Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
meglettek a server restart utána questek is végre 😊)) maradt egy normal buggos quest,és pár partys quest...ennyi 😊 márcsak megkell lépni a lv uppot 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Faszántos kis game ez aki szereti az MMo-t szereti ezt is, persze bugok vannak hisz open beta meg még csak most fog március 19-én kijönni. De számora így is faszántos!

Narxis
<#wow1> nagyon jók! eddig tetszik nagyon a játék!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

penge25
Bazz copyzbe ide pár jót mert nem tom megnyitni 😊)))

penge25
havernak eltünt a karija most írja skypon két-3 hétig nem lépet be ezért törölhették?

penge25
van most szerver?

Gubberx
na erre még nem jötem rá 😄 viszont arra igen hogy az epic 50-es szett egyik darabjához megint csak olyan boss kell ami aoe-al csap 3-4k-t alapbol meg 7-8k-t 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
friss képek a mai finomságaimról a picasan albumomban 😊
narx ha ennyire unatkozol nézd meg õket 😊
itt

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Ja olvastam azt is! Csak most a konkrét skillekre voltam kíváncsi, szintek szerint. Eléggé ismerõs egy másik játékból. ;D Némelyiknek még a neve is ugyanaz, de szerintem nem baj!

penge25
nm, de a bannerben ott a magyar fan oldal ott is sok mindent megtudhatsz magyarul a gamérõl 😊Nagyon jó kis oldal mert még a játék készítói is felfigyeltek rá, sõt riportot is adtak nekik 😊

Narxis
Ezer kösz, lesz mit olvasnom amíg lejön a gém!

penge25
Narxis
Tudnátok linkelni egy oldalt ahol skillek vannak leírva kasztok szerint? 1-50-ig?vagy valameddig, csak bele akarok nézni, még nem jött le a játék se engem meg kinyír a kiváncsiság 😄

penge25
Nyilván priestbõl azért van kevés mert kurva nehéz szintezni vele, gondolom mindenki napi küldivel tápolja õket 😊

penge25
Minotaur statues related event/quest will reset after remaining idle for 1 hour.
Furthermore they will return to their spawnpoints once combat has been ended. ez lenne a 77k xp-s küldi, amit lent említettem?

penge25
Na re, bazz nem mondod az komoly!

Gubberx
Azt tudod hogy ezek a 35-s elitek kinyirnak egy 50-est 2 ütésbõl? 😄 ma reseteltem a 450k debtemet 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
magic,scout,rogue=damage
priest=heal
warrior,knight=def

nincs szar kaszt,nincs legjobb kaszt.mind1ik tápos csak máshogy.

csáó, a kasztokról kérnék 1 rövid felvilágósítást, meik miben jó meik a legjobb illetve legszarabb😊

Stone Brothers Racing Team #1

Doomista
minden kaszt népszerû 😊 priestbõl van a legkevesebb. de abból is sok van...szal nem lehet érezni hogy ezt a kasztot utálja mindenki.

Narxis
ja értem. de itt nem lesz olyan hogy mindenki maget indít aztán a kutyának se kellesz? 😄 vagy hogy látod eddig a játékban? van népszerû kaszt?

Doomista

Doomista
mage/priest rulez 😉
én zárt bétában voltam knight/warrior,keci unalmas volt vele,aztán voltegy roguem az nem volt rossz...16 lvnél megálltam,uninstaláltam...aztán most ujra itt,de már mage/priest ként...ezzel meg krvára nem unalmas,és fasza najon 😊 szal megkel találni a jó kasztod amit szerecc full lvlig...

Narxis
mééé?

Narxis
ja még a magen vacillálok, wowban is az volt elsõ karim :p

fain a banner 😊 a gém sajna nekem unalmasá vált lvl20nál ....

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Doomista
mage az fasza nagyon,de jól kell bánni vele mert könnyen behal 😊

Narxis
ja épp ezé mondom 😄 én alapvetõen a mágusokat, priesteket, varázslós kasztokat szeretem, de WoW-ba csináltam egy rogue-t mert olyan ultratápos volt a l áthatlansággal meg a hátbatámadásaival, hogy nagyon durvaaaa. remélem itt ilyen nincs 😄

Doomista
én sosem kezdenénk priestet,de ez az én véleményem 😊 annak alig van rendes skillje,inkább healelõs kaszt,azért is priest...lehet nagyon fogod unni meg minden :s vagyis ha 2. kasztnak maget választasz,akkor jó lesz.tudod mit nem szóltam,kezdj priestet 😊

Doomista
az a rogue kaszt,2daggeres,pl van olyan skillje amitõl láthatatlan...senki semmi nem látja 😊
jó tápos kaszt az is 😄

Narxis
😮

ennek örülök, akkor maradok a papnál :p

Doomista
tápos minden kaszt!

