Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
+3n szebb lesz 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Bazz a kalapálás ennyit dob a staffon 😊

Doomista
mirõl beszélsz ? felvilágositanál ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Hmm tp reset lesz minden kasztnak?

Doomista
öcsém, mi imba cuccai vannak már a legtáposabb knight-nek...nézzétek...
klikk és jobb tessék lapozni tovább...

penge25
zozo te milyen fusion stonékat használsz 3 statosokat vagy 2 vagy 1 statosokat?:

penge25
nos ez nem egykezes ez kétkezes kard gondolom kétkezesnek azért alapból durvábba sebzése, persze a speed rovására, ha neki van 900 az egykezes akkor fatenek simán van mint mondtam 2k+ sebzésea kétkezes kardjának. T6 pénz kérédse nálunk a t6-os mana stone az kb 800k tól indul ahaban!

Doomista
ezzel most azt akarod mondani, hogy már itt lenne az ideje annak, hogy a hungarikumba egy új "táp" mage jöjjön ?😛

Doomista
újabb patch...serverek off

az a 20 staminás is tölünk van 😛

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Igen egykezes,
Értem hogy T6 csak ugye hogy jó statok is legyenek a t6os fegyon ne csak dmg ahoz megkurvasok kö kell 😄

tegnap láttam egyik elsõ 50es maget T6os staffal ami brutál statokkal lett T6 😄
Énis gondolkodtam hogy az 50 es wandomat feltolom T6 ra csak ahoz 81 egy vagy 2 statok egyforma kõ kellene

Doomista
mért lenne soványka ?
rajtam össze vissza vannak a statok,nincs igy kitervezve hogy 6*22 wisdom...nálam van 4,8,10,12,16 attrib fajták. 17-22 staminák. 17-22 intek,17-22 wisdomok,hp 54-74 mp 54-74 meg ilyenek 😊 mag def is van 50,mag attack,szal valahogy igy állok 😄 de ha akarod összerakhatom a cuccokat hogy melyik milyen statot ad és megnézed,mert én most ezt valamennyire fejbõl irtam le. de sárgákkal tényleg nem törödök...me csak ilyen mag def mag attackos sárgáim vannak...van 20 staminás sárga ékszer,de az mellet még zöld stat is van sajnos,és igy az már 2 stat 😞
szóval nekem még nem estek olyan krv jó sárga statos cuccok...😊

penge25
Az egykezes kard nem?

penge25
csak lehet a 6*22 stami, meg wisdom sovánka lesz nem? (persze a hpt az ékszerek tolnák +1200-val)

penge25
nem +6 -ozásrõl beszélek. t3ból csinál t6-ot a 3 t6-os stone segítségével, meg persze +6-os is a cucc 😊

penge25
ez t6

penge25
Ha nem is 2600 de 2k felett van erre megesküszöm!!!

penge25
oksa este fellépek és belinkeltetem vele, nem hülyülök fate meszze a legimbáb kari a szerverünkön

linkeld be a kardot ^^
Nálunk a legtápabb knight/priestnek van Scar+6 ra feltolva 900Pdmg je 😊

penge25
Szerintem neked is van már ilyen táp a karid, azért ez nekem csak terv sokminden megvanmár persze,de még kell cucc bõven 😊Egyenlõre így képzelem el a tápot ettõl van sokkl sokkal durvább is, de ahoz vagy 10-20 milla kellne vagy annyi szabadidõ mint a tenger a sok sárga stat miatt, gondold el ha mind a 12 cuccodon magnek való sárga statod lenne gyáá egybõl bannonálnak, mert akkora táp lennál, hogy a bossok már akkor meghalnának mikor végigmérnék milyen cuccban vagy 😄

Doomista
<#wow2>

Doomista
te biztos táposabb leszel mint én 😄

penge25
Ja guildünk legtápabb karija yourfate, csinált tegnap egy olyan kardot sokkot kaptam, kétkezes 2600 pdamagés lett 3 t6-os mana stone kicsit megdobta a cuccot 😊

penge25
jaja nekem is kellen két ékszer ami 1200 hp-t ad együtt, ahogy nézegettem én így képzelem a tápom, ugye össz vissz 12 cuccod van mageként (ha 2 kezes staffot használsz) nos egyenlõre kicsiben gondolkozok tehát 3 statot tudok felrakni szabadon minden egyes cuccra.
az ékszerek lesznek lehet azok amikre rászánom a kest hogy azokra 2 statot tartalmazó követ használok majd nos amit akarok, és ez gond nélkül megoldható:
12*22 int
6*22 stamina
6*22 wisdom
6* illumine V
6* +10 vagy +17 all atrib stat (nos ezeket nehéz összeszednem 3 már van )

Doomista
megsúgom nagyon de nagyon halkan neked, hogy én tegnap nem mentettem le a helyet az insta bejáratánál,mert nem volt nálam kék vodka....szóval ha megint el kell oda menni valaki miatt, szóljatok, mert akkor már viszek is magammal markinget 😄😄

Doomista
sárgákat szeretem,leginkább kérdõjeles ikonjuk van 😄😄

Doomista
hát én inkább full zöldben vagyok,csak a staff meg a vállas a kék...többi mint zöld...de hidd el ebben a játékban a fehérbõl is atom táp lehet,de azt még elis tudod legalább adni ! pl gubbnak 50 fehér bowja van,jó táp,és ha majd lesz jobb stb,simán eladja jo pénzért...csak dmg,defben jobb a zöld,aztán a kék,lila,végül a sárga...😊 de nekem csak lilában érné meg,full zöld után...kékben nem nagyon.

penge25
Hm visszatérnek az imba runák is Runes (e.g. assembled with the Arcane Transmutor) have been increased in strength.

Penge 6 fõs 50 partyba 1 óra alatt 2k egész jó bár nekünk van Tp bónussz nekem 6k volt amit összekapartunk 😊

Instába 65TP de van aki 120 140TP-t is kap egy mobért benn bónusszal.

Doomista
nem...fajtátol függ,volt amelyikbe csak 4 k critem volt...erõsek nagyon elhiheted ! crit nélkül szart sem sebzel beléjük !

most meg olvasom a forumon hogy nem 11, hanem 12 fele lesz jó elvileg...pedig tegnap még 2 orát irtak 9tõl,mostmeg 3 óra...shit már !

shoulderre rakom,meg felsõre ! ezek adnak staminát alap statban amit a +1 betolt rá,szoval ezt fogja növelni.de nem egy cuccra akarok tenni,olyan +3 +3 cuccot akarok...majd meglátjuk ! most hp kell nekem !
10x jewelbõl nem leszek olyan krv nagy táp eheheheeheh,de azis valami freesen 😛 még mindig azt a krv ékszert várom, az már ad hp-t rendesen...

penge25
Azon gondolkodtam, nem is nagyon éri meg a kék, lila cuccok hajszolása max a sárga statok miatt, mert ezeknek a javítása sokkal többe fáj mint egy egyszerü fehér zöld cuccé, amit ugyis fel tudsz szépen tápolni!

penge25
Mire rakod, kesztyû hat vagy mire?

penge25
2k tp pff az nagyon sok 😊))

penge25
hmm a cyclops elitek ilyen hurkák, ilyen alacsony a resistjuk én hangyába lövök max 3-4k critet 😊

Doomista
xp/tp egyaránt jó volt ^^ 2 k TP-t összeszedtünk ^^
táp volt mindenki 😮
lektápabb te voltál 😄
ezen a cyclops terepen lehet megnézni igazán hogy mi táp van benned !
6,3 k crit volt a legjobb amit az elitekre lõttem

Ne mond hogy tegnap nemkaptál jó xpt 😄
Táp csapattal voltál ^^

Doomista
áááááá 😄
kár hogy nincs valami jobb TP-s quest...bár igaz,ha napi ant az 44k+a cyclops és 30-50 k TP,igy napi tp rendesen meglenne,dehát napi cyclops...😄 meg minden....tényleg kellene valami jó daili quest...

Doomista
20as sem jobb 😄
15 az fasza,25 meg jó...
de a 30as az tényleg meglepett...szarra sem használom azt a water skillt!

penge25
Csak ha az is szintezhetõ lesz akkor megint farmolhatjuk ahhoz is a tp-t ezerrel 😄

Doomista
helyes ! 😊 én ma fogok 10x armorost venni 😊 remélem sok succes jön 😛

de a serverek még mindig offok 😞😞

penge25
Reméljük értelmesebb elite skillt kap a mage mint a lvl 30-as 😊

Doomista
úh tuti meglesz a 35 péntekre...jol idözitettem 😛
pontosság az erõsségem 😛

penge25
tokenért vettem mondtam ha másra nem a staff tápolására nem sajnálom 😊

Doomista
hát igen,a priestet kinszenvedés volt számomra húzni...de most már csak daili van vele, igy semmi szenvedés nincs...nah meg 35lv elit skill,ami elvileg pénteki patchban lesz benne,addigra meg pont 35 lesz elvileg.

penge25
Priest 26, én nem szintezem majd ha ki lesz maxolva pár mage skillem, ugyis jön 19-én egy rakat új küldi és könnyebb lesz a priestet húzni 😊

Doomista
max 11

teddymac
serok mikor indulnak ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Doomista
nah elindult a patch 😊

Doomista
restart után van igen,és amugy nem ! legalábbis én soloztam volna,de annyira féltem hogy lehet kinyir,hogy inkább hivtam partyt !
de a mage solozza...spellt rányomod és azzal kinyirod...vagy stunolod mint az állat...csak ugye jönnek a katonái,szoval a telaskirra támadj azonnal és végezz vele mihamarabb !!
kecc mennyire örültem már hogy meglett ez a quest 😄 ez után mentünk a 2 x hangya katonára,az is meglett...és jó tápos statos sisakot adott,ami már jo is a táposodásra 😄