Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
mostanában 15-perceket romozok naponta 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
legyen is életed

penge25
nehogy csak online életed legyen 😊

Gubberx
csak vicceltem, nekem életem van 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
<#ijedt>

penge25
nem tom mennyire kemény ez a boss, de tudok olyan embert a szerónkon, aki egyedül leöli 😊

Doomista
<#wow2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
én még sosem láttam volna hogy segített volna 😄 pedig jó párszor kérték,de lesem szarta mindenki 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
az Ant-ozó raid szokott segíteni csak zaklasdd õket kicsit 😄

penge25
hmm akkor ide úgy látom még egy mage pajtás kell két thunderral azért lazán megoldható ez a küldi, na akkor majd péntek este, utána bazzuaer na ahoz is majd keressek partyt ejjj

Gubberx
lelkem mélyén még én is csak egy cube vagyok 😛

Ventura82
Nyugi, mindenki csak annyira felnõtt, amennyire annak érzi magát! <#vigyor2>

Doomista
semelyik mob nem érhet hozzá ! mind1iket minél hamarabb megölöd annál jobb. kivétel a békák 😄

Doomista
ebben a topikban akkor per pill csak én nem vagyok még felnõtt korban 😄

Gubberx
már készülõben a tápos warriorom 😄

penge25
Akkor csak az elitek nem érhetnek hozzá? A többi sima mobbal akkor ne is foglalkozak igaz, mert azok nem is támadják csak a sámán õreit

Doomista
táptalan scout cube szagot szimatolt az ormányom.

Ventura82
thx <#wink>

Gubberx
grat 😄

Doomista
akkor a virág nem is kell 😄

Doomista
lényeg az,hogy legyen egy rendes party...az elitek amik jönnek,egyik sem érhet hozzá a fickóhoz...szóval az összes elitet probáljátok meg magatokra húzni,az a legjobb ha félútig bírnak menni.

Ventura82
LOL ezt a szmájlit nemtom, hogy sikerült idetenni.

penge25
<#wink>

Ventura82
Ó, ha 3 évig bírja akkor az már nekem tökéletes.
Nincs is jobb egy igazi vidéki lagzinál... én is falun nõttem fel <#hamm>

penge25
Már nagyon jó lenne eljutni az epic küldi azon részére mikor mosolygós át veszem azt a két ékszert rewardként, ami +16 statot ad mindenre 😊

Ventura82
Mindegy az, csak csoki legyen, a külcsíny nem számít neki, csak a belbecs... Még jó, hogy nem látszik meg rajta, hogy imádja a csokit, különben járhatna velem futni <#vigyor3>

penge25
harmadjára meg a kurva békák mind rámszaladtak

penge25
doomista nem emlékszel amit lent írtam az elit questre, amikor a sámlit kell megvédeni, már akkor is faild lesz ha a sámánt csak hozzáérnek? Mert 3 szor próbáltuk meg reggel, és mindig elemnetek, hogy nem sikerült a ceremonia, meg kell ismételni 😞

penge25
Én 3 évig tudtam kihúzni az idõt az eljegyzés, meg a lagzi között! mert én csak egy papírnak tartom, persze a nõknek, (persze sok férfinak) ez többet jelent. Mondjuk megbánni nem bántam meg az tuti, nagyon-nagyon jó kis lagzink volt ( nem ez a pesti modern, igazi vidéki mulatós, játékokkal, bolond menyasszonnyal megspékelt)

Doomista
az is megteszi,de akkor egy piros masnit köss rá, akkor már a látványtól elolvad <#nyes>

Ventura82
Majd kap egy nagy Bocit oszt jóvan! <#ravasz1>

Ventura82
Kössz mindenkinek.

Ja, vágom. Ettõl tartok én is, de majd megoldom valahogy. Házasság még nem lesz. Legalábbis idén tuti nem. 😊 Ezt már egyszer-kétszer megbeszéltük.

Doomista
ámen <#ravasz1>

Doomista
<#nevetes1> vegyél neki belga csokit

penge25
ok: Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus. Asszonyunk, Szûz Mária, Istennek szent Anyja, imádkozzál érettünk, bûnösökért, most és halálunk óráján. Ámen.<#worship>

penge25
Grat, hát ne hogy azt hidd hogy eljegyzés és asszony békén hagy nem adok neki pár hónapot és nyaggatni kezd azzal, hogy neki kellene egy másik gyûrû is vágod mire gondolok<#nyes>

Doomista
te mond el szûz máriát, én elmondom a mi atyánkot.

Doomista
gratulálok <#worship>
rom-ot nem akarod eljegyezni ? <#hehe>

penge25
Várj én is nagyon ügyesnek kell lenniük, hogy minden flottul menjen, de imádkozok én is: <#worship>

Ventura82
Na, megvolt az eljegyzés, mostmár az asszony békén hagy pár napig. Csütörtök-péntekre meg veszek ki szabit asszem, csak érjen már be a fõnökasszony. Eddig minden jó... <#zavart1>

penge25
Mennyi kest szedtél össze hmm csütörtökre?

Doomista
Jörg "Kerensky" Koonen
Jörg "Kerensky" Koonen
Jörg "Kerensky" Koonen
Jörg "Kerensky" Koonen

<#hehe>

te "penge",most letérdelek és imádkozom hogy el ne kúrják holnap ! erõt adok nekik !

Doomista
biztos😄 runázás nem nagyon érdekel,mert nincs runa slottos cuccom 😄😄
de rengeteg runám van...úgyhogy tudok csinálni fincsi runákat. mi buli volt még low lv szinten,hogy "oh jea,esett 1 runa slottos cucc" gyors berunáztam meg minden 😄

kerensky barátunk ma is elõjöhetne valami jó szöveggel 😄

penge25
mondjuk a legtöbb mage cuccába guts III láttam, ami 7 staminát és 3 wisdomot ad,gondolom mert nem kell sok rune hozzá meg nem kerül sok chargba, de monjuk a potenciall 3 se rossz de ahotz kell cucc is meg charge is nem kevés

penge25
oks én is erre gyanakodtam, azért ajánlottam fel segítségemet 😊

Doomista
nyugodj meg értem...olyan krv fáratt voltam hogy már be sem láttam azt a táblázatot 😄 de most igy üde +frissen+,nah majd talán a kávé segit,bár nem hiszem...igy már látom.

penge25
majd ha érdekel valami rúna legfeljebb írd be ide én meg megmondom mibõl tudod összehozni oksa😊

Doomista
jó tudni😊
reméljük holnap 2ig dolgozom 6 helyett xD megpróbálom úgy rendezni, igy akkor több ideig élvezhetem 😄 túlórázás miatt már most nem érzem a lábam sem,és minnyárt kezdõdik a nap xP

kerensky is túlórázik 😄

penge25
Amúgy komoly, hogy a runa táblázatott amit linkeltem, nem tudsz kimenni, le van írva pedig benne melyik runa milyen statot ad, és ott van a középsõ oszlopba, hogy milyen runákból dobod össze a a kiválasztott rúnákat 😊