Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Thx az infot! Aham asszem én az intnek intek pápát ,inkább maradjon csak az a fincsi pajzs rajtam, mert farmoláshoz kell, ahogy hallom instázáshoz fõleg nem árt ekkora pap nerf után 60 int az nem nagy szám mindössze 120 damage fing, de a többivel egyetértek! perzse vagy +30-40ig felhúzom meglátom! de tényleg ekkora skill nerf után is még imbáb a mage? De mi a helyzet ha nincs rajtad a crit akkor is szépen sebzel amúgy vagy érzed azt hogy úgy jóval kevesebbet?

Doomista
de hidd már el,hogy nem érzed meg !
hiába lettek a skilljei szarrá nerffelve,egyszerûen igy is 2x nagyobbat sebez !! nem érzel semmit abból a magenél ami nerff lett !! ezért vagyok kbszt boldog !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
mondom én ez így nincs jól ez hatalmas nerf akkor, és ezt nem értem hogy a picsába nem vették észre amikor kijött a patch, 50% nerf az nagyon sok 😞

Doomista
Leirom neked szépen hogy mit hogy +oltam:

Flame +50
Fireball+44
Lighting +40
Phoenix +40
Purgatory Fire +40

Essence of Magic +49
Energy Influx +47

Wisdom+50 (ez +60 int ugye)

Ami veszteség:
fireball +45 helyett +44 lett
Thunderstorm & Meteor Shower (uj nevet kapott,már nem galaxy) +0 +0
Electro Charge ez +40 volt +680 blockal de most +0 ... valszeg a crit növelö buffért rendesen bekellet áldoznom :S de mint ahogy mondtuk,a mage nem def,a mage dmg,és a több dmgért hajlando voltam elbucsuzni +680 blokktol.
ennyi 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Heal+50 Faith+50 Healing salve +30 holy candle +1 =2300HP
Heal+50 Faith+50 Healing salve +30 holy candle +1 =4600HP Régen
350 heal bonusom van jelenleg 1k wisdommal 750 Intel

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
Hát nem tom doom, de mage skillek nagyon nerfelve lettek de remélem,a buff miatt imba leszek ha írtad 😊 Mert pl flame lvl 50-enen alpból 1.6k sebzett, most olvasom 1.1k khmm csunya nerf, ugyanez a fõnix, purga fire stb

penge25
De még akkor is kevesebbet healelsz ha feltolod azt a skillt ami növeli a healelésedet vagy mi a picsa az? ez viszont szar hír, mert ha a papok drasztikusan nerfelve lettek, sok értelme van ám az instázásnak, mondom én itt valami gyors patchet fogunk kapni mégpedig tuti már csütörtökön 😊

penge25
huh gyorsak ezek a skacok már az adatbázisba is látszik melyik skill lett nerfelve és maelyik lett tápolva úgyhogy gubb itt meglesheted:scout skilljei, a patch után

Doomista
rogue buff,elirtam...de ne kérdezd mi volt,mert meg nem mondom !

Hát véleményem
Vagy mage-t kezdek vagy Knightot
Felére csökkent a healem , defem is csökkent kevesebb Tp-t kaptam vissza mint amennyi volt , szoval nálam -50 pont a csalodás
zonechat alapján eddig nincs olyan priest aki 3k healt tud , na ugy tarts vkit életbe amikor ütnek rá 3-4k dmg et

penge25
azért nem ártana ha a mage lenne a legimbáb nem de 😊, mondjuk ez természetes a legtöbb mmo-ban nekik kell a legnagyobb dps-t osztani, viszont nekik is kell leghamarabb meghalniuk, ha pl egy boss neagy isten ráront a karira ez így lett anno kitalálva 😊 milyen skilleket toltál maxra ha szabad megtudnom 😊 Flame, crit, fire power és mi a 4.?

