11819

• Fery21
    kösz
  • Doomista
    Igen, mert a két kasztot külön kell felhúzni...a saját házadban lévő house npc-vel- vagy a kint álló house npc-vel tudsz váltani a két kaszt között.
  • Fery21
    Az a gondom, hogy van egy 16 szintű harcosom és egy 1. szintű varázslóm. De akárhogy is váltogatom őket, hogy melyik legyen az elsődleges. Pl megcsinálok egy küldetést a tp osztásnál a varázsló lesz a fő kasztom, de egy árva tp sem kap semmit nem fejlődik. A harcosom 6 szintet fejlődött a varázslóm addig egyet sem...
  • Doomista
    Hello.
    Ezt nem értem...leírnád érthetőbben?
  • Fery21
    Hello.
    Abban kérnék segítséget, hogy felvettem a varázslót 2. class-nak. De valamilyen oknál fogva az nem fejlődik. Miért van ez. Tud valaki segíteni?
  • DAK3
    szerintetek*
  • DAK3
    sterintetek a scout jó pvp karakter(a második kasztot még nem tudom)
  • DAK3
    sztetek csináljak most egy karit és szenvedjek azzal a régi szerokon? vagy várjak az újra vagy tán nemis lesz új?
  • Gubberx
    Arra az 1-2 hónapra én egy magyar-nyelvtan tanárhoz járnék korrepetálásra a helyedben ;)
  • DAK3
    év tutira érzem helyet én
  • DAK3
    at a gondom nem gondom csak ugy mondom hogy akkor szopnám rendesen a faszt ha mongyuk inditanék egy karit és rá 1-2 honapal nyilna egy uj szero mert akkor oda át kénem ennem... és év tutira érzem hogy pár honap mulva amikor jönn az uj kieg nyilik vele 1-2 uj pvp szero.... énmeg a buzi fullosok közt fogok szenvedni....
  • Gubberx
    Ja meg ugye dúmpityunak különösen jó mert non stop megy a gépe XD
  • Gubberx
    Ez azoknak való akiknek van életük is és nem tudják 24/24 nyomni hogy fejlődjenek :D Egyébként rengeteg napi event van, guild/alliance és normál questek, dungeonok, world bossok, battlegroundok, stb stb :) Ja és a pet management már csak hab a tortán.
  • Doomista
    Mert most mér? Ez a játék azoknak való, akiknek hónapokig, évekig, örökre be van kapcsolva a számitogépük a nap 24 órájában...én hónapok óta nem kapcsoltam ki a gépet, torrent megy alapból mindig, aztán rá 1-2 játék, igy meg tökre megéri nekem ezzel játszani, ha a bot alap hogy mindig tud menni...alapból is fasza játék, nem csak a bot miatt ^^
  • zozoalma
    Hát tényleg a Jade az nektek való botozhatsz ezerrel ott se kell lenned :D
    Csak tudnám mi a jo benne :D
    Még a béta versioba toltam énis volt 40 es karim nemtom mennyit változott azota de botokat csak lövöldözni szeretem :D
  • Doomista
  • Gubberx
    Jó reggelt :)
  • Doomista
    Ezt csak neki írtad?
  • penge25
    csak nem igazán használható geart kapsz :( Nekem is volt pár táp karim "néhány" Mmoban, többségét én azonban eladtam, vagy elajándékoztam. Pl most adtam a diákomnak egy lvl 70 troll huntert a wowban, anno az volt ott a max szint mikor befejeztem, és elég csúnya gearben feszkózott, vagy a Tales of piratesben egy lvl 80-as karit ajándékoztam oda irgalmatlan mennyiségű goldal, táp cuccokkal, na de az is igaz, hogy volt olyan hogy fos tört szerveren sikerült egy karit húszezerért eladnom :)
  • DAK3
    kösz ezt nemtutam
  • Doomista
    amúgy mi szép ték !
  • Gubberx
    eddig is járt/jár pont amiért pvp geart lehet venni mint wow-ban
  • DAK3
    amugy a pvpért jár bármiféle pont vagy medál amiböl cucokat lehet venni mint pl wowba? vagy ha nem akkor az epsiod 3 ba fog?
  • DAK3
    allods probáltam.. de nekem nemjött be nagyon nem...
    ja és gpotato.. gpotato..gpotato.. mitmongyak? olyan lesz mint a rom kb... az allods is olyan lesz a gpotato nagyon olyan hogy rengeteg mánit kell áldoz
  • Doomista
    rom pihi :)
    allods nem érdekel, de tetszik videók alapján ^^

(ezért jóak az mmorpg játékok...fent marad a karid, ha úgy intézed hogy senki ne tudjon hozzá nyúlni, lefosztani, és te sem adod át a cuccaidat, amiért megdolgoztál...)
    csak hogy tudd, több mmorpg-ben van táp karim, és azokért egy fityinget nem adtam ki, pedig jó pár éve mmorpg-zek :D ha mást nézünk, akkor ő is kb annyit költött el mint én,csak ő 2-3 év alatt, én meg pár hónap alatt, ennyit a fizetésről :D
  • Gubberx
    jer te is jadezni :D
  • penge25
    Allodsra jössz majd?
  • penge25
    romnak akkor vége, vagy csak pihenteted?
  • Doomista
    már rég nem...mert most jadere verem el xDDDD
  • penge25
    teeeeeeeee, elvered minden hónapba az összes fizudat diára? :)
  • Gubberx
    a lényegen nem változtat hogy türelmetlen voltál és kattintgattál ezerrel XD
  • Doomista
    ezért ja, bár elég durván fogalmazva.
  • Gubberx
    nem volt elég pénz a kártyáján és vagy 1000x rányomogatott a dia vételre és letiltották :D
  • penge25
    milyen kártyádat tiltottak le?
  • Gubberx
    a kulcsszó a "még" :D:D
  • Doomista
    Valakinek eltűnt a core itemje, ami az epic weaponra kell ugyebár, irt supportnak, mondták hogy sajnálják de ez van...aztán megint irt nekik, az után adtak újat neki. Nekem mikor letiltották a kártyám, meg ezer gondom volt, supportra mentem, mindig 100%-ban segítőkészek voltak, és gyorsak...úgy hogy nekem semmi panaszom a supportra, és cuccom se tűnt el még soha szerencsére.
  • penge25
    ja :) Nah, ha nekem lesz egy ilyen, nem is kell vacillálnom, hogy abbahagyjam e a játékot.
  • Gubberx
    Jól megkárpótolták őket :D
  • penge25
    Nézzétek a kis csira kezében mi van, csak nem a legjobb narancs fegyver, amit HOS utolsó bossa dob, ráadásul Hd :)
  • penge25
    Nem hinném,hogy ez érdekli őket biztos nálatok is van olyan akinek eltűnt most vagy már régebben a cucca, és a Frogster helyette csak stat nélküli low durás szart adott, meg gagyi cuccokat. Szóval, ha ilyet meg mernek tenni, hogy pl valakinek eltűnik egy cucca amire mondjuk x összeget tűnek és csak annyit írnak neki hogy sry ez van, akkor nem hinném, hogy annyira félnének playereket bannolni :) Eltűnt cuccokról és azok kárpótlásáról :)