11819

• Doomista
    Ezt kinek írtad?
  • DAK3
    akkor a másik kérdésre válaszoj:D
  • Doomista
    Bant akarsz a játékban már az első napon? :)
  • DAK3
    amugy valaki tud egy botot?XDDD
  • DAK3
    pedig én pvpzni szeretnék igen a romba tudom milyen terror csak azért napi 5-6 orát itt ülök a gép elüött majd kezdek vmit de azért megvárom az epsido 3 mat mégis csak a pvpröl fog szolni amugy idáig ugy ál a dolog hogy uj kaszt uj faj nem lesz 1 vagy több uj aszakma tuti lesz kasztok közti balance javitva lesz bugfix ezerel és pvp fejlesztés (ezaz info a runesofmagic.hu forumjárol van:D:D:D)
    szeretnék pedig télleg pvpzni remélem jová csinálják szal na... nemlesz tré..
  • Doomista
    és gondolj bele, hogy az a pár player több száz ezer forintot beleöltött a játékba, tuti perelni fognak és a rom elveszti a pert és akkor a romnak vége !
  • penge25
    egyáltalán nem, most megszívja pár player mert lesz pár bannolás meg már volt is akitbannoltak, végre ideje volt lépniük
  • Doomista
    De most ezeket a játék bugokat te is kihasználod nem ?
  • Doomista
    speedhackot se ?
  • penge25
    nem használok lol
  • Doomista
    Este érek haza, 8 óra buff+ csomó poti...azt a +2-3 órát szerintem kifogja birni potikkal, de igy is ugy is megéri, ha 1x behalok mert elfogy a potim, akkor is legalább fejlődök valamit...de most az utolsó mobokat ölöm a pályán, nem gyengét ütnek buffal se :\
  • Gubberx
    Hát én melóban vok cube, de a netedet ismerve már biztos volt 2-3 dc-d XD
  • Doomista
    megy még a botom ? :D nem kaptam dc-t ? xD
    asszonyod kezdhet craftolni 120 lvl +8 armort +10 bowwal.
  • Gubberx
    jajjj cube :D már megint magadból indultál ki :P
  • Doomista
    de attól még a bot mehet egész nap :DD melyik fajta botot használod?
  • penge25
    doom tudod még mindig heti 16 órát játszok mindössze és zömében akkor mikor az én kis családom már javában durmol :)
  • Doomista
    Ez mind szép és jó álom, de ne feledd, a családodra is szánj időt, mert ez a 24/24 órás romozás nem tesz jót a kapcsolatodnak
  • penge25
    meghát várok a soromra, hogy végre én nyerjem az új void staffot ami t9 vagy t10 lesz
  • penge25
    én is az allodsra várok, mint open lesz nyargalok lehet át, amúgy még van kedvem romozni, főleg most hogy sikerült vennem 5 olyan követ ami leszed minden statot adott tárgyről, ergo én most az új tisztított vhatos setemen dolgozok (amire így már 6 stat fér fel cucconként) vagyis ha kész a vahtosom 11k ma unbuff :)és akkor még egy cuccomhoz se nyúltam ami nem ékszer set :)
  • WorldTorrent
    Hat ez a baj minden ingyenes jatekkal ingyenes megis sokkal jobban szol a penzrol:D mint a fizetos
  • Doomista
    És akkor most te elmész allodsozni.
  • zozoalma
    Messze voltam én már a Pro tól nagyon.
  • zozoalma
    PvP-t felejtsd el , sokkal jobban elmegy a kedved a jatéktól , ha olvasod a hivatalos pvp forumot meglátod. Ott csak azok élik túl akik milliokat költenek a játékra :S
  • DAK3
    amugy én lehet pvp szerora megyek az uj keig után..
    spha nem pvpztem semmien mmoba szinte... itt az idö de csak akkor ha jo viszajelzések jönnek uj kieg után
  • Doomista
    bazd+ :D
    Ezek után is van kedved romozni ? :DD
  • penge25
    =TÁP
  • Doomista
    full +9 szet + fegyó = TÁP
  • penge25
    nem az új instát, az új +9-ező tárgyakat eseteleg egy kisebb új 6 fős instát, gyengítés nem kell, mert minden üthető a játékban :)
  • Doomista
    Miért mit vártál ? Demon Lord gyengitést, hogy solozható legyen ? :))
  • penge25
    ismét egy tartalmas patch
  • Vamp17
    2.1.5.2036-os Patch notes

- Egy hiba a főmenüben (ha megnyomtad az ESC-et) javítva.
    - Az "újraindítható insta" hiba javítva.
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    De nubok viszont mindig jönnek ^^
  • Gubberx
    Mindíg a jók mennek el :(
  • penge25
    Egy újabb pro playert vesztett a Rom :(
  • penge25
    Neeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Gubberx
    pedig táp voltál :P
  • Doomista
    Szerintem meg a cuccokat meg kellet volna tartanod, és úgy offolni a karit, buta vagy
  • zozoalma
    Beleuntam a gyogyitásba és a magem meg semmire se jó , mert nincs energiám se erőm fejleszteni , más karijával meg nem fogok állandoan játszani és új karit se kezdek :D
    Igy inkább ugy döntöttem felhagyok vele, átadtam minden cuccomat hatha jók lesznek még vkinek .
    Ennyi
  • Doomista
    De azt is írd be, hogy miért.