Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiába lettek a skilljei szarrá nerffelve,egyszerûen igy is 2x nagyobbat sebez !! nem érzel semmit abból a magenél ami nerff lett !! ezért vagyok kbszt boldog !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Flame +50
Fireball+44
Lighting +40
Phoenix +40
Purgatory Fire +40
Essence of Magic +49
Energy Influx +47
Wisdom+50 (ez +60 int ugye)
Ami veszteség:
fireball +45 helyett +44 lett
Thunderstorm & Meteor Shower (uj nevet kapott,már nem galaxy) +0 +0
Electro Charge ez +40 volt +680 blockal de most +0 ... valszeg a crit növelö buffért rendesen bekellet áldoznom :S de mint ahogy mondtuk,a mage nem def,a mage dmg,és a több dmgért hajlando voltam elbucsuzni +680 blokktol.
ennyi 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Heal+50 Faith+50 Healing salve +30 holy candle +1 =4600HP Régen
350 heal bonusom van jelenleg 1k wisdommal 750 Intel
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Vagy mage-t kezdek vagy Knightot
Felére csökkent a healem , defem is csökkent kevesebb Tp-t kaptam vissza mint amennyi volt , szoval nálam -50 pont a csalodás
zonechat alapján eddig nincs olyan priest aki 3k healt tud , na ugy tarts vkit életbe amikor ütnek rá 3-4k dmg et
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
most minden helyre megyek,tesztelem fullig a mage táposságát 😄😄
de e nélkül is jóval jobb a crit és a damage...szóval ha lejjebb csökkentik,még mindig kiba imba lesz a mage !!
elhittem,hogy nagyobb lesz a mage dmg,crit...de hogy ennyivel ? nem hittem volna...
most viszont krvára kiváncsi vagyok gubb scoutjára,hogy mivel lett imbáb 😄
de tényleg nagyon imba dmg-s lett a mage...de majd úgy is meglátod...az elsõ dolgod az legyen,hogy a crit növelö buffot +50re tolod ! én nekem +48 lesz még ma...végülis 48-50 közöt nincs különbség,szóval ez a +50 soká lesz meg nálam 😊
galaxi meg a thunder + lett,ennyivel gyengultem...de tök mind1,a lényeg hogy a 4 féle táp skill elég 😊
ALBUMOMBAN UJ KÉPEK !!
a teleport kicsit egy két helyen drágább lett,szóval több goldba kerül,de nem érzi meg senki....egy devil pályán lévö itemmel visszanyered...
ravenfellben még több questet ado npc került be,nem lehet átmenni persze.
lykben az npcek amik adják a lila cuccokat,kajákat,már angolul levan irva full,nem koreai nyelven van mint eddig.
devilben uj questeket adó npc van (az insta ott még nem nyilt meg)
osztályozás belett rakva (melee,ranged,stb)
a staff legalábbis nálam,kevesebb dmgt ad,770 dmgt adott,most 709 dmg !!
és ez tényleg hozzáadodik a mag attackhoz !
a mage critical növelö buffját....hát hogy is mondjam...ISZONYATOSAN FELHUZTÁK ! TISZTA 100% TÁP AZ EGÉSZ BUFF ! NAGYON DURVA !
magenél egy kétt skillnek a dmgjét lejjeb vitték,mint pl a flame dmgjét levitték,hogy ne sebezzen olyan kbsztt sokat. magerõl a def igen,csökkent,kicsit nerfebb let a def,de én nem nagyon érzem meg !! sõt nem érzem hogy tök szar defes a mage...guildal lehet valamit csinálni...még nincs fennt a leader,majd megnézzük.magic barrier effektjét szebbé tették...priestek elvileg többet tudnak healelni...vagy mi,majd baba elmondja 😄
egyszóval a mage,ami nekünk fontos penge...defben kicsit lett nerf,de tényleg nem érzem...viszont a damage...hogy is mondjam...a crit 2x 3x nagyobb nálam...a dmgek 3x 4x nagyobbak nálam. levették egy két skill dmgjét,meg a fegyo is kevesebbet ad,de baszki,semmit sem érzem meg ebbõl...kibaszot nagy damageket lövök és critteket ! 50 lv mudworm 1 lövés 1 crittel !!! nagyon imba lett a mage dmgeje....iszonyat imba !!!!
egyszerûen fel sem fogom bazd+ !!! képen ottvan a critt növelö buff,hogy mennyivel emeltén,és nálam most mennyi...meg egyéb kép.
10 jewelbõl még 7 sikerült,szóval stamina,int több lett,hp meglett a 4 k már igy...mp is nõt.
egyszóval ûberbrutálmegaállat patcht kaptunk !
Doomista képei a ROM-ról!
Pl. ugye a wow-ban hiába volt ugyanaz a nevû szerver usa és eu klinesben, fizikailag mégsem volt ugyanaz.
Én elhiszem csak nálunk még nincs t6 os lila fegyó 😞 (kétkezes)
Képalbumomat már linkeltem a cyclops instáról de majd még csinálok 😄
12:30pm GMT / 13:30h CET
The Runes of Magic servers are slowly coming up now.
jo is lenne😄 ... de akkor én lennék a legfaszább mmo-s 😄 😛
nem játszottam mostanság
...
majd lehúzom õket egy screenel😄 kiv vagyok rá én is😄
...
viszont kezdjél valami ezzel a patchal, mert már kezdek bekattanni,hogy fél2van, de még a szerverek nem mennek !