Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Doomista: nem kulfoldi rakta ki a keped hanem en 😊
Balancing
* Raised the power of heals
* Raised healing bonus levels
* Raise all weapon's magical attack
* Fix Cyclops boss attack bug
* Fix Cyclops mobs' attack
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
A 200k goldos Shieldemet meg nemfogom azért kidobni hogy 300 al többet healezzek 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
picasa rom albumát naponta 10 k ember nézi...hm akkor külföldiek is nézik ezek szerint 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Just to let you know: I'm not in hiding - we're collecting the EN and DE feedback. (And it's quite a lot...)
For all priests:
the only thing that affects healing power is the basic magical damage of the weapon
stats doesn't count, the only way is to upgrade the basic damage. so, good bye wand&shield...
Többi nem érdekel
hát figy,én nem bántam meg amire toltam ^^ igy is akartam volna tolni,ha nem ilyen updatet kapunk...😊
amugy én is észrevettem,hogy a lv1 galaxy thunderrel is simán kinyirom a cactusokat...wtf :
tegnap dueleztem csomót,hogy lássam mit tud a mage...stun nélkül vertem be 4-6 k hp-s knightokat...pedig máskor kellet stunnolmom hogy beverjem öket,de most az ütéseiket is jobban birtam...gubb 1 flame skill volt,4,4 k hp-t vett le alapból,és semmi crit !! de érdekes volt,mert ugy vette le 4,4 k- hpt, hogy 2,2 k hp dmg.t mutatott,aztán hirtelen mellé jöt még 2,2 k damage...és ez többször elõfordul 😄 nyilván jobban megemelhették még azt a 25 lv passive mage buffot,ami növeli annak az esélyét hogy nagyobb damaget üss néha fireballal és flamevel...nem tudom...10 k hp-s knightet meg majdnemn megöltem...280 hpja maradt igy haltam...szrtm egy táposabb mage simán beveri most a legerösebb knightet a szerón...
nah meg elmentem a 10 mines dungiba mostmár, kiváncsi voltam mit alkotok ezzel a magevel...1 perc alatt kiöltem az összes mobot....csak a sok ásásbol sok elite jött ki,igy pont végigtoltam a dungit...1 mp volt,mire kinyitottam az utolso ládát...de érdekes modon nem kaptam titlet...se bent,se kint,se malatinátol...sajna golem sem jött,pedig most igazán könnyn kilehetne nyirni magevel...
szóval nem tudom mi lesz...tp-zést ugy csináltam hogy ha megváltozik a patch akkor is ugyan olyan táposan legyen elosztva...de szerintem ha valami nagyot alakitanak,akkor ujra tp reset lesz...
Nem tudom milyen karit kezdtél , de low lv-en amig ugye nem nagyon mész instába megse érzed ezt ^^
Melyik szerveren kezdted ?
Egyébként valóban jónak tûnik az alapján amit láttam és amit elmondtatok róla. Marha jó a hangulata, üde színfolt a free mmo-k világában a sok quest.
Ami viszont szerintem gyenge, a hangok, zenék minõsége. A grafigáról érdemben nem tudok nyilatkozni, mert elég régi vasam van, fõleg a videokari (ATI 9600 PRO), így azt le kellett húznom, hogy játszani tudjak. De összességében tetszik, és biztos, hogy nem 1-2 hétig fogom csak nyüstölni.
The duration of the downtime can not yet be evaluated. Therefore we will keep you updated as good as possible.
We ask for your understanding and apologize for the inconvinience.
The Runes of Magic Team
2700 a max heal amit eddig toltam , de irtam jo kis feeedbacket
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nekem is minden 1-2 lövés , viszont énis 1-2 lövés vagyok 😄
Balancolni kell meg kellenek az új játékosok a megjelenésre , de ha a régiek meg elmennek és rossz a visszhangja akkor kevesebb új játékos lesz!
Lesz 3000 Mage aki Kite- olja a bossokat 😄 többiek meg csak relaxálni jönnek be (Woodcutting gathering Mining ) 😊
Nem hiszem el hogy a teszt szerveren nem jöttek elõ ezek a dolgok , vagy nagyon n00b aki tesztelt vagy nem ezt tesztelték 😄
Viszont Duelbe meg dupla annyit sebzek 😊)