Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Cél hétvége végére lvl 43 legyek!!!

penge25
Meg lehet ahból inkább megveszem a cuccot hozzá😊

penge25
Figy kérnék egy ingame szivességet tuti úgyis hangyás küldit tolod, nem néznéd meg nekem, hogy melik daili az aminek a szintje lvl 43, 44-es trehát maga a küldihez az van kiírva, hogy lvl43, lvl44, mert lvl 41-es karimmal majd ezeket tudom felvenni és hogy mit kell hozzá gyûjteni mennyi xp-t kapok, a kaktuszos az csak lvl 40-es küldi, de hátha van lvl 43, 44 es is!

Doomista
ma sulim van,de lehet nem megyek be...délutános vagyok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
De geci lassan jön a klienssel a game. 😄 50-60kbyte/sec Aztán csinálok egy priestet és ááááááá

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

penge25
Azt tom mi asszem az új eliteket kell nyírni és azok dobják õket, de nem bíztos! Még amik a múlt heti patchbe kerültek be!!!

penge25
ejj nincs meló ma?

penge25
Hmm akkor mindegy hanyagolom

penge25
Pont a fórum alján van kép a bossról 3 is!!!

Doomista
nem nem az

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
dragonflagmeben is adnak az egyik városban uj questeket az npck. van 5x quest ami 50 lv lila cuccot ad a kasztodra...csak pasz miket kell gyüjteni,mert csomo mindent kell...meg van csomo quest ami ad valami hp mp növelö italok kajátak,meg ilyeneket.érdeke,csak koreaiul van full.

penge25
Gyáá tudud melyik boss az, olvass vissza van róla kép egy egész raidat tacsra vágot! Na akkor az felejtõs nekem!

Doomista
jah bocs,már tudom ! 4 magic van,egyik adta igaz ?
az nem daily,az valami bosst kell kinyirni,de nem találtuk meg tegnap !

Doomista
lol ?! 77 k expes ?😄😄 ezt megnézem...
amugy ja játszok most is

penge25
Elõzõt elírtam jobb a silkródnál, na elfelejtettem ragzani! 😊

penge25
De ember 77k xp-t ad, biztos egyrõl beszélünk ez tegnap került bele a játékba tehát 10*77k xp az 770k xp a napiért 😊,Szerintem megint sokáig játszottál és megint nem jól értelmezed amit írtam 😊)))

penge25
Ebbe minden van ami kell egy jó mmoba, értelmes szakmák, mesterségek, küldik, ah (bár azért azon van mit javítani), pvp, sokfajta class, insták (számomra a legfontosabb), world bossok, craftolás stb stb... És még a legjobb tartalmak bent sincsenek ( guild harcok, bg-k stb..)

Doomista
persze hogy 10-t,minden daily igy van...😊
nemtom nem néztem azt a questet,sosem csináltam meg azt a daily questet!

penge25
Sokkal jobb a silkkroad nekem nem jött be mert kevés küldi volt a végefelé, atom grindelés volt az egész!

penge25
hmm én napi egy vagy napi 10-et lehet abból megcsinálni, mennyi tárgy kell hozzá?

Doomista
minokat kell ölni...sima,elit,bármelyikböl dobja azt a daily itemet. hagyd a csudába,koncentrálj az uj map daily questjeivel.

chalezlopez
Ez jobb lehet mint a Silkroad online? Mert azt sokat nyomtam...

Vamos Argentina!

penge25
Á hajnal 2 -ig csak 😞

penge25
Skacok lenne egy kérdésem van egy új küldi Half Past Tradingben, amit már lvl40-en is felvehetek, idáig nem volt benne a gaméban Battle for Mystery a neve és 77k xp-t lehet érte kapni és asszem snowhornba szól, nyugtassatok meg hogy ebben nem a lent belinkelt koronás minotauruszt kell legyakni! Mit kell csinálni ebben a küldiben?

Doomista
reggel 6ig...
😄

penge25
Ja-ja 4 ig kibirom de csak este 9 tõl tolom a gamét!

Doomista
eléggé

Narxis
Mennyire addiktív a játék?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
jóreggelt ! nah még 4kig kibirod,aztán mehetsz haza 😄

penge25
Na szép jó reggelt! látom megint volt jó pár hozzászólás! Szerintem is sokban hasonlít a wowra, de azért van bõven különbség is ennek a játéknak a javára! Nyilván sose lesz olyan mélységû játék mint a wow mert gondolom, milliomod töredékük nincs rá anyagilag! De bátran kijelenthettem, hogy a free gamék között messze az egyik legjobb, és ha tényleg tartalmilag szépen fog bõvülgetni a játék, és javítják a bugokat akkor ez egy nagyon-nagyon jó kis MMO lesz, azért 400-500 ezer regisztráló open bétánál nagy szó!

Doomista
teljesen wow koppintás az egész !😄 de nekem nagyon bejön 😄
a wow nem jött be 😄 de azért szrtm mert törten toltam 😄 eredetiben nyilván fszább lett volna 😄 de én meg nem fizetek havit egy mmoért ^^ majd csak az aionért ha kijön...😊

DJ RX7
ööö köszi az válaszokat.
ahogy elnézegetem a képeket a menü rendszer teljesen WoW koppintás (blizzard simán perelhetne 😄)
lejött a játék holnap vagyis ma délután indulok ingame.

:3

Doomista
hát ugy van vannak a sima mobok...aztán a sima elitek,ezek erõsek már...aztán a koronás elitek,ezek még erõsebbek,a bossok,és a raid party bossok...sok féle van,és nem ugyan azokat tudják hogy simán ütnek stb...valahol egyik mob aoe-t tol,valemelyik stunt,meg egyéb...kell taktika néhány bossra az biztos !

DJ RX7
a bossfight-oknál különbözõ phase-k vannak vagy csak simán unalommal lenyomod 0%-ra az életét?

Doomista
chat 😄 mondom nem kell sokat irni...ez nem grindes game,hogy van idöd irni mert csak grindelsz és unod mint a szar...
vagyis khm,nálunk nincs ventri meg ts,mert mi nemzeti guild vagyunk.de gondolom magyar guildoknál valahol van.
elég a chat szerintem...csak jó guild kell.

DJ RX7
de értem, mert kicsit értek az mmo-khoz 😄D

kommunikáció az, hogy folyik ha nincs TS vagy valami?

Doomista
persze hogy nem !
megvan hogy mit kap meg...majd rájösz ezt nehéz elmondani 😄
föleg hogy felét felsem fogtátok amit leirtam 😄 majd ha látjátok csináljátok ugy értitek ti meg igazán 😄 irhatnénk én itt napokig 😄

DJ RX7
szóval akkor ez a 2. mellékkaszt nem kapja meg az adott kasztnak minden spelljét?

Doomista
szerintem a 2. kasztod legyen priest...warrior/priest
ez több dmg,ha több defet akarsz,vagyis tank akarsz lenni akkor knight/priest. de jo a warrior/knight is végülis...decsak buffot kapsz. priestnél buff + 2x heal skill...jól gondold meg. heal skill minden kasztnak joljön ami nem priest.

DJ RX7
igazából pvp érdekelne engem. warriorhoz milyen párosítás jó? dps-re
gondolok

Doomista
persze hogy van.
üt.
minden kari tápos...alap táp mind1iken megvan...aztán rajtad függ mennyire teszed tápossá !

DJ RX7
nekem mindjárt lentvan.
a játékosoknak van vállasuk? shoulder? (item)

warrior/knight üt?

Doomista
gamershellrõl szeggyétek,valami jó szervert keressetek :o patch is lesz 1-2 óra...háh,3 napig keményen leszek 😄
nincs :o

REPS0L
aha, hát köszi, holnap toljuk. msn címed megvan nekem? :o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Doomista
külön lehet huzni a kasztokat...szóval maget huzod,akkor a priestet nem lehet.saját házadban a cselédnél lehet átváltani...ha megvan a 2. kasztod is,akkor belehet állitani 2 mezöbe hogy mage/priest...aztán priest/mage...átváltja és ennyi 😊

Doomista
szal pl ha mage/priest vagy,akkor ugyan az a cucc,csak fegyot lehet váltani ha nem 2 handed staffot akarsz hanem one handedet,mert akkor + shieldet is rakhatsz mellé...deha scout/priest például,akkor kell külön priest és scout ruha,priest és scout fegyó is 😄
de nem gáz amugy ha a 2. kasztot huzod,összejön abbol is annyi lové meg droppok hogy egy rendes cucban legyen a 2. kaszt !

én jól jártam mert mage/priest ugyan az a ruci,fegyó...mage régebbi ruciajit meghagytam a priest számára,igy most a régi mage cuccokba van a priestem,ami persze tápos...

varanas cityben van a class hall,ott kell azzal az npcvel dumálni,amelyiktõl 2. kasztot akarod.

REPS0L
és hogy tudod külön a két kasztot húzni? az emberünk ha felveszi pl rogue mellé a priestet akkor a priest ruháit is tudja hordani? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ RX7
ha most elkezdem akkor hátha fel tudom húzni 😄

Doomista
nem...ez nyitott béta,minden megmarad.zárt béta is volt,ott szálltak el a karik !

DJ RX7
ha jön a teljes akkor 0rál indul mindenki nemde?