Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Hát, khmm én bezony inkább pici lányomra, feleségemre, meg magamra mintsem fizessek azért hogy mmo-zok 😊

Doomista
lolz,mindenhol van ilyen 😄 ez ugyan az mint ha goldot vennél rendes pénzért 😄
inkább ez,mint hogy drogra költsem,meg rengeteg dohányra...már bocs.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
mondjuk 10k 1 diamondél sulyos anno 5k-ért mentek, bár nyilván azért ennyi mert nincs sok mozgásban ingame 😊

penge25
na majd szétnézek a házunk táján, a fene se gondolta volna õszintén, hogy van olyan magyar aki pénzt ad egy op állapotban lévõ mmo-ért 😊

Doomista
lolz 😄 ne nézz pancsernek pls 😄 magyar rendes sráctól vetem,hungarikumos,láttam sokszor,kocka féle,rég árul diamondot...megbiztam benne,és nem jártam rosszul ennyi. külfölditöl SOSE VENNÉNK DIAMONDOT ! SOHA !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Bár lehet csak tudnom kellene kk a megbízható személyek a szerverünkön!

penge25
Hát én nem bízok meg ebben a tarnzakcióban, mert mi van ha lenyúlja a lédet engem 200k is súlyosan érint 😊

Doomista
akkor kérdezd meg õket hogy hogy értik az alatt hogy megbukik...miért bukna meg ? erre kiváncsi lennénk.
nekem najon bejön...szrtm korrekt ingyenes mmo...

Doomista
ezt hogy érted ? manapság ugy megy,hogy a gyereknek szólsz ,hogy ezt a cuccot akarod megvenni item shopbol...pl hammer kalapcsá...az 19 diamond...190 k-t adsz neki,ö megveszi 19 diamondon a kalapácsot,és a kalapácsot pedig elküldi mailon keresztül.ennyi 😄

amugy mi durva lenne már,ha most az összes daili item questemet beraknám ahba 😄😄 vagy 1 oldalon csak az enyimek lennének 😄😄
99 cactus fruit Csillagharcos
99 cactus flower Csillagharcos
XD

penge25
nem tom sokan azt mondják bukni fog ez a játék, szerintem meg kurva sikeres lesz

penge25
Remélem a diamond kereskedés valaha visszatér a játékon belül, mert ugy könnyebb tápolni magad

Doomista
jah
armorosra meg tokenért veszem...ennyire futja freesen,de nem mondhatja senki,hogy freesen nem küzdök meg semmi jóért ^^ amit fizetösen egy klikkel meglehetne oldani 😛

penge25
amit

penge25
Ja ami ingame lehet venni?

Doomista
kb...de ez a priestnek ment...most azért a 2 milláért nem fogok megint nekiállni szarrá farmolni magam 😊 elég volt ez 😊 most 50/50 lvlt akarok,és a maget skillekben akarom tápolni. aközben is majd összejön némi lové 😊 nah meg most +3 staffot akarok...weapon jewelre nem fogja futni,igy ezzel a gyenge rates kövel fogom felhuzni ha addig élek is !! eddig 3 db fegyót felhuztam már +3ra...

penge25
Hát de az aoe skilledel 4 nap alatt keresl 2 millát, legalábbis ammnyit össze lootoltál a priednek, az annyit ér ahban kb!

Doomista
általában (legalábbis nálunk) a 3 statos intes mps power stonek nem érnek sokat...5-6 k-ért tudtam eladni darabját...2statost meg 40+ kért...de gubb valami olyanrol fecsegett hogy 18 kért tudja eladni,meg 80kért a 2statost,meg ilyen...akkor ö jobban járt...én meg szarabbul.
power stonere megy el az össz lové...aztán márcsak token kell a sok chargeléshez...sok token,sõt rengeteg token kell. nah meg sok sok statos cucc+sima alap tier3 cucc is kell mindig.hammar elment az az 1 mill nálam 1 hét alatt 😄😄

penge25
Aham akkor asszem ennyi pénzt nem szarok el ahba fogom megvenni ezeket 40*18000 lol ez egy kisebb vagyon 😊

Doomista
sehogy...elsem kezdtük...nincs kedvem tökölni egyikkel sem. 50 lv lila cucc annyi hogy több def...de tulzottan nem érdekel azért...meg ugye alap +22 stat rajta...engem nem érdekel,de tényleg ^^

