Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
sionchan? akkor igen 😄

...

penge25
scary én veled vok egy guildben a huntersben igaz?

penge25
Hmm sok izgalmas képet nem tudnék, mert magányos farkas vok, mert elõbb a max szint elérése volt a cél, de innentõl aktívabb instázó leszek, persze a táp cuccaimról majd linkelek képet, de azért még az álmom megvalósítása tápolásból pár hetet igénybe vesz, az a baj már látom a mi guildünkben is, hogy sok a fiatal és õk ugye hétvégén 9 és hajnal 2 között inkább buliznak, ami természetes, lehet nekem majd kell egy olyan guildet néznem ahol legalább 10-20 ppl aktív ebben az idõszakban😊

ScarY MAN
azert riliznel majd jonnek a "kisebb" bg-k 😄 arra nagyon kivancsi leszek.

...

ScarY MAN
napot ^^

gyáhh..nincs meg szero de update mar megvolt 😛

es rom hungary is behallt...marmint extra.hu szerverei... komolyan... atkene koltoztetni az oldalt... van valakinek otlete? 😄

...

Doomista
pvp nem olyan jó...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ventura82
Jajj tényleg, és a PVP rész milyen? Csak mert azt annyira nem szeressem... wow-ban is inkább pve mániás voltam és nem csipáztam annyira a "vérpistikéket" <#violent>

penge25
Ami kurva fontos, hogy ha eu szerverrõl szedted a klienst, akkor az eu szerveres honlapon csináld meg az accod, mert akkor úgy jársz mint sok ember nem indul el a game! Ha usa klienst szedtél, akkor usa oldalon kell reggelni

Doomista
nem veszem le a képeket...sõt inkább más is küldhetne képet...ne csak én meg gubberx tegyen már be...te is küldhetnél,vagy pl penge te is,mert én ott azon a serveren nemtom hogy zajlik az élet 😄 ez nem csak az én albumom 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
sokáig fog patchelni...és ne ijedj meg,ha mindig 10%-t látsz !! ne azt nézd,hanem hogy középütt elöjön egy kis ablak,és ott tölti a fájlokat.

Annyit megér egy jó cucc nem ? 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
Jaja arra készülj fel maga az install és a patchelés simán lesz 2-3 óra, és ne ijjedj meg ha a 10%-os mutató nem megy sehová, mert az egyszer csak 100% lesz és csuma 😊

Doomista
Ez számomra az elsõ mmorpg, amiben a legnagyobb a fairság,és a legkevesebb az unfair/köcsög/keci/pk/lopós/csaló állat.
Ez a játék úgy lett kitalálva,és leginkább olyan playerek jönnek,akik tudják hogy hogy kell normálisnak lenni...és sok bound miatt kevés a törés ugyebár...legalábbis magyarról nem hallotam akit feltörtek volna 😛
mind1, isten egy játék ez 😛 ha fizecc item shoppért akkor még jobban élvezed 😛

Ventura82
No, hát akkor belevágok, aztán lesz ami lesz. Este ha hazaértek felteszem, gondolom patchelni fog egy darabig, de sebaj, legalább az asszony nem kajabál, hogy "máááá megin ott ülsz???!!!!"

penge25
khmm 100-at bazz az 1.8 millió lol

penge25
Ehehe láttam a közös képeteket valami elite farkas killnél, az dragonfangban van? valami küldihez kell? bazz nekem a kaktusz bossok se lesznek meg sose 😞

nem tom én npc nél veszek vagy 100 at azt abból kiválogatom ami tetszik a többit Ah ba megveszik
Aztán egyszer csak lesz 3

Ventura itt iszonyat segitõkészek az emberek nég más nemzetbõl guildbõl is ha zone chaten beirod hogy help 60-70% ba mindig találsz segitséget 😄

Egyenlõre az insták mégcsak 6 fõsek , a bossok már raid szintûek de partyval is lelehet tolni 1-2 öt 😄

Doomista veszed le azt a képet amin partyba vagyunk ^^ Reklámozod itt a táp embereket 😄 Jogdíjat követelek

penge25
Az akkor fincsi nálunk a 2 statos fusion stone 50k-ba fáj és ugye 3 egyforma 150k, 1 statos mennyi nálatok?

penge25
Azé ninja , léhûtõ itt is lesz majd, de én nagyon sok segítõkész emberrel találkoztam idáig, eddig õk voltak többségben 😄

1-2 statos fusionoket használok meg tisztát 😄
warrior hát nem atom defes de talán most a patch után az lesz 😄

Bár addig tolom a priestem defjét akkor mig nagyobb nem lesz 😄

Ventura82
Na, mondjuk ez a wow-ban sem volt egy nagyon egyszerû dolog. Nekem is az volt a szerencsém, hogy haverral anno, ketten kezdtünk el wow-ozni, aztán alpítottunk egy guild-et ahová aztán özönlöttek az emberek, majd nem gyõztük kidobálni a sok léhûtõt, ninját, meg guildbank-rablót. És úgy 1 év után jelenthettük ki, hogy mostmár van 10-15 megbízható ember, akikkel el lehet menni raidelni is akár.

Doomista
nem :@

penge25
na megy a szerver doom?

Doomista
Hát én sok free mmo-val játszottam,de ez jött be a legjobban...Ez nem az a szarrá grindelõs tipus...Szarrá questelheted magad, csak kell egy jó guild, aki sok party questben tud segiteni...ez a legnehezebb...jó guildot, "segitökész" embereket találni 😄

Ventura82
Naja, ismerõs. Mögöttem és kb. 2 év wow-van. Csak hát ilyen magas Euro/Forint árfolyam mellett nem vagyok hajlandó fizetni már érte. Ezért is próbálok találni valami normális free mmo-t, de nem egyszerû.

Doomista
ha nagyon tank akarsz lenni, akkor knight/warrior.
tanknak inkább knight.

penge25
Csak vigyázz el ne kapjon a gépszíjj, ez a játék megközelíti a wowot számomra nagyon adaptíve MMO és bátran mondhatom 2.5 hónap után nem találkoztam még ilyen színvonalas free MMo-val pedig párhoz volt szerncsém hidd el 😊 No meg 2 év wow van mögöttem!

Ventura82
Na akkor agyalhatok... Wow-ban Warri tankom volt, L2-ben meg healer...mindig ezek a szélsõségek 😄

Doomista
de abban egyet értünk, hogy mage foreva <#eplus2><#ravasz1><#gonosz2>

penge25
Minden kari jó szerintem!

Doomista
minden kari táp !
priest --- nagyon szar dmg,de healer és ezért nagyon keresik partyban,healelésbõl profi..
mage,scout,rogue --- dmgs állatok,de nincs akkora defjük...õk adják a finom dmg-t.
knight,warrior --- defes állatok,de nincs akkora damage...õk a tankok.

Doomista
basszameg,azt hittem ma 16. van 😄

Ventura82
Ahammm,értem. És milyen karit lenne érdemes indítani? Úgy értem, vannak "gyengébbek", vagy azért valamennyire ballanszolt a dolog?

penge25
Butaságot ne írj március 19-én jön ki a full az nem ahéten van teeeeeeeee 😊

penge25
Nem törlik a karikat indítsd nyugodtan, van jópár szerver! ezeken van a legtöbb magyar Siochain, Macantacht

Doomista
Ezen a hét pénteken jön ki a full !
Nem, nem veszitesz el semmit ! Ez nyitott béta, a karik megmaradnak. Zárt bétában vesztek el!
Persze,van csomó szerver,azon belül 3 channel.
Én machamanton vagyok gubberxel és babaszappanal. Itt rengeteg a magyar, egy magyar tápos klán van,a a hungarikum, de sok magyar nemzetguildban is van,mint én és guberx.

Ventura82
Üdv srácok!

Szívesen csatlakoznék a díszes kompániához, de elõtte lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban. Szóval, látom, hogy jövõ hét vége körül jön ki a full kliens. Ha én most a nyílt bétán nekiállok játszani addig, akkor a kijövetelkor elveszik a karim és kezdhetem újra?
A másik. Vannek itt is szerverek mint pl. a wow-ban? Ha igen, akkor hol, melyiken lehet titeket megtalálni?
Na egyenlõre ennyi lenne. Kössz, üdv!

Doomista
ez a 10 mines dungiban esik mobokból 😊
ezek vésztartaléknak nagyon jók. csunyább helyzetekre tartogatom 😄

Doomista
bizony 😊
krv örülök is az uj patchnak,de közben már mérges is vagyok, mert fél 1 van már,és még offok a serverek !
galaxi +40 volt,az helyébe tolom fel +50re a crit növelöt,ha abbol a +40 tpböl kijön...ha nem akkor +22 thundertis rápakolom,egyszoval elvileg akkor ez a 2 skill lesz teljesen alap...de ezeket nem is használom tulzottan...flame,fireball,phoenix,purgatory elég bõven ! akkor inkább crit növelö...pvpben is rohatt jol jön elhiheted !

penge25
Doom nézem a képediet hallod olyan potikat hol lehet kapni, mint ami neked van, ezek mennyi manát hpt töltenek? az a zöld és piros kancsó féle

Doomista
jaja,az nem hat rám sem....plasmat nem tolom fel.

penge25
Mindegy elcsevegünk itt nem nem unod magad legalább😊

penge25
hmmm ez se lesz így rossz skill Plasma Arrow now always causes "Charged" state - lasting 6 instead of 10 seconds., gyakorlatilag 100% hogy +6% crited lehet ha ezt kimaxolod, bár még mindig nem éri meg ez a skill kicsi a sebzése 910, de csak 2 seces skill, viszont flame 3 seces de az 1645-öt sebez alapból

Doomista
persze irok, csak már tényleg jó lenne ha menne...9 óta várok...játszhatnénk multival,de hát bármikor jó lehet,és ez a szar,hogy várni kell ezért...

penge25
Pont erre gondoltam én is 😊

penge25
Doom majd légyszí 4 -ig tudnál egy kis összefoglalót írni, hogy szerinted nerfelve vagy tápolva lett a mage?

Doomista
bazd tényleg,és erre csak ezt tudom mondani:
JEEEEEEEEEEEEEEEEE
most a crit növelöt maxra tolom másért cserébe 😛

penge25
Ennek örülök valammenyire, mármint a resetnek, bár mondjuk minden jó felé volt osztva😊

penge25
ki van bõvítve a patch egy új patchel

* Epic-Skill dialogues have all been localised.
* 2 more Dragonfang Ridge quest-lines are now localised.
* Additional corrections have been made.

TP Reset

* Owing to the extensive changes to the combat system, all TP are reset.

Scouts

* Piercing Arrow and Combo Shot always now share the same cooldown timer.

Mage

* Plasma Arrow now always causes "Charged" state - lasting 6 instead of 10 seconds.

Warrior

* Berserker now only affects the caster - no longer the group.