Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Milyen restartról beszéltek itt?

Doomista
😄😄
majd azt fogom mondani,hogy "munkaképtelen állapotban vagyok".
elvileg ezért elengednek.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
elvileg holnap lesz restart ughogy kivettem holnapra szabadnapot 😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
lebuktam 😄
ma szerintem nem lesz 49... 😞😞😞

és sose feled...szerver.restart.le.kalturok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
te sem bírod ki a 2 lvl-t 50-ig ugyhogy csitt 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
ne baromkodj már itt penge barátom 😊 43 lvlre tök könnyü eltolni 😊 aztán márcsak hangyás van 😊 3 lvlt csak kibirsz 😊

penge25
Eheheh

Gubberx
1k /darab, küldöm COD-al 😄

penge25
Na jó úgy döntöttem, hogy a gyors fejlõdésem érdekében fogjatok össze értem. Szóval egy mindenkiért, mindenki én értem 😊 Nos karakterem neve dragonmagician, ide várom a lvl 40 szint feletti daily itemeket 😊

penge25
nyomom na 😊

Doomista
ne a 43 lvl elérésére állj rá,hanem az 50 lvl elérésére 😄

valaki meg levehetné az átkot rolam,amit a cyclops hely szórt rám ! a q betû teljesen kikattant ! nem tudok balra mozogni a karival,csak ha egérrel irányitok,és ez kibaszás felsõfokon ! 😄
elvileg játékosoknak kifejlesztett billentyûzetem van,de 1 évig birta velem,hammar kiakasztottam :s pedig irták hogy 4-5 év...

penge25
Szegény papom meg lvl 26-on tököl 😊 Mondjuk azt már lehet majd húzni ha lvl 50 leszek mert +10-zel nagyobb szintû daileket nyom majd le vele 😊

penge25
Akkor nagyon ráállunk a lvl 43 elérése címû projektre és orrvérzésig tolom a hangyás küldiket 😊 Bár én családos ember révén keveset játszok péntek szombat vasárnap 3-4 órát naponta akkor és azt is csak este 9-tõl.
Na meg 10-20 percet, amíg a ferretes napikat megcsinálom, vagy az ah-ban vásárolt daily itemeket gyorsan leadom. Sajnos csak így tok gyorsan fejlõdni, mert viszonylag kevés idõm van a játékra MMO-nál pedig az idõbõl sosem elég 😊

Doomista
mármint snécie mécie scary mary topigját.

Doomista
SAD:SD:SD😄ASAS😄SDA:S:SSD:ASDû

quest complete 😄

kicsit széthúztad a topigomat !

Gubberx
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu

Doomista
tegnap amúgy volt flower cactus este 1 fele...😊

Doomista
43 lvltõl lehet a nightmare questet felvenni.és azt csinálhatod életed végéig 😄 1 óra 30 perc alatt max mgvan a napi 10x,raid party mindig van rá,szal szeressem ezt a daily questet 😊 csak már a 440 k xp soványka 46 lvltõl 😄

kaktuszos,scorpios daily questek 40 vgy 41 lvltõl vannak obsidianban.

penge25
Oksa thx egyéb napi küldiket ha tudtok DDC-ben jöhetnek el kell érnem gyorsan a 43-44-es szintet ez a hangyás küldi szipi bár a hangyák szintje durva 48-49. De ha raid van akkor nem számít 😊Pl a kaktuszos küldi aminek azt hiszem a virágját meg a "szarvát" is lehet gyûjteni az hanyas szinttõl van és mennyi xp-t ad?

Gubberx
Van, a Nightmare nevû quest(hangyákat kell ölni 47-49-esek) 44k xp
Asszem 43-tól vagy 44-tõl lehet felvenni, nem emlékszem pontosan

penge25
Ja, és thx az elõzõ válaszokat 😊

penge25
Skacok nem tudjátok DDC-ben Dusk Devil Canyon asszem a neve ott milyen napi küldik vannak, hányas szinten vehetõek fel és milyen xp rewardjuk van? Van e ott olyan küldi mint Ystra-ban a ferretes napi küldi amikor nem cuccokat kell szedni, csak simán ölni õket? Mert az nagyon jó kis küldi, mert raidben 20-30 perc alatt megvan a napi 10 küldi. Csak hát lvl 40-es vagyok és ott már 140k xp napiért soványka!

