Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Másnapos vagyok...<#vomit><#vomit>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
ne is figyelj dúmpityura csak szivat 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

guild....

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Doomista
az mi,S,?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

clanba gondoltam na mind1...

Doomista
mink invteljen Baba partyb ? alldnaoan hotoba van, ne mer ha huzni..

kijelentem nem kell húzni, csak valaki inviteljen meg ....
Tomiiikaaaa

Doomista
Végre sikerült kiderítenem az ideghatárodat 😄

Csak kifejtenem Doomista nem Babaszappan és légyszives az én nickemel ne éljé vissza !
Senkinek nem segitek powerlevelingbe max a saját karijaimat hogy legyen chargeom!
Questelni segitek ha olyan de egyébként én se egy nap alatt lettem 55/55

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Bye Bye csillag

Doomista
Vannak még jó emberek is ám a világon...

és kockák.

ScarY MAN
nadeennyire?😄😛

...

Doomista
Mert most miért? Mert segítek máson? <#wow2><#shakehead><#oooo><#ticking><#phone>

ScarY MAN
Ejj fiam, de gonosz vagy 😄😄😄:<#banplz><#buck>

...

rendben 😊 köszi

Doomista
Próbálkozz, este fele, este 😄

😄😄: mikor leszel?😊 kb olyan lvl30ig kellene
szal 20szint gondolom az gyorsan megvan

Doomista
Ja most nem vagyok fent 😄

azt irja h offline vagy

Doomista
Macantacht serveren /whisper Babaszappan.

valaki esetleg felhuzna?😛

Doomista
Ezt kinek írtad?

benem teszem a labam hosba
köszi 😄

Doomista
Ok.
És most létszíves healelj ki HoS-ban 😄

neked

Doomista
Ezt kinek írtad ?

Max 50/50 lettél elöbb 😄

MErt en csak a priestet huztam 😄

Doomista
Az elveddel egyet értek, mert az én elvem is ez 😄
Ha valaki ebben a játékban nem képes felhúzni magát kis segítséggel legalább 50/50 lvl szintre, akkor ez a játék nem neki való. Ha ez valakinek lassú fejlõdõs, akkor szívesen megemlítem neki a silkroad onlinet, vagy a cabal onlinet, és ott próbálja felhúzni max lvlre a karakterét (sro-ban 100 lvl-re, cabal onlineben meg 170 lvl-re), és hamar rájön, hogy mit is jelent a lassú fejlõdés egy mmo játékban. Szenvedés van, továbbra is lesz, az 55/55 is járt kis szenvedéssel, de ez nem jade dinasty , hogy nem te szenvedsz, hanem a bot, ez is más min a többi ingyenes mmo, legalábbis a legtöbbtõl eltérõen ez az mmo gyors fejlõdõs , legalábbis nekem az, ha már vagy 30 féle ingyenes mmo-t kipróbáltam, csak megérzi az ember...igazából ebben a játékban akkor kezdesz igazán jól fejlõdni, ha ráérzel a játékra, avagy ha már nem vagy kezdõ mmo-s, avagy krv jó az angol tudásod.

Szenvedés akkor is volt, nem is kevés, nekem pl --- anyázás meg annál több, mostanáig is... fõleg hogy nekem kb. 20 lvl-re sikerült belejönnöm a játékba, hogy ráérezzek, így érthetõ nagyon picit, ha egy 10+ lvl-s nem igen találja meg a helyét. Mert pl ha a keresés opciót nem ismeri, akkor azért + szenvedés a game...legalábbis én is 20+ lvl-re ismertem meg a keresõt, és eléggé megkönnyebbítette a játékot.

Annó a régi szép idõk, mikor még 50/50re volt szenvedés felhúzni, hisz az ant daily volt a legjobb, az meg nem csúfított rengeteg expet 😄
Baba te is keményen küzdtél az 50 lvl-ért, annó kb egy szinten voltunk mindig, viszont én hamarabb lettem 50 lvl 😄 (persze tudom miért...azért mert sokat instáztál és a debtet érezted mint healer 😄)

Doomista
És elvileg nem is akárkinek a fia ez a dolpiff ...francois fillon fia...:\

Penge ilyet csak akor mondj legyszives ha vallalod hogy segitesz neki fellépni arra a szintre !
Én elvbõl ilyeneket blacklistre teszem mert ne 50/50 es szinten tanuljon meg jatszani hanem lv1 tõl szenvedje végig mint ahogy énis tettem , meg mint Doomista kolléga is meg gondolom te is 😄

Scary Vamp ide a patch note al irgum burgum ^^

By Babaszappan Fellowship of Rom hungary ^^

Doomista
Lehet, hogy egyszer megváltozik minden, és már nem fogjuk azt a szót használni, hogy legerõsebb kaszt/kombó.

<#ravasz1>

ScarY MAN
Meglehet hogy az uj patch sokmindent meg fog valtoztatni 😛

...

penge25
mechantas és sichain ez a két szerver ahol sok magyar van, ha gyorsan akarsz fejlõdni akkor m/p ez, egyben az egyik legerõsebb kombó is, de sok más erõs kaszt is van egy jó tanács scout még viccbõl se legyél, ha csak az új patch nem hoz érdemleges változtatást náluk.

illetve milyen karaktert kezdjek?😮😄
kurta régen játszotam vele mikor még béta volt...

melyik szeron játszotok?😮 hol van sok magyar?😄

hátha esetleg valaki felhuzna 😊

penge25
fejlõdésrõl meg annyit, ha megkérsz valakit kb 30 perc alatt fel tud húzni lvl 30-ra, lvl 40 az kb 4-5 óra (vagy kevesebb) ha valaki hajlandó téged dédelgetni 😊

penge25
igen õ francia jól tudod

penge25
most várom a gamestar eredményhirdetését. Volt ott egy játék, verset kellett írni a Rommal kapcsolatba, beküldtem egyet amit gyorsba faragtam, hátha nyerek 😊

penge25
huh akkor itt szép dolgok fognak történni, thx vamp az infot és várjuk szerettel a notest gondolom, szerda vagy csütörtök körül jön ki majd jövõhéten a patch

penge25
lassú fejlõdés? Azt hiszem nem sok ilyen mmo van amiben ilyen hamar lehet a max szintet elérni, lol annyi küldi van hogy csak csuda és nem kell semmi wowheadot bogarásznod, mivel a játékban van beépített npc, tárgy, mob stb keresõ, sõt megmutatja hogy hol, kinél kell küldit leadni vagy felvenni 😊

Doomista
Ha most pofán nyomnám....

..megsértõdne?

szijasztok esetleg valaki aki már nem játszik annak szívesen viszem a kariját....
csak elgem van a lassu fejlõdésbõl :S

Doomista
Nekem franciát irt fórumom a válasz üzenetben.

Szerintem angol 😄

Doomista
Én alapból rühellem a franciákat, és az sem tetszik hogy mennyire trioba duoba tolja ez a dolp, aztán persze a legendás guildjának a 90%-át le se szarhatja, szal nem jönnék ki vele, jobb is hogy nem egy serveren vagyok vele.

VAmp küld át leforditom 😊)

Ezért mondtam hogy überkocka!

Penge mivel a réges régi galaxisba amikor még a 28 stami egy jó statnak számitott ,akkor tápoltam fel énis a karimat kisebb nagyobb mennyiségû diából , és mivel nekem nem a játékbeli pénz számitott sõt a mai napig ha valaki kér ingyen is odaadom , mert fontosabb hogy egységesen legyünk erõsek mint hogy egy ember Solozza az összes instát a többi meg boldoguljon ahogy tud !
Én a valós életbe is ilyen vagyok és még büszke is vagyok rá 😊

Vamp17
amugy penge, tom h teged ez szokott erdekelni: a patch notes 100kb (!!)-os fajl, osszehasonlitaskent, ez az elozo content update patch notesenek a 10x-ese! Reszleteket meg nem tok, a fele kinai 😄

Vamp17
Jaja, ha elersz a jatekban egy szintet, (mindegy hogy fizetessel vagy kockulassal) ahol mar "onellatova" valik a jatek, siman real penz befizetese nelkul is boldogulsz, olyan mennyisegu arany-jovedelmed van. (persze ha ugyes vagy 😊 )