Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
lv 11 elérése után már tapasztaltan beszélhetek a játékról. Szerintem nagyon jó, könnyen játszható, minden benne van ami csak kell.
de abba is hagyom, vmi ismeretlen oknálfogva teljesen behalt a progi
800 ping, 5fps....

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Doomista
OMG<#gonosz2><#email><#szeret>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
lvl 49 és 45% 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
te mit csodálkozol? 😄 cube 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
:-o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
nem azokat folyamatosan kapod szintenként egy ideig, nyitogasd õket nyugodtan, rúnákat bele tudod rakni tárgyakba amiken van runa slot

JethroHUN
azta nagy szép grafja van a GW-nek 😄 Vissza térve eredeti témánkohoz,
a Runes Of magichez. Tegnap keztdem el a játékot és már össze szedtem pár dolgot. a rúna kövek azok mire jók? gondolom cuccokat lehet felturbózni nem? ja és pát kezdõ küldibõl kaptam színes tasakokat, jobb klikk re nyílik ki, de számít h hanyas szinten használom fel?

Gubberx
látom 😄

Doomista
hiv oldalon van rá lehetõség 😄
amugy szépen offoljuk a topigot >.<

es valami probaverzio nincs ? hogy elobb kiprobaljam milyen?😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Doomista

hmm na ugy mar lehet enis megvennem ha jo😊 menyibe kerul?😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Doomista
guild war,fizetõs...1x kell megvenni,és örökké tolhatod.

vagyis fizetos vagy micro paymentes?

gw= guild wars? az ingyenes mmo vagy csak lehet fizetni cuccoker?

JethroHUN
Nekem két battlefieldem van 2 és 2142. Ez kettõ az összes origim.Bõven elég,meg amúgyis csak ezek jönnek be. QW az jó lehet,sajna shader 3miatt nem fut. Idõközben kész a patchelés meglesem a gamet. csõcs majd még írok vmikor

Doomista
egyedül gw-re költöttem lovét,de azt sosem bántam meg,és nem is fogom 😊
multiban én a far cry 2-t vettem meg meg a quake warsot,és ezeket sem bántam meg 😄 ideglevezétsnek mind a 2 nagyszerûûûû.

JethroHUN
Hát fizetni nem fogok, belõlem nem gazdagszanak meg. Most bot is van vmi ingyenes, de ha nem veszel prémiumot, lehetõleg sokat 😊 akkor kibannolnak
úgyis gagyi játék, cabalról csak videót láttam. a wow meg kicsiknek van
rajzfilm szintû graf. de az a witch kinges osrtom mód az nagyon jól nézett
ki, az jó ötlet Ha már pénzt kell költeni játékra, akkor én szeritem
csak is vmi multi játékot ami egyáltalán nem megy törtbe. Kipróbáláshoz meg nem kell megvenni.

Doomista
egyetértek mind2 illetõvel...
wowot amugy nem birtam...vagyis én nem fizetek mmoért,ingyenes/tört terén vagyok jártas...szóval wowot törten toltam,de rhtt szar volt,nyilván eredetiben tetszett volna.

ha nem tetszik a rom,még van sok jó ingyenes mmo,csak keresgélj...
ha meg sroban nem fizetsz botért,goldért,premiumért,meg egyéb dolgokért,azt örökre hagyd 😄 max koreai 😄

JethroHUN
szerintem idõ pazarló játék volt, remélem ez sokkal jobb lesz. kellene vmi más is mint fpsek <#gun>

JethroHUN
igen igen nagyon igazad van az sro-val kapcsolatban. az tényleg kamu free.
már azért is kell fizetned h normális tudj szerverre feljutni, vmi prémium cuccot kell venni. ami persze lejár... és persze a sok fejlõdés gyorsító
vagy. amik nélkül húzással nélkül nagyon nehéz magas szintet elérni.
amit én észre vettem az a játék a max 90es szintre van kiélezve. sro topikban is írja vki, "wizardot full int....fire+cold....majd 90esen mnagyon erõs lesz" pfff neki majdnem lehetetlen elérni síma játékkal.
az ilyen átverések a legrosszabbak

ha fizetos lenne akkor nem sokan jaccananak egy wow masolatot..😊 inkabb jaccananak wowot..😉

Doomista
de ez igy van.
ez hivatalos ingyenes mmorpg közé tartozó játék.
cabal online béta kijött,krv nagy sikere volt,aztmondták hogy lehet fizetõs lesz,persze ez is pletyka volt, krv jó játék és ingyenes...és még sorolhatnám. ez nem olyan mint az sro..."ingyenes" persze közbe fizetõs.

JethroHUN
Nem leheh tudni 😊 vezetõség csere.Újfõnöknaszedjunk már pénzt<#mf1>
De nem kéne amígkinempróbáltam. De még csak az updatenál vagyok. 30 perce tölt-tölt és csak tölt. és még mindig 10% a total érdekes <#fejvakaras>

Doomista
dehogy lesz fizetõs ! beszélsz itt kockákról már !

