Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
beszélj itt zöldségeket,nézd meg a buffed oldalon de gyorsan !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
asszony az informátor 😄😄😄😄:

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
semennyire...nem értem hogy birod a papot 😄 én lv4nél feladtam xD

nah akkor holnap letoljuk az egyik cactus bosst 😄 te healelsz én meg ütöm vágom kenem,megizleltetem vele a táptalan sötét jedi erõt.

penge25
De ez csak egy spellre érvényes vagy 30 seces spell, na minjá meglesem 😊

Gubberx
honnan tuod hogy 2-ig vagyok te cube? 😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hát öszintén pappal szerinted mennyire lehet jól farmolni ?
Te aoezol 1et és meghal a fél kaktusz világ 😄
Én bevallom majdnem a felét vettem a kaktusz napiknak

Kaktusz bosst simán lelehet tolni 2 emberrel is , csak ugye mindig kell valakinek és az ember jószivû ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
melóba vagy 2ig,igen.
feltörték,igen.
már nem õ a legtáposabb,igen.

Doomista
növeli a critetet...most +27%kal több az esélyem hogy crittem legyen 😄
feltolom 40ig,és igy 40%os lesz 😄

Gubberx
37-tõl van a hangyás csak szólok 😄 feltörték a tápos knightunkat??

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Melyik buff is ez mit csinál? nem mondod, hogy itt is van kari lopás bazz sokkot kapnék ha eltûnne a karim, nem lenne erõm elölrõl kezdeni

Doomista
Aarus lektápabb knight barátunkat feltörték 😄 Ujrakezdte,immár 8+k hp,és nem olyan táp cuccokban 😄

Doomista
látom unatkozol....😊
akkor dumáljunk 😄
én most a energy buffot tápolom...

Doomista
pasz...én még sosem láttam sehol.

penge25
ebbe az adatbázisba aza a szar, hogy tele van spoilerel bazz, spoiler, szerintem maga a démon lord

Doomista
szrtm 37tõl lehet...mindenki ezt mondta.igy is gyors ^^

nemvágom melyikrõl beszélsz 😮

penge25
Hmm doomista te találkoztál már tekivel valahol a játékban,

penge25
Hm de szépen fogalmaztam ejnye 😊

penge25
tehát én ugy tom úgy van hogy ugye küldit leadni a szintedhez képest +10 levelest tudol. Mármost a hangyást már ugye lvl 43-on fel tudod venni, lehet akkor már lvl 33-on le is tudod adni, viszont ha a küldi lvl-je számít akkor viszont neked van igazad, mert asszem maga a küldi szintje lvl 47, sõt akkor én kérek elnézést tuti csak lvl 37-enen lehet ezt leadni, mert pöttyet gyors lenne a fejlõdés így de ha 33 leszel akkor majd kiderül 😊

Doomista
33tól van ? nem 37tõl ?

penge25
Halljátok dust devilben van egy tó, abban találkoztatok már teknõssel vagy teknõs bossal?

penge25
Tényleg ezek a kaktusz bossok kemények, mármint raidben könnyen behalhatok aoéznak vagy mi, nekem is kellene mindkettõ kaktusz boss!?

penge25
Személy szerint én lvl 26 -os vagyok, 30 ig a feretes dailyt tolom, onnan már csak lvl 33-ra kell eljutnom mondjuk pár cactusos dailyvel és lvl 33 on már tolhatom is a hangyás küldit. Vágjátok nem? Szerintem ez a leggyorsabb út, mert napi 2 szintet is fejlõdhetsz 😊 Nagy 50-es kasztal felveszed és letolod a dailyt, a kicsivel meg leadod 

Doomista
4 nap alatt szedtem össze,szerintem itt gubb vagy baba hamarabb összeszedte 😄
jóreggelt 😄

penge25
Gart elmehetnél kínai farmernek 😊

Doomista
nah szóval...priest lv 30...30 lvtõl 37ig elvileg ma fejeztem be az összes daili quest item gyûjtését...szóval ha jól számoltam,feltételezzük,hogy 1 lv uphoz 300 db daili item kell...akkor 7*300=2100 db. nah most nekem összesen 2107 db van.szóval elvileg 30 lvltõl 37 lvlig csak lekell adnom mindennap. de ez a teljesen max max max item db. nyilván 2000 alatt is elég az össz daili item,nem kellet volna 2000+,de inkább több mint kevesebb...
1 hét alatt kifarmoltam 😄
nemtom melyik oldalról jeleniti meg...

vagy

Doomista
tegnap este a flowerrõl immár 4. alkalommal maradtál le...avagy több alkalomról...ha igy folytatod,sosem lesz meg a quest😄😄

Doomista
táp vagy ^^

Nerf mage ^^

Doomista
jesszus ! atya úr isten !
ez a staff már alapból tápabb mint gubber karija !

Nagyon táp 😊

Hát szerintem azért a lv50 marad a max , aztán majd egyszer megemelik !

Ha most emelnék meg akkor rengeteg cucc elvesztené az értelmét !

Legjobban az ami zavar hogy vannak olyan játékosok akiknek a régi idõkbõl vannak cuccaik statjaik és bugosak és sokkal több statot ad 😞

Igen irigy vagyok !! XD

Gubberx
tápos 😄

penge25
Né má Doomista mit nétem ki a kis magemnek Über brutál staff

penge25
Ejj az adatbázisnban van lvl 67-etet igénylõ cucc is, hmm akkor ez kicsit rossz hír nekem, a max szint majd 70-es lesz, ejj nem szeretk szintezni, így is kevés idõm jut játszani 😞

Doomista
de táp oldal ez a táp oldal ! 😮

Doomista
amugy nem...1 db max nagyon max 60 k nálunk ahba...de az ilyen intel kezdödö 2statosakat én csak 40+ k-ért tudtam eladni...60+ért sosem vitték,se 50+ért 😞😞 szóval nálunk nem érné meg...

Doomista
megéri !

penge25
skacok villám kérdés 3 darab egyforma fusion stone 3int+3 wisdom stattal megér 250k-t, tehát csak ez a két stat van mindhárom kövön!

penge25
addig is nem unatkozol melóhelyen bogarász az adatbázisban amit lent linkeltem 😊

Doomista
lemaradsz a sok jó debtrõl 😞

Gubberx
jah nem lesz romozás a héten 😞

Doomista
te cegény 😞 halálra dolgoztatnak 😞 perelem öket a csudába is.

Gubberx
nah fasza ezen a héten 8-18-ig melózom zsínórban minden nap, szombat vasárnap is :/

Gubberx
kékek voltak mindd

Doomista
Oda még nem ment a guild egyenlõre! De nem is nagyon merek oda menni ! Fõleg,hogy mostmár tápos se vagyok 😞 majd ha lesz 4 k hpm minimum,és 5 k manám,visszalesz szerezve az a sok stat amit elvesztettem,akkor már kimerem mondani hogy valami táp van bennem...
de most komolyan,itt van egyáltalán valaki,akinek ugyanugy elszált pár power modifieres dolog a cuccárol ? vagy csak én nyujtom fel a kis kezem ?

penge25
Jó kis oldal, ahogy nézem Cooking késõbb mégjobb lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

penge25
penge25
Hihetetlenül jó adatbázis, igaz béta akár a játék, de nagyon komoly!

penge25
Basszus ez nem kama oldalllllllllllllllllll 😊 Bezsarok van ilyen oldal yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee