Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
pontosan így mûködik ahogy leírtad

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Rolly
pls valaki segítsen nekem is gondom van már megvan a 2. kaszt (priest kinight mellé) de ugye azt nemtudom fejlesztenni mert a tp pontokat csak a fõhöz tudom adni ugye ahhoz hogy azt is tudjam ahoz átkell váltani papra de akkor meg visszamegyek lvl 1 re és akkor onnan kell öldökölni tovább vagy mi a rák? mert ez így akkor nagyon rossz 😞

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

odipus
Kösz.Én is priestre gondoltam.

Gubberx
mage/priest nem rossz szerintem, Varanasban a class hall-ban tudsz felvenni second class-t, utána a házadban az npc-nél tudod váltogatni õket.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

odipus
ja és mit ajánlotok mage kaszthoz?

odipus
Hol tudom beállítani a második kasztot?És hol lehet váltogatni õket?

ja és Macantacht 😊

felveszed masodlagost, "I want to be a scout" asszem ezt irja, a housekeepert valszeg azert irja, mert hazban tudsz a kasztok kozott valtogatni.
sztem Scout legyél...-light-dex-dagger-dps..
de lehet, hogy a housekeepert azert irja mer tmég nincs házad, varanas east, vagy logarban a house fairy, de nemtom h 2. kaszthoz kell e a ház

ha craftolni akarsz vagy varrni etc, a megfelelo "munkapadnál" kell lenned, kozelében állni, nemtom pontos neveket azert munkapadot irtam, pl alchemyhez a nagy üveg v üst mittomen mi mellett stb

Nékem egy 3 kérdésem van, elmentem varanas citybe rugommal (13 mas vok)😄 és mikor a masodlagos kaztot akarnam felvenni, vmi olyasmit ir hogy Houseskeeper mit tegyek? ÉS roguehoz milyen másodlagos kasztot ajánlotok ( roguet jól ismerem), de nemtudom miylen kaszt való mellé😞 én a malachait, szeron vok tudom nem helyesen írtam. Köszi a helpet!

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Rolly
hi all valaki megtudná mondani hogy tokenekkel meg a rúnákkal mit kell csinálni? ( meg az is jólenne ha vki leírná normálisan a munkát mert ugye azt tudom hogy megkell tanulni gyûjtök hozzá valamit venni kell a trénertõl dolgokat amit megcsinálhatsz és ottvagyok az eszközöknél és sehogyse tok semmit se csinálni) thx

hát szerintem a karaktereken kivul semmi sem manga l2ben, karaktereken belul is csak törpcsaj, ennyi 😄
es az 'azsiai mondavilaghoz' sincs sok koze 😄
de mindegy, értjuk.

Vamp17
anyam... egyes embereknek a wow-tol szamitjak az mmorpg-ket? meg mi az hogy "regi tipusu"? elegge nagy fogalomzavarban szenvedsz 😊 nem az a lenyeg hogy ujabb vagy regebbi, hanem a koncepcio mas. Ket nagy aga van az mmorpg-nek. A Lineage-vonal, a tipikus azsiai mmorpg-k, ahol a grinden van a nagy hangsuly, manga szeru a vilag, meg ugy altalaban az azsiai mondavilagokat dolgozza fol. A fizetes pedig altalaban micro-payment-es vagy havidijas, a kliens altalaban ingyenes.
A masik vonal a nyugati mmo-k, az everquest, ultima online, szeru jatekok, ahol a hangsuly a kuldeteseken es a tortenetszalon van es (termeszetesen) joreszt a nyugati mondavilagot dolgozza fol. valamint itt altalaban a kliensert is fizetni kell, plusz havidij is van.
Fontos az, hogy az azsiaiak nem azert gyartanak olyan mmokat amilyeneket, mert ok annyira benak hogy nem tudnanak tortenetet meg questeket kitalalni, egyszeruen ott erre van igeny.
Amugy a wow egy nagyon erdekes es kirivo mmorpg ilyen szempontbol. ot ugyanis nem lehet egyertelmuen besorolni egy kategoriaba sem (bar nyugatinak gondolhatnank). A wow sztm sokkal inkabb egy remek uzleti fogas, mint jatek. Nem azert jatszak annyian mert olyan marha jo, hanem mert irtozatosan addiktiv. Minden resze ugy lett megtervezve hogy az legyen. Mas nyugati mmo-k (everquest, ultima hogy regebbieket emlitsek)nem ilyenek, inkabb olyanok mint egy szimpla single player jatek, tenylegesen csak szorakozasbol jatszol vele, es foleg csak az jatszik vele akit tenyleg erdekelnek az szerepjatekok. A Blizzard viszont rajott arra hogy nem egy retegnek kell jatekot csinalni hanem mindenkit ra kell venni hogy jatszon, mert abban van a nagy penz. Na asszem kicsit eltertem a targytol 😊

abba ne menjunk bele hogy melyik rossz a wowhoz képest, sztem a grind igenis marhajo, de itt annyi quested lesz hogy nemgyozod majd 😊

Gubberx
lehetne runes of warcraft is a neve nagyon hasonlóak, szerintem próbáld ki 😊

cs.
Jó játék? Mikor jelent meg? Mihez hasonlít, WoW szerû? Ugye nem olyan, mint ezek a régi típusú mmo, amiknél egérrel kell kattintgatni és közel se küldetésekbõl áll, hanem abból, hogy végig, csak öljük az ellenséget. Rengeteg ilyen régi mmo van, ami abból áll. És mindegyik nagyon rosz átlagban, a sok mmo-hoz képest amit régen csináltak, a wow óriási ugrás volt, aki pedig azt mondja hogy ......., az nem játszott soha az ilyen régebbi játékokkal, Silkroad, 2 Moons, 9dragons, az összes nagyon rosz, eleve az egérrel való kattintás elveszi már az ember kedvét a játéktól. Na tehát, a lényeg, hogy megéri letöltenem, regisztrálnom rá és kipróbálnom? Mer ha nem olyan, mint amit montam, akkor talán meggondolom és lehet felregisztrálok.
elõre is kössz.
cs all.
Gubberx
requiem open beta után volt törlés

Én Priestet, atomtank 😊
de Warrior sem rossz, ha szeretnél némi dmgt is

Pl; 20/10 mage/priest.
Mage a main, akkor a priest Secondary skilljeit kapod meg, 10es szintig, ameddig fejelsztetted Priesteddel. Variddal csak hasznalni tudod, nem lehet vele fejleszteni., ugyanugy visszafele, ha a mage sec skillje 20as, a priest nem kap 20as skillt, hanem ahányas szintû.
Másodlagos nem lehet nagyobb elsodlegesnél.

Rolly
ja és knight mellé mit javasoltok?

a másik meg, OB utan sosem törölnek karaktereket.

Rolly
hi all lenne 1 kérdésem a dupla kaszttal kapcsolatban ugye amikor kiválasztom a másikat akkor csak az alapképességeit kapom meg igaz? mert a másikhoz mindig az van írva hogy xy primary only nem?

a ládát a furniture v mire nyomsz, amikor a házadban vagy, oda beteszed, utanna elhelyezed házban..

Nincs auto attack ranged fegyverekkel, nem bug. wowban volt?
A gépigény egyelore magas, nincs optimalizalva a jatek.

nem lesz 'leállás' ob utan

Gubberx
nyomsz egy backspace-t és az ablakban alul a delete all gomb

Rolly
hi all pl valaki segítsen térképen kijelöltem az npc-t ami adja a questet szépen visz oda a piros nyíl de nemtom leszedni :S hogykell?

Harkat van a Mancantact serveren magyar guild Hungaricum néven. A vezetõ Sikallat és Csubakka. Ha be szeretnél lépni akkor lépj kapcsolatba velük.

Gubberx
Van egy kis warriorom lvl 11-es Mechantec serveren de külföldi guildben vagyok, de ha ezen a szerón vagy játszhatunk majd együtt

Valakinek nincs guildja? Mert oylan rosz egyedül játszani, vagy valaki aki most kezdte nem jön velem zúzni?

Rolly
nah remek benntvoltam a házban nemjöttem rá hogykell letenni a ládát erre kidobtam 😞

nincs auto shot, de a shot is egy skill, ha újra megnyomod akkor újra lõ 😊
Rolly
jah télleg 😄 thx de azt megtudnád mondani hogy a scout mért tõrrel támad automatikusan? elég idegesítõ hogy rányomom és odaakar menni és csapn i bökõbel ha meg benyomom a shotot akkor lõ 1 et 😞 és utánna már csak skillt lehet 😞 nincs auto shot vagy ilyesmi?

Gubberx
Nem, csak nyomj K betût

Rolly
hi all lenne 1 kérdésem a skilleket csak lvl upkor tudom megnézni?

