Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2x armor 2runeslot
2x weapon 2runeslot
4 fusion stone
8 hammer kalapács
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
fusion stone mire jó ? nem tudtam értelmezni
meg ugye az egyik adott 35 lv bagot,és azt kitolta 50 lvlig...rohatt jó cuccokat adnak a bagok! nah meg csomó jó kis craftolt hp mp potit. vagy 3 órán át csináltam este,már hajlani 1 órát mutatott az óra, aztán a fáratságtól összeestem a székben,szóval itt is keltem fel...
képeket töltök picasara éppen, hogy milyen táp lettem most az uj updatenek hála,eljátszogattam a runekkel is,stb,feltöltés alatt.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
küldik, tárgyak, receptek, térkép stb
craft táblázat
Nos emlékeim szerint a wow megjelenésekor ilyenek nem igazán voltak <#mf2>#mf2>
átgondolom xD ... csak az a baj hogy van különbség... és nem egy szimpla "copy paste" ahogy Te mondtad. Engem a rom megfogott és hidd el nagyon tetszik... és igen... wow-ozok is... mind a kettõ nagyon jó.
...
...
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Szerintem Te a Pioneer Colony-nál lévõ küldetésre gondolsz. Menj fát vágni, majd aki adta a küldetést az melleti famunkapadon tudod a nyersfát deszkává alakítani. A skilleknék találod a favágó tudásodat, ott kiválsztod a deszkagyártást és kész. Nagyvonalakban ennyi. 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu