Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ami lvl 18 körül van ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
baromságot mondtam...
necro ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
abbey ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JethroHUN
a full silverspringes cuccot h lehet megszerezni? kesztyû, gagyamár megvan.csak a többihez kéne quest.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gubberx
2 boss van ott összevissza vagy mi? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
<#wow2>

Na letoltuk Cyclopsot igaz egy külföldi srác volt healezni mert egyedül nem birom a kiképzést 😄
Plate csukát dobott meg kék 2kezes kardot ^^
Tp bonussal 40k volt az insta .
jo8

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

DJ RX7
tárgytalan. 😄

:3

DJ RX7
ehhez a questhez az elsõ item-et honnan szerezhetem be? (Abandoned Ore)

:3

Gando
mondjuk mostanában én nem voltam fennt túl sokat, mert erõsen bevoltak táblázva a napjaim, de most hétvégén... bekockulok rendesen.
Meg az az igazság, hogy mintha rugóval jobban érezném a tápot 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gubberx
sok cube 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gando
1. Euro Truck Simulator
2. Modellautók
3. Runes of Magic <----- Látom elvagytok 😄
4. Empire: Total War
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. A nagy szavazó topik
7. Ismerd fel a képrõl az autót
8. Maffiózó
9. Radeon HD Series
10. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Doomista
nem tagadom

Te 10-bõl 10-et tolsz :d

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

penge25
eheheh, na léptem bye all, jó játékot és lootot mindenkinek!

Doomista
ugye ?
sors már csak ilyen...nem akarja hogy két aoes imba mage magic ninja tápolja az instákat.

penge25
Hát én is csak rendszergizdának hívom 😊

penge25
Jó lenne veletek egy szerón lenni, mennyit ökörködnénk ott gubbal meg veled 😞

penge25
Ez a netváltás gallyra vágott mindent 😊

Doomista
érdekes,akkor nem nevezném azt rendszergazdának 😄

penge25
a rendszergizda azt nem tudta megoldani még, nem tud egy diák és én se belépni akármelyik verzió van fent

penge25
napköbe teljesen a családé vagyok 😊

Doomista
msn meg sosem jösz ? vagy mivan 😄 ezen a héten sem voltál 😄

penge25
Úgyhogy a családomnak egy szava se lehet, 9 kor babóca már alszik, asszony megkapja mire vágyik 😊

penge25
hát mint mondottam régebben ez a 10 óra ugy néz ki, hogy este 9 és hajnal 1 között péntek meg szombat, vasárnap meg este 9 és 11 között

Doomista
10 óra ?? az sok :S
nem hogy max 2 órát tolnád,többi meg család...hajj te !

penge25
áá kizárt összvisz 10 órát tolom a 3 nap, annyi alatt kizárt meglépni 2 szintet

Doomista
simán meglesz...szerintem hétfön azzal jösz már,hogy bocsika,de már 50 vagyok.

penge25
Na gyerekek remélem a hétvégén meglesz a 49 😊, és akkor kövi hétvégén 50 leszek jee, erre meg kijön a game 19-én, és a max szint meg 60 lenne, na akkor lehidalnék 😊

Doomista
kár hogy a romról meg semmit nem mondsz ^^

Nem béta van ott te, ott már kijött rendesen.

penge25
kell érte fizetni a bétáért, nem hinném

Doomista
igen,met fizetõsek ezek,képzeld ^^

És fizet érte havonta ^^

penge25
ne már Gw2 is így eltolódott lol

penge25
Na annak a bétájában nagyon szivesen résztvennék de ki nem, ejj de irigylem azt a pár magyart aki már fél éve tolja 😞

Doomista

Doomista
nem lepõdtem meg ^^

penge25
Most olvasom az Aion megjelenése 2009 év végére csúszott 😞

Doomista
csak koreában...itt egyáltalán nem jött ki.

Doomista
kb jah...de szerintem nem ér 99 db 99-100 k-t...70-80.

penge25
Blade and soul az nem open állapotban van már?

penge25
tényleg a cactusos dailik 99 darab nálatok is kb 100k körül mozognak ah-ban

Doomista
nah majd az aion felrázza 😊
vagy a blade and soul ^^

penge25
Ha nem a pvp tartalom dominálna fõleg benne, akkor most le is tölteném 😊

penge25
kicsit már felrázhatná valami a piacot, engem zavar hogy csak a wow az egyeduralkodó 😊

Doomista
végülis az igaz,hogy virtuális drog. van benne valami 😄
de ez legalább nem megront,hanem valamiképp fejleszt 😄 társalgás,kommunikáció,szöveg értés,föleg hogy nem magyar...meg egyéb...kinek mi.

warhammert én is sajnálom...én aszittem hogy valami istencsúcs játék lesz,és fizetni fognak rá mint az atom :S

penge25
mondjuk sajnálom ezt az mmo-t szerintem nem ezt a sorsot érdemelte :=(

penge25
Na MMO függõknek egy jó hír: ingyenes triál a Warhammer onlinéhez, szerintem a warhammer is microfizetõs és free lesz hamarosan 😊

penge25
Miért kérsz bocsánatot, nem dohányzom, nem kávézok nem iszok én se 😊 Én is egyetértek veled abban, hogy az ezekre szánt pénzt jobb helyre is lehet tenni, persze nem feltétlen egy mmoba, bár inkább arra mint cigire, drogra. Bár az mmo is egy virtális drog szerintem 😊