Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
most amugy akkor tpzed a priestet ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Biztos nemvoltam gépnél , régen a tp farmolás házba csak bejelentkezve ment 😄
Áh nem veszem el a lootol elöletek csak zöld statok kellenek sárga van félretéve

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
ne ugy vedd ezt hogy sgiteni jösz...ugyanugy cuccokat vegyed fel,lotolj 😛
vedd ugy hogy party társ vagy teis 😄 érezd magad otthon ilyenkor XD nem idegen törökök vesznek körül XD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jah mikor meg hivtalak nem jöttél 😄 kb 2x is 😄
de ok,szavadon foglak...hivni fogunk ha megyünk....ma lesz mya,meg bross,ha minden igaz... ^^

Hát ha szerveztek partyt és kell egy healer megyek segitek szivesen mondjuk misticbe ^^

Doomista
jah jah,sajna én instáztam,de nem olyan sokat,hogy sok sárga cucc jött volna...guild sem olyan hogy támogatjuk egymást...egy sárga cuccom volt,azt ráraktam...többi mind full zöld..de nem is érdekel,nem tökölök hetek hogy csomo sárgám legyen pár cuccon :S😄
persze ha esik instába és ha megkapom akkor majd uj cuccra rápakolom. most erösebbé teszem magam,megvan az alap erõm,ezt kell fokozni 😄

penge25
természetesen az intelligenci, wisdom stamina az mind tárolva bankba 😊, de én inkább ezeket a sárga statokat akarom majd erõltetni a cuccokra azok brutálisaan tápok illumine 5 pl

Doomista
jah én meg kicsit elcsesztem...több wisdomot rajtam magamra,mint staminát...staminából kellet volna többet raknom :S:S int az faszányosan felvan tolva,meg igy a wisdom is lol...de a stamina siralmas 😊
meg persze attrib is van valamennyi nálam...csak hát nem vagyok olyan 10-10-10-10-16-16-16-16 attribus cuccokban xD szerény 4-8-10 körül...😊 már a 2x attrib ékszer azért odabasz 😄 +16+16 attrib.fincsi.

Hát én odaadtam a tanknak az összes Staminás cuccot , mostmár kicsit sajnálom 😞, de igy legalább neki van 9k hp ja .
Meg ezért is kezdtem új karit , hogy összekaparjam ezeket a quest cuccokat

Doomista
én nem 😞

Doomista
tápold magad 😄 remélem rég ota gyüjtöd a statos cuccokat...pl attri +8 adot cuccokat,vagy +22 stamina,wisdom,int,meg ilyenek...met én 40 lvltõl kezdtem gyûjteni,gondolhatod 50 lettem alig volt hely annyi cuccom volt...és azokbol raktam össze azt amibe most vagyok...szerényen de valamennyire erösebb lettem...😄 de tényleg megérte,mert 50 lvln összeszedni azt a sok statos cuccot,persze ok ott van az ah,ha van böven lovéd...dehát én sem vagyok egy gazdag XD

majd belinkelem a cucaimat és megmutatom ^^

penge25
aham thx, Lassan itt az ideje, hogy tápos csibévé váljak és a szerver legjobb mage legyek meg a legszerényebb 😊

Doomista
jah valahogy ugy...vagy csak a defet növeli,vagy statot növel...kettõt egyszerre nem. mutatja szinezve a defet,ha azt növelte...ha nem akkor statot,de az alapbol zöld sárga,igy néha nem veszem észre hogy mit növelt XD de pl intet növelt nálam,staminát,attributest,mp,hp...

penge25
Hm statokat ugy értve volt rajta monjuk 22 int és lett 30? vagy csak a defenzét

Doomista
clotheresen ez random...egyik cuccomon a mag phy defet növelte,a többi cuccon meg a statokat növelte fel. fegyon meg ugye dmg.

penge25
Clothes cuccokon a pluszzsolás mit erdményez, fegyón azt láttam több lesz a magic damage, de clothesen és az ékszereken mit eredményez a plusszolás?

Doomista
komoly ?
faszom beléd most már hogy minden áldott nap,este,éjjel,reggel,délben makkolsz mint a legmakkabb makkolós makk...

