Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bosst amig nem javitják nemfogtok ölni 😊

Tegnapi történet : Lementünk tesztelni hogy ezzel a healel meddig jutunk cyclopsba , mobokkal nemvolt semmi gond Tank táp Dps Táp alig alig vettek le
Jött drága Bodosh akit 50% ig letoltunk erre dobott egy 7k whirlwindet aztán még1 et utána rám 9k whirlwind fekvés 😄
Jó feladtuk , erre mentünk volna legalább Misticbe , de guildtársak lennvoltak és közölték hogy az a boss aki idéz Dorlos 50- es tankba 80% os aoet tolt wipe 😄
ugyhogy irány Abbey 50 tankra 1-2k kat ütött a boss ott sima volt ^^
Jelenleg ugy néz ki az instákba nincs pdef , mert 50 scoutba sima mob Misticbe 1.5k dmg et ütött

Server legerõsebb Knight/pap-ja azért beprobálta a minotaur bosst pont ottvoltunk ^^ 17k hp 27k pdef a boss ugy gázolt át rajta mint a huzat
Priest aki healezte 15k Dmg et kapott
Számomra akkora csalódás ez 😞(

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
folyt. hogy a mobok resitjét teljesen megszüntették, és vissza fogják nyilván rakni, akkor mi is itt fogunk doomista sírni lehet, mert nem kicsit leszünk nerfelve 😞

penge25
Nos, hajnalba kelltem hogy megnézzem mi lett a rommal. Hát összegezve a maget irdatlanul feltápolták, egy elég érdekes dolgot figyeltem meg majd nézd meg te is doom, még jó hogy idõbe vettem észre és nem szartam el sok tp-t így 300k tp-van tartalékba, és ami kell az maxon vagy magas szinten van. na Doom sasold meg ha pl nem raktál a thunderra, purgéra vagy galaxi skillre egy fikarcnyi tp-t se. Na mit látsz bazz, semmi pontom nincs a purgán, phonixen, galaxin, de így is brztálisakat sebzek velük. Hát véleményem szerint az én sebzésem alsó hangon 3*, 4* lett! szóval durvának tartom azt hogy egy antot egy fire ballal lenyomok. Viszont szerintem rájöttem ez miért van, tutkó hogy a játék készítõi valamit elbarmoltak a mobok magic resistjével. mert azt nem hiszem el hogy pl egy thunderstormnak lvl 1-en 700-800 kellene sebezni és bárkin annyit sebzek! másik nem tom de a fegyók pluszolása az kegyetlenül nerfelve lett, +4-es lett a staffom és így ad midössze +117 m.damagét! Jó örülök mint majom a farkának, hogy cucc nélkül tápos vagyok, de ezzel nem kicsit borították fel az egyensúlyt, egy apró példa hajnalból. lvl 38-as mage 10-15 cactust képes farmolni, minden gond nélkül, hát khm ez azért durva ám! Nos van ám nem kicsi hátulütõje is annak, hogy atom tápok lettünk, nem tom mi az istent fogok csinálni boss killnél, mert lövök egyet és 6-7k crit, guildünk legtápabb mage 12-13k criteket tol bossba. Hát nem tom meg kell várni legalább akkor azt hogy 70% levigyék a bosst, mert így olyan agrót fogunk termelni, hogy ihaj! na ennyi tömören röviden! Viszont ha a gyanúm beigazolódik, hogy a

Jött 1 jobb game ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
neked amúgy is mind1,nem romozol már,3 nap után feladtad ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez eléggé üres sztem ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
lol !
vettem 34 db +41-50 weapon jewelt,hogy végre feltudjam tolni a 48 lvl kék staffom +3ra...erre 5 jewelbõl felment...+3 lett...sikerült...
csaka büdös életbe már hogy máskor 50 db-ból nem ment fel,és most meg vettem krv sokat 😄 ezt az isten kibaszát ! 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ez

szerintem az egész updateben ez volt a legjobb...guild castle...lv7 guild rank kell hozzá...azt elérni azért kis idõ 😮 😛

Gubberx
mi az album címe?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hyder
és melyik az a 2 szerver?

én is most kezdem 😊

Steam: [HUN]Feriggno

ScarY MAN
duuurva😄
megyek gyujtok matit hogy nekunk is legyen xD

...

Vamp17
extra.hu-n karbantartas van...

amint vege, lesz rom hungary

Miért nem jön be a RoM hungary? :S
Vamp17
2 angol pve szeron vannak magyarok.

Doomista: latszik hogy ez a guild castle ostrom jatekmodra van tervezve 😊

Ventura82
Na, kész, fel van patchelve. Hova is menjek akkor? Hol lehet titeket megtalálni?

Vamp17
uhh zsear ez a guild castle!!!!

szuper hogy ilyen lett, nem pedig csak egy nagy szoba mint a hazad...

Doomista
hungarikum guild castlerõl képek az albumban 😄
have fun !
theexilednek is nem sokára lesz 😛

Doomista
ugy sajnállak titeket 😞 gubb téged sajnállak a legjobban te szegényke 😞
de úgy sem fog igy maradni ez a helyzet, még ezen a héten tápabbá fognak titeket tenni, mint most a maget...

Gubberx
meg a scoutok rugók is dögöljenek meg 😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Komolyan huzzam az Intet a heal miatt Huzzam a Wisdomot a mana miatt
Stamina kell a Hp miatt
Ennyit statot nemlehet IM nélkül magadra pakolni
Priest knight imba marad Priest/mage dögöljön meg 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
szerintem az ingyenes rom többé nem lesz rom 😄 rom bezárul. nem lesz eu rom 😄

penge25
sajnos hasonlóan sok ilyen véleményt olvasok mint a tied teljesen jogosan, na léptem reméljük megoldják hamar thx doom még egyszer a gyors összefoglalót bye all!

penge25
na majd meghozza a holnap mi hogy van ebben a patchben, nekem van egy sanda gyanúm itt gyors hotfix lesz, sokan fenyegetõznek, hogy nem ezért toltak bele annyi pénzt a gaméba, na ezeket nem tom sajnálni ha lenne rá lehetõségem, bétába akkor se fizetnék egy fityinget se éppen az ilyen malõrök miatt 😊

Gubberx
én sztem ha hazaértem megnézem hogy cseszték el a karimat és ha tényleg olyan szar lett akkor hanyagolom a gamét amíg ki nem javítják, ha meg marad így akkor bye rom

penge25
huha csúnya bugok is vannak 20k critekt vágnak egyes bossok lol 😊na ezt éld túl, meg a nerfelt papok ezt healeljék ki

Doomista
hát most már baszki én is szarul érzem magam...have fun a mageért,de a többi kasztért...igy már fele annyira sem örülök :\
shit

penge25
mélyen hallgatnak pedig anno mindig beszóltak, minden egyes patch kijövetele után, persze anno is volt sírás rívás, de ennyi sosem. most örülnöm kéne hogy mi jól jártunk, de így kicsit keserû a szám íze 😞

penge25
rougók is sírnak nerfelték õket is nem kicsit

penge25
ez azért nagy hülyeség volt a részükrõl, mert szegény papok a wisdomot tápolták egekbe, erre meg nesztek cumi az intet kellett volna lol 😞

Doomista
engem csak egy valami érdekel a forumbol...a fejlesztõk válasza ! hogy mit válaszolnak erre 😄 miért tartunk itt ?😄

Doomista
lol
többi kasztnál nincs valami igy ? hogy roguenek kicsit többet kell erre tenni,vagy valami ?

