Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Eheheh +5+6 ra tolom majd, mert erre az egyre rászánom a tokent, van így is 5k tokenem 😊

Doomista
nem nem romozok 😊 torrentezek, töltöm a the unborn 2009 filmet,ami nemsokára lejön, és ekkor romozok 😊 de már reggel 6kor leadtam a daili questeket priestnél...már 34 lv 😊 és eladásra is fog jutni cactus item,mert annyi van ^^ némi lové bejön. keményen dragonoztam a priestel hétvégén,nemsokára végzek a dragonflagme pályán az összes questel. még reifortban van sok quest,egyszer magevel kitolom mindet.
amugy is uncsotesom kariját huzom...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
csak a mag attackot növeli weaponnál. +1re mindenképp huzd fel..ha meg már nagyon lesz lovéd,stb,akkor +3...én mostanság probáltam +3ra felhuzni,de csak +1 +2ig jutottam 😞 holnap lesz tokenböl 10x +14-50 lv jewel armor,egy két armort fel +olok ^^ remélem sok lesz a success,és kevés a failed...weapon meg krv sok,arra goldért sem jut diamond,se tokenért nem fog összejönni...ezért is probálom a játékbeli free jewellel feltolni +3ra a staffot...egyszer ugy is felfogom tolni...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Akkor megint romozol te, nemhogy pihennél XD

penge25
Másik kérdés ha staffot akarok +-olni, ugye annak csak a magic attackja növelõdik, mert nem szeretném ha a statok növelõdnének rajta, vagy ez is random, mint az armornál, hogy ot bármi növelõdhet, mert akkor inkáb elõb felpluszolom a staffot és csak utána rakom rá a statokat!

Doomista
nem 😄 mandulagyulladás 😄 keverve a megfázással...pedig esküszöm,tisztára bevitaminoztam magam 2 hónap alatt,de hát akinek szar az immurendszere...annak szar 😊

penge25
Infulenza?

Doomista
jah hárpia...jo cuccokat dobnak,azért érdemes ott aoezni.

egyik se,beteg vagyok... aludtam 2 és fél órát kb...mosott rongy vagyok...de amugy ezen a héten suli.és ezen a héten lesz 40 a priest,legalábbis reméljük ^^

Doomista
22 int, 50 magic atak, 22 stamina nagyon jó lesz ! de azért wisdomra is pakolj !! az adja a manát...nekem több a wisdom mint a stamina (igen,kicsit elkurtam,kicsit több stamina kellet volna) de legalább sok az mp,igy krv sok skillt tudok elsütni !
nem gáz a nem sárga statolod magad szarrá...én is full zöld vagyok...egy cuccomon van sárga...egyenlõre. nem instáztam olyan krv sokat,hogy csomó sárga összejöjjön,de csomó tápos zöld összejött.
én azt ajánlom,hogy nagyon tegyél intre !! kurvára !! nekem sok intem van,és ezért jó dmget ütök...volt egy duelem egy 5.9 k-s magevel,én nekem volt 4 k hp-m...levertem 2:0-ra eddig...hiába a sok hp,ha a dmgeje nem akkora mint nekem...szoval intre krvára tegyél,aztán staminára tegyél,és végül wisdom. de a legjobb az attribute !! 8-16 attributeket is tegyél...de én pl volt cuc amire +74 hp-t tettem,meg +54 mp-t. egyik sárgán meg mag def és attack van.
szóval sok kombináció van...de tényleg a legtöbbet intre tedd,ez fontos. de logikus,és érthetõ...hisz a mage intes állat...dmg intes állat...nem kell neki olyan kbszt sok hp,hisz ö nem tank ! ö dmgért van ! én most ugy állok ahogy az elöbbi képen láttad...nemsokára lesz 4 k hp minimum,vagy 200-300 hpval több,és az mp is több lesz...ez már szerintem egy jó hp/mp a mage számára ! legalább 4 k hpd legyen ,és 4 k mp min 😊

penge25
most amúgy suli vagy meló?

penge25
pedig a hárpiákat lehetne csak aoézni ezerrel, mert azok olyan szép kis csapatokban vannak mindig 😞

penge25
harpiára gondolsz?

penge25
ja a másik doomista elsõ körben ugy szeretném tápolni akarimat, hogy sajnálom a sok kest a stonékra, ezért minden cucchoz a 3statos köveket használom, tehát minden cuccomra 3 statot rakhatok fel (persze ha a cucc stat nélküli) Én egyenlõre zöld statokba gondolkodok, mert sárga statok nagyon drágák. Szerinteed jó ha a 3 szabad stat ez lesz 22 int, 50 magic atak, 22 stamina. vagy hadjam a staminát? mert szerintem a wisdom annyira nem fontos, mert lehet a mana piát vedelni ezerrel, stamina azért a durvább instákba nem árt. tegnap farm közben találkoztam egy mage/priestel 6.8 k hp bazz. de lehet a 22 stamina helyet 17 int kellene, de akkor nagyon kevés hp-m lesz