Gubberx
melyik scout buff?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
este meglátod 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
nem csak a mage kapott überbrutál buffot...scout buffot is betolták zonere,az is brutál...szóval nem csak a mage járt jól 😊😊
most minden helyre megyek,tesztelem fullig a mage táposságát 😄😄

Doomista
beáldoztam...de megérte...és nem fogják nerfelni...ez igy megy...ez van a patchben,ez nem hiba.

de e nélkül is jóval jobb a crit és a damage...szóval ha lejjebb csökkentik,még mindig kiba imba lesz a mage !!

elhittem,hogy nagyobb lesz a mage dmg,crit...de hogy ennyivel ? nem hittem volna...

most viszont krvára kiváncsi vagyok gubb scoutjára,hogy mivel lett imbáb 😄

penge25
akkor a galaxit és a tundert beáldoztad?

penge25
Pff akkor bizza ez nemsokára nerfelve lesz, mert néztem hogy 120% a kritikálod a buffal, hát ennek nagyon örülök, de valjuk be ez felborítja az engyensúlyt, mert a buff gyakorlatilag 90 secig van rajtad és 2 min a cd-je vagyis majdnem folyamatosan critikalt lõhetsz. Sajna tuti nerfelni fogják 😞

Doomista
nem is volt 1 k intem soha 😄
de tényleg nagyon imba dmg-s lett a mage...de majd úgy is meglátod...az elsõ dolgod az legyen,hogy a crit növelö buffot +50re tolod ! én nekem +48 lesz még ma...végülis 48-50 közöt nincs különbség,szóval ez a +50 soká lesz meg nálam 😊
galaxi meg a thunder + lett,ennyivel gyengultem...de tök mind1,a lényeg hogy a 4 féle táp skill elég 😊

penge25
huh hova lett a plusz 1k inted?

penge25
Máris sasolom a képeidet, most is azzal ütöttem idáig el az idõt 😊

penge25
jupiiiiiiiii mage táposcsibe megint ehehehehe thx doomista az összegzést

Doomista
megjöttem...ennyi idõ alatt leirom amit eddig megláttam/tapasztaltam !
ALBUMOMBAN UJ KÉPEK !!

a teleport kicsit egy két helyen drágább lett,szóval több goldba kerül,de nem érzi meg senki....egy devil pályán lévö itemmel visszanyered...
ravenfellben még több questet ado npc került be,nem lehet átmenni persze.
lykben az npcek amik adják a lila cuccokat,kajákat,már angolul levan irva full,nem koreai nyelven van mint eddig.
devilben uj questeket adó npc van (az insta ott még nem nyilt meg)
osztályozás belett rakva (melee,ranged,stb)
a staff legalábbis nálam,kevesebb dmgt ad,770 dmgt adott,most 709 dmg !!
és ez tényleg hozzáadodik a mag attackhoz !
a mage critical növelö buffját....hát hogy is mondjam...ISZONYATOSAN FELHUZTÁK ! TISZTA 100% TÁP AZ EGÉSZ BUFF ! NAGYON DURVA !
magenél egy kétt skillnek a dmgjét lejjeb vitték,mint pl a flame dmgjét levitték,hogy ne sebezzen olyan kbsztt sokat. magerõl a def igen,csökkent,kicsit nerfebb let a def,de én nem nagyon érzem meg !! sõt nem érzem hogy tök szar defes a mage...guildal lehet valamit csinálni...még nincs fennt a leader,majd megnézzük.magic barrier effektjét szebbé tették...priestek elvileg többet tudnak healelni...vagy mi,majd baba elmondja 😄

egyszóval a mage,ami nekünk fontos penge...defben kicsit lett nerf,de tényleg nem érzem...viszont a damage...hogy is mondjam...a crit 2x 3x nagyobb nálam...a dmgek 3x 4x nagyobbak nálam. levették egy két skill dmgjét,meg a fegyo is kevesebbet ad,de baszki,semmit sem érzem meg ebbõl...kibaszot nagy damageket lövök és critteket ! 50 lv mudworm 1 lövés 1 crittel !!! nagyon imba lett a mage dmgeje....iszonyat imba !!!!
egyszerûen fel sem fogom bazd+ !!! képen ottvan a critt növelö buff,hogy mennyivel emeltén,és nálam most mennyi...meg egyéb kép.
10 jewelbõl még 7 sikerült,szóval stamina,int több lett,hp meglett a 4 k már igy...mp is nõt.

egyszóval ûberbrutálmegaállat patcht kaptunk !

penge25
Doomista gondolom megengedi itt van 180 kép, másold bátran itt láthatsz pár ingame képet fõleg a tápolást figyeld, a wow elbújhat itt sokkal szélesebb lehetõség van a tápolásra és nem is kell feltétlen minden este instáznod hogy táposcsibe legyél, javaslom a magyar rajongói oldalt, mert vannak bonyolult dolgok azért pl a tápolása a cuccnak nem egyszerû annyira azért!
Doomista képei a ROM-ról!

penge25
Bazz ne csigázz írjad lefelé mi van a mage-el 😄

penge25
pff ezt passzolom, amjd valami okosabb megmondja szerintem a magyarok mind alapból eu klienst szedtek nyilván 😊 de kérédsedre nem tom a választ sajna, hivatalos fórumon pikk-pakk kapsz rá választ tedd fel bátran ott a kérdésedet,amire esetleg itt nem tudunk válaszolni!

penge25
Naaaaaaaaa mi az?