Gubberx
van amikor +5-rõl +6-ra ha nem sikerül marad +5 vagy visszamegy +4-re de legtöbbször nekem maradt annyi és próbálkozhattam tovább

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
dehogy... pl: +5rõl +6 failed akkor +4 marad...

penge25
De ugye ha egy nem sikerül akkor nullázódik a cucc és kezdhetem az egészet elölrõl?

Doomista
de biztos vagyok hogy a fele sikerülni fog...legtápabb ruháimra rakom rá,ahol rendes szép statok vannak.
weapon az jo sok tokenben xD arra inkább nem gyûjtök xD

Doomista
hát nem mind a 10 db sikerül...egyszer vettem 10 dbs accesorysat,abbol 6 db sikerült,4 nem...de hidd el ha a játékban vennéd,akkor a 10bõl jobb esetben 1 sikerül 😄

penge25
ja ez a pluzszolás milyen gyakran sikerül? tehát alapból tokenért veszek jevelt az 10* rehet rádobni a cuccra, de kb mekkora sikerrel?

Doomista
persze...én is vettem diamondot maeli barátunktól. csak hogy hammer legyen a fegyón,mert +300 dmg meg ilyesmi. most meg tokent gyüjtök 10 db 41-50 lv jewelre...kövi hétre meglesz,oszt kicsit feltudok egykét armort huzni,az megint + stat lesz.

mindig meglehet találni az egyensúlyt 😊
pl most volt valami gyerek aki 15k aranyért adott 10gyémántot.
Meg egy egy táposabb statot simán ellehet adni gyémántért , rengetegen igy szerzik a purified power stonet.

Doomista
item shoppal 3x tápabb vagy ennyi.
most ha full +6ban lennénk, full 2x rune slot stb,elhiheted hogy jóval sokkal tápabb lennénk ^^
én legszivesebben fizetnénk,de mivel nincs kártyám,csak pár hónap mulva lesz,igy ez van 😄😄 de freesen azé valami táp lakozik bennem 😄
de most nem sirásbol mondom,ez van...ingyenes mmok mindig ilyenek,item shop van akkor tápabb lehetsz,szebb,jobb. melyik mmoban mi.

guildunkban egyik legtápabb knight vagy wari vagy mi csaj,oszt ugy szorja a játékra a lovét hogy nem sajnálja...alapbol full táp...+6 +20% kalapács mindenen meg runa slot...aztán még mindennapra van debt potija 😄 szo szerint minden napra vesz debt potit 😄

penge25
Mondjuk akinek van pénze a játékra kurva könnyen összehoz egy atom táp karit, annak elenére hogy igérgetik itt hogy az item mail nem borítja meg az egyensúlyt. nem a picsát, vesznek tiszta fusion stonokat és máris borul minden ennyi 😞, és a sok tápos item mailes cuccról nem is szóltam slotozók, +-ozó cuccok

Doomista
képzeld el 😄 én elképzeltem,atom izgi lenne 😄 föleg hogy rendesen kivan tolva a crit rate buff,akkor aztán ott 2x jobban repkednek a crit dmgek ^^
egyszer kiprobálnám már,dehát nálunk csak én vagyok aoe mage,a másik gyerek inkább priestel jön,pedig a fökasztja mage 😄

Doomista
nemsokára lesz az alapból 5 k hp,ennyi.
eddig a lektápabb healert amit én láttam 8,9 k hpja volt .

penge25
Mondjuk instába elképzelem 3 mage mit tud mûvelni, ha mindháromnak mondjuk a 3 aoe 40-esre van tolva 😊

5k hp az buffal van és még mindig csak 3 ütésre elég elittõl , bosstól meg 2 re .

Doomista
én csak azt akarom mondani hogy az aoe skillek elég ha 40 lvlesek...én nálam az antoknál igy is faszányos,és ha ott faszán tudsz aoezni,akkor már a legerösebb normál mobok meg is vannak. insta meg más kérdés...brossban aoeztem,elég izgi,csakhát akkor egy healer rám is,hogy az aoe miatt be ne halljak. ott egy mobot birok,2 elit mob halál.

