Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy is uncsotesom kariját huzom...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egyik se,beteg vagyok... aludtam 2 és fél órát kb...mosott rongy vagyok...de amugy ezen a héten suli.és ezen a héten lesz 40 a priest,legalábbis reméljük ^^
nem gáz a nem sárga statolod magad szarrá...én is full zöld vagyok...egy cuccomon van sárga...egyenlõre. nem instáztam olyan krv sokat,hogy csomó sárga összejöjjön,de csomó tápos zöld összejött.
én azt ajánlom,hogy nagyon tegyél intre !! kurvára !! nekem sok intem van,és ezért jó dmget ütök...volt egy duelem egy 5.9 k-s magevel,én nekem volt 4 k hp-m...levertem 2:0-ra eddig...hiába a sok hp,ha a dmgeje nem akkora mint nekem...szoval intre krvára tegyél,aztán staminára tegyél,és végül wisdom. de a legjobb az attribute !! 8-16 attributeket is tegyél...de én pl volt cuc amire +74 hp-t tettem,meg +54 mp-t. egyik sárgán meg mag def és attack van.
szóval sok kombináció van...de tényleg a legtöbbet intre tedd,ez fontos. de logikus,és érthetõ...hisz a mage intes állat...dmg intes állat...nem kell neki olyan kbszt sok hp,hisz ö nem tank ! ö dmgért van ! én most ugy állok ahogy az elöbbi képen láttad...nemsokára lesz 4 k hp minimum,vagy 200-300 hpval több,és az mp is több lesz...ez már szerintem egy jó hp/mp a mage számára ! legalább 4 k hpd legyen ,és 4 k mp min 😊
de én minden bossra flamet+fireballt dobok,ha messze van.és crit buffal...igy jo nagy critteket vágok a bossba,de szoktam galaxit,thundert.ha közeleb megyek akkor phoenix,purgatory.
meg persze stun amikor csak nyomható ! meg szoktam rá 5 second blokkot tenni. m.a.ban már tuttam aoezni,ugyebár pro healer volt (ugye baba?😛) igy nem fostam az aoektõl,elitekre is toltam néha,és birtam a fincsi buffokkal.
itt van 3 féle cactus,itt csak cactus van 😄
bassza meg,van mit csinálnom...sosem végzek 😄
40+ lesz a priest,akkor ujra 2 hét tp-zés lesz nálam,mert kicsit ki kell húzni a silencet, meg a crit esélyt növelõ buffot,meg a thundert...
és akkor 50ig priest ^^
család jól van ? 😄
ranklistben a helyezésem 😛
most rég óta nem ástam,mivel kell holnapig a token,de aztán most az aoe-t befogom vetni az instában ! mert eddig nem aoevel toltam,mert nem voltak rendesen kihuzva. majd mondom mi lett. de kiváncsi leszek...mind1ik mobot aoevel magamra huzom,szerintem max 2 perc alatt kinyirom az összeset,és márcsak ásnom kell.
Szerintem tápok nagyon,nekem a legtöbb eddig 20 kocka volt amit kitudtam ásni 😊
3 féle stun + aoe van nekik ^^
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
igyis a legtápabb kari 😊
az elit skillek miatt is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mindegy jó game ez <#vigyor>#vigyor>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
1 boss Bodosh az hammert szokott dobni 1-2 kezes
2 Boss zurhidon az 2 kezes Kardott dobott
3 ezek 3an egy szobába vannak , attól függ milyen sorrendbe ölöd azt dob 😊
4 Boss az Ugunda elsõ alakba semmit nem dob 2 alakba meg 100% hogy vmi lila esik 😄
Ma leather sapka