Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Vagyis egyenlõre annyi a célom, hogy a maradék 6 cuccom feltápoljam, így 22 stami, 22int és 17 int mind a 6 cuccra (no meg beaplikálom a két +16-os statot is), Cuki a mageünk azt mondta a wisdomra annyira ne gyurjak, azt mondta õ nem tett egyáltalán wisdomra, de mi a picsától lett akkor 8k mp-je? Nos ha ez az alap táp nem lesz elég ma-ba vagy küklops lairba (oda tuti sovány) elkezdem az összes cuccomat fel plusszolni, amíg nem tudom nagyon kis csapattal is farmolni monfjuk ma-t. Nos ha maból kifarmoltam magam, akkor jöhet küklopsz lair és asszem el is telt egy év kb mire ott fogok imbázni 😊

penge25
egyenlõre én megelégszem a 4k hp val, mert kikérdeztem a mi kis táposcsibe mágusunkat tudod akirõl meséltem 7.5k hp, 8k mana, 1200int. Azt mondta legyen alap 4k hp- és akkor két gyenge mage is beveri ma-t, nos én erre hajaazok és onnantól ma-ból akarom megszedni magam anyagilag is meg a sok cuccból, 2 mage 30 perc alatt üti az elsõ két bosst és már nekik is csúnya dropjuk van 😊 Szóval most a maradék ccuccom feltápolom amíg lehet és utánna azt akarom, hogy mindig csak egy cuccot tápolok fel de azt már úgy hogy veszek egy kesztyût mondjuk és addig nem nyugszom amíg minimum 3 yellow stat nem megy rá, utána veszek mégegy cuccot arra is 3 yellow stb...

Doomista
ajánlom is hogy hiányozzon asszony meg a kis csöpség te táp xD

nem tudom mennyi...de sok xD 100k körül biztos van...én nem vettem semmi cuccot,mindent 40lvltõl begyûjtöttem,pont elég volt hogy kitápoljam magam valamennyire! de már most is gyûjtök erõvel,de sajna csak 2x 8attrib cuccom van meg 17 stamina,wisdom,int cuccok...20+ nincs nekem se 😞 sárga cuccok sem a lekjobbak...de egyenlõre nem is akarom tápolni magam ! gyûjtök erõvel...pénzt...nah még 2 óra és sipircolok haza 😊 ismét van mit tennem ! 😊

nekem nemsokára lesz 4,9k mp-m meg asszem majdnem 4,4 hp-m...szóval az a 3,4 k már most jó,ha még 6 cucc tápolásra való ! kb mennyi hp mp-t akarsz ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
most még sovánka minden 3.4k hp, 833 int ez amikre emlékszek, még 6 cuccom tápnélküli, de kessem is fogytán van 600k-van. nem nagyon tudok staminát se venni, mert 22 staminát akartam venni erre benyögik 200k alatt nem lesz lol, nálatok mennyi 22 stamina?

penge25
még nagyon messze vagyok attól, hogy olyan táp legyek mint te, de mint érzem hogy megközelítelek, majd linkelek egy karakterlapot magamról azért 😊

penge25
hát meglátjuk mikor még picurka volt 6 hónapos, most 15 hónapos akkor is hazamentek pihizni egy hétre. Ejj sokkot kaptam akkor annyira hiányzott a kicsi lányom, persze asszony is hiányzott, de a kisbabánk sokkal jobban 😊

penge25
én hát ha áthozhatnám a wowról a t6-os magemet igen én lennék a legtápabb itt, de itt jelenleg csak egy kis porbafingó vagyok, de isteni erõim itt is lassan kezdenek kibontakoznak és elfoglalom a dps lista legfelsõ fokát hamarosan bárhol, bármikor 😊 Ejj már megint feltört belõlem a szerénység <#mf1>

Doomista
😞 ah ugyan,nem örökre mennek el,ez a jó oldala...1 hét...kibírod. amíg van rom,addig kibírod. ha nem lesz,akkor befogsz kattanni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
szóval te tápabb vagy mint mi itt? erre akartál célozni.

penge25
kockának nem nevezném magam, de két hétmúlva atom kocka leszek 1 héten át, mivel asszony a kislányunkkal haza utazik 1 hétre a szülõkhöz, mert már elege van a panelléletbõl 😞

penge25
a lényeg az, hogy a wow mögött nem kis pénz és szakmai háttér van, és még ott sem tökéletes a balance, persze azért sokkal jobb mint itt, de ott is van néhány kaszt most ami tápabb a többitõl 😊

Doomista
hiába beszélsz nekem te kocka WWoOWW-s,nem nagyon értem mirõl habhablatyolsz,csak törten nyomtam 1 hétig a WoOW-ot,de eredetiben biztos zsírkirály lenne,de nem fizetek havidíjat^^
csütörtököt akarok !

penge25
balance az tuti nem lesz meg csütörtökre, ha azt nézük a wow kintvan már több mint 4 éve asszem és még ott sincs meg a tökéletes balance 😊 Fõleg most hogy a dk-t, és a retri palát szarrá tápolták 😊

Doomista
értem thx az infókat...
azért nem gondoltam volna hogy ennyit beledobnak a játékba ! de ÉN IS remélem hogy nem 3 hónap múlva fog jönni a másik kisebb patch xD
most már tényleg rendesen csinálják is meg a kasztokat ! még ez hiányzik...

penge25
De teszik, hogy ennyi tartalmat belenyomnak, de nehogy az legyen, hoyg 2 hónapig meg semmi újítás ne legyen, bár szerintem nem fogok így se unatkozni 2 hónapig 😊

penge25
nem már az adatbázisban van róla sok adat, térkép, mobok, mind mind 50 alatti, persze a bossok 50+-osok 😊 Nyugi a lvl 60 szinthatárra még fél évet várni kell minimum, részemrõl nem is baj 😊

Vamp17
50 es terulet lesz ravenfell

Doomista
nem szóltam ! látom...19.-én jön, ok mindent értek !

Doomista
35+ lv elit skillt akkor még nem tudjuk,hogy melyik npc-nél lehet megszerezni,igaz ? tápos legyen, mert ha nem lesz táp, akkor én tápolom be!

Doomista
fincsi videó...minden féleképp csak várni tudom az új pályát ! már várom hogy felfedezzem a fincsi új területet^^ csak hát még mindig az a kérdésem, hogy az a 50+ pálya ? mert akkor szintnövelés is lesz, és baszki ha ilyen hamar jönni fog az új terület, akkor vele együtt a szinthatár is,én meg még nem akarom,hogy 1-2 hónapon belül megjöjjön :\
ámen,kell az az 50/50,akkor engedem hogy kiadják xD

Doomista
azt ad a varanasos event is,ha nem teljesíted teljesen a tekercses küldit xD azokat a tüzijátékokat nem lehet beváltani valahol ? mint a roseset régen.

penge25
meg kell ölni õket vagy mi? Mert itt akkor a béka király dob fincsi dolgokat 😊

Gubberx
találtam egy rakat békát logarban 20-ból 1 dob 5 tüzijátékot... ennyire jöttem rá eddig 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Basszus kurva sok tartalmat kezdenek belepumpálni faszaaaaaaa

penge25
Azért jó lenne már ha csütörtökön a tatyónkat is visszaadnák már <#ejnye1>

penge25
pff passzolom, de szerintem nem hisz akkor lvl 20-on hatalmas elõnyhöz jutnál a többiekkel szemben 😊

bazdevil
Ha egy tier2-es fegyonak amit mondjuk 20-as szinttol tudok hasznalni, manastonokkal feltolom a tierjet mondjuk 5-re, attol en meg ugyanugy 20-as szinttol fogom tudni hasznalni?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

penge25
ugye jól olvastam hogy szerdán 10-tõl nem lesz szeró, hanem legközelebb már csak csütörtökön lesz amikor is vége az ob-nak?

penge25
Ruins of the Ice Dwarf Kingdom ez az új insta sajna kicsiknek van de futok majd benne egy kört egyszer lvl 25-30 közötti lesz kb majd!

penge25
jaja

penge25
mármint a mi szintünknek való?

penge25
50-eseknek volt köszte küldi?

Doomista
lehet csak berakják õket,és csütörtökön aktiválják...pasz. minél több jóság jön minél hamarabb,annál jobb nekünk,nemde ?

Doomista
egy koreai npc adó quest felkiáltó jele volt ma reggel is a devil pályán,csak hogy nem volt ott az npc soha...remélem ezzel patchal már betették 😊
de igyis van 24 questem abbol több mint a fele harfos 😄
jaj lesz mit csinálni 😄

penge25
hmm ezek nem csütörtöktõl lesznek bent :

* Epic Storyline 2
* Ruins of the Ice Dwarf Kingdom
* Kalin Shrine (last missing texts)

penge25
nem is lenne vészes ha nem 267 diamond vagy 3.5k tokken kellene hozzá 😊

Doomista
update frissítés:

Recently translated texts include the missing translations for

* Epic Storyline 2
* Ruins of the Ice Dwarf Kingdom
* Kalin Shrine (last missing texts)
* Missing armour, weapons and sets
* Missing Items
* Last couple of Quest-NPC's
* NPC Dialogues
* Monsters (names etc.)
* Item Shop Items
* System-messages
* Client Interface-texts
* Missing attributes

Text revisions

* Revised names of mounts (Item Shop)
* Revised names of p

Doomista
ez tápabb mint maga gubb scoutja :S:S

penge25
pff sokat nem értek hozzá de tudtommal rougó/scout vagy priest az jó párosítás

Blacksheep333
Rouge mellé milyen class -t tudtok ajánlani? Illetve melyek azok, amiket nagyon nem ajánlatos felvenni mellé?😊

Az operációs rendszeren is túl...

nah talan megjegyzem😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
végre meg lesz hétvégén a 4k hp buff nélkül yessss

penge25
Nincs fent msn-en gubb, hmm zaklasd az eventtel kapcsolatban engem is érdekel 😊

penge25
gyáááááááááá mindkettõt megkapom, pffu az komoly, én átrakom másra mert ugye 3 statos fs-ekel dolgozok és ha már van rajta egy stat akkor elég nehéz rárakni +3 free statot

penge25
kellene olyan aki online van és ide is benéz néha asszem gub most tolja nem hátha õ tud errõl a brekisrõl infót<#beka2>

Doomista
békásról infót akarok !!!

Doomista
mind2õt...alap hogy használom õket,betápoltam õket,és ennyi.

penge25
thx