Doomista
én azt tanácsolom néked,hogy a purgatory maradjon 40 lvln,thunder is 40 lvln,phoenix is 40 lvln,oszt ennyi.
gondolom valamelyik már nyilván több nálad.de én most ugy állok hogy a flame 50,fireball 45,light 40,galaxi 40,phoenix 40,purga 40,thunder 22(lehet felkéne huzni 40re...)...fire dmg növelö az maxos,windet kéne tolni leehet...crit buffal meg faszányosabb aoezni,mert krv sok mobra sebzel,igy alapbol jön sok crit,de buffal még több,igy hamarabb kinyirod a halom mobot...kiprobáltam,és bevált.vidiben is a gyerek nyomta a tápos buffot,láhattad,nyilván maxon kivan tolva a gyeröknök.

Ha már 45 re kihúzod már akkoris olyan imba leszel hogy a mobok a közeledbe nem jutnak xD

Doomista
jól van, de látod hogy már van 5 k hp-d/mp-d...táp vagy. én meg elakartam érni azt a 4 k hp-t,de hát messzebbre kerültem töle xD vagy az 5 k mp-t,attol még messzebb xD

penge25
Szerintem én akkor hagyom a purga fire tápolását, inkább kimaxolom a wind masterit a tunderstormot meg a fõnixet és csá. meg még vagy 10 skillt az a baj szinte mindent skillt érdemes lenne kimaxolni 😊

Nem azt mondtam , itt a roll szerencsémre utaltam 😄

Hát nálunk ez ugy van volt hogy a Tank imba Dps imba priest meg ha megütik keljen fel a holy spirit Vow-al , vagy nem hagynak megütni 😊
Csak ugye ezek a 45+ os bossok nagy aoet tolnak meg randomra charageolnak
Azt meg a papnak is tulkellen élni valahogy igy keletkeztek a legendás papok 6k++++ Hp val

Doomista
nah látod 😄 ez már valami xD
amugy meg nem értem miért nem mész oda a bosshoz,ha látod hogy 1 hpja maradt,és megprobálod felcsipegetni a cuccokat...én is meg scout is messziröl lö,én ha látom hogy 1-2 hpja van a bossnak,odamegyek,hátha sikerül valamit felszednem....gubb is igy tessz...igy kb mindenkinek jut valami 😄

Doomista
dehogy...bár azt is kéne...😄 de mostmár tényleg elkéne kövi héten kezdenem a priestet...vagy valami...még a crit buffot huzogatom valameddig,oszt kész. pedig még van mit huzni 😄

ja lightning meg a fireball 37 es azt annyi ^^

Misticbe megtudok ölni egyedül egy mana denevért vagy egy skorpiot 😊)

penge25
Hmm ez érdekes remélem nálunk nem így lesz anno a wowban mi úgy csináltuk, hogy elsõnek a tankok meg a papok legyenek a legtápabbak, átengedtük nekik mindig nagy dünnyögve a cuccokat mindig. Hisz ez a két legfontosabb kaszt mind raid és insták szempontjából és ha õk táposcsibék akkor nagy gond nem lehet max a bossokat 1-2 percel tovább tartott ölni.

penge25
És de a wind masterit is feltoltad, hogy ennyit sebzel vele?

Doomista
de még az a szerencse hogy magevel tolod 😄 legalább valami + dmg meg stun jön 😄
annyi a jó a healerben,hogy mindig tudnak adni mindenhova partyt neki...mindig csak azt látom zone cahatban hogy lf priest....lfm (priest)...

hát mindigis segitõkész voltam leszek 😄
Ha lenne 6k hpm alapból még arénaba is lenne esélyem 😄

Elöször a maget kezdtem el huzni , de haverok haltak össze vissza igy lett pap tápolás , aztán meg jópap holtig tanul és legalább sokszor kellek bossnál meg instába 😄
Igaz hogy a dropra annyi esélyem van mint lónak a hátúszáshoz , de néha megszánnak egy kis alamizsnával 😊

Doomista
mék dokihoz...asszonyod meg jó informátor.

Doomista
jól látod 😊
40re érdemes kihuzni azt is...3x400 dmg.és még lassit is,igy mire odaértek hozzám a kaktuszok,2x eltuttam rájuk nyomni.

Gubberx
😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Ja doomista egy gyors észrevétel a thunderstorm spell igaz ha jól láttam, háromszor sebzi a mobokat, és az is instant spell cd nélkül mint a purga fire?