Doomista
AZT A KURVA !

Ventura82
Na akkor még 1 kérdés. Van különbség az Eu és az Usa kliens között? Úgy értam, hogy ha pl. én letöltöttem az Usa klienst és azt használom, akkor tudok ugyanazokra a szerverekre menni mint az Eu klienssel?
Pl. ugye a wow-ban hiába volt ugyanaz a nevû szerver usa és eu klinesben, fizikailag mégsem volt ugyanaz.

Vamp17
nem kell key. csak a closed betahoz kellett. csak hagy uresen.

Valaki megtudná mondani regisztrálásnál valami keyt kér azt hol tudok szerezni.thx
penge25
scar akkor csinálsz fotót majd fate kardjáról, tölsd fel valahová pls 😊

penge25
Akkor pls ne feled a beszámolót doomista majd 4 elõtt vagy ráér holnap lesz mitt olvasnom majd meló közben, de ha 4 elõtt írsz azért se haragszom meg, kíváncsi vagyok, hogy nerfelve vagy tápolva lettünk e damage szempontjából, def szempontjából ugye egyértelmû nerf 😊

grat
Én elhiszem csak nálunk még nincs t6 os lila fegyó 😞 (kétkezes)
Képalbumomat már linkeltem a cyclops instáról de majd még csinálok 😄
12:30pm GMT / 13:30h CET

The Runes of Magic servers are slowly coming up now.

penge25
thx, már nagyon vártam, hogy max legyek. Család mellett nem játszok annyit, csak mikor már mindenki alszik akkor, és inkább hétvégente este.

ScarY MAN
nem vagyok 50 :S

jo is lenne😄 ... de akkor én lennék a legfaszább mmo-s 😄 😛
nem játszottam mostanság

...

penge25
Igen én voltam dragonmagician a karim neve

penge25
Nekem tegnap belinkelte guildchatbe, azt hittem lefordulok a székrõl 😊

ScarY MAN
akkor te voltál az aki este örült 😄

ha nem akkor keverlek 😄

és gratu ^^

...

penge25
Scar te 50-es vagy ugye, hallod e insták hétvégente szoktak lenni este 9 és hajnal 2 között?

Vamp17
allitolag a guild kastely kivulrol is bejarhato lesz 😊 legalabbis Kerensky azt mondta.

ScarY MAN
az biztos hogy õk a legtápabbak de sajna nem láttam a fegyot :S 😄

majd lehúzom õket egy screenel😄 kiv vagyok rá én is😄

...

Doomista
serverek mennek !!

penge25
Ja amúgy tegnap 50-es lettem mondtam már, jupiiiiiiiii

penge25
Én nem eldumcsizunk itt doom nem így neked is megy az idõ, meg nekem is gyorsabban telik a munkaidõm 😊

ScarY MAN
ha igy folytatjuk a RoM topic elso helyen lesz mire a szerverek nyitva lesznek😄

...

penge25
Aham na figy ugye jól láttam, hogy Yourfate tegnap egy olyan kétkezes fegyvert lóbált a kezében, aminek +2k volt a pattakja, egy lila kis t6-os kard 😊, mert doomék nem nagyon akarták elhinni, tudtammal nálunk Cuki és õ a legtápabbak mindkettõ már réges rég 50/50 😊

ScarY MAN
javitanálak😄

szerver vs szerver vs szerver 😄

...

Vamp17
+ kastely ostrom 😊

Doomista
nincs ötletem 😄

viszont kezdjél valami ezzel a patchal, mert már kezdek bekattanni,hogy fél2van, de még a szerverek nem mennek !

penge25
Van külön pvp, és pve szeró magyarok pve szerókon vannak a kettõ amit lent linkeltem azon. pvp szeró ratyi sokan panszkodnak. Pve- be egyenlõre 1 vs 1 aréna van, de pár hét itt lesznek a mini bg-k, sõt amit nagyon várunk a guild vs guild sõt van durvább is na erre kiváncsi leszek szerver vs szerver !