penge25
Hát szerintem az van közeledik a határidõ és sajnos kapkodnak nem kicsit idáig kéthetente jöttek a apatchek mostmeg ömlenek, meg hogy gond van a patchel azt is mutatja hogy pár óra alatt 41 oldalas hozzászólás van a patchez 😊

penge25
na papoknak ajánlom figyelmébe, mi változott bár ezt a lépést nem értem. Szóval azért picsa ahealetek, mert a heal nagyságát az int határozza meg, tehát minnél több lesz az int annál több lesz a heal up 😊

Doomista
hát baszki nemtudom...
akik kiadták a patcht,azok tudták hogy ezt adják ki nem ?
vagyis tudták hogy ez fog történni minden kasztal...szóval ök döntötték hogy igy lesz ezentúl ezzel a patchel nem ?
mert akkor most nem értem mi értelme volt kiadni hogy most megint lesz ebbõl valami....én már nem értem...és kiváncsi leszek most mi fog e pár nap alatt történni...

penge25
Pff gubex te is fogol anyázni na hivatalos fórumról:

Scout 10 min does 1/3 the damage now also.. FAIL

penge25
Remélem, de az se baj ha nem nerfelnek minket nem Doom 😊

Doomista
hát ha nerfelve leszünk,akkor is biztos nem leszünk szarabb dmgesek amik eddig voltunk...

penge25
hát a priestek nem hinném hogy nagyon elégedettek lennének, fõleg a heal miatt 50% nerf az azért nagyon durva jó a dotjuk elég szépen sebez, de a hotjuk khmm

penge25
anyázás megy magek és a knightok hallgatnak csupán sunyi mosoly van a arcukon. Tuti nerfelve leszünk doomista, mert akkor gondold el ott az 1 vs 1 fogod dur egy villám felrakod a buffot 2 flame és áldás békesség bárkinek 😊

Vamp17
jaja olvasom en is a hiv forumot. mage priest knight warrior ezek akik elegedettek nekem az jott le. scout rouge meg sir folyamatosan

penge25
eheh tegnap néztem tudod mennyivel növelte manát 1 int= 1 mana, pont tegnap néztem, a wisdom na az keményen növeli, tehát mondom 60 int= 60 mana +120 m damage, p damagét meg leszarom magnek az nem számít. De ha nem így van cáfoljatok meg mondom tegnap néztem toltam 1-et az inten és +1-el lett több a manám nem 10-el 20-al stb.

Doomista
most hogy nézem, a fireball is kicsit más effekt lett...

kb mit irkáltak ?

penge25
Ejej hivatalos fórumba hatalmas botrány van a patch körül, látom itt a magen és a knighton kívül szinte mindenki szopókál nyalókál 😞

Doomista
amugy az alap sebzésem budworm +50 lvlre 4,4 k minimum...

jah és a flame effektjét szebbitették ! szebb tûzgolyó effektje van 😊

Doomista
gyere csak pvpre...megszeretném azt mutatni,hogy crit buffal egy 50/50 knight/roguet hogy vertem be 1 flame lövéssel crittel. 6,8 k hpja volt amugy.

Doomista
nem,de azt is akartam irni...az is 50

Doomista
lol nem csak a mag damaget növeli te...phy damaget is növeli,meg a manát is rendesen növeli...azt 30-40re akkor is ki kell huznod ! 😊

hallod mondom...50 lv budwormnak a 90% hpját alap flamevel leszedem...1x flame,és a 100bol 9 hpja maradt...vagy kevesebb...

és crit buff nélkül ! crit buffal joval durvább...

hidd már el...hiába nerfelték a mage skilleket ! egyszerûen semmi érzés...

Gubberx
azon kívül hogy a wind arrow 8 helyett 12 concentrationt zabál más változást nem tapasztalok :/

penge25
Fire knowladge 50 nem azt nem írtad?

penge25
akkor ok, remélem együtt örülünk holnap reggel, hajnal 4 kor felkelek csakhogy megnézzem a magembõl mit csináltak 😊