Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
mondjuk reggel tápoltam kicsit 😊 4k hp, 958 int ennyire emlékszem és 5 cuccom továbbra is táp nélküli 😊

Doomista
de én fennt vagyok msn-n, nah és gubb off mindenhol most 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
gyáááááááá gub ide a küldi nevét hol kell felvenni melyik npcnél plsssssss, nincs fent msn-en doom kérdezd már meg pls!<#worship>

penge25
purifi stone az pontosabban, olyan mint a fusion stone csak nincs rajta egy deka szar stat se úgy, vagyis 6 statot is fel tudsz rá rakni (azt meg a cuccra)imbaaaaaaaaaaaa

Doomista
2 db 7 napos hátast
2x armor 2runeslot
2x weapon 2runeslot
4 fusion stone
8 hammer kalapács

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nah ja...ennyit ér ha az ember fizet a játékért...és gondolj bele hogy nincs minden kalapálva,és krv sok cucc nem +6...nah meg a rune slottok...fizecc akkor nagyon durván kitudod tápolni magad,de nem mondok újat 😊 egyszóval élvezem mig elnem szállnak a kalapácsok rólam 😄
fusion stone mire jó ? nem tudtam értelmezni

penge25
de a bag fs stonékat adot, meg a két hátast, meg drillt komoly?

Doomista
kalapács+runaslottok

penge25
mármint a korábbi képeken 4.3 k hp-d van ezeken meg már 4.9 hp szép!

Doomista
na ja, meg eljátszogattam a runekkel,volt annyi runom hogy egy +6 attribosat kitudjak fingatni belõlük...fegyóra van téve,meg minden,szal ha majd lemegy a kalapács akkor is valamennyit sikerült táposodni...fusion stoneket meg nem költöm el egyenlõre 😄

penge25
+600 hp-t kapalapácsolásból szedted össze?

Doomista
harfban az egyik küldit felveszed és az több részes...végig csinálod és odaadja a bagot a végén...már nemtom a nevét,gubberx tudja,õ mondta nekem is xP

penge25
Combosodol rendesen, látom kalapáltál pár cuccot az rendesen megdobja az embert 😊

penge25
hol vannak ezek a küldik pontosan?

penge25
ne szopass ilyeneket ad a bag hátast, meg purifed stonékat?

penge25
hmm hátsaok honna?

Doomista
bag!!!

Doomista
loool

Ventura82
Átültettem az asszonyt a volánhoz, én meg próbáltam tolni... kijött, de nyakig sáros lettem. <#nyes>

penge25
cicikélj le hátas honnan?

Doomista
hát ott van képekben hogy miket addott 😊 azért hszeltem a hszemet. csak nézd meg a chatot is stb.

penge25
ja oksa sasolom, válaszolj lenti kérdésemre bagokkal kapcsolatban addig 😊

Doomista
jól belefejeltél a sárba mi? 😄😄

penge25
Várjuk szeretettel a képeket Doom 😊 Szólj ha megvannak<#wave>

Doomista

Doomista

Ventura82
Kibicnek qsssssss! <#mf2>

penge25
komoly bagot kaptál a küldiknél? hmm és mi volt a bagban?

Doomista
sok minden történt...😄 harfban elkezdtem azt a kurva sok questet...mindenkinek csak ajánlani tudom hogy hiába 50 lv csinálja meg...vagy 200 k gold-ot kerestem az összessel,és több mint 100 k TP-t!
meg ugye az egyik adott 35 lv bagot,és azt kitolta 50 lvlig...rohatt jó cuccokat adnak a bagok! nah meg csomó jó kis craftolt hp mp potit. vagy 3 órán át csináltam este,már hajlani 1 órát mutatott az óra, aztán a fáratságtól összeestem a székben,szóval itt is keltem fel...
képeket töltök picasara éppen, hogy milyen táp lettem most az uj updatenek hála,eljátszogattam a runekkel is,stb,feltöltés alatt.

Ventura82
Reggelt!

