Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Nos remélem a skacoknak minden összejön csütörtökön, nem lesz semmi gebasz a megjelenés körül 😊 Természetesen doom ha te tudsz játszani majd csütörtökön, ha nem gond majd várok egy kis összefoglalót a tapasztalataidról aznap <#wow3>

penge25
és azt hiszem +35 staminát, wisdomot és intet adnak a cuccok +6-on fincsi 😊

penge25
remélem ez a békés event ez csak a op bucsúztató event, volt mert nagyon nem szeretném viszontlátni a teljesben. miatta nem tudtam megcsinálni meló elõtt a epic küldi, amikor a sámánt meg kell védeni a hegyen 😊 Na doomista armor pluszolás az nem random, szóval minden egyes cuccnak megvan ha pluszolod mit ad. Szóval vállas, cipõ ezek staminát adnak, öv, kesztyû, sapka, chest ezek intelligenciát( és perzse deffet is), a köppeny az csak defet, a többi pedig wisdomot! Nos így simán meglesz a 4k hp hétvégén 3*10 armor jewelt tudok venni a tokeneimbõl, a maradék tokenbõl meg veszek 10 chargot 😊

Doomista
reggelt 😊
elõbb csináltam meg ismét ezt a tekercses questet, most 10 db hp mp restore 30%s potit adott..már telivagyok ilye eventes potikkal,de nembaj,mert az alap potikhoz jol jön,már mentett egy kettõ életet !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
Na jó reggelt!

Doomista
örülök neki, hogy lesz TP reset 😊 nah meg a debtet is lehúzzák.tegnap már jelezte pár guild tag,hogy meghalt,de nem kapott debtet...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nah a cabalon kijött az új update, úgy hogy ha ma nagyon beakarnénk kattanni a RoM miatt, ne aggódjatok, cabalon elleszek addig 😛

slime001
alutty már!

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
reinstall...más megoldást nem tudok.

Csá all...
Régebben ROM-oztam vagyis 1 hónapja kb...
Ma updatéltam a ROM-ot és mikor belépek a karakteremmel akkor fehér körülöttem minden...
Nem tudja valaki mi a baj ??
Megköszönném....

Doomista
"Kerensky dörzsöli a szemeit,ásít és imádkozik, hogy a hétvége gyorsan jöjjön."

LOOOOOOOOOOOL

Vamp17
Kerensky is erzi hogy szorul a hurok 😊

Link

Gubberx
a béka király dobott egy kis zöld béka pet-et aminek nincs lejárati ideje

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
talán dolgozom ? azért lennénk itt ?<#violent><#boxer><#gun><#phone><#ticking>

Gondoltam utána olvastál, vagy mi mást csinálnál a melóhelyeden ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
honnan a fenébe tudjam, mikor még mindig ebben a rohatt melóban nyalok még mindig!

azt az options-ban is belehet állítani, nézz utána.

És mit tudnak ? Nekem csak active rúnát dobtak eddig =\

Ám neked mi annak a cuccnak a neve, ami az alap skillbar fölé berak még1et ?

Doomista
ma jött ki a frogos patch. szóval ma óta vannak igen.

Hm, Varanas alatt eddig is voltak Bullfrogok ?

bazdevil
koszi a valaszt en is igy gondoltam...

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
ebbõl lesz 6 is...

Doomista
na jó...fél6ra minimum 😞

Doomista
5re

Gubberx
mikor érsz haza cube?😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
egy biztos, hogy a lv szint sosem változik egy itemnél. ha +olod,ha tierezed.

bazdevil
Ha egy tier2-es fegyonak amit mondjuk 20-as szinttol tudok hasznalni, manastonokkal feltolom a tierjet mondjuk 5-re, attol en meg ugyanugy 20-as szinttol fogom tudni hasznalni? Valakinek tapasztalat mondjuk 48-as fegyvert feltolva t6-ra onnantol csak lvl50-esen tudod hasznalni?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
te kis követelõzõ, na léptem pápá

Doomista
de nem úgy értettem ! hanem nem táblázatban van megcsinálva hanem mondatokba !

Doomista
jaja...én már csak sárgákért küzdök.full zöld vagyok,1 sárgával.viszont cuccom sincs jobb mint amik rajtam vannak.csak ékszerekbõl van jobb,de ahhoz sem nyúlok...így jó vagyok...jó a dmg,def,hp,mp,regen,bírok minden instát.bírok minden mobot...most egyenlõre megvagyok nyugodva. majd nyilván jön ravenfell akkor ott aztán esni fog ez az,és azt kell tápolni.

penge25
le va írva te mibõl jön ki te okos nézd meg a táblázatot 😊

Doomista
hát ez nagyon sok segítség 😄😄
ezt kb látom is a játékban félig meddig xD
inkább olyan kellene amin le van írva hogy ezt meg ezt a runet összerakva ez jön ki belõle...persze van a magyar rom oldalon,de már megváltoztatták azóta sajnos !

penge25
neked az lenne elõrelépés pityu nem ha már sárga statokat kezdenél feltenni nem? Ahhoz meg már instázni kell mert pl a magnek való egyik legjobb sárga stat az illumin V az bizony pénzben kifejezve 500-800k között mozog 😞

penge25
jaja olvastam

Doomista
most én is tudnánk venni runás slott adó cuccokat diamondért,meg +os armoros jewelt meg minden, de inkább most már tényleg gyûjtök az új cuccokra vagy valami, biztos csütörtökig lesz valami...amire érdemes gyûjteni stb...így is volt egy kibaszott idegesítõ diamondos ügyem,és a 300 k elment a semmire...

penge25
nos én az 50 diamondomból vettem 2*9 diamondér ilyen runa slot csinálót, meg 29-ért egy plusszoló követ, és kb 4-5 rune slotom van még ugy próbáltam soppingolni hogy ha lehet legyen a cuccba slot 😊

Azta! Az tényleg nagyon imba lenne.

Doomista
egyik cuccom se runa slottos...teh ilyenkor mindig belegondolok,hogy ha most full power modifier +20% full +6 meg 2runa slottos lennénk máris jóval tápabb lennék ! má fizetnénk ezért is ! de hát nem megengedett nálam ez !

penge25
na majd a hétvége meghozza, nos perzse ne feledjük el a runa slotokat se abba is lehet pakolni szép runákat 😊

Doomista
igen.örülök hogy észrevetted.
akkor egyéb.
minnyárt mész haza,erõ legyen veled.

penge25
kettõt nem rakahtok fel egy cuccra te mert kiütik egymást 😊

Doomista
áh jó az a +8 attrib is...2xt raksz egy cuccra oszt máris +16 attrib...

penge25
az a baj all atriból csak a +10 adó köppeny van, meg majd a két +16-ot adó ékszer lesz! Ahba csak a kis lópöcs +8 +10-esek vannak az értelmesebb atrib statok meg 800k ról indulnak 😞

Doomista
hát most nem tudom mi van a priestel...ma lett reggel 40 lv...de semmi statot nem adott ! csak nagyon de nagyon kicsit több lett a hp-m mp-m és ennyi...pedig aszittem 40 lvln megdob finom stattal...szal pasz...kicsit többet adhatna a second class a fõkasztnak én szerintem...ha már így kitolja az ember azt is !

penge25
Ja tom az int is ad de nagyon keveset 1 int=1 mana lópicsa

penge25
hátha lesz egyszer kari áthelyezésre lehetõség 😊

penge25
Aztán ezt majd a frogster keresztülhúzza, szerintem a 10 perces skillünk nerfelésével, már tuti nem tudnám egy másik meggel kiütni MA-ban a 2. bosst az elsõ az sima ügy még így is!

Doomista
:-o
hát igen,én sokat tettem wisdomra...amúgy sem csak a wisdom miatt lesz mp-d...😊
és egyetértek a "kistápcsibésmageshaveroddal",hogy 4 k hp legyen minimum...intre gyúrj,és azért kis wisdomot is szerintem tehetsz ^^ attrib legyen sok rajtad.
és megint csak kár hogy nem egy szerón vagyunk, mi tolnánk ki az m.a-t bruhaah

penge25
Szóval van terv egy évre elõre 😊

penge25
Mondjuk azon gondolkodom, hogy a priestet se ártana 26-ról kimozdítani, fõleg hogy mondtátok, hogy az a megem statjait kicsit megdobja, ha az õ lvl-je is növekszik