Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
ok akkor nem zaklatlak 😊

penge25
nálunk van lvl 41-es fehér lehet receptbõl van nem csinálva?

penge25
Zozo te nem tudod erre a fülbis kérdésemre a választ?

Nemtom én nemláttam Ah ba stat nélküli ékszert , mindegyiken van vmi stat

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
nem tudom...programozok meg minden,legkevésbé van agyam most a romra 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
lehet akkor a fehéret nem lehet felpluszolni +700 ra na hátha valaki próbált fehéret vagy zöldet plusszolni már! De gubb is azt írta aszt hiszem, hogy annyi a lényeg, hogy a fülbi lvl 40 feletti legyen, és akkor megkapja +700 hp-t a max pluszozásra

Misticbe még mindig halál volt 3-4k aoe

Cl be sima volt, bár a W/r Dps-t mindig az uccsó pillanatba aoezta le a boss hiába volt rajta 3 regen meg bubi !
De gazdagabb lett egy Chain felsõvel tehát neki már megérte XD

penge25
akkor mi a lõfüttyért van ahban a kék plusz 50-es fülbi tök gagyi zöld statokkal 200-300k ért, amikor egy fehér lvl 41-es statnélküli 5-10k max, és azt is fel tudom maxolni, plusz sokkal értelmesebb statokat rakhatok rá? Hmm na ezt fejtsd ki doom 😊

Doomista
azt ajánlom,AH-ba nézd meg,hogy ugyan az a fajta ékszer ami neked megvan stat nélkül, +oláskor mit ad. igy lehetsz a legbiztosabb.

szerintem is csak az update miatt ilyen imba a mage a CL-ben...mától minden megváltozik.

este kiderül.

várom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
És Ma, meg CL-be mostmár tudtátok ütni a bossokat?

Doomista
elvileg az hp-t ad igen.

penge25
2551-re fontos erre válaszoljon bárki aki tud pls, thx!

penge25
Bár nem hinném kevesebb idõt töltök a játékba mint te 😊

penge25
Nos remélem felérek akkor majd a szintedre mester 😊

penge25
Hát akkor jól gondolom, hogy nem imba a mage szerintem, hanem nincs helyesen beállítva a mobok magic resistje 😊

penge25
figy doomm tegyük fel veszek egy lvl 41 es fehér minden statnélküli fülbevalót és ha azt feltolom +6-ra akkor megkapom a 700 hp statot?

összese lehet hasonlita a Agriza eliteket a benti CL elitekkel

Agriza eliteket simán gyilkoltam tegnap CL eliteket alig sebzem 😄
Az ilyen Shaman Healer Küklopszba alig alig sebzek

penge25
mármint 1200-t

penge25
ja nekem lvl 1 tol annyit 😊

Doomista
lv40

Doomista
én körülbelül max 2 millbõl lettem full "táp" féleségû mage.

tegnap rohatt sokat dueleztem hallod e,vagy 30 menetet lenyomtam 😄
nagyon ritkán használtam flamet,inkább flame nélkül nyomtam,szóval fireball+phoenix+lighting+purgatory..keményen stunnoltam,blokkoltam,silenceztem,holyztam...szóval az jött ki hogy a legtöbb meccset nyertem flame nélkül is...flame a legerõsebb...azzal 1 ütéssel simán levertem volna a duel társaim 90%-t...de most enélkül már nehezebb volt...nálam a purgatoryval volt valami gond tegnap egész nap,mint hogy észrevettem. szóval nem tudtam 1 secondonként elnyomni ! 2-3 secondonként tudtam elnyomni...elnyomtam és megált a kari pedig hiába nyomtam a purgatoryt...szal nemtom mivan.bugg lehet...máskor gyorsabban tolta el...

penge25
Lvl 1-es pfõnixel???

penge25
Nem csak dolgozni is kell néha 😊

penge25
Na hétvégére feltábalom magam amennyire csak lehet 1.3 millát betolok a tápolásra meg még vagy 600-700k összefarmolok hétvégén 😊

Doomista
nekem 5-6 k-t sebez

Doomista
hali_😊
már azt hittem hogy valami gond van ottan.

gubbról ismét tegnap este sem volt semmi hír.
kezdek komolyan aggódni miatta.

penge25
fát a fõnix biztos csunya mert nekem lvl 1-en sebez 1200-at

penge25
na doomista gubb elmondta milles titkot?

penge25
Üdv all 😊

Doomista
elmék cyclop területre,és megnézem hogy ma mit sebzek rájuk mivel a magemmel...

Doomista
mennyire volt táp a mage ? 😄

Hát iszonyat nagyott sebzett a fönix a thunder flame discharge combo bár lehet a 10p est is eltolta 😄
Viszont most 2300 at ütnek rám az elitek 1k helyett, de csak 1szer haltam meg 😄

Doomista
de healer buffok rajta voltak nem ? vagy valami block buff...mert az krv sokat segit a magenek...anélkül elég rendesen veszélyes az aoe CL-ban 😊
én nemtudom birnám e ott azt a 8 elitet :o

ha nem tudsz valamit kérdezz nyugodtan ^^

Tegnap Fusty mage olyat alázott CL be , tank meg a dps nemis ütött csak áltak ott 😄
8 Elit rongyolt rá én meg futottam mondom én nem halok meg erre már minden halott 😊

Doomista
looool,have fun 😄
akkor eléggé fail hogy a rogue skillként irtam 😄😄😄D sorry

Foxtrack cave be lehet a 3 szinten a bosstól olyan könyvet kapni ami ilyesmi vakitós cuccot csinál ha aktivalod 😄
Tankunk is szokott pvp be bohockodni vele ^^

Nekem is van ilyen ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
ez valami rogue skill, de mikor benyomta azt hittük ultival hogy megvakultunk már 😄
MY EEEYYYEEESSS
JAAAJJJ MY EEEYYEEESSS

reggelt.

ScarY MAN
ezmegmijaretek? xD isten megjelent nektek? xD

...

Doomista

DJ RX7
lesz és warlock is.

:3

DJ RX7
na jövök vissza RoM-ozni, mert felbaszta az agyam a WoW.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bannedA:S_DASD

:3

ScarY MAN
nah vegre ujra megy a RoM Hungary 😛

...

Doomista

Miért nem teleportál el ? (hearh recall).
1szer én is beragadtam, de már másnap írtak is vissza

"Hello,

Please open your skill window with the "K" button, and use the "Transport-Portal" spell in the normal skill window (top right). Your character should now have been transported to your birthplace or the last registered teleporter.

Please keep in mind that this can only be used once every 60 minutes.

If this does not resolve your problem, please contact us again and we will try to get to you as quickly as possible.

Thanks,"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Druid lesz?
Üdvözletem!
Ezen a szép folyós fás romos képen mikor tudom magam túltenni, mert nem igazán akar bejönni semmi?

Vamp17
1. a ket angol PVE szeron van magyar klan.

2. telepitesnel az international-t kell valasztani.

A magyarok tobbsege melyik serveren jatszik? Es ahhoz telepitesnel mit kell valasztanom? USA English vagy International English (mar ha ennek van koze a server listakhoz) ?
Gondolom magyar fan oldaln megtalallhatok az adatok, de nem igazan van kedvem varni mire a draga jo extra.hu befejezi a karbantartast... (mi az hogy az interneten valamire varni kell? 😮 )

Gubberx
guildtagunk már 2x ragadt be ilyen helyekre ahonnan GM-ek szedték ki 1-2 nap után 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne