Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
Tegnap par magyar, (neveket nem mondanek)valamilyen bug miatt bejutott olyan teruletekre amik meg nincsenek engedelyezve. Ameddig ott voltak, talaltak legalabb 4(!!) uj teruletet, amibol az egyik az elfek kezdohelye volt.(valoszinuleg).

Ja ezért farmolok én pénzt mint állat 😄
napi 100k gold

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ant queen lehet lv60 as de német szerón szét kiteolták csak ugye az a baj hogy szerver restartkor lehet bemenni ilyenkor meg nincs annyi Táp kari fenn mint Hétvégeken
Ant queenel az a baj hogy 4 táp tank legalább kell hogy amikor osztodik a drága legyen ki eléáljon 😄
forumon irtak páran hogy a széttransmutolt karik letolták CL-t és nem dobott Im cuccot :S

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
na áldás békesség, bye all

penge25
ja csak nem nagyon éri meg a tokkent, bár ha azt veszem a cuccokat ha eladom npc-nél abból is jön 10-20k kb ez is egy kis bevétel, csakhát 30 token többet ér, mert én pl nem mindig találok tokent a kincs ásásakor!

Doomista
azért jó érzés hogy simán végigtolom 😄 mig más kaszt nem 😄 csak a mage tudja kitolni most per pill 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
pff kb 4-5 giga nyugi nagyon sokáig tart a patchelés 1-2 óra is lehet

penge25
Ah-ba meg sokba fájnak az ékszerek

penge25
na akkor kalapálnom kellene 2 olyat hogy a hp-m megdobódjon 😊, 2 szer csináltam én is kis tokenes instát és nekem se jött egyszer se a lila golem 😞

Doomista
dehogy lettek nerfelve !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
.set lvl 20 ennyi

penge25
eheheh

penge25
skacok a z ékszerek is nerfelve lettek, nem adnak már +6-on 700 hp-t?

Doomista
megosztok én minden titkot ! még azt is hogy kell 1 perc alatt 20 lv lenni ! xD

penge25
akkor majd doom megosztja a titkot majd velem holnap privibe ha nem publikos 😊

Nálatok mennyi a totál felpeccselt rom helyigénye? (Runes of Magic mappa)
Csak mert peccselek és nemtom meddig csinálja még...
Gubberx
majd este annyi idõm nincs hiogy ezt egbe leírjam most😄 legyetek majd msn-en 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
na gubb homályosíts fel minket megint a milles meggazdagodás lehetõségérõl 😊

Doomista

Doomista

Gubberx
az csak leszedi s színt, külön gomb van az item mallos ikon alatt a színezésre(he nem tudsz diamondot venni mgadnak=nem színezel) 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
az nem az...van külön menü,ha van diamondod ott tudod...picsbe 😄

penge25
Pff passzolom ezt nem tom

Doomista
nem tudja valaki hogy item shopban melyik az a cucc amivel lehet szinezni a ruhákat ? asszem a Bleach ? az 9 diamond vagy mi 10 db...

Doomista
valahol megjelent,levittem 46%ra az élete,söt 24% volt az...aztán eltûnt. aztán végigmentem és egy másik helyen ismét ott volt,de ugyan ugy 24% hp-val,leöltem,de tényleg semmi 😊 most kéne sok lové gyorsan...elvileg ezzel lehet...dailiket meg ami cuc nem kell ahba csücsül ma már 100 k-t kerestem is hurry have fun 😛 de mig nem lesz 37 a priest,ami ezen a héten meglesz,addig nem akarok eladni cactus dailiket...de ha jól számoltam mard annyi hogy 200-400 k haszon még jönni fog...

penge25
jaj azé kérdem mert én se emlékszem van egy boss talán ucsó 46% kell levinni a hp-ját utána szellemé válik és elteleportál és utánna kell megölni és õszokot dobni ilyen ritka régenseket vagy mi a tököm, majd gubb felhomályosít. na mindegy akkor marad pénzszerzésre a daily itemek farmolása 😊

penge25
Õt tuti nem lehet csak dísznek van bent, mert õ biza lvl 60-as boss az adatbázis szerint, akárcsak a nagy kõgólem. A többi boss amit meg tudnak ütni mind lvl 50-51-es, szerintem õ majd csak akkor lez üthetõ ha behozzák a +10 szintet de az nem ma lesz!

Doomista
nem esett semmi...nem is értem,ird le mert már nem emléxem hogy gubb mit irt msn-re...szóval 1 bosst nyirtam csak ki,elit gobold bosst,dobott vagy 15 lv kék sapi ami olyan 5 k értékû,meg 3 féle kristályt ami ugyanugy nem ér már semmit...2. boss is van,valami olyat irt hogy fél hpját szedjem le vagy mi ? végigöltem lv1 thunderrel az egész windet amugy 😊

penge25
Össze kellene szedni 3-4 millát még és agyontápolni magam cuccügyileg 😊 De bevallom én míg ki nem jön a full verzió nem merek már semmit sem craftolni, gyûjtöm a jó statos tárgyakat de nem teszem fel. Remélem ha kint lesz a game ekkora hülyeségeket nem csinálnak, mint a korábbi patchel 😊 Tényleg olvasom fórumba cyclops lairba 20k critt a bossba lol, biztos nem aggrózod le a bosst 😊

Doomista
én is csak ugyan ezt tudom mondani...legyen imbább a mage a régebbi magenél,de ne ennyire 😊 ugy kéne ezt megoldani,hogy a mage legyen a legimbább a romban,de csak kicsivel mint a scout,rogue...ezt dmg-re értem...az nem tetszett hogy a scout nagyobbakat sebez meg nagyobb critteket lõtt mint a mage 😛 vagy maradjon igy a helyzet ahogy van,de a rogue scoutot is tessék majdnem ennyire imbázni...healer meg ugye egyértelmûen többet tudjon healelni meg stb,ne ez a baromság legyen mint most...meg azt sem ártana hogy kicsit imbább lenne a knight,warrior is 😄 több def vagy valami,hogy végre kilehessen nyirni azt a krv ant queent

penge25
Mert lehet daily helyet millel jobban járnék, csak már nem emlékszek amit itt csevegtünk gubbal, meg veled doom, hogy meddig kell levini mittom én melyik boss hp-ját, mert ha megölöm mielõtt szellem lesz akkor nuku loot 😊

penge25
Millbe gondolom minden boss megy, eset már olyan cucc ott amit jó pénzér tudsz majd elnyomni?

penge25
türelem, mondjuk mostanság az extrán sûrûn van ilyen karbantartósdi!

penge25
Ja én is ezt csináltam 2 óra alatt mindháromból majdnem 80 item lett meg, bent csücsülnek ahaban 😊 De azért az baszta a csõröm, hogy takony lvl 38-as mage ugyanúgy 5-10 cactust tudott lazán aoe-ni, akár csak én 😊

Jó karbantartás van az extránál nem mondom....2 napon keresztül...rom hungary még mindig nem elérhetõ
penge25
Mondjuk elárulom hajnal 4-6 óra között toltam a gamét és nem volt olyan fillinges így, túlságosan imbák vagyunk. Jobb az ha szenvedünk na! de komolyan nekem 2 óra játék után lankadt a kedvem, pedig ez elõtte nem volt jellemzõ. Szerintem joó volt ahogy volt a mage, nagyon combosak letünk na. Max ha picit tápoltak volna de ne ennyire 😞

Doomista
tuti hogy lesz tp reset,mint ahogy tegnap mondtam...akkor jol megnézem hogy mire lövök 😊

Doomista
<#wow2>
romon vagyok de hallod semmihez nincs kedvem 😄
kaktuszokhoz lementem de nincs kedvem már ölni õket daili itemért 😊 windmilleztem egyet

penge25
mondjuk eszembe jutott, hogy megint lesz tp reset 😊 hisz jövõhéten jön a full game és ugye természetes, hogy akkor resetelik a tp-t tudtommal 😊

Doomista
tudjuk 2 órája 😊

penge25
+1

penge25
Van asszem a hungaricum talán, nem tom de tuti van, én másik szerón vagyok 😊

Doomista
jaja,rohatt élet,csinálok rom fórumon egy topikot,hogy IMBAAA MAGEEEE...leirom hogy még imbáb maget akarunk ! +1 char, aki egyetért velem az +1 😄

Sziasztok!
A mai napon feltettem a játékot és egy knight-ot indítottam a machamanton szerveren. Van ott magyar guild? Ha valamelyik régebbi játékosnak van kedve szívesen vennék néhány jó tanácsot.
Elõre is köszönöm!

penge25
Jaja mi az, hogy a mage nem tudja egy fireballal megölni Antqueen bosst, meg a Mino bosst tököm hogy mindig nerfelnek minket 😄

Doomista
szerintem még meg kéne imbázni kicsit a maget,ez kevés nekem :S

penge25
akkor jó 😊

Doomista
az nembaj 😛 már ugy is kiimbáztam magam a magevel 😄
fõleg hogy akkor lesz mikor egész nap suliban leszek :\

penge25
na nem guubnak van doomnak rosszhírem na😊