Doomista
cactus itemek,scorpio itemek,gyikok... pl a harfokbol krv sokvan ahbol,és nem nagyon veszik õket,mert krv messze kell lovagolni az item leadásához :S

Doomista
flame az igaz hogy aggrotermelõ nagyon,többször szoptam vele :S
de én minden bossra flamet+fireballt dobok,ha messze van.és crit buffal...igy jo nagy critteket vágok a bossba,de szoktam galaxit,thundert.ha közeleb megyek akkor phoenix,purgatory.
meg persze stun amikor csak nyomható ! meg szoktam rá 5 second blokkot tenni. m.a.ban már tuttam aoezni,ugyebár pro healer volt (ugye baba?😛) igy nem fostam az aoektõl,elitekre is toltam néha,és birtam a fincsi buffokkal.

penge25
ezer köszönet

penge25
Mana csökkentõt csak a farm miatt gondoltam, az aoé-k zabálják 😊 Szerintetek melyik az a daily item amit érdemes farmolni, mert ah-ba pikk-pakk elviszik jó áron?

Doomista

itt van 3 féle cactus,itt csak cactus van 😄

penge25
megmondom õszintén én a fireballt max 35-re toltam sajnáltam rá a tp-t nem tartom egy imba skillnek, hisz falmét használok 😊 nagyon sok tp-be kerül, de persze egyszer maxolom, de nem az elsõk között van a listámon 😊

penge25
jaja ezzel én is így vagyok sose végzek a magemmel 😊 Mindig lesz mit fejleszteni, de ez ennek a játéknak a sikerének a kulcsa, e miatt én pl nem unom meg tuti egy darabig 😊 nem mint a wow megvan a tálentpontod, t6, gladi cuccod és csá nem tudsz fejlõdni tovább 😊

penge25
Doomista instákban bosskillnél, milyen skillt használsz, tényleg oda elsõsorban a galaxi kell? Mert úgy tom az nagyot sebez és kevés agrot termel, ugye a flame is komoly csakhát 3 sec-es skill, meg kurva nagy agrotermelõ 😊 Én meg dps-ben szeretek 1 lenni ala wowban, a kis t6-os magemmel 😄

Doomista
hm ez is jó taktika ! most hogy mondod a wind knowot is kicsit huznom kéne legalább 40re! mana csökkentõt kihagynám !
bassza meg,van mit csinálnom...sosem végzek 😄

penge25
tetszik a jó hír, hogy az insták számát növelik egyenlõre és nem a szinthatárt, így combos kis maget tudok csinálni, te doomista hol lehet jó sok kaktuszt egy helyen találni, mert majd azokat akarom farmolni kell kes ezerrel 😊

penge25
Jól köszönöm szépen 😊

penge25
na buildem így néz ki most 3 aoe skill lvl 40, flame max, fire knowledge maxe, wind knowladge 41, essence of magic 41. nos még a galaxit, a wind damagét, a essence magicot és a critikált növelõ spellt tartom fontosnak kimaxolni, utánna pedig jöhet a fireball, mana csökentõ és végül az aoe skillek maxolása 😊 de az aoe már lvl 40-en is brutális

Doomista
jah,cyclopsbol lehet tp-t összeszedni...több 10 k-t...40-60 k akár...kinek hogy 😊 meg tp bonustol is függ.

Doomista
helyes döntés,2 hét TP farm után megfogod érezni a különbséget ezt garantálom !!
40+ lesz a priest,akkor ujra 2 hét tp-zés lesz nálam,mert kicsit ki kell húzni a silencet, meg a crit esélyt növelõ buffot,meg a thundert...
és akkor 50ig priest ^^

család jól van ? 😄

penge25
Na meg hallom azért instázásból is sok tp-t lehet napi szinten farmolni, úgyhogy két legyet egy csapásra majd 😊

penge25
Tp ezerrel 😊 Muszály a galaxit maxolnom, meg a critikált növelõ skillt meg még 1-2 skillt, kb 2 hét még a tp farm, aztán csak annyi hogy a dailiket megcsinálom a papnak, de ennyi lesz, inkább mage tápolás, farm insták ezerrel!

penge25
Nos egy kérdés persze ismét felmerült bennem, szóval ha csinálok egy über prutál staffot, mert ugyanis megvan a játékban fellelhetõ 2. legjobb, de ha cyclopsos instába kiesik a másik, akkor a feltápolt ( 6statos) staffomról át tudom vinni a statok zömét az új stafra? Tehát mondjuk egy üres stonra rárakom a statokat mind a hatot és két követ csinálok amin a statok egyeznek az staffon lévõkkel akkor át rakhatom nem?

