Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
jah ez szar változtatás van de tulzottan nem hat rám mert nem huzok olyan priest buffokat amiket mindig magamra raknám ha second classra váltok ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
sajna ezt kivették, mert idáig az volt felraktad a buffot magadra pappal és íjaztál, de már pár patch óta úgy van ha kasztot váltol lejönnek a buffok rólad 😞 Azt tudo itt nem ugy van a kaszváltás, hogy bárhol a csata hevében vagy a mapon vátasz a két klasz között. Minden kisebb nagyobb városban van egy házad abba bemész és ott tudsz váltani 😊

EnZsolt
Akkor szerintem maradok a lovag-papnál, a scout mellé a rugó nem vonz, bár értékeiben mindenképpen jobb lenne, csak gondoltam, ha pappal felbuffolom magam, akkor íjazhatok kedvemre, ha meg közeljönnek, akkor kite-olok, közben meg healelem magam.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Doomista
akkor csináld...én direkt nem tököltem tegnap vele....neked krv jól jön,de nekem 41 lv priestel már nem

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
na majd re

penge25
khm ezt már megbeszéltük párszor minden kari az aktuális szintjéhez képest max +10 szinttel magasabb küldit tud leadni. Tehát én esetemben lvl 26-os pap egészen lvl 36-ig tud leadni küldit. Ennyi teeeeeeeee, nem jöttél rá 50 lvl alatt<#buck>

Doomista
az legyen meg,ha hétfõn azzal jösz hogy nincs meg,nyakad törik ! 😄
új epic questet is csinálom...de megakadtam egy pontnál...😄

Doomista
26 lv pappal nehezen adsz le egy 31++++ lv küldit lol...

penge25
leges leges legfontosabb terv a hétvégére végre, az epic küldit befejezni. Nagyon kell már az a 2*16 all atrib stat 😊

penge25
jövõhéten szerintem jöni fog, kell is a sok fincsi új tárgy ill. azokról a stat 😊

penge25
mennyi küldi van ott új, mert akkor papomat ott fogom tuningolni hisz az pont neki való küldik, 50 kis magem megcsinálja, 26 kis papom leadja 😊

Doomista
most nem azért, de talán még jobb is hogy egyenlõre nem jött ki az új terület ! egyszer meg is kellet volna akkor csinálni ezt a krv sok ystra questet ! legalábbis engem idegesitett volna hogy még van csomó medium lvl quest, mivel maximalista vagyok.....(szedjétek már le rólam ezt az átkot,néha tényleg szar)

Doomista
nemtom...talán mert maximalista vagyok ?

penge25
miért fontos az neked ha nem is használod a papodat 😊Én max 35-re húzom talán ha jó lesz a lvl 35-ös elite skill

penge25
Doomista
má nincs több tp 😄😄 1-2 hónapig biztos nem lesz tp-zés,most 50 lv priest az elsõ a tervben 😄

penge25
akkár csak a wowban 😊

penge25
nekem a thunder maxon van és a wind knowladge is toljad fel õket, mert a tunder így kihugyozza a purgát és a pfõniket is nem kicsit 😊

Doomista
szerintem most ne...egy két adddon buggos lett az új patch miatt...sajnos ez a szar hogy ha új update jön ki van addon amelyik elkúrodik...

Doomista
nah szóval:
Flame+49 (itt most nem +50re húztam,igy máris nyertem sok TP-t)
Fireball+44 (nem változott semmi)
Lightning+40 (itt sem változott semmi)
Phoenix+40 (itt sem változott semmi)
Purgatory Fire+40 (itt sem változott semmi)
Thunderstorm+36 (nah jah ezt 36ra lazán feltoltam,de megérte...galaxit is egyszer feltolom mert az +0)

Silenece+37 (ez sem változott)
Electro Charge+48 (nah ez +48 lvl-t változott 😄😄 800 block,elöbbi tp resetnél nem húztam,de meg is bántam,ez nagyon kell a magenek)
Energy Inf.+44 (crit növelõ buff,ez +47 volt most +44 nem sok az a pár pont...de sok tp-t nyertem vele...)
Essence of Magic+49 (ez sem változott)
Wisdom+45 (+50 volt,pár pontért nem huztam fel +50re,sok tp nyerés oh jea)
Fire know+50 (ez sem változott)
Wind know+37 (ezt eddig egyáltalán nem húztam,most +37ig feltoltam...szóval igy a lighting+thunder nagyon fincsi sebzést ad)

ennyi 😊
nagyon de nagyon átnéztem elõre gondolkodtam hogy a tp-ket hogy húzzam,végül igy sikerült...de nagyon jó lett igy.

penge25
pbinfo az tuti megy szerintem egyik alap addon, mutja pontosan a mobok életét manáját, van benn aggrométer, meg mutatja a gyûjtögetõ skilljeidet is :9

penge25
addonok zöme lehet most nem fog müködni, hiszen most jött ki egy napja a legújabb verziója a játékoknak és a legtöbb addonnak is klappolni kell a játék verziójával 😊

penge25
persze ha gyorsan akarsz ölni, dps király akasrz lenni raideken, ha papot raksz mellé az is jó mert ugye nem kell potikat nyakalnod a nehéz szitukat túlélheted könnyebben 😊, de én a rugó mellé rakom akkor is a voksom a scouttal való párosításban 😊

Ventura82
Akkor jó.
No beloggolok kicsit. Kipróbálok 1-2 addont.

penge25
lovag, pap az egyik legjobb tank, hááát a scout/priest is jó, de attól sokkal jobb tudtommal a scout/rugó párosítás

penge25
természetesen megtarthatod nekem is ott van a lvl 30-as baomból a kõ még mindig 😊

Doomista
persze ! lv 30-n is kapsz ! igy lesz 2 db !

penge25
😊 na oszd meg a titkot, bár szerintem magnek szinte minden skillt ki lehetne tolni szinte mind jó.

Nos nekem ez lesz majd bár nekem nem kell reset faszántosan van most is:
flame, fireball, fire knowladge, wind knowladge, thunderstorm, purga fire, phonix, essence of magic, lighting, a magnek a pajzs és ami növeli a karitikált, nos ezeket akarom maxolni. Ha ezek megvannak jön az ineteligencia, a mob resitjét gyengítõ skill és a mana csökentõ skill nos nekem kb ennyi ez 1 hónap tp farm vagy több 😞

Ventura82
Télleg... mi van, ha én most nem használom fel a TP reset követ, mert most épp jól vagyok úgy, ahogy vagyok. Megtarthatom késõbbre?

EnZsolt
Egy lovag-pap, vagy íjász-pap kombináció jár az eszem. 😊

A pap tudja magát buffolni, meg healelni? Mert ez volna a lényege a második kaszt választásomnak.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Doomista
tp reset követ is kaptunk....újra tpztem a maget ! most sikerült megalkotnom a tökéletes maget ! 😄D már csak a skill maxolások vannak hátra. tápabb lett.

penge25
mi akarsz lenni tank, heler távolsági, közeli dps,

penge25
ember tervez, frogster végez 😊

penge25
sose figyeltem 😊

penge25
pff enyit felejtttem már 1 hónapja ddc-ben vagyok 😊

Doomista
50 lv alatt sem jöttél rá ?😄😄D:

EnZsolt
Köszi, a netemnek elvileg repesztenie kell, de akkor várok, már nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra, csak a kasztot kéne még eldöntenem 😊

penge25
ejj akkor marad a pénzbõl vásárlok diamondot szisztéma .)

penge25
boundos?

penge25
Várnod kell a telepítés, patchalés kb 1-2 óra, devan akinek 3 óra is volt netfüggõ. És nyugi 10%-ról már csak a végén mozdul el, akkor hirtelen felugrik 100%-ra, szóval türelem MMot terem<#buck>

Doomista
jah megjött joblid ismét...sikerült soloznom !

Doomista
mivan ? tokent nem lehet tradelni xD
harf trading,ystra pálya

penge25
jaja

penge25
harf az hol is van silverspring környékén igaz, vagy már rosszul emlékszem?

penge25
Na ja de ingame ezt te is meg tudod csinálni, nem is olyan nehéz nekem most az jutott esembe mi lenne ha csinálnék még 4 accot, és fognám és minden nap a magemmel kifarmolnám mind az 5 karimnak a kis lvl 1-es gombákból az 5*100 napi küldi hez a tárgyat, az napi 500 token, 10 nap altt 5000 token abból már be lehet vásárolni pár szép upgrade cuccot, mondjuk kb 4k tokent vertem már el, nekem nagyon sok cuccom +4-es ennek köszönhetõen 😊

Doomista
jaja,azért is hagytam meg...majd jólesz valami ravenfell mage cuccra 😄

Doomista
harfban egyik quest sem nehéz...végig kell ölni az egész pálya mobjait,itemeket innét onnan,csomót dumálni npckkel, ezt azt az itemet kikérni npc-bõl...

EnZsolt
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Tegnap telepítettem a játékot, elindítottam, elkezdett update-elni, de a total progress 10%-on van, és azon is marad. Közben látom, hogy patch-eli, de mindig kilép, és megint el kell indítani, hogy folytassa tovább. Ma reggel is update-elt, de még mindig maradt 10%-on. Várnom kell még türelmesen? Vagy valami gebasz lehet? Van esetleg olyan kliens, amit nem kell ennyire napra késszé tenni? 😊

penge25
4 purified stone fõleg ez izgat, mert ezt csak egy nagyon durva tárgy megalkotására fogom felhasználni, ez lesz majd az elsõ cuccom amire 6 sárágát tudok így ezzel felrakni , csak 6 sárga stat kellene, meg a cucc 😊

penge25
tudod hogy nem jó az msn-em 😊 Gubb remélem felnéz ide és leírja aküldi nevét, meg a helyét npc stbbb. augy gondolom semmi extra nehézség nincs a küldiláncban igaz?