Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnapi történet : Lementünk tesztelni hogy ezzel a healel meddig jutunk cyclopsba , mobokkal nemvolt semmi gond Tank táp Dps Táp alig alig vettek le
Jött drága Bodosh akit 50% ig letoltunk erre dobott egy 7k whirlwindet aztán még1 et utána rám 9k whirlwind fekvés 😄
Jó feladtuk , erre mentünk volna legalább Misticbe , de guildtársak lennvoltak és közölték hogy az a boss aki idéz Dorlos 50- es tankba 80% os aoet tolt wipe 😄
ugyhogy irány Abbey 50 tankra 1-2k kat ütött a boss ott sima volt ^^
Jelenleg ugy néz ki az instákba nincs pdef , mert 50 scoutba sima mob Misticbe 1.5k dmg et ütött
Server legerõsebb Knight/pap-ja azért beprobálta a minotaur bosst pont ottvoltunk ^^ 17k hp 27k pdef a boss ugy gázolt át rajta mint a huzat
Priest aki healezte 15k Dmg et kapott
Számomra akkora csalódás ez 😞(
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vettem 34 db +41-50 weapon jewelt,hogy végre feltudjam tolni a 48 lvl kék staffom +3ra...erre 5 jewelbõl felment...+3 lett...sikerült...
csaka büdös életbe már hogy máskor 50 db-ból nem ment fel,és most meg vettem krv sokat 😄 ezt az isten kibaszát ! 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
szerintem az egész updateben ez volt a legjobb...guild castle...lv7 guild rank kell hozzá...azt elérni azért kis idõ 😮 😛
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Doomista: latszik hogy ez a guild castle ostrom jatekmodra van tervezve 😊
szuper hogy ilyen lett, nem pedig csak egy nagy szoba mint a hazad...
have fun !
theexilednek is nem sokára lesz 😛
de úgy sem fog igy maradni ez a helyzet, még ezen a héten tápabbá fognak titeket tenni, mint most a maget...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Stamina kell a Hp miatt
Ennyit statot nemlehet IM nélkül magadra pakolni
Priest knight imba marad Priest/mage dögöljön meg 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
shit
többi kasztnál nincs valami igy ? hogy roguenek kicsit többet kell erre tenni,vagy valami ?
akik kiadták a patcht,azok tudták hogy ezt adják ki nem ?
vagyis tudták hogy ez fog történni minden kasztal...szóval ök döntötték hogy igy lesz ezentúl ezzel a patchel nem ?
mert akkor most nem értem mi értelme volt kiadni hogy most megint lesz ebbõl valami....én már nem értem...és kiváncsi leszek most mi fog e pár nap alatt történni...
Scout 10 min does 1/3 the damage now also.. FAIL
kb mit irkáltak ?
jah és a flame effektjét szebbitették ! szebb tûzgolyó effektje van 😊
hallod mondom...50 lv budwormnak a 90% hpját alap flamevel leszedem...1x flame,és a 100bol 9 hpja maradt...vagy kevesebb...
és crit buff nélkül ! crit buffal joval durvább...
hidd már el...hiába nerfelték a mage skilleket ! egyszerûen semmi érzés...