Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
<#ticking>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Majd, ha befizeted a számlád, de még akkor sem biztos
ScarY MAN

...

Gubberx
netem még mindíg 5kb/sec-es a késett számla miatt szal nemhogy a rom még az oldalak se jönnek be otthon 😄 passz mikorra lesz megint rendes netem

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ventura82
Igazigaz!
Bár sajna nekem hétvégére csinált az asszony programot...

Én kb erre számítottam 😊
Utóbbi idõbe nemvolt olyan hogy idõbe megcsinálnak valamit, de inkabb tartson este 10 ig csak a hétvégén ne legyen haldoklás a lag miatt

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ventura82
"Due to unforseeable technical difficulties, the maintenance process needs to be extended for 2 more hours. We hope to have the servers back at 4pm GMT / 17:00h CET"

Na, pedig direkt hamarabb hazajöttem melóból <#wilting>

HÁt figy nekem 3 cuccomon van 6 stat amit üres kövekkel csináltam .
Jelenleg üzleti érzékem miatt van 10 üres stoneom még meg pár gyémánt.
A tp farmolás számomra fontosabb most^^
na majd este kiprobalom mit tud a szero

penge25
Jézus bocs a helyesírásomért (hejet= helyet stb..., szörnyû miket írok 😊

penge25
recall rune arra való hogy van az a kék lötyi mark link, nos a térképen azzal kijelölsz egy hejet és a rekall runa oda fog terepoltálni, amit a térképen kiválasztottál, igen lvl 50-en ztán már csak tp-t kapsz, de hidd el sose leszel maxon minden skillel, marha sok tp kellene ahoz 😊, meg egy egy skill maxolásához 200-300k tp kell, és hát a mobok lvl 50-en 2, 3 tp-t adnak, max van egy durva daily mindenki azt tolja ez egy napi küldi az ad 44k tp-t,de így is szerintem 5-10 milla tp kell ahoz hogy minden skilled maxos legyen, nem is kell mindet kimaxolni, vannak felesleges skillek is! De igen elméletileg maxon lehet minden skilled, de lesz jobb dolgod is mint 2-3 hónapig csak tp-t farmolj, eunod akkor az életed!

Valaki megtudná mondani hogy Recall rune hogy mire való és hogy mennyit ér?Még új vagyok és valami dobhatta mert a zsákomba találtam😊
A másik ha valaki eléri a 50lvl és utána még farmol szörnyeken kapsz utánuk tp-pontot?Azért kérdezem mert ha igen akkor minden skillt max-ra lehet húzni végül is ugye?
penge25
Fejem teszem rá hogy nem lesz 3 kor szerver 😊

penge25
Álmodozni lehet nem zozo?

penge25
Emlékeztek mennyi token a +50 fülbire való jewel?

penge25
azaz welcome Rom MMO 😊

penge25
aki idióta és ráver a karijára 40-50 ezer forintott 1 nap alatt csinál egy ilyen fél isten karit, mi földi halandónknak ez azért szerintem nem két nap lesz mire elérjük, mire meg elérjük jönnek az új szintek tárgyak, ördögi kör ez 😊 Ennek a neve online kábítószer 😊

penge25
na de valjuk be az az igazán táp kari, mi szerónkon nem egy ilyen van 😊

Azért ennyire nemkell elszállni 😄

penge25
Erõsen gondolkodok azon, hogy ne ezekkel a 3 statos kövekkel tápoljam magam, hanem 1 vagy 2 statosokkal, de csak a kõ cucconként 150k lenne, 14*150k khmm és még azért ahból vadásznom kell a 22, 17 zöld statokat 😊 mindegy ha amit pár napja vázoltam azt meg tudnám valósítani akkor már elégedet lennék 😊

penge25
igazi táp nekem az amúgy ha minden cuccodra fusion stonét használsz, vagyis minden cuccod elõtte tiszta statnélküli lenne és minden egyes cuccodon 6 sárga statt lenne, ami a mgnek megfelelõ illumine és társai, persze staminás és wisdomos sárgákkal elegyítve, na akkor azt mondanám hogy überállat a magem!

Doomista
nah ennyi...én alap táp vagyok, te meg már közép táp leszel egybõl.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
persze hogy várom, de olyan messze állok az igazi táptol amit igazán tápnak nevezek, max közép táp leszek 😊

Doomista
de várod már hogy tápositsd magad mi ?😄 tápabb leszel mint én !

Doomista
ezt neked kell eldöntened...én sosem sajnáltam/bántam meg, hogy nem random stoneket vettem...

penge25
akkor szerintem megéri amit én csinálok , mondom nekem egy skac szálít be mondtam ha 3 egyforma van a kövi statokból int, stam, attrib, akkor küldje nyugodtan szó nélkül. 30k a három 😊

Doomista
nem nagyon 😞 egyszer sikerült egy darkosat 4 k-ért eladnom,de ... :\
:\

penge25
És a szar köveket el tudod adni ahba, a resiteseket?

Doomista
jah a 13 k köveknél van igy,ritkán. én random stonet sosem vettem...

penge25
Nagyon gyakran, de ez a 13k köveknél van így?

penge25
mert a 13k kövek közül van olyan ami esetleg csak 1 vagy 2 statot tartalmaznak?

Doomista
ugy vannak, hogy nem mindig jön be a 3 stat. nálam is többször 2 statosat adott,és jó pénzért eltudtam adni 😊

Doomista
erre csak azt tudom mondani, hogy ne random stoneket vegyél/vásárolj...ne 5 k-s köveket.

penge25
Vagy ha 5k fusion stonét veszek az mindenképpen 3 random statot tartalmazz, mert akkor honnan vannak ahba az 1 meg csak 2 statot tartalmazó kövek?

penge25
gondoltam, hogy a 3 statok azok mind mind értelmes statok legyenek 😊 De ezek 5k kövek esetén lehet olyan mázlim, hogy 100-ból mondjuk 3 egyforma kõ 1 vagy 2 sttal és nem 3 mal ?

Doomista
hát nagyon nem...csináld azt hogy 13 k köveket veszel mint az állat...hisz aztán csak a cuccok és token kell hogy tápold a cuccokat...csak power stonere kell sokat költeni...de probálj olyanokat kihozni hogy nee dark,fire resisek legyenek 3. statnak,hanem wisdom,stamina,int,attrib,mag attack,hp,mp,stb...

Doomista
akkor örülök tovább hogy mi imba magem van...

penge25
hmm úgy már lehet nem is éri meg nekem a 10k darabja, lehet nekem is azt kellene csinálnom, hogy venni 100-at ami jó azokat megtartani, a többi meg ah 😊 Ezek közül az 5k kövek közül lehet olyan is kifogni, hogy csak 1 meg 2 stat lesz a kövön?

penge25
hát nem nagyon írnak semmi hotfixrõl, patchrõl. Egyedül nyitottak egy fórumot, ahova be kell írni mindenkinek a véleményét az új patchrõl, 90 oldalnál is több már oda a hozzászólás! nyilván ezek alapján jön ki a nagyobb patch, de nem hinném, hogy még ma. ma esetleg egy gyors mage nerf várható talán 😊

Doomista
nah ilyen pontosan kéne nekem leirnom 😄
fejbõl a suliból 😄
igyekszem máskor 😄

olyan 5k a random a rendes meg 13k
Varanas west wing 3 csavo egymas melett
obsidian main hall teleport mogott 3 csávó szinten ha jól emlészem
ott árulják az npc-s +köveket is

penge25
hmm akkor felesleges vele pöcsölni 10k darabja nekem megér, mert ahba nem nagyon lehet eladni a szar köveket 😊

Doomista
igen,és akkor igy hagyják ezt a szar helyzetet,hogy a mage tiszta imba,ez a kaszt ezért szar az akaszt azért,mikor holnap már péntek lesz...?

Doomista
obsidianban a glorynál van egy npc ott lehet venni asszem 8 k darabja.

penge25
Cska nagyobb vasakat raknak az eu szrverek alá, hogy bírják a nyitási rohamot jövõhéten, meg kevésbé legyen lagos a game ( nekem semmi lagom nincs jelentem)

penge25
ott csak azt írják, hogy hardver up lesz teeeeeeeeeeeeeee

penge25
Van még kérdés a tarsolyomban 😊 A random 3 statos fusion stone az mennyibe kerül és kinél? Mert én nekem van egy beszállító gyerekem, tõle veszek mindig olyat ami már 3*egyforma statok vannak, a három kõ mindössze 30k!

Doomista
teh,nézd már meg a rom hiv. oldalát xD server offok vannak és közben patch is lesz 😄 különben miért állitanánk le az egész romot 7+ orára vagy mennyire ?😄

nekem 45ös kék van feltolva +4 re és 510 HP +6 ra még nem ment fel

Doomista
akkor ha gubb ezt mondja tapasztalhatta xD
nekem az 5 ékszerbõl 2 db 50 lv van,többi az rage,cruelty,meg még valami,szoval 3 pieces,igy ad bonuszt...de azok nagyon megvannak tápolva,igy megérte nekem mind a 3. és elis tudom öket adni,ha jobb esik.szal 41 lv+ ékszereim nincsenek,ezért semmi tapasztalat...

penge25
Új patch is jön este hmm?