Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
<#banplz>

DE DÚMPISTA A LEGFASZÁBB MMO-S ... ezt mindenki tudja😄

...

Vamp17
nezd meg az en karim 😄

meg kissebb mint scarye 😊 de mivel en is egyetemre jarok + baratno jatekra nem marad nagyon ido. De mi nem is azert vagyunk hogy jatszunk, hanem hogy ellassunk benneteket friss hirekkel, infokkal meg csinaljunk nektek szep honlapot 😊

meg egy south park os idezet a vegere a blizzardos fiuktol: Nekunk eletunk van 😄 (nem megsertodni, csak poen de nem tudtam kihagyni 😊 )

ScarY MAN
nem😄
igaz...tudok sok mindent a romrol (meg a tobbi admin is) de egy szimpla mezei jatekos vagyok😄 ... sajna most ertem az 5. evemre es tanulnom kell ezert nemtudok jatszani az oldalt meg tudom szerkeszteni...ez a kep is kb 15 perc volt. nameg bnovel is foglalkozni kell 😛 .. szal kocka leszek ha vege mindennek 😄 de nyaron meg megyek anglia szoval nemtom hogy fogok kockulni 😄 de fogok😄 nempara😛
requim oldalt meg valaki feltorte... es nem volt kedvem ujra elkezdeni :S
ott az volt a para...hal isten ha ezt az oldalt valki feltori akkor az mar jobban megszivja 😄 ...de ne tortenjen meg

...

Doomista
egy valamit nem értek..magyarázd el...szal te irányitod a rom oldalt...teli infóval minden...fasza a design,banner,faq,minden jó dolog van,meg saját rendes tárhely...ugyebár ilyekor aki még nem ismer,felmerül benne, hogy te biztos full kocka lv magyar vagy,hogy ennyire tolod a rom magyar hiv. oldalt..aztán kiderül,hogy még fél lvl van csak meg a játékból...szal hogy megy ez ?😄 requimhez is csináltál oldalt,fasza design minden...valamedig eltoltad,aztán már nincs hiv magyar requiem online 😄
szal mot mi a rákomot csinálsz ?😄 nah meg az lesz hogy a rom hiv magyar oldal is megfog szünni 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
nem tudom miert :S sry

...

Doomista
firefoxon szebb nem is lehetne

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

operat hasznalok szal ez alatt is, firefox meg alapbol nemkell

ScarY MAN
IE alatt szar csak :S

...

most ez szet van csuszva vagy direkt van ott a hivatalos oldal felirat?😄

Király ez a banner vagy mi szoval szép grat! 😊

Hallo!

ScarY MAN
köszi 😄

...

Doomista
wow,ez nagyon jó lett<#eljen><#eljen>

ScarY MAN
tessék dumpista😄
itt az uj banner 😛

...

Doomista
omg,a cabal nem szar !

amugymeg ne offolj :C

látványban biztosan, de varjuk ki a végét,
amugy én is igy gondolom, odafog baszni, cak azt se felejtsd el, hogy wowot nagyon sok olyan playa tolja akiknek lowend gepuk van. ehhez mondhatnak barmit, hogy a grafika mint hangulatelem helyén legyen, highend fog kelleni

dehogynem

penge25
Kicsit off! Ja és idáig sokan mondták, hogy a wow-ot az Aion nevû game letaszítja a trónjáról, hát én nem hittem benne idáig, pedig sok videót láttam a játékról. No de ez az utolsó meggyõzött ez biza odabassza a WOW-ot!!! A videó Aion

penge25
hmm márciusban vége az ob-nak és jön a teljes game, hát jó sok bugot kell addig befoltozniuk. Remélem sikerül nekik és nem jutnak az Age of Conane sorsára 😊 Mert ez egy nagyon-nagyon ígéretes MMO december óta nyomom, kár lenne ha elcsesznék. Ha ilyen bugosan adnák ki 😞 persze nekem így is megfelel, csakhát akik tényleg fizetnek is dolgokért õket szerintem megrémíti a sok bug ha bennmarad és elhúznak majd más MMO-hoz, és akkor nuku kes és bukta lesz ez a játék. De reméljük nem így lesz sajnálnám nagyon, mert ez valóban egy nagyon jó MMO és nem egy szar mint a legtöbb ingyenes (Perfect World, Cabal stb.)

Doomista
Úristen ! Félek !

ScarY MAN
am dumpista nemsokara jon egy kis verfrissites csak neked csak itt csak ebbe a topicba😄
...ha minden osszejon...xD

...

ScarY MAN
neeem😄 dehogy 😄 (L)

...

Doomista
kilépni romból ?
te most azt akarod elérni, hogy megsértõdjek ?

ScarY MAN
jóvanmá<#buck>

majd még akkor csinálok pár dolgot 😄 csak a Te kedvedért... mert néha hogyha kilépsz a rombol akkor itt is romos képek fogadjanak 😄

...meg ugye kerted meg multkor <#buck>

...

Doomista
scary,hogy áldjon meg a jó édes isten ,csak kiraktad 4 hónap után a hiv.magyar oldal linket !

Doomista
msnre gyere,ott megbeszéljük inkább.

Gubberx
van olyan hogy never late to mend?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
én skorpió kristályosat csináltam sokáig, nemtudom 40-en miket ad

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
40 lvln szerinted melyik daily questet csináljam obsidianban ?

Gubberx
erre befizetek 😄

Doomista
ma 30 lv priest fog várni 8ra

Gubberx
meg is jelent az emlegetett cube 😄

Doomista
<#vigyor>

Gubberx
<#eljen>

ScarY MAN
dúmpista vezetésével 😄😄😄😄😄

...

Gubberx
😄😄

Lassan a magyarok átveszik az uralmat a szerver felett annyi kocka van 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Gubberx
most nemrég írták hogy amint találnak vmi biztonságos módot vissza fogják tenni hogy tradelhetõ legyen a diamond 😄 csak várnod kell.

dúmpista meg tényleg keci nagy cube 😄

Doomista
ma vettem 1500 tonkenért próbababát 😄

ScarY MAN
ott tudsz venni a bierden tokenekert cuccokat

...

Doomista
eltaláltad 😄

csipog a géped ha uj HSZ van favtopicokba?😄

dekurvanagy kocka vagy öcsém, most irtam de Te már itt is vagy XD

"Fixed Phirius Item shop to prevent Phirius Item Shop items from being gifted"

még mindig nemtom mi az a phirius itemshop :C

Doomista
<#schmoll2>

eltom már adni a diamondjaimat?😊

Doomista
ajajajajajajjajajjjjjjjjjjjjj :S:S
tápositsd a hardwareket :_D

JethroHUN
hm mostmár nem 1 óra, amint belépek annyi, beszaggat. akkor majd mario 2 özök<#falbav>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
A játékra gondoltam, játszok kb 1 órát utánna meghal, óriási ping és fps lemegy 0 kötüli értékre. a rekord az ping 5000 ms ! 😄 fps 0.2 :/ befagy az egész, megy a játék mert ugrál kamera néha, ne tudom mi lehet a gond.
teljse minimum grafika akkor is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Doomista
milyen progi ?😄 ne nagyon futtass firefoxot pl...