én power stonet veszek obsidianban az egyik npcnél,mert ott kell venni,és ott az +3int +17mp set veszem mindig. és a 3. stat random....3 egyforma stonenek kell lennie...pl vettem egy stonet, amin +3int +17mp +3wisdom van...kövi stone 3. statja már light res volt,szal ez máris nemjó...vettem vagy 40 db-t,abbol kijött 3 db +3int +17mp +3wisdomos,és máris van 3 egyforma stonem. aztán a 40bõl még más fajta is kijött 3x db....ennyi.

penge25
És milyen 3 statosokat használsz kasztodnak megfelelõt , vagy tök mindegy csak a 3 fusion stonon lévõ statok egy formák legyenek?!

penge25
és hogy álltok az epic cucc összeszedésével, tudod amihez eliteket kell ölni?

Doomista
lolz,mondom +1 a staff ugyebár,rátolok egy jewelt,hátha +2 lesz...és +2 lett 😄
holnap megprobálom +3ra...de most semmiféleképp nem fogom.

Doomista
3statosat...rengeteg lové elment power stonekre...hogy 3,4 ugyan olyan kijöjjön...2statosakat eltudtam adni,az ilyen alap simákat nem nagyon...most is jopár van még,2 ugyan olyan féle...föleg azok nem érnek semmit,amire randomra ilyen light,water,fire,dark reisstancet rak...

penge25
Te milyen fusion stonokat szoktál venni, 2 statosokat, 3 statosokat vagy tisztát tokenért?

Doomista
szerintem nem vernék be azt a bosst 3-man...

penge25
Akkor szerintem nem ezt a bosst írták, de mintha esküszöm ez a név rémlene, vannak nálunk azért félistenek, de nem hinném hogy 3 man bevernének egy ilyen bosst na mindegy hétvégén kiderül 😊

Doomista
jaj most ez attól függ hogy milyen hány lv healer,tank,mi táp van rajtunk stb...de aszittem ezt nem kell leirnom neked,mert már tudod 😊
én 32x raidban voltam,ig nyirtuk ki...16raiddal probáltuk,nem ment...

penge25
Asszem ennek a bossnak a nevét írták, de ha itt lesz egy imba a huntersbõl õ majd legfeljebb megerõsíti, vagy megcáfolja!

Doomista
senki sincs utadba,verd le 😄

penge25
Ezekszerint te ott voltál mikor meghalt, mert honnan lenne staffod, nem akarok hülyeséget mondani amúgy de nálunk a huntersnél azt írták a chatban, akinek kell buzzer az szóljon mert 3 50-essel már ki tudjuk ütni 😊

penge25
A picát elemental katalistel lenyomom mint a szar 😊)

Doomista
jaja! kemény a gólem mint az atom :S:SSS oda raid party kell baszod !

penge25
Na de ezt akkor kapom meg ha a gólemet leölöm, a hangyáknál! Kemény az a gólem?

Doomista
http://picasaweb.google.com/kabuto0

penge25
Linkeld csak a galériád, rendszergizda megoldotta a problémát a melóhelyen elõzõ szolgáltató dns-e beleéget a rendszerbe vagy mi

Doomista
jaja

penge25
penge25
Tom, a kék staffot adja a bazzueres küldi nem?

Doomista
jah,de a 50 lv zöld staffnál van jobb...a 48 lv kék staff ! én is azzal tolom.csak annyit kell csinni,hogy a 50 lv staffrol a +22 intet átrakni a kék staffra.

Doomista
picasan van róla képem jah 😄 bross uccsó boss 😄 ennél hal be sok party 😄

penge25
Bazzuer a hangyáknál az a gólem kemény, mert az a küldi elég fincsi kis mage staffot ad

Doomista
ez wand

penge25
Doomista
de akkoris többet ér mint ha priest/scout lennél...

ugyértettem hogy grindelni nem sokat ér csak van 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
minek a te maged,ha alapból itt a saját ? nem értelek zozo.
zozoalma.imba zozoalma 😄 jó nevek...😄
nekem a priested kéne 😄 mivel alapból a 2 féle healra pakolok csak ^^

Az én magemel sokra nem mész ^^
Mivel csak a general skillekre pakolok

Doomista
csak mert látom hogy a mage nem halad XD már rég 40+ lehetne 😄
de ugye megvársz ? xD gubb bevár 40-en xD

Persze kénytelen vagyok még 3millio tp hiányzik kb