Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Thx a választ!

Gubberx
bent nincs debt

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Skacok van az új event, amikor mindenki egyedül beteleportálódik egy instába és ott kincseket kell kiásni. Valaki csinálta már az eventetet? A kérdésem az lenne ha meghalok bent az instában akkor is jár a debt? Mert ahogy olvastam elitek is megidézõdnek, azzal meg a mage-em nem sokat kezd!
Nem szeretnék megint 30k debtet benyalni 😊

Doomista
nem õrültem meg,mielõtt mondanátok...csak belenyukáltak a skacok !!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
mivel nem szóltak,ezért én a 35 lv bagot kiis nyitottam, kicsit sem lepõdtem meg mikor semmi sem esett hilo,uik,7ulo.45rtzejuhk75zio,z
Û
+-û3-û98-*

Á
Ú
liklhj

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem a 35 40 es Gift baget akinek megvolt azt elszedtek és majd valamikor feltöltik valami okosságal illetve akik már kinyitották azt kárpotolják.

Ne izgulj 2 re talán kész a szeró

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
ááá az uj patch-et akarom ! 4re otthon,aztán +*óra a patch,wááá

Gubberx
a gift bag-ekekt megtöltötték ezzel a patch-el?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Általába a zurhidonnak a Whirlwindje szokott 2k dmg et a Priestemre sebezni 😊

De volt már hogy 2 szer haltam igen és nem kellemes , Borsbursba meg a tûzlabdás Boss meg azok a kecsek mobok Silencerek miatt haltam

Doomista
oh a rohatt életbe 😊 hogy ki tud az emberrel baszni egy elit mob 😊 15 perce várok rá és még nincs itt...pedig már csak ez kellene 😊

penge25
El ne hagyd Ystrát, ott van egy kis törés lvl 34-nél de kb lvl 39-ig 40-ig lesz majd küldi dögivel. Az új területhez gyenge leszel

Doomista
cnc óra...CELEB VAGYOK,MENTS KI INNEN !

Doomista
min. 2x haltál bent mi ?😄 egy menet alatt ! 😄

persze hogyne , amikor a zurhidon oneshotol az nagyon klafa ··

Gubberx
ha már minden quested elfogyott akkor igen

Scareface
Lvl 34-nél érdemes ott hagyni Ystra-t?

Doomista
mystic altar a tutibb !

Baren Cave a tuti!

Hallo!

Scareface
Idegösszeomlás kerülgetett ma Abbey-ba. Kihaltam a saját hülyeségem miatt, pap nem volt 1st kaszttal egy sem, igy maradt a backrun. Erre fél úton beragadtam úgy, hogy ki kellett lépnem karakter választóig(recall rune sem segített). Mondom shit, veszek egy lovat Varanasban, csak gyorsabb....
Kb. 5 perc kellett míg kis segítséggel megtaláltam hol lehet venni. Ügettem is a helyszínre, ahol is kiderült, nem lehet bent lovat használni. Itt majdnem szemközt köptem magamat dühömbe, de aztán inkább futottam. Kb 20 percet vártak rám a többiek, addig kedélyesen bájcsevegtek 😄

Doomista

Gubberx
Macantacht 😊

Doomista
te te te inkább menj kockulni romra,rád férne...<#ejnye1><#alien>

ScarY MAN
Sionchain 😄

...

Doomista
Macantacht

macantacht

Én most töltöm le a kliensét, és azt szeretném kérdezni, hogy melyik szerverre érdemes menni?
ScarY MAN
még nem

...

EZ itten nem a reklám helye ^^

Doomista
vagyol már a priested 15 ?😄

ScarY MAN
én beérem a második hellyel <#idiota>

...

tudom, "TÉNYEK"

Gubberx
nem kívánságmûsor 😛

én vagyok!

Doomista
<#eljen><#eljen>

Gubberx
én vagyok a legfaszább mmo-s 😄

Doomista
hát ugy mondom hogy...kb quest az mindig van...ha van party stb,akkor majdnem minden szinten lvupig elzuznak a questek...föleg hogy nemcsak normal questek vannak,hanem ugymond daily questek,azaz mindennap lehet 10x darabot csinni,azis ad rendes expet,pénzt,meg tp-t...
én 38-39 lvl-n grindeltem egy keveset,mert nemvolt party a questekhez....inkább a second classt szar húzni...másik mapra kell menni 20 mapnál meg már nem minden lv szinten vannak lvupig questek,grindelni kell olykor többet,avagy megvárod a kövi napi daily questeket...szal sok mindentõl függ...

MerlinW
Ez is olyan felszínes grindelõs, unalmas pvp-s cucc mint a Lineage, vagy van valami tartalma is?

[merlinw.org]

Doomista
igaz 😄 kocka játék ez 😄

mond azt hogy ez nem egy kocka játék 😄
Priestel meg kockulni kell ezerrrel .

Gubberx
qva élet sose lesz meg az a szar quest 😄

Doomista
nah, egyre nagyobb kockák irnak ide !

Gubber 13:30 kor Spawnolt a Hybr Flower Kaktusz 😄DD
Full Raid party ^^

Errõl is lemaradtál 😞(

Doomista
<#idiota><#idiota>
20-t elérni ma pappal 😄

ScarY MAN
te vagy a legfaszább mmo-s<#worship><#idiota>

na en mentem😄 kesobb leszek es kockulok... felkell huznom a karim xD

...

Doomista
végre meglett priestel a 30 lvl >.<
40/30 >.<
legalább minden elit skill megvan 😄

ScarY MAN
én priestel konnyen tudok fejlodni, persze mage a masik kasztom. de ma majd jatszok az tuti ... elkene ernem pappal is a 15öt 😄

...

Doomista
jah értem igy már 😊

az biztos hogy többet tudsz mint én 😄 mivel én nem olvasok,hanem játszok 😄
bár már tegnap a priest kikészitett,mert azt 30 lvlre feltolni kinzás már...

MerlinW
Nem csak a / jel hiányzik (img és br végérõl - egyébként ezek nem okoznak problémát, lévén HTML 4.01 Transitional az oldal tipusa), inkább a "" jelek az align és hspace értékek körül.

[merlinw.org]

ScarY MAN
mert az ff felsõbbrendû😄

...

Vamp17
jah a banner javitas alatt, kimaradt egy / a br tag elott, firefoxot nem erdekli, de mas bongeszok hianyoljak.