Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
ohh latom mar valaki megtalalta a patchnotest

Vamp17
volt valami villam patch mert most a jatek verzioszama 1818 de nem tom hogy mit csinalt.

Doomista: nem kulfoldi rakta ki a keped hanem en 😊

Version 2.0.1.1818

Balancing

* Raised the power of heals
* Raised healing bonus levels
* Raise all weapon's magical attack
* Fix Cyclops boss attack bug
* Fix Cyclops mobs' attack

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Hát aki tesztelte a healt az tudja hogy csak a magic dmg ad a healhez az int meg semit a bonuszhoz, nem hiába Csillagharcosnak 600+ nekem meg 300 a heal bonus ráadásul ha ékszerrel +olod +1+2+3+4+5+6 ra akkor az ad 6 magical damaget meg +30 mag attackot ami semmire nem jó a healhez 😄

A 200k goldos Shieldemet meg nemfogom azért kidobni hogy 300 al többet healezzek 😄

penge25
mondjuk nekem jól indult a hajnal +4 lett a staffom és még mindig marad a 10bõl 4 jewelem 😊

penge25
ejj mondom cukkolak egy kicsit, hamarosan kiderül vagy beborul úgy is 😊

Doomista
ne beszélj már baromságokat...hogy szarrá nerffelik a maget...mert már idegesit !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
lol,ez az én képem !!
picasa rom albumát naponta 10 k ember nézi...hm akkor külföldiek is nézik ezek szerint 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Van egy rossz sejtésem, úgy lenerfelik a maget, hogy ha látunk majd egy 1k kritet flaméval már az örömtõl a seggünket fogjuk a földhöz verni XD

penge25
Magyrán valami ilyesmi, nem rejtõzködök elõletek, csak mi jelenleg gyûjtjük az angol és német visszajelzéseket(nyilván a negatív), és sajnos ebbõl sok van!

penge25
Na egy fejlesztõi hozzászólást találtam:

Just to let you know: I'm not in hiding - we're collecting the EN and DE feedback. (And it's quite a lot...)

penge25
penge25
híres vagy doom fent van a képed a fórumba te vagy rajta ehehehe

penge25
Vagy felkötötték magukat, ejnye ekkora malõrt elkövetni egy hétel megjelenés elõtt 😞

penge25
Nos amit a papokkal csináltak az meg hihetetelen, halod baba amit írtam az nem egészen úgy van, szóval az int határozza meg a healup nagyságát, de állítólag csak a staffodon lévõ int számít csak lol:

For all priests:

the only thing that affects healing power is the basic magical damage of the weapon

stats doesn't count, the only way is to upgrade the basic damage. so, good bye wand&shield...

Doomista
hát szerintem most az egész fejlesztõ leitta magát,ma keltek másnaposan !

penge25
65 oldalas hozzászólás van a patchez 41-nél járok, semmit nem írtak eddig! Látod még az sincs kiírva miért van leállás, mit csinálnak mosat épp stb. Pf nem tom nem tesztelték a patchet vagy mi?

penge25
pff van akinek a fele tp-je eltûnt nem szar

Doomista
és a fejlesztõk semmi hsz-t nem irtak még ?

penge25
Pff nagyon osztotják a fejlesztõket a fórumba ehehe fõleg a papok anyáznak és osztják az észt a topikba, megjegyzem teljes joggal 😊

penge25
Guild kastély faszántosan néz ki, asszem ma nekünk is meglesz, mert hajnalba már nem sok hiányzott, hogy a guildunk lvl 7-es legyen 😊

penge25
2.9 jézussssss asszem nekem 1.8 milla ha volt! Te már nyomod a hangyás dailt akkor pár napja 😊

Ventura82
A machamanton indítottam egy knight-ot.

Engem már az kárpotolna ha rendesen healezne a priestem 😄
Többi nem érdekel

penge25
hajnal 4 kor nem bent volt a katusz boss, erre nem tudtunk csak 3 fõs csaptot összehozni le is vertminket, mint állat 7k tp dept anyját 😞

Hát én 2.9 millio Tp-t oszottam szét , és mivel többe került egy skill amirõl egy árva szóót nem szoltak ,3-4 skillel kevesebb van most nekem

penge25
Nem én gyémántra vagy hasonlóra gondolok, majd figyuzzátok meg mit mondtam 😊, mert szerintem valahogy kárpótolni akarják az embereket a fos patch és a sok szeró állás miatt!

penge25
na végre doom már aggódtam, nos meglátjuk mit hoz a leállás, de be kell látnod teljesen elszrtka mindent, tárgy nerfek, balanc ami nem is nagyon volt karik között most egyáltalán nincs, bossok ölhetetlenek, rengeteg bugot generáltak, no kíváncsi leszek a hotfixre, nehogy asztán sírásra álljon doom majd a szánk 😊

Doomista
reggelt 😊
hát figy,én nem bántam meg amire toltam ^^ igy is akartam volna tolni,ha nem ilyen updatet kapunk...😊
amugy én is észrevettem,hogy a lv1 galaxy thunderrel is simán kinyirom a cactusokat...wtf :

tegnap dueleztem csomót,hogy lássam mit tud a mage...stun nélkül vertem be 4-6 k hp-s knightokat...pedig máskor kellet stunnolmom hogy beverjem öket,de most az ütéseiket is jobban birtam...gubb 1 flame skill volt,4,4 k hp-t vett le alapból,és semmi crit !! de érdekes volt,mert ugy vette le 4,4 k- hpt, hogy 2,2 k hp dmg.t mutatott,aztán hirtelen mellé jöt még 2,2 k damage...és ez többször elõfordul 😄 nyilván jobban megemelhették még azt a 25 lv passive mage buffot,ami növeli annak az esélyét hogy nagyobb damaget üss néha fireballal és flamevel...nem tudom...10 k hp-s knightet meg majdnemn megöltem...280 hpja maradt igy haltam...szrtm egy táposabb mage simán beveri most a legerösebb knightet a szerón...
nah meg elmentem a 10 mines dungiba mostmár, kiváncsi voltam mit alkotok ezzel a magevel...1 perc alatt kiöltem az összes mobot....csak a sok ásásbol sok elite jött ki,igy pont végigtoltam a dungit...1 mp volt,mire kinyitottam az utolso ládát...de érdekes modon nem kaptam titlet...se bent,se kint,se malatinátol...sajna golem sem jött,pedig most igazán könnyn kilehetne nyirni magevel...
szóval nem tudom mi lesz...tp-zést ugy csináltam hogy ha megváltozik a patch akkor is ugyan olyan táposan legyen elosztva...de szerintem ha valami nagyot alakitanak,akkor ujra tp reset lesz...

mégtöbb bugot ?

penge25
Ki fogad arra, hogy kapunk valami jutalmat ha menni fognak a szerverek .)

penge25
No legalább észbe kaptak a fejlesztõk, de nem értem hogy lehet egy ilyen patchet kiadni ejnyeeeee 😞

Szerintem reggelig tolta aztán lelötték most a szervert és elment aludni

Zenét a Honlapon megtudod nézni szerintem az egész hangulatos amit a játék megjelenésére csináltak 😄
Nem tudom milyen karit kezdtél , de low lv-en amig ugye nem nagyon mész instába megse érzed ezt ^^
Melyik szerveren kezdted ?

penge25
Komolyan kezdek aggódni Doomista miatt 😞

penge25
zenék majd állítólag teljesbe kerülnek be, de valjuk be õszíntén nincs az az mmo amiben az ember nem kapcsolja ki a zenét 1-2 hónap után 😊

Ventura82
Tök jó, hogy tegnap kezdtem a gammát és nem kapok agyérgörcsöt a nerftõl (?), másképp biztosan én is háborognék.
Egyébként valóban jónak tûnik az alapján amit láttam és amit elmondtatok róla. Marha jó a hangulata, üde színfolt a free mmo-k világában a sok quest.
Ami viszont szerintem gyenge, a hangok, zenék minõsége. A grafigáról érdemben nem tudok nyilatkozni, mert elég régi vasam van, fõleg a videokari (ATI 9600 PRO), így azt le kellett húznom, hogy játszani tudjak. De összességében tetszik, és biztos, hogy nem 1-2 hétig fogom csak nyüstölni.

Currently we're performing an unexpected server maintenance.
The duration of the downtime can not yet be evaluated. Therefore we will keep you updated as good as possible.

We ask for your understanding and apologize for the inconvinience.

The Runes of Magic Team

penge25
Na mi van Doomista barátunkkal halálra játszotta magát, a kis túltápolt csillagharcos 😊

Gubber én 132 öt regenelek
2700 a max heal amit eddig toltam , de irtam jo kis feeedbacket

Gubberx
ja és a phy defem szintén lecsökkent a mag def-el együtt....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Hát nekem pl a az 50-es xbow-om +4-es és van rajta +20% a repait hammer miatt +full felvan statolva powerstone-al eddig 780 volt a phy attacka most 440..... a sebzésem kb a felére csökkent a mobokon, van a sniper skillem ami most lvl 50 (+700% ranged damage) na most ezzel sebzek olyan 1400-at.. no comment és akkor arrol már nem is beszélek hogy a regenerate skill miatt választottam a priestet second classnak (40-es a priest classom) edig gyógyított 164 hp-t 2 secenként a patch óta 82-t.... ugy elszarták az egész karim ahogy van...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ja lv70 es magekkel tesztelték :S
Nekem is minden 1-2 lövés , viszont énis 1-2 lövés vagyok 😄

Gubberx
😄

penge25
😊 hidd el én nem nagyon örülök annyira, hogy ilyen táp lettem, nem nagy élmény hogy minden 1 lövés, azért szeressük ám a kihívást. nem mondom kihasználom az alkalmat az tuti annyi daili cuccot farmolok amennyit lehet 😊

Gubberx
lehet mage-k tesztelték 😄

Én erre mindig azt mondom hogy büszkélkedtem hogy 500k játékos van összesen a szervereken 😊
Balancolni kell meg kellenek az új játékosok a megjelenésre , de ha a régiek meg elmennek és rossz a visszhangja akkor kevesebb új játékos lesz!
Lesz 3000 Mage aki Kite- olja a bossokat 😄 többiek meg csak relaxálni jönnek be (Woodcutting gathering Mining ) 😊
Nem hiszem el hogy a teszt szerveren nem jöttek elõ ezek a dolgok , vagy nagyon n00b aki tesztelt vagy nem ezt tesztelték 😄
Viszont Duelbe meg dupla annyit sebzek 😊)

penge25
Mondom én is nagyon nagyon elbasztak itt nost szinte mindent és lol jövõhéten jön a game ki, hát nem tom ezek mit akarnak, de ha nem lesz gyors hotfix áshatják a sírjukat, elõtte azért sokkal korrektebb és kiegyensúlyozottabb volt a játék!

hát legalább lesz idõm fejleszteni a kis karimat 😄

Gubberx
Ezt most elkúrták, nem kicsit nagyon, nagy böszmeség volt ez a patch 😄