Narxis
ja olvastam, csak nehogy meggondolják magukat. 😄 :S

itt mennyire tápos a zsivány?

Doomista
rom oldala belassult,nem is irták ki hogy server restartok lesznek. érdekesen kezdõdik.

Doomista
jaja 😄 de nem törlõdnek a karik.

Narxis
zsír, kösz! ez most akkor ilyen nyílt béta?

Doomista
igen ! a rom mappában bennevan az összes eddigi letöltött patch ! azt leklonozod,hogy máskor ne kelljen letölteni ! vagy gamershellrõl leszeded !

Narxis
uhh az durva<#wow1> patcheket ki lehet menteni mint WoW-nál?

Doomista
zsir,köszi a linket 😊

most lesz server restart,ez után pár questemböl lévö mobok elöjönnek...remélem sikerül egy két questet megcsinnom !

penge25
Ebbe az instázás a csoportos móka, meg a world bossok ölése, meg majd a guild harc ha berakják majd 😊

penge25
Ha valakit érdekel a Doomista által említett 50-es küldi, amiért lila cuccokat lehet kapni itt a fórum hozzá, amiben leírják hol vannak az elitek, de még ez sem teljes Ime itt a lista!

chalezlopez
Ok, köszi, lehet hogy leszedem és megnézem...mondjuk Silkroadba a trade meg a hunting meg a thieving az nagyon ott volt a szeren. Ebbe is van ilyen csoportos móka? Mert ott nagy fíling volt õrizni a "nyájat" hunterként...

Vamos Argentina!

penge25
Oksa akkor a skorpiósra állok majd rá ezer köszönet Doomista!

Doomista
jah addonokat leszedtem,és igy szarabb...már várom nagyon hogy frissebb kijöjjön !
figy,40-42ig a questek farmolásakor felszedd quest itemekböl meglsz a nap 10x daily,nem kell külön kifarmolnod.43 lvln meg vegyél a mineral scorpiokbol féle zöld crystalt ahban,mert az jo exp nagyon...van jobb expes,de azok 46-48 lv mobok és a pálya legvégén vannak...és krv sokat kell lovazni hogy leadd a küldit ! szoval 42 lvln mindenféleképp mineral scopriobol a zöld crystal...

penge25
De az addonjaidat letörölted remélem, mert azok nagyon sok hibát generálnak😊

penge25
Aham thx, nem a tábla írja ki a küldiket, hanem amikor felveszed a küldit akkor írja ki elé számmal a küldi szintjét (tehát fel kell venned, hogy lásd a szintjét) , de thx azért! Csak én abból akarok farmolni meg venni ami a legtöbbet adja a szintemen 😊

Doomista
jaja nálam is van pár helyen hibaüzenet.

Doomista
nem irja hogy hány szintes a daily küldi 😊
figy én ugy csináltam,hogy lv10töl 43ig csináltam az összes questet,ami tartalmazta a scorpio 2féle,3éle cactus,és 2 féle iguana daily questet.
szóval 3 lvlig annyi quest volt rájuk,hogy abbol összejött az össz mobbol a napi 10x daily,szal nem kellet külön dailiznem !
mivel a scorpio egyik fajtája meg a kaktuszok ugyan annyi xp-t adnak...aszem 42 lvln még vettem a mineral scorpiohoz daily itemeket és leadtam....

penge25
Majd akkor kapsz sokkot ha lejött a game és míg felpatcheli magát, számolj rá kb+1 órát majd! Fontos ne ijedj meg ha a mutató patcheléskor nem mozdul el 10 %-ról, mert nem fog!!! Egyszer csak kompletted lesz és kész, de sok idõ lesz az tuti!

penge25
Ja még egy kérdés a patch óta, ha a chatból akarok valakit jobb klikkel invelni partyba egy hülye koreai írásos hiba üzi jön be nektek is? Tuti nem addon miatt, mert azokat leszedtem mind!!!