Ja sikerült. Meg sikerült elakadni is a sárban... Legalább kiszellõztettem a fejem 😊

penge25
pillangóst sikerült megoldanod?

penge25
Huh az ilyen hozzászólások úgy felbasznak, tuti még egy hetet se töltött a játékkal<#ejnye1>

Gubberx
te meg visszamennyé 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
bugos mint állat nem lehet vele egy résznél továbbjutni, varanas elõtt kell a bogaraakt ölni amig nem dobják a quest adó itemet, elsõ pár questje ilyen lvl 10+ cuccokat ad rewardnak és a questekben sincs kihívás 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Meg mutassál már nekem olyan MMO-t aminek ilyen adatbázisai vannak, és még egy napja megy a game:

küldik, tárgyak, receptek, térkép stb
craft táblázat

Nos emlékeim szerint a wow megjelenésekor ilyenek nem igazán voltak <#mf2>

penge25
Nos kedves sose láttalak ebben a fórumban, nem tudom mennyit töltöttél el a rom világában, én 3.5 hónapot. És hát khhm erre a játékra ráhúzni, hogy wowoklón azért nem kellen, meg hogy egyetlen pozitív dolog benne az ingyenesség. Nos képzeld el én 2.5 évet töltöttem el a wowwal és ez a játék nem mondom, hogy jobb mint a wow, de nagyon komoly vetélytársa lesz a wownak (pedig ez csak egy ingyenes mmo). Nézd én és itt sokan mások nem egy free mmot is toltunk már és én bátran kijelenthetem, hogy én még ettõl jobb free mmo-val még nem találkoztam. Másik mindenre rásütik, hogy wowklón, akkor a wowról is elmondhatjuk hogy 3, 4 játék klónja, nem egy mmoból vett át teljesen dolgokat. Szóval ne húzz le olyan játékot amivel max 1 napot töltöttél el, mert anno képzeld 1 hét wow után azt mondtam a wowra, hogy egy kalap szar, aztán a haverok vissza csábítottak és onnantól sose és soha nem mondanám a wowra, hogy szar. Nézd ez nem egy koreai tucatárú, van benne rengetek küldi több mint ezer, számomra az idáig legjobb craftolási rendszer, nagyon jó kasztok, skillek, grafika terén, bár ez nem számít mmo-ba a wow-ot igencsak helyre rakja sokkal szebbek a mobok animációi, spellek, a cuccok a karikon. Más szakmák vannak, insták, raidek. Minden benne van ami egy nagyon jó mmo-hoz kell. 500.000 ezer béta tesztelõ szerintem nem hülye, hidd el ez a játék nagyon-nagyon népszerû lesz és meg merem kockáztatni, hogy milliós rajongó tábora lesz, vagy már lehet van is 😊

penge25
Na, remélem mostmár tudom normálisan tápolni a karimat, és akkor hétfõn nyomok ide végre magamról én is egy képet<#eplus2> Bár nem nagy táp lesz sárga elõtti kis alapozó

penge25
Epic küldit nézted, aki csinálta már adhatna ide egy kis instrukciót pontos, hol indul, tényleg bugos e rewardok stb 😊

penge25
reggelt na beszámolót doom 😊

Doomista
reggelt

ScarY MAN
köszönjük!

átgondolom xD ... csak az a baj hogy van különbség... és nem egy szimpla "copy paste" ahogy Te mondtad. Engem a rom megfogott és hidd el nagyon tetszik... és igen... wow-ozok is... mind a kettõ nagyon jó.

...

panther112
Az egyedüli pozitív dolog, amit errõl a játékról el lehet mondani, hogy ingyenes. Akinek egy icipicit is számít, hogy mivel tölti az idejét, az inkább wowozzon, havi 3300ft-ért szerintem ezt mindenki megengedheti magának, aki tudott pc-t venni. Kínai barátainknak úgyis a wow "copy paste" lebegett a szeme elõtt, csak sajnos nagyon nem sikerült. Szóval inkább 3300ft-ért töltsétek el azt a rengeteg idõt egy minõségi játék elõtt, mint egy ízig-vérig kínai minõségû hamisítvány elõtt.

Doomista
Levél elküldve 😄😄

ScarY MAN
Kicsit elcsúsztunk a mai nap, de estére csak meglett!😊

Runes of Magic Hungary nyereményjáték

...

maffi
Igen, arra gondoltam! Hatalmas köszönet a segítségért! Már azon gondolkodtam hogy feladom a q-t. Köszönöm szépen mégegyszer! 😊

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

I'm COOL !!!
Szerintem Te a Pioneer Colony-nál lévõ küldetésre gondolsz. Menj fát vágni, majd aki adta a küldetést az melleti famunkapadon tudod a nyersfát deszkává alakítani. A skilleknék találod a favágó tudásodat, ott kiválsztod a deszkagyártást és kész. Nagyvonalakban ennyi. 😊

Rip
Nem mindig dobott, mi egyszer leszedtük, de nem dobott semmit.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Doomista
sikerült halat fogni ?😄

Ventura82
Gubberx, ha jössz be a warrival, szólj Szösszenetre

maffi
Nem, itt vmi koncertet akarsz csinálni a srác és ahhoz kell neki ez a cucc.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"