Gubberx
azt a ládát a házban kell pedig lerakni ahogy te is írtad, én már vagy 5 karival raktam le eddig gond nélkül

penge25
Gubberx én problémámra nem tudod a választ?

penge25
ehehe thx a magyar honlapot fórumostól mindentõl átnyálaztam már 😊 De azé kösszi

Gubberx
Pár dologra próbálok azért válaszolni :

A rúnák árát legegyszerûbben az ah-ban tudod megnézni hogy épp mennyiért veszik.
A pruduction-os rúnák a kraftoláshoz kellenek(alchemy,armorsmith, stb...)
A tokeneket Varanas városban a class hallban a bierdines npc-nél tudod beváltani arcane transmutor töltõre amivel a felszerelésedet tudod plusszolni(errõl van a belinkelt oldalon részletes leírás hogy hogy mûködik)
Illetve a lvl 1-es rúnákból tudsz lvl 2-eseket csinálni ha beteszel 5 db lvl 1-est az arcane transmutorba)

Gubberx
Runes of Magic Hungary oldal itt minenre megtalálod a választ, többnyire a fórumon belül.

penge25
Egy faq-t valaki írhatna 😊

Na , lehet mégse olyan rosz a játék, kezdtem egy priestet , azal most elég jól elvagyok. Úgy értem lasú mikor forgatnám kamerát nem megy olyan jól mint a Wow-ban. De mindegy, már megszoktam😊
Amúgy volna pár kérdésem. Ami rúna nemkell azt dobjam ki vagy eltudom adni jó pénzért valakinek, mert sima árusoknál csak 1 goldot adnak érte. Meg a productionos runával mit kezdhetek? Meg azok a gemsek mire jók?
Mikor megléptem 5, majd 10 szintet , feljöt egy ablak keresem meg Georget faluba, és majd õ elmond valamit. Megkerestem de nem mondot semit,csak adot questet.
Azok a tokenek hol tom beváltani miket questek után kaptam?
Meg van magyar guild , szívesen csatlakoznék ha lehet.

penge25
Ja még egy kérdés erre sehogy se jöttem rá, kaptam ugye egy ládát de abba se pakolni nem tudok sem a házamba elhelyezni! Gondolom pedig ezt a házamba kell berakni valahogy de hiába beszélek a házban a csajossal és teszem a ládát be a kis rubrikába semmi sem történik ! Valaki tud ebben segíteni?

penge25
mage/priest vagy mage/scount ha az instákban dps szempontjából 1-3 helyezett között akarok majd lenni?

Timbo
hát nem tudom az én ati 9600 ommal is fut a játék és lassúságot eddig nem éreztem

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Az ilyen hívják bétának. Ilyenkor tesztelésre jelentkezel elsõsorban, a hibákat (mind játékbeli, mind grafikai, mind hardveres) jelenteni kéne, amit mondjuk úgy ezer bétázóból egy talán néha megtesz, de ha nem is jelented, nézd el neki.
Nincs auto attack ranged fegyverrel? Report.
Akadozik a gépeden pedig nem kéne neki? Report. Esetleg mailben report és egy dxdiag adatmentést mellékelj a levélhez, hogy tudják, milyen vason vannak gondok.
Satöbbi... aztán vagy kijavítják vagy nem 😄
Ma kipróbáltam a játékot , és õszíntén jobbra számítottam. Grafika remek? Hát szerintem egyáltalán nem. Meg nemtom másnál is van ilyen , de lasúnak tûnik a game, mintha kicsit akadnék , bár ha a wow futott gépemen maxon akor nemhiszem ez akasztja ki, szóval nemtom. Meg hogy függõséget okoz? Kezdtem egy scoutot, és már ott elakadtam, és felidegesítettem magam hogy hogylehet vele folyamatason támadni távolról, mert ha nyomok egy skillt akor meglövi,de utána meg csak daggerel csapkodja.(valaki leírhatná hogy kell). Na mind1 még holnap adok még egy esélyt hátha megtetszik😊

bodesz
váááááá
nemtudok belogolni.játszottam már a gameval utána elfelejtettem a jelszavamat mert kipróbáltam még jópár mmorpgt mostanában.kértem új jelszót.meg is kaptam.be is tudok vele lépni az oldalon még a yusho n is vmin.a játék rögtön kiírja h rossz a passwordom....

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
pff szánalmasak...nemhogy kidobnák faszán aztán mehetne minden.áhhh
.kell a profit...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

4 filet kell leszedni 4playersrõl.