Doomista
nem rejtett,van ilyen sok,ami 2 sárga tulajdonságot tartalmaz,egyaránt kis és nagy szinten...sõt láttam 4-es sárga tulajd-t is már...csak figyelni kell a sok ember cuccát 😊

penge25
Nos skacok van az arcane transumator értem a használatát, néztem ugye a magyar oldalon. De ott azt nem értem, hogy van pl a kesztyû amire rakja vistaboy az encsitarcane trans,azon van a fox III az most azt takarja, hogy ad dexteritit is meg intelligenciát, mert én ingame még nem találkoztam olyan kis szintû tárggyal amin két sárga tulajdonság is van. Vagy ez rejtet tulajdonság vagy mi, csak az egyik látszik? Vagy a többi tulajdonság Brute III, Resilence IV? Mármint értitek kérdésem találkoztam ingame olyan tárgyal amin volt Fox III, de az csak annyit írt ki, hogy +8 dex, de azt nem, hogy +8 int és asszem a többinél is így volt

Doomista
akkor már késõ ^^ el fog kelni ^^

ScarY MAN
majd képtet ha megjön😄

én majd csak jövõhónapban fogom elõrendelni 😄

...

Doomista
debtesen halál komoly.

ScarY MAN
ez most komoly?😄

...

Doomista
elõvan rendelve.
kúeszt komplete.

ScarY MAN
nekem nem akarja behozni az oldalt. rossz a link<#rinya>

Doomista
mindentõl függ...töled,hogy mennyi debtet szedsz össze,milyen party hány mennyi van...én tegnap azért nem lvupoltam,mert nemvolt a questekre party,avagy a normal questes npc nem jelent még mindig meg ,stb...de igyis 2 nap alatt megvan az 1 lv,ha nem is 1 nap alatt...

Doomista
egyáltalán nem nehéz!

penge25
Mire meglesz az 50/50 simán lesz március 19 és tuti felnyomják a szinthatárt 60-ra 😊

penge25
azt tudom hogy a 30-as mage skill az fos. Most 40/26 mage/priest vagyok. Nagyon nehéz azt a 10 szintet összeszedni, hogy 50-es legyek?

Gubberx
"now have a higher chance" csak nagyobb az esélye hogy nagyobb sebzést visz be

Doomista
igen nõ
ritkán...
nem egy nagy cucc ez az elit sajnos :S 30 lv elit skill még szarabb lesz...az kb semmit nem ér.

penge25
True Fire Core ez a a mage/priest lvl 25-ös elite skillje. Flame and Fireball now have a higher chance to deal additional damage. Ha jól értelmezem ha meglesz a skill nõ a sebzése a flaménak és fireballnak, ez müködig vagy ez is bugos?

Makma
@
ha szeretsz gyorsan és sokat gyakni akkor ne a papot válaszd , mert hát (legyünk õszinték) szegényke nem egy húsdaráló.
inkább karitatív jellegû karakter.

UnknownAsshole
ez meddig patchel még ? alapból 10% Total-on kezdte és Progress-ben néha lassan néha gyorsan leszed valamit.... de 10% total nem akar mozdulni.
UnknownAsshole
Nekem innen 400al jön a többihez ahol max 30al nyomatták. (ha azóta nem szedted le)
UnknownAsshole
hi
most töltöm a játékot igy infok alapján elég szimpatikus 😊
egy kérdésem lenne.... nem azt akarom megtudni, hogy melyik karakter a "legjobb" csupán van-e olyan karakter ami pl nagyon szar 😄 tehát értitek pl PVPben minden kaszt lealázza PVEbe se sok hasznát venni vagy ilyesmire gondolok, de ha tényleg balanced ahogy irják akkor persze a kérdésem tárgytalan
tudtok mondani egy olyan helyet ahonnan max 2 óra alatt le tudom szedni

Doomista
viccet félreértve meg grat 😊 majd ma elkezdem én is ezt a bohócos dungit,hátha nekem is esik pár jó cucc 😊

Gubberx
😄😄😄D

Doomista
én meg ma a hót lapátoltam,és kiástam egy nõi magazint meg egy malboro vagy miféle dohány dobozt !

Gubberx
na ma a bohóc barlangjában kiástam egy fasza 47-es kék cloth kesztût, 2 kék receptet meg pár fasza zöld fegyót 😄

Doomista
igy jártál !

szedjétek már ki ezt a fdaszom bannert, csak ff alatt jo, vagy csinaljatok meg vagy faszba már

Doomista
tápolok