Doomista
király 😊 és ha megvan a full lv, akkor azonnal a second classra állsz rá,vagy ki TP-zed ?😊

ranklistben a helyezésem 😛

penge25
Na halipapimami, gyerekek 150k xp és 50 vagyok! nos elkezdtem a tp-t szétosztani, mert idáig csak 3 skillre adtam mindig, khmmmm a mage kibasafgh imbaaaa, gyááá mi lesz itt ha a cuccokat feltápolom a kis pénzmagomból 😊

Doomista
igen.
most rég óta nem ástam,mivel kell holnapig a token,de aztán most az aoe-t befogom vetni az instában ! mert eddig nem aoevel toltam,mert nem voltak rendesen kihuzva. majd mondom mi lett. de kiváncsi leszek...mind1ik mobot aoevel magamra huzom,szerintem max 2 perc alatt kinyirom az összeset,és márcsak ásnom kell.

Magek 90% ba a lv50 esek megtudják végig csinálni a 10perces instát !
Szerintem tápok nagyon,nekem a legtöbb eddig 20 kocka volt amit kitudtam ásni 😊
3 féle stun + aoe van nekik ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
2 órát azért aludtam

Doomista
<#pias><#pias>

Doomista
mirõl beszélsz ? 😊

Nerf mage hova akarsz még fejlödni ??
igyis a legtápabb kari 😊

Doomista
kivancsi leszek a 35lv elit skillekre...remelem nem valami ertelmetlen szart kapunk...es remelem nemfog sokba kerulni...

ScarY MAN
ha az elit sklillek is ...hogy mondjam... kiforrottabbak lesznek, akkor az is jolesz😊

...

Én erre azt mondanám hogy rengeteg lehetõség van !
az elit skillek miatt is

Azért az 1szerre lehet túlzás 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gando
ööö még ez a kettõs kasztrendszer sem hasonlit egyáltalán a lineage-re, mert itt egyszerre lehet két kasztod, ott meg egymásra épülve veheted fel õket

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Én meséltem róla haveroknak, de errõl a dupla-kasztról rögtön a Lineage2 jutott eszükbe(amivel én nem játszottam).Van még ezen kívül vmi, ami miatt Lineage2-re hasonlítana? Valaki írja le, hogy még mi miatt Lineage koppincs pls? Szerintem ezt leszámítva wow-ra hasonlít jócskán. Professionok, Küldetések, AH...stb.Olvastam egy fórumon, h grafikai motorja, mint a WoW-é és többen is írták, hát erre meg mit mondjak XD.Grafikai motor olyan, mint a wownak? hát az pont, hogy nem XD. Grafikája és az egész megjelenés ennek is olyan, mint a sok japán gyártmányú, régi mmo, amiben egérrel kell kattintgatni.Van sok ilyen ratyi, amit kipróbáltam: Silkroad, 2Moons, 9Dragons...stb.Az összes ritkabéna. A összes abból áll, hogy hónapokon át 200 szinten keresztül farmolunk. Semmi küldetés, és ha van is, akkor azt kell csinálni, hogy öljünk meg 50et ebbõl, 200at amabból, de semmi jót érõquest, amiért legalább xp-t kanánk vagy vmi jó cuccot.Nah a RoM ehhez képest jó nagy ugrás és most egy ideje nem játszottam, kb 2 hete vagy egy hónapja utoljára(23rouge/21warrior), de ha ateljesben nem is, remélem majd egy késöbbi nagy méretû patchben vagy ha lesz valami kiegészítõ, akkor abban javítanak jó sokat a grafikán. Az egész játék szeritem egyben elég jó, bár a grafikán valóban lehetne javítani egy kicsit még.Valaki nem tud pontos idõt, hogy mikor jön ki teljes? Vagy már ki is jött? Mindjárt fel ugrok a runesofmagic.hu-ra.
mindegy jó game ez <#vigyor>
Gubberx
ja nem az a kövi sett, asszem goblinos questek

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Abbey quest adja a felsõt és a vállast

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
táp

http://forum.runesofmagic.com/album.php?albumid=685

1 boss Bodosh az hammert szokott dobni 1-2 kezes
2 Boss zurhidon az 2 kezes Kardott dobott
3 ezek 3an egy szobába vannak , attól függ milyen sorrendbe ölöd azt dob 😊
4 Boss az Ugunda elsõ alakba semmit nem dob 2 alakba meg 100% hogy vmi lila esik 😄
Ma leather sapka