JethroHUN
Ez egy Béta verzió lehet hogy majd fizezõssé teszik?

JethroHUN
nekem sincs erõmûvem 😄 3éves amd proci, 1magosnak van írva de szerintem
csak fél xD 1gb ram, és egy múzeumi ati 9600 128mb vramocskával.

Doomista
nekem mindennap van lagom 😄 de nem is csodálom 😄
fut minden szar a gépen 😄

Gubberx
itt ha meghalsz akkor nem von le xp-t hanem kapsz mondjuk -1000 xp-t és miközben ölsz, avgy questelsz a kapott xp 70%-a ezt a "büntit" dolgozza le míg el nem fogy, belépni itt bármikor betudsz, laggom nkem még nem volt.

Gubberx
mi pl Mechantac serveren vagyunk, ha nem egyedül vágsz bele a nehezebb questekbe akkor nem halsz sokat😊

JethroHUN
amúgy mi az a "dept"? 😊

JethroHUN
Jaj majdnem elfelejtettem, ami az Sroban átok volt. Óriási lagg és örökké teli szerverek. RoM ben milyen a helyzet?

Doomista
itt is nagyon könnyü meghalni,de ez mindentöl függ ! nahmeg az utána járo debt a szar...próbáld minnél táposabbra csinálni a classodat 😄 és akkor ugy kevesebb az esély a halálra 😄 persze ez is függ hol 😄
ugye necro ?😄

JethroHUN
aha, ok. Hát igen a silkroad,nem akarom lefikázni de nem egy jó játék.
Vannak jó ötletek, pár dolog rendben van. De akkor is több a hiba mint amennyit el lehet viselni. (személyes véleményem)és eléggé nehézkes a lup.
Fõleg h nagyon könnyû meghalni. Remélem ez jobb lesz. soha nem jött be az mmo stílus. De erre kíváncsi vagyokössze hasonlítás képpen is.De ha okéaz egész akkor biztos tolom majd.
Vanvmi tipped szerver választáshoz?

Gubberx
silkroad és runes of magic kb ég és föld 😄 inkább a wow-ra hasonlít minden szempontból.

Gubberx
igen a mage/priest jó választás ha varázshasználó karatert szeretnél, lvl 30-ig próbálgasdd nyugodtan a skilleket és a 30-as gift bag-bõl kapsz majd reset követ amivel újra tudod osztani a skill pontokat.(csak az egyik kaszt skillpontjait reseteli)

JethroHUN
Köszi, ezt az oldalt én is megnéztem már. Silkroad onlineal játszottam egy ideig, 30as szintig.Némileg van tapasztalatom azirányítással. Deahogy olvastam eben játékban nagyon fontos h melyik két kasztot választjuk.
Meg olvastam h jó kis kombókat is össze hozhatunk.
Mage-pap kombináció az jó úgy? a karakter kiválasztáson múlik minden gondolom

Gubberx

JethroHUN
Most töltöm, pár óra múlva kész is lesz.Csak egyáltalán nem ismerem ezt a játékot. Szóval azt se tudom h eszik v iszák. Csak láttam h vki xfrén azzal játszik, youtubeos videó alapján jónak tünt. Jóljönne némi help
pl meikszeróra menjek, mit kell a játékban csinálni (mármint nem a legalapokat, questek mobok...az okés)

Köszi csak vmiért ez elõtt enm yrta ki linknek amit írtál!
Gubberx
ott a 2 link lol (segítség: a kérdõjelekre kattints...)

Doomista

Hol az az itt mert a hivatalos oldalon van vagy 20 link de egyiken se tudom leszedni mert ami több fileból áll az hibás volt ami pedig 1bõl az meg 1kb-nyi és hibás szal azt nem értem hogy miért nibncs vmi értelmes oldal ahol le lehet szedni és nem német nyelvû!
Doomista
hát de itt egy részben szeded le...

Vmi linket kérnék pls ahonna le tudom szedni a játékot egybe ha lehet mert ráfáztam amikor több részben szedtem le mert egy résznél kiirta hogy az egyik fájl sérült! Remélem így érthetõbb egy picit!
Doomista

Vki adjon pls egy olyan linket ahol le lehet szedni értlmesen a gépet mert 5 fileban leszadtem vhol de azt írta ki hogy vhol sérült azután még vagy 5 helyen 1 fileban van de az meg csak 1 kbnyi rar file amit ha leszedek stintén azt írja ki hogy hiba! (Már közel vok ahoz hogy hagyom az egészet a francba!)
Gubberx
lol 😄

Doomista
zsir 😊 ma örülnénk neki,ha lenni majd kis idöd pár questben segiteni nekem...ha mondjuk lv49 meglesz ! mert vlszg olyan questek vannak,hogy egyedül lehetetlen megcsinálni öket ! most is dailyzek hihi,van 2 quest amit nem tok megcsinni...persze tudom,guild chat ftw...de mindenki kockul,nem segit most senki senkinek xd

penge25
hogy lehet lenyomni egyszerûen?