Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húha, a környezõ barlangokba van hozzá cucc, de csak akkor ha még nem adtad le. Ha igen akkor szopi (márha ez az amit a kiscsaj az, és valami treasure hunt a neve)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

maffi
Kicsit így visszaolvasva értelmetlen lett néhol, de remélem, azért értitek😊

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

maffi
Sziasztok!
Ma kezdtem el a játékot, remélem jobb lesz, mint a többi ingyenes MMORPG (kb 100at próbáltam 😄), eddig bíztató. Már megcsináltam pár questet, de most kcisit elakadtam, mert egy tagnak kéne Ash Timbert kéne vinnem, de sajnos nem találok egyet sem. Vki tudna nekem ebben segíteni?

Más: eddig még leköt egyedül is a játék, ezért örülnék, ha találkozhatnék pár honfitársammal a játékon belül. Azon az M betûs (bocs, most nem jut eszembe a neve 😄) szerveren vagyok, ha vki szintén itt van, az megmondahtná a játékbeli nevét és kalandozhatnánk együtt. 😊

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Doomista
<#nevetes1><#nevetes1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
ma megküzdök veled :_D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A weapon level mennyit számít ? Tehát pl cb-bõl vok 40-es, sima bow meg 20-as, akkor feles sima bow-al próbálkozni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

penge25
na lépek, szerintem meló elõtt benézek hajnalba a gaméba tuti
bye all

Doomista
nem akar 2 hónapja XP

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
na majd ma toltok meccset 😊

Doomista
most fáj a lelke hogy szarrá verem pvpben :S hozzám sem ér és halott 😞

penge25
eheh X)

Doomista
hehe

Doomista
már az se.

Gubberx
bár addig ugysem lehetek nyugodt míg pvp-ben le nem gyõzhetem ismét dúmpistát 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
Nyugi tuti csökkenteni fogják

Gubberx
na átrágtam magam a teljes scout fórumon 😄 ha picit csökkentik a skillek concentration igényét akkor elégedett leszek 😄

penge25
ja tényleg 😊 tujooooooooo shooooooooooo

tiszta naruto😄 annak is beka volta petje😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
😛

penge25
Hát akkor csókoljátok meg hátha dob valami narancssárga cuccot<#vigyor3>

Gubberx
guildünkenk van egy 😄

penge25
pff nem tom, csak azt hogy akiknek sikerült lenyomni a béka királyt azoknak dobot ilyen petet

baaz kihagytama beka petet:SS mennyiert lehet venni a piacon:S akarok egy haszontalan orok petet!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
sok a cooldownja nem érek vele semmit :/

Poti ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

penge25
én nem lövök annyit, de Cuki guildünk combos mage ennyiket lõ a küklopszos instában 😊

Doomista
hát annyit én még nem lõttem flamevel,mióta kicsit nerfelték a dmg-t...amúgy most igaz,mi lõjük a legnagyobb dmg-t,vagyis ha nem,javítsatok ki,majd hazaérek kiderül eheh.

penge25
Hát ha nem tud velük szólózni bosst akkor maradjon, azért szerintem az is imba hogy 14k, 16k kritet lövünk flaméval, nem? Nem hiszem, hogy valamelyik kaszt sebez ekkorát skillel!

Doomista
igen

Doomista
igen végûlis igaz...de rogue-nek maradt a thumb...ami valami nagyon durva dolog...meg az a láthatatlanító szarság...akkor ezeket is vegyék ki,mert ezek is túl "imbák"...

penge25
amúgy ennek a békás eventnek annyi volt a lényege, hogy szerezhettél egy rakat tûzijátékot, meg egy örök békapetet?

penge25
ö asszem ezek a skillek azért kerültek ki mert csak az open bétában tervezeték ezeknek az imba skilleknek a jelenlétét. Nos skacok szerintem ahogy itt más is mondta, egy mmo nem arról szól, hogy egyedül leversz minden bosst elitet, hanem arról hogy partyban teszed ezt. Tehát én innentõl nem kérem vissza az imba mage skillünket, de csak akkor nem, ha egyetlen egy kaszt sem tud szólózni insta bossokat, mert hogy van egy -két kaszt ami egyedül is ül minden bosst, mert akkor nem kicsit borul fel a játék egyensúlya. Hisz azok a kasztok szarrá keresik magukat ebben a játékban, bár ezt már õk ob alatt megtették úgy is <#ticking>

Doomista
abbahagytad mától a romot.

Doomista
ennyit arról hogy solozok pár bosst :\
na nembaj,levezetem minnyárt a feszültséget 20 db 84 mm hosszúságú 24 mm-es átmérõjû rozsdamentes anyagból.,ami már le van szúrva leszúrókéssel,már csak le kell oldalazni kívül belül + mind a két oldalába furatot fúrni,végül menetet metszeni. ezzel levezetem simán !

Gubberx
az arrow of essence-t is törölték ami a legjobbat sebzõ scout skill volt....

penge25
hát reméljük valamit raknak helyébe, vagy ha a 35 elite skill majd valami nagyon táp dolog lesz akkor elnézem nekik ezt a kis ballépést 😊

Doomista
hekkelem ezt a rom hiv. oldalt bosszúból !
na de komolyra fordítva a szót....oké,nem kapjuk vissza..de akkor valami táp ec-t csináljanak már! pl ne 20%os legyen,mert szart sem ér,hanem mondjuk 100%os 😄😄 nah és ne 20 secre,hanem min 40 😄

penge25
hát igen a mage legtápabb skilljét vették el, ez van, ezt kell szeretni <#beka3>

Doomista
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ÁGRÁÁGRÁRGGRGRÁRGÁGRÁRGÁRGÁRRÁRGÁRGÁRGÁRGÁGRRÁ <#boxer><#violent><#gun> hogy itt mindenkit széjjel tépek most !!!!!!!!!4444 <#boxer>

penge25
pff epic küldire van megoldás: Take your weapons off😊

penge25
az elemental catalyst nem lesz az erdetire vissza váloztatva tehát nem fogsz 10 sec alatt ellõni 7-8 flamét 😞 Max másmilyen változtatás lesz sajna nem tudom linkelni a hozzászólását Kerenskynek, mert a mage fórumból mindent eltüntettek szinte 😞

Doomista
he?
ezt írd le még1szer

penge25
a mage ec-je gázos is marad kerensky azt írta fórumba hogy a régi már tuti nem jön vissza 😞

Doomista
scout gázos
márcsak baba priestje gázos ( XD )
mage EC gázos

és ennyi.

penge25
Hmm úgy tûnik már az új epic küldi is bugos, hmm?
Egy comment:

is the quest broken? or why i cant "catch" a butterfly?
if i use the egg, it spawns... when i kill it, its not completed. and i didnt get any item for catching it

penge25
de az most egy elite vagy a sima kis bogarak Varans elõtt amit anno a lábai miatt öltem a napi küldiért?

Vamp17
meg kell olni a bogarat.

penge25
Ezt azért valaki kinyomozhatná (Epic küldi folytatását) pontosan majd, hogy egy bogár adja, vagy meg kell ölni a bogárt és abban lesz valami küldi indító cucc!!!

Vamp17
egesz pontosan:

Kerensky: Nothing, really. 1822 / 1823 are almost similar. 23 fixed a few issues of 22

I just forgot to update the posting. 😊

penge25
😊