Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
de még mindig nem érted ! te mage vagy !!! nem priest !
mage vagy ! arra tápold magad !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
meg tápos mage fõleg 😊

Gubberx
dúmpityu te meg nem vagy már a 3. legtáposabb mage 😄 bmcar beelõzött

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
na azért egy tápos scout sose árt 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Nem én voltam nem tom miért csinálta f5-tel frissitek mindig erre meg ezt csinálta 😞 Adj programot ami neked van, hogy jelzi hogy valaki írt e a totyikba 😊 Tényleg van ilyen?

penge25
Hát tom, de elõbb utóbb a pap is 50-es lesz és biza a pappal jobban mész instázni bárhová, mert khmm pap mindig kell, mert szerintem ami alap ugye egy instába az a pap meg a tank, a többi majdhogynem mindegy sajna!

Doomista
üdv cubehube

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
szét kell spammolni a topigot he ?! istenedet bele ! minnyárt bannollak innen sg-rõl hej !!
😄😄😄😄

penge25
Szeva gubb

Doomista
de te a magere koncentrálj,ne arra a szutyog priestre !! hej ! nehogy már elfelejtsd hogy mi a fõkasztod hej hallod ! hej hej !

penge25
Mi a picsa?

Gubberx
üdv a cube-oknak 😄

penge25
thx a gyors választ

penge25
thx a gyors választ

penge25
thx a gyors választ

penge25
Mondjuk azon gondolkodok hiába mage/priest vagyok akkor is két garnitúra ruha kell, mert magenek int, magic attak, wisdom stamina kell (és kb ebben a fontossági rendben), a papnak viszont wisdom, stamina, és inteligencia meg magic attak kevésbé fontos!

Doomista
4 hp

penge25
Valaki tudja 1 stamina mennyi HP-t ad?

penge25
Re sajna dolgom volt 😊, nos hp picsa 3k talán, defem meg nemtom. Még nem raktam fel egy statot se, egyenlõre csak gyüjtögetem õket, hétvégén ketdem feltápolni a cuccokat! De mondom egy cuccomat se craftoltam még, most készülök elverni 2 millát rá 😊

Penge25 megkérdezhetem mennyi a Hp-d meg a Pdefed ?

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
jah,csak majd elõbb utóbb elfog szállni a cuccokról a kalapács :@:@:@

penge25
ja tápolás a kalapácsokat el is felejtettem, mondom én a végtelenségig lehet tápolni. Táposcsibék hajrááááááááááá

Doomista
+6tal...és +20% power hammer kalapács.igy adja ki a 640 hp-t ! nekem az egyik +6n van,és igy 600 hp...kalapács ha rajta lenne akkor +40 hp. 640 mp statot én sem láttam 😊

penge25
Mondjuk ezt a gamét jól kitalálták a táp részét,de azt nagyon, mert itt mindig lehetsz tápabb! mert gondold el megvan minden cuccodon a legjobb stat, na mi jön ezután minden cuccodba teszel 2 runa slotot és ezekbe belerakod a legjobb runákat, no de ilyen fullos player tuti nincs a játékban jelenleg 😊 Szóval siker játék lezs ez a game tuti, a tápolás részét nagyon ügyesen kitalálták 😊 Gyakorlatilag a végtelenségig tápolhatod a karid majdnem

penge25
ja ékszerek, azoknál hogy lehet elérni hogy +640 hp legyen, alpból rajtuk van, vagy a pluszolás miatt? 640 mp stat nincs 😊

Doomista
szerintem megéri az 50 k-t,ugy hogy felis dobja neked stonere !
22-20 statosak sokat érnek. nahmeg a 8-10-16 attbitutesek. nekem most pl van pár sárga cuccom,meg 2 db 8-8 attributes...ugy gondoltam,hogy a alapbol sárga statos tápos nyakláncomra fogom rápakolni ezt a 2x attribot,igy +16 attrib...meg még a sárga stat+alap zöld kö stat.
csak ugye most token kéne rá,de az meg holnap megy el +os köre,de e héten szrtm meglesz ^^ aztán már csak egy earring,amire várok,és olcson meg is szerzem,és tényleg hátradölök és megnyugszom,hogy már minden cucc valamennyire táp 😄😄 lolz

Doomista
azt mondom neked...50 megvan,itemek megvannak,pénz megvan,token megvan...tápold magad amennyire csak tudod !

most az ékszerekre álltam rá rég...van egy nagyon fasza nyakláncom,csak most nincs mibõl feltápolni 😊 aztán még hiányzik egy fasza earring,amire ehehe,várom hogy irjon rám a gyerek,hogy el tudom adni neked......igy végülis akkor valamennyire tényleg táp leszek. ezek után meg ugye a jobb armorra állok rá😊

penge25
22 intet tisztán ( tehát ennyi van csak a cuccon rajta, és az ár tartalmazza azt is hogy feldobja nekem egy kõre) mennyiért veszed, én 50k ez szerinted korrect ár?

penge25
jaja egyre gondoluk a tiszta fusion stonra rárakom és csumma, mert van aki kb 2-3 millát is képes egyetlen cucc tápolására költeni 😊

penge25
6 igen ezért is olyan példát írtam

Doomista
szerintem át lehet rakni,csak megvan hogy max mennyi statot lehet átrakni.szerintem 6 db-t nem lehet...de kitudja...item shopban lehet van olyan cucc...tényleg pasz :S majd zozo vagy gubb csak leirja 😄

penge25
mondjuk igaz egy sima staffot is nagyon fel lehet tápolni, de az a staff mondjuk alapból táposabb mint a mi feltápolt staffunk, de tápolni akkoer is kell, mert a nélkül nem üthetõ az a boss akitõl majd esik 😊

penge25
a másik két kõre helyesebben 😊

penge25
mert ugye van olyan, hogy a statok felrakása nem 3 forint pl van olyan sárga stat ami tisztán 500k-ba fáj nálunk, remélem át lehet vinni õket másik cuccra, mert a craftolás szabályai szerint simán átvihetõ, mert fogod és bezárod a statokat egy kõbe és kész, a másik 3 kõ-re meg olyan statot rakol, hogy minden klappoljon 😊

penge25
Tehát van mondjuk egy vállasod a kövi stattal, 3 int, 3 wisdom, 3 dex, 22 int 17 int 17 all attri, ezt csináltad , esik egy cucc mondjuk a küklopszos 50-es staff, arra a vállasról át tudom rakni a 6 statot, ha a staffon nincs stat?

Doomista
😄😄

nem tudom,ezért nem válaszoltam erre...még nem próbáltam :S meg nem is figyeltem annyira erre a dologra. hülyeséget meg nem akarok mondani.

Doomista
nézd meg hogy mit irnak az uj patchról az oldalon,az lesz csak benne 😊
figy jó az a kék staff...az a narancssárga staff ftw nagyon...ne várj rá 2 évet 😄

penge25
statokat, na nem staffokat

penge25
Na de a staffokat le tudod szedni, nem egy feltápolt cuccról?

penge25
Lehet várni kellene a megjelenésig a tápolással, bár nem említik, de szerintem sok új tárgy is kerül a gaméba, mert szerintem az 50-es cuccokból nagyon kevés van, nyilván az új instákban lesz cucc ezerrel, ja az a staff kellene amit linkeltem régen, tudod a narancssárga 1000 valahány damagés, csak az még nincs a játékba, lehet az új instákba pottyan majd 😊2 hétig ugyis csak farmolnom kellene tp-t 😊 de már instáznák is ezerrel

Doomista
zsir ^^
azért is tolom +3ra...nem reménykedem benne hogy jobb fog esni...föleg hogy cyclopsban még nem voltam...nincs kivel menni stb...nah meg nem vagyok akkora mákker hogy pont staff essen pont akkor és pont akkor én vigyem 😛 de nembaj,fasza ez a staff is ^^

penge25
ugyanaz a staffunk 😊 Az a 2. legjobb 😊

penge25
588 a magic attackja, ettõl már csak a cyclops instás a jobb annak 633!

Doomista
2. legjobb az melyik ?😄 képet.
nekem a 48 lv kék staff van meg,azt tápoltam. 840+ mag attack van rajta...

penge25
staffra rakom, megvan a játékban fellelhetõ 2. legjobb arra rakom rá 😊

Doomista
nem 😊

Doomista
hát volt akinek 10bõl 3 jött be succesbe.
nekem 10 accessory jewelbõl 6 sikerült. aztán vettem még 10-t,abbol 3 😞 szal 7 failed volt... :S:S
armorossal remélem sok sikerül :S jó lenne :S

penge25
50-enen lesznek új küldik?

Doomista
sok sikert...de jol gondold meg melyik armorra tolod 😄 mert levenni már nem lehet XD én pl arra fogom tolni,ami staminát meg intet ad (+1n + stat),és azt fogja tovább növelni...igy több lesz a hp,int.amin meg a +1n phy mag defet növelt,azt hagyom...

penge25
Állítólag item mailos jewelbõl 10 próbálkozásból 5 simán bejön, remélem így meglesz legalábba +5-ös staffom 😊 Ezt hétvégén ki is próbálom!