Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyáhh..nincs meg szero de update mar megvolt 😛
es rom hungary is behallt...marmint extra.hu szerverei... komolyan... atkene koltoztetni az oldalt... van valakinek otlete? 😄
...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Ez a játék úgy lett kitalálva,és leginkább olyan playerek jönnek,akik tudják hogy hogy kell normálisnak lenni...és sok bound miatt kevés a törés ugyebár...legalábbis magyarról nem hallotam akit feltörtek volna 😛
mind1, isten egy játék ez 😛 ha fizecc item shoppért akkor még jobban élvezed 😛
Aztán egyszer csak lesz 3
Egyenlõre az insták mégcsak 6 fõsek , a bossok már raid szintûek de partyval is lelehet tolni 1-2 öt 😄
Doomista veszed le azt a képet amin partyba vagyunk ^^ Reklámozod itt a táp embereket 😄 Jogdíjat követelek
warrior hát nem atom defes de talán most a patch után az lesz 😄
Bár addig tolom a priestem defjét akkor mig nagyobb nem lesz 😄
tanknak inkább knight.
priest --- nagyon szar dmg,de healer és ezért nagyon keresik partyban,healelésbõl profi..
mage,scout,rogue --- dmgs állatok,de nincs akkora defjük...õk adják a finom dmg-t.
knight,warrior --- defes állatok,de nincs akkora damage...õk a tankok.
Nem, nem veszitesz el semmit ! Ez nyitott béta, a karik megmaradnak. Zárt bétában vesztek el!
Persze,van csomó szerver,azon belül 3 channel.
Én machamanton vagyok gubberxel és babaszappanal. Itt rengeteg a magyar, egy magyar tápos klán van,a a hungarikum, de sok magyar nemzetguildban is van,mint én és guberx.
Szívesen csatlakoznék a díszes kompániához, de elõtte lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcsolatban. Szóval, látom, hogy jövõ hét vége körül jön ki a full kliens. Ha én most a nyílt bétán nekiállok játszani addig, akkor a kijövetelkor elveszik a karim és kezdhetem újra?
A másik. Vannek itt is szerverek mint pl. a wow-ban? Ha igen, akkor hol, melyiken lehet titeket megtalálni?
Na egyenlõre ennyi lenne. Kössz, üdv!
ezek vésztartaléknak nagyon jók. csunyább helyzetekre tartogatom 😄
krv örülök is az uj patchnak,de közben már mérges is vagyok, mert fél 1 van már,és még offok a serverek !
galaxi +40 volt,az helyébe tolom fel +50re a crit növelöt,ha abbol a +40 tpböl kijön...ha nem akkor +22 thundertis rápakolom,egyszoval elvileg akkor ez a 2 skill lesz teljesen alap...de ezeket nem is használom tulzottan...flame,fireball,phoenix,purgatory elég bõven ! akkor inkább crit növelö...pvpben is rohatt jol jön elhiheted !
JEEEEEEEEEEEEEEEEE
most a crit növelöt maxra tolom másért cserébe 😛
* Epic-Skill dialogues have all been localised.
* 2 more Dragonfang Ridge quest-lines are now localised.
* Additional corrections have been made.
TP Reset
* Owing to the extensive changes to the combat system, all TP are reset.
Scouts
* Piercing Arrow and Combo Shot always now share the same cooldown timer.
Mage
* Plasma Arrow now always causes "Charged" state - lasting 6 instead of 10 seconds.
Warrior
* Berserker now only affects the caster - no longer the group.