Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
most linkeltek be egy tier8-as fegyót...beszarok...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
amugy ystrába a legelsõ kis õr toronynál nevem nem jut eszébe, rengeteg új küldi van az ottani 4-5 npc-nél, de nem jelzi õket felkiáltójel, csak ha dumálsz velük akkor jön ki egy rakat küldi 😊

Doomista
még szép hogy nem rossz...csak mert nekem is minden ékszerem tápos,viszont van cruelty meg ragem közöttük,amiknél jobbat is tudok kreálni,és el tudom adni õket...majd ezt a 8 attribosat betápolom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

penge25
ja nem tom este néztem 5 percre ah-t kezdenek csúnyán a diamond árak ívelni, tegnap már 9-10k volt darabja<#rinya>

penge25
zöldekkel csak stamina, int

penge25
már kitolhatnák ravenfaal-t na ott bizti táp cuccok lesznek!

penge25
áááá

penge25
Vgyis már csúnyán fel vannak statolva, persze nem rossz a 8 attrib ezen a gyûrûn 😊

Doomista
jah hogy minden ringed full sárgás statos,bocs 😊

penge25
Ó bazz lennének egy szerveren hétvégén orrba szájba tolnánk Ma-t 😊

penge25
az a baj nekem már táp ringjeim vannak 😊

Doomista
ezt tényleg ajánlom...a quest végén kapsz egy 43 lv 1statos +8attribos ringet !! amit full sárgázol és van egy tápos ringed...

Doomista
necros cuccok eléggé pfff-k voltak...egy kék esett,de az táp 😊 megkapta mert a knightjének kellet,de 2 sárga stat volt rajta + 1 zöld...zöld az attribos...szal tápos drop volt neki.
ma-t nincs kivel tolnom...ez is csak úgy jött...de majd megkérek egy 50 lv maget hogy toljuk ki ameddig tudjuk.

penge25
Még az kell nekem, hogy te csücsülj egyedül a mágusok csarnokában<#nevetes1>

penge25
Hát hogy érjelek be így táp szintjén<#gun>

penge25
bazz egy nap annyit játszol, mint én 8 nap alatt 😊

penge25
Ma-ba voltál?

penge25
Necros cuccok jól mennek árba vagy a kutyának se kell?

Doomista
de jó volt a tegnap este...egy 48/33 lvl priest/knight gyerekkel kitoltuk a necrot...

Doomista
14 órát

Doomista
estét!

penge25
látom doom tegnap megint toltad a romot vagy 15 órát<#wow1>

penge25
reggelt!

Doomista
jah nálam a windowblinds miatt csinálta ezt, na meg instákból erroral kidobott mindig...

ScarY MAN
nekem 😊

Windows Blindsed ha van akkor kapcsold ki 😊 (nekem egyedul ez volt ami betett)

...

ViniSoundz
én az istennek sem tudom fullszkrínre átlõni. nem jegyzi meg a beállításokat sem. totál elkattant má az agyam. már az ini fájlban is átírtam, aztán visszarakja magát. vót valakinek ilyennye?
erre pmben valaszoltam😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
skizo vagyok
skizo kocka

Doomista
hol ? RoM-on Machamant serveren Csillagharcos néven.
msn meg nem tudom ismered e mert oda email kell.

...Doomista, elõre is köszönöm a segítség-felajánlást.
És ott milyen néven talállak meg?

ScarY MAN
honnan tudod? 😮

...

Doomista
viszont te még mindig nem romozol...

ScarY MAN
Újra fut a RoM Hungary 😊😛

...

Doomista
ha kell help hozzám fordulhatsz msn-n...

Jó, bakker... legközelebb csak akkor kérdezek, ha már tényleg nyomós okom van rá. Amúgy is ezt az elvet szoktam követni, nem tudom most miért kapkodok...
Tán mert már nagyon kíváncsi vagyok a játékra? 😊
Már angol...

Felinstalláltam. Most peccseli magát, de közben az egész német nyelvû.
Ez így rendben van? Remélem át lehet állítani angolra...

Vamp17
Újra online a Runes of Magic Hungary oldal!

Ebben tud vki helpelni ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
új questet adó dolog devil canyonban...ezt a 40+ lvl emberkéknek szól. egy láda adja.

Doomista
jól nézzétek meg az ékszerem mert ennél durvább sárga statosat nem fogtok rajtam látni 😞

Gubberx
thx cube😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
3 furi stone kellet hogy ezt a 3x2 yellow statot rápakoljam...aztán vettem jewelt felhúztam +5re.

Gubberx
pontosan milyen stone és mennyi kellett ehhez a nyaklánchoz?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bazdevil
Koszi az okitast nagy "Magus". <#worship>

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
jaja,taktikázd ki.
pvp/pve egyaránt használom a discharget,nagyon jó skill. sõt az enyém 400 dmg-t is ad a mobba,szal ha azt kimaxolod mégjobb.
1 méter körül van a távolsága,tényleg közel kell lenned a mobhoz azért.

bazdevil
Tehat ha jol ertem egy Thunder utan egy Discharge leblokkol minden mobot a kornyeken es tolhatom a kovi Thundert.
De mennyi a dischargenak a Range-e tavolsaga, mert azt nem lattam a leirasban getbuffedon?

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Akkor scoutokat feles stunolni ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
gyere már romozni 😄

Doomista
stun nem hat mindenkire,a block viszont igen. ha stunnolsz,az nem minden mobnál 100% hogy tényleg megállitja,és ha akkor stunnolod a mobot,mikor mellete vagy,a mob attól még tud ütni,sõt ha messzirõl bestunnolod és odamész mellé,még akkor is képes ütni,mivel az csak megállitja,de közelrõl ugyan úgy tud ütni ! a block viszont 100% hogy (5 secig) teljesen beblokkolja a mobot,és az még akkor sem tud mozogni,mikor mellete vagy. szal óriási különbség van.

Gubberx
azta qva, this is táp 😄 majd ugyanilyet akarok én is 😄