Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Cl be sima volt, bár a W/r Dps-t mindig az uccsó pillanatba aoezta le a boss hiába volt rajta 3 regen meg bubi !
De gazdagabb lett egy Chain felsõvel tehát neki már megérte XD
szerintem is csak az update miatt ilyen imba a mage a CL-ben...mától minden megváltozik.
este kiderül.
várom.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Agriza eliteket simán gyilkoltam tegnap CL eliteket alig sebzem 😄
Az ilyen Shaman Healer Küklopszba alig alig sebzek
tegnap rohatt sokat dueleztem hallod e,vagy 30 menetet lenyomtam 😄
nagyon ritkán használtam flamet,inkább flame nélkül nyomtam,szóval fireball+phoenix+lighting+purgatory..keményen stunnoltam,blokkoltam,silenceztem,holyztam...szóval az jött ki hogy a legtöbb meccset nyertem flame nélkül is...flame a legerõsebb...azzal 1 ütéssel simán levertem volna a duel társaim 90%-t...de most enélkül már nehezebb volt...nálam a purgatoryval volt valami gond tegnap egész nap,mint hogy észrevettem. szóval nem tudtam 1 secondonként elnyomni ! 2-3 secondonként tudtam elnyomni...elnyomtam és megált a kari pedig hiába nyomtam a purgatoryt...szal nemtom mivan.bugg lehet...máskor gyorsabban tolta el...
már azt hittem hogy valami gond van ottan.
gubbról ismét tegnap este sem volt semmi hír.
kezdek komolyan aggódni miatta.
Viszont most 2300 at ütnek rám az elitek 1k helyett, de csak 1szer haltam meg 😄
én nemtudom birnám e ott azt a 8 elitet :o
Tegnap Fusty mage olyat alázott CL be , tank meg a dps nemis ütött csak áltak ott 😄
8 Elit rongyolt rá én meg futottam mondom én nem halok meg erre már minden halott 😊
akkor eléggé fail hogy a rogue skillként irtam 😄😄😄D sorry
Tankunk is szokott pvp be bohockodni vele ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MY EEEYYYEEESSS
JAAAJJJ MY EEEYYEEESSS
reggelt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:3
1szer én is beragadtam, de már másnap írtak is vissza
"Hello,
Please open your skill window with the "K" button, and use the "Transport-Portal" spell in the normal skill window (top right). Your character should now have been transported to your birthplace or the last registered teleporter.
Please keep in mind that this can only be used once every 60 minutes.
If this does not resolve your problem, please contact us again and we will try to get to you as quickly as possible.
Thanks,"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezen a szép folyós fás romos képen mikor tudom magam túltenni, mert nem igazán akar bejönni semmi?
Gondolom magyar fan oldaln megtalallhatok az adatok, de nem igazan van kedvem varni mire a draga jo extra.hu befejezi a karbantartast... (mi az hogy az interneten valamire varni kell? 😮 )