Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
sztem Scout legyél...-light-dex-dagger-dps..
de lehet, hogy a housekeepert azert irja mer tmég nincs házad, varanas east, vagy logarban a house fairy, de nemtom h 2. kaszthoz kell e a ház
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
es az 'azsiai mondavilaghoz' sincs sok koze 😄
de mindegy, értjuk.
A masik vonal a nyugati mmo-k, az everquest, ultima online, szeru jatekok, ahol a hangsuly a kuldeteseken es a tortenetszalon van es (termeszetesen) joreszt a nyugati mondavilagot dolgozza fol. valamint itt altalaban a kliensert is fizetni kell, plusz havidij is van.
Fontos az, hogy az azsiaiak nem azert gyartanak olyan mmokat amilyeneket, mert ok annyira benak hogy nem tudnanak tortenetet meg questeket kitalalni, egyszeruen ott erre van igeny.
Amugy a wow egy nagyon erdekes es kirivo mmorpg ilyen szempontbol. ot ugyanis nem lehet egyertelmuen besorolni egy kategoriaba sem (bar nyugatinak gondolhatnank). A wow sztm sokkal inkabb egy remek uzleti fogas, mint jatek. Nem azert jatszak annyian mert olyan marha jo, hanem mert irtozatosan addiktiv. Minden resze ugy lett megtervezve hogy az legyen. Mas nyugati mmo-k (everquest, ultima hogy regebbieket emlitsek)nem ilyenek, inkabb olyanok mint egy szimpla single player jatek, tenylegesen csak szorakozasbol jatszol vele, es foleg csak az jatszik vele akit tenyleg erdekelnek az szerepjatekok. A Blizzard viszont rajott arra hogy nem egy retegnek kell jatekot csinalni hanem mindenkit ra kell venni hogy jatszon, mert abban van a nagy penz. Na asszem kicsit eltertem a targytol 😊
Jó játék? Mikor jelent meg? Mihez hasonlít, WoW szerû? Ugye nem olyan, mint ezek a régi típusú mmo, amiknél egérrel kell kattintgatni és közel se küldetésekbõl áll, hanem abból, hogy végig, csak öljük az ellenséget. Rengeteg ilyen régi mmo van, ami abból áll. És mindegyik nagyon rosz átlagban, a sok mmo-hoz képest amit régen csináltak, a wow óriási ugrás volt, aki pedig azt mondja hogy ......., az nem játszott soha az ilyen régebbi játékokkal, Silkroad, 2 Moons, 9dragons, az összes nagyon rosz, eleve az egérrel való kattintás elveszi már az ember kedvét a játéktól. Na tehát, a lényeg, hogy megéri letöltenem, regisztrálnom rá és kipróbálnom? Mer ha nem olyan, mint amit montam, akkor talán meggondolom és lehet felregisztrálok.
elõre is kössz.
cs all.
de Warrior sem rossz, ha szeretnél némi dmgt is
Mage a main, akkor a priest Secondary skilljeit kapod meg, 10es szintig, ameddig fejelsztetted Priesteddel. Variddal csak hasznalni tudod, nem lehet vele fejleszteni., ugyanugy visszafele, ha a mage sec skillje 20as, a priest nem kap 20as skillt, hanem ahányas szintû.
Másodlagos nem lehet nagyobb elsodlegesnél.
A gépigény egyelore magas, nincs optimalizalva a jatek.
A rúnák árát legegyszerûbben az ah-ban tudod megnézni hogy épp mennyiért veszik.
A pruduction-os rúnák a kraftoláshoz kellenek(alchemy,armorsmith, stb...)
A tokeneket Varanas városban a class hallban a bierdines npc-nél tudod beváltani arcane transmutor töltõre amivel a felszerelésedet tudod plusszolni(errõl van a belinkelt oldalon részletes leírás hogy hogy mûködik)
Illetve a lvl 1-es rúnákból tudsz lvl 2-eseket csinálni ha beteszel 5 db lvl 1-est az arcane transmutorba)
Amúgy volna pár kérdésem. Ami rúna nemkell azt dobjam ki vagy eltudom adni jó pénzért valakinek, mert sima árusoknál csak 1 goldot adnak érte. Meg a productionos runával mit kezdhetek? Meg azok a gemsek mire jók?
Mikor megléptem 5, majd 10 szintet , feljöt egy ablak keresem meg Georget faluba, és majd õ elmond valamit. Megkerestem de nem mondot semit,csak adot questet.
Azok a tokenek hol tom beváltani miket questek után kaptam?
Meg van magyar guild , szívesen csatlakoznék ha lehet.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Nincs auto attack ranged fegyverrel? Report.
Akadozik a gépeden pedig nem kéne neki? Report. Esetleg mailben report és egy dxdiag adatmentést mellékelj a levélhez, hogy tudják, milyen vason vannak gondok.
Satöbbi... aztán vagy kijavítják vagy nem 😄
nemtudok belogolni.játszottam már a gameval utána elfelejtettem a jelszavamat mert kipróbáltam még jópár mmorpgt mostanában.kértem új jelszót.meg is kaptam.be is tudok vele lépni az oldalon még a yusho n is vmin.a játék rögtön kiírja h rossz a passwordom....
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
.kell a profit...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)