Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
50/50 ja.
majd jön a 60/60

50 fökasztnál 1 hónap alatt megvan,ha ugy tolod mint én 😄😄
1 hónap alatt nekem 50/30ra sikerül.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DJ RX7
max lvl 50?

:3

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ugy van hogy az elsõ kaszt a fontosabb...másik az + skilleket,buffokat ad....én mage/priest vagyok...2. kasztként krv fontos a magenek a priest,mert a mage nagyot sebez állatul,de a phydefe szar,igy nagyot ütnek rá a mobok....priest 2. kasztként ad 1 buffot,és 2x heal skillt,amivel tudod healelni magad...és igy sokkal könnyeb játszani ! rengetegszer megmentete az életem a 2 féle heal skill ! ha nem lenne priest a 2. kasztom,sokkal többször haltam volna,ami több debt...

én nem bántam meg hogy 2. priest kasztot felhuztam 30ra...ha 50 meglesz huzom tovább azt is 40-50re,ameddig jutok.

30+ lvln kezdtem el a 2. kasztot huzni...ugyan ugy van hozzá külön pálya 31-32 lvlig asszem,aztán márcsak a daily questekkel huzhatod 50ig...mivel nem csak normal/party/raid party questek vannak,hanem daily questek is....egy tábla adja a városokban,és 10x-t lehet mindennap megcsinálni belõlük...+ expet ad + TP-T + pénzt.hasznos.

DJ RX7
hm én ezt marhaságna ktartom. nem nehéz 2vel játszani? ha elhúztad elég 1el tolni?

Doomista
jah,van is egy magyar klán...bár én nemzetibe vagyok.

Doomista
ts szerver nem,én nem tsezek nem ventrizek 😄 chatre se irok 😄 quest annyi van hogy lefoglal rendesen...

Doomista
kell és nagyon hasznos...minnél hamarabb érdemes felhuzni...30 lvlre egyenlõre elég,mig az elsõ kasztod nem lesz 30-40 lv...én most 49/30 vagyok...
föleg hogy a 2. kaszton 15,20,25,30 lvln + elit skillt kapsz.

DJ RX7
ott van a legtobb magyar?

REPS0L
köszi!

Ts szerveren kell egy szoba a játéknak?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ RX7
nem elég ha 1el nagyon pro vagy?

Doomista
én machamantizé szerón vagyok gubberxel...

DJ RX7
ez a 2. kell vagy nagyon hasznos lehet?

Doomista
rogue/priest !
30 lvln kapsz skill reset stonet,szal 30 lvlig nyugodtan probálgathatod a skilleket,mi jó mi nem,mi tápos,mi hasznos,aztán 30 lvs skill reset kövel az össz TP-t visszafejti,igy ujra ellõheted amire akarod !

DJ RX7
TS szerver?

REPS0L
valószínûleg rouget kezdek majd 😊 mit ajánlotok 2. kasztnak mellé? meg miket fejlesszek?

Doomista
3 nap múlva meglesz -.- by quests...

ScarY MAN
úgylesz xD 😄

nah joccakát 😄 jo kockulást 😛

am megvan már az lvl50?xD esetleg 50/50 ?😄

...

Doomista
😄 rom legyen veled álmaidban...

ScarY MAN
figyeld.........................
............

Színházban voltam barátnõmmel 😄😄😄😄😄😄

így most kajálok, és megyek aludni 😄

...

Doomista
te te ménem kockulsz he ?😄

ScarY MAN
ScarY MAN
alairasomban nezd meg az oldalt😛

amugy nem... még csak emberi faj van(nemsokara jonnek az elfek) igy inkabb guildhaboruk vannak... vagyis lennének.
remélem jovoheten berakjak ezt is mivel hianyzik. nah mindegy.
ket kasztot meg tudsz huzni amik kozott tudsz váltogatni. de errol találsz leirast rom hungaryn 😊

...

DJ RX7
de nem nehéz irányítani 2 kasztot egyszerre vagy, hogy megy ez?
ki ki ellen van? úgy értem mint a wowban alli vs. horda

ScarY MAN
arra ott a knight.... warrior-knight párositas az übertank. joaz

...

DJ RX7
egyszerre? az hogy mûködik?

Doomista
hja,még saját cselédet is kapsz hozzá ! és ez nem vicc...
nah meg 2 kasztot lehet huzni...nem egyet.

DJ RX7
leeht saját házad? 😮

Doomista
jesszus....131 kép van eddig ! és ezt mire jpgre átdobom,meg felrakom ! 😄

Doomista
én részt vettem,nekem megmaradt a kétemeletes 😄 az megis marad 😄

Doomista
persze,de az én házam nem nagy koszt..gubberx barátomé szép,meg az asszonyáé...most kezdem az eddig készült összes romos képet feltölteni a picasa albumomra,holnapra lesz pár db már fent...ott rengeteg képet megtudtok majd nézni !
vendégeket lehet hivni hogyne 😄 volt hogy 10n voltunk az egyik guild tag házában,partyztunk,dumáltunk 😄
arrol is van kép,holnap feltöltöm

DJ RX7
megvan.
de miafasz warrior nem tud platet viselni omg

ScarY MAN
igen 😊
adsz neki hazszamot (esetleg egy haz nevet) es egy kodot... voálá 😄 máris benntvan 😄

amugy nemtom ki vett részt ebben a házalakítás eventben, de azota nem is voltam a házamban...megmaradt ez a kétemeletes dizájn?😄

...

DJ RX7
dobjatok meg egy normális kliensel mert as_😄asd:_asd_:ASDasd

REPS0L
az megvan, asszem este nekiesek a történetének.
házadról tudsz képet küldeni? arra vagyok a legkíváncsibb... vendéget esetleg be lehet vinni?

Doomista
csak béta...03.19kor jön ki a teljes. szal van jópár bugg,stb.de igy is élvezhetõ a játék.

DJ RX7
uhh engem is érdekelne ez a cucc. igaz eddig csak beta van?

Doomista
persze hogyne,csak kisebb angol tudás kell.

REPS0L
üdv!
ezt a játékot magamfajta láma is kipróbálhatja, és megértheti anélkül hogy annyit mmo-ztam volna? 😊

Nem a spearjét kellet volna nézni ahogy õ mondta ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gubberx
😄😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Ott a fincsi uj boss gyerekek, ott ni !

Megvan a sok táp,megvan ! Gyerünk tápok,verjük le !

Gyerünk tápok,ezaaazzz,már a 92%-t levettük,nem kell sok ! Tartsatok ki !! WTF ? FULL PARTYNAK FÉL HPJA VAN ?!

óh istenem már...istenem ! ISTENEM ! raid party failed,die 90% all.

Hehe, Doomista a nagy RoMos <#vigyor>
Doomista

penge25
na léptem, jó gamét annak aki játszik, vagy játszani fog 😊

Gubberx
Visszatérve Atlantica online-t én is kipróbáltam, egész kellemes ez a körökre osztott dolog. Ami picit fusztráló hogy 3-4 skilled lehet max :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
fogalmam sincs 😄

Doomista
az szar :s

penge25
aham 8-16-ig hétvége meg otthol