez létszi mongyátokmár meg nemakarok egy fos karit csinálni:):) elöre is köszi:)
és a Warden/rugoe jo lesz ugy hogy általába majd max szinten a warden el leszek???
ScarY MAN
ha eléred mind a 2 kasztoddal a 15 szintet akkor az elsõ elit skilled megtudod szerezni egy questért :)

...

ezeket az elit skilleket majd hogykell megszerezni és hanyas szinten lesznek?
sziasztok:) ujleszek a rom ba hnap utánra esetleg hnap ra jönn le:) lenne egy kérdésem. a Warden/rugoe jó lesz?:):) erös?:)
Doomista
Tápok Tápja vagyok.

Doomista
az is, ezért is lettem most ilyen mage amilyen...ha nem lennék maximalista, akkor még 1 hónap mire elértem volna ezt a szintet...

penge25
én is gratula a tiédhez, na csak huztalak mint mindig :)

penge25
azt hittem, hogy maximalista vagy :)

penge25
na nem azért írtam, hogy nem hiszem csak párszor behúztál már itt embereket a csõbe, tudod paintes dolgokkal anno, meg hogy ennyi meg ennyi a hp-d, magic attakod stb (amikor szegény Gubbot betetted)<#buck>

Doomista
persze hogy megvan :) én már kész vok a karimmal, csak a staff hiányzik, aztán majd meglátjuk mi damaget lövök én hotoba...és grat, hogy ilyen szép eredményt elértél :) 8k mag attackhoz meg hajrá :) én megelégszem azzal ami most vagyok, ennél már csak én is jobb leszek.

Doomista
1%-kal mögötted leszek, nagy gáz nem ? :))

penge25
vhatosod kész van már, mert nagyon nagyon durva, hétvégén lett meg nekem és hát 3k-val többet lövök flamével, nem gonodoltam volna, hogy az a szaros vhatos ennyit ér. Staffról meg annyit, hogy már a lila 55-tõl van sokkal jobb is receptbõl lehet csinálni, igaz megnézném ki csinálja meg azt a staffot :)

penge25
Elégnek elég, ha mögöttem akarsz kullogni a dps listán :)

Doomista
nyugodtan nézz rá.

mag attackról csak annyit, hogy most valakinek 1 k-val több, mint másnak, az kb egyenlõ a 0-val, szóval ha van 6-7 k mag attackod, az bõven jó bárhova, nem kell feszegetni a 8-9 k álomhatárt, akkor inkább legyen 10k, azt legalább meg is érzi az ember... a lényeg csak az, hogy egy t8 vagy t9 narancs vagy lila 55 lvl fegyód legyen, mert valszeg a damage jóval fontosabb. high durás staff esik, mondjuk elvinném, azt t9re fogom tolni, és már is cseszheted a +1k mag attack elõnyödet, mert t8 a staffod :)

penge25
na azért ránézek a karidra, hogy ebbõl mennyi igaz :) Nálam Jelenleg 10k hp, 7.3k magic attak unbuff, t8 lila 55 staff, full vahtos set. Két hét és átlépem a 8k unbuffed magic attakos álomhatárt :)

Doomista
Sicc innen! :(

Gubberx
Jó reggelt a cube uraknak :P

Doomista
jóreggelt:)

7k magatt. 13k+ hp 8k+ mp., t8 kész van, 55 lvl staffra várok. szóval a damagem még nem a legjobb.

penge25
Hogy áll már a maged?

penge25
Reggelt, gyerekek jól behalt ez a topik. Doom te még tolod a romot, teljesen eltûntél innen